שחקן אשמח אם תתיחס לפקיעה הקרובה המפה ובהודעה זו תודה
כתבת בסקירה האחרונה פקיעה נוחה 1275 -1285
על פי המפת פוזיציות פתוחות בביזפורטל הרווח המקיסמלי בפקיעה הוא דווקא 1298 ואפילו ב1308 אותו רווח מקסימלי
על פי האתר הבא שהוא האתר הכי קרוב למציאות שאני מכיר
http://www.bizportal.co.il/web/webnew/s ... l#open_pos
1. נשמח אם תאיר את עינינו אם יש אתר שהוא נותן נתונים יותר קרובים למציאות לפקיעה והרווח לפקיעה
2. דיברת על זה שתעלה בעבר נתוני זמן
אמת
בסימולטור או אפשרות כזו האם זו יעלה או שמצריך בסופו של דבר תשלום
3. כל עזרה שהיא שלך בלתת לנו מה רצון השחקנים שהוא טוב יותר מהאתר שהעלתי פה למעלה יעזור
נשמח להסבר על מפת הפוזיציות והאם יש לך שינוי בדעתך על פקיעה אופטימלית של 1275 -1285 שכתבת בסקירה האחרונה כי לאור מה שקורה עכשיו אנחנו נוטים
באמת
לכיוון נתוני האתר שהעלתי ש1298 וגם 1308 אפילו פקיעה אופטימלית
תודה זה חשוב שתענה כי השאלה הקודמת שלי משבוע שעבר התפספסה ולא קיבלתי תשובה
תודה מראש
Re: שחקן אשמח אם תתיחס לפקיעה הקרובה המפה ובהודעה זו תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
למה אומר התפספסה הוא ענה לך אא"כ אתה עצלן לעשות חיפוש וממתין ששחקן פשוט יבוא אליך הביתה וימתין לך בדלת עד שתתפנה ואז יסביר לך בניחותא עד שתצליח להבין
במחשבה שניה לפי מה שאתה כותב בכותרת
ציטוט:
ובהודעה זו
ביררתי הרגע ואמרו לי ששחקן בדרך אליך הביתה אבל אל תמהר יש לך את כל הזמן שבעולם שחקן ימתין לך גם עד הפקיעה של חודש יוני ותתפלא לשמוע שמעתי גם לחשים במסדרון ששחקן מסכים אפילו לוותר לך שלא תשלם לו משכורת בחצי שנה הבאה
עדכון: הרגע שמעתי שאם בטעות הוא יענה לך בהודעה הראשונה שלך ולא כאן הוא יוותר לך משכורת לשנה
viewtopic.php?f=93&t=13179&p=70337#p70337
אבי 1
אין לי מושג מי אתה אבל קודם כל עונים רגוע כי יכולים תמיד לפספס
אבל במקרה הזה חבוב לא פספסתי כי מי שענה לי זה ADMIN ועכשיו אני רואה שפתאום ADMIN התחלף לשחקן מעוף כלומר אם הייתי מפספס מילא הייתי מודה בטעותי אבל אני יכול להשבע שמי שענה לי היה ADMIN ולכן העלתי את השאלה שוב קאפיש? זה שעכשיו רואים שכתבו ששחקן מעוף ענה לי זה כבר משהו אחר ...
בכל מקרה לא אהבתי את התגובה האלימה שלך ואף פעם לא עונים ככה אתה הבנת את זה ? מקווה שתחכים להבא
מעבר לזה אני ביקשתי הסבר מהשחקן על המפה בכללותה והשאלה היא מקצועית נטו מעריך מאוד את השחקן ואשמח לשמוע עבור כולם את ההסבר על המפה ובלי הערות מגעילות כמו שאתה נתת פה אבי הבנת ?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
ציטוט:
למה אומר התפספסה הוא ענה לך אא"כ אתה עצלן לעשות חיפוש וממתין ששחקן פשוט יבוא אליך הביתה וימתין לך בדלת עד שתתפנה ואז יסביר לך בניחותא עד שתצליח להבין
במחשבה שניה לפי מה שאתה כותב בכותרת
ציטוט:
ובהודעה זו
ביררתי הרגע ואמרו לי ששחקן בדרך אליך הביתה אבל אל תמהר יש לך את כל הזמן שבעולם שחקן ימתין לך גם עד הפקיעה של חודש יוני ותתפלא לשמוע שמעתי גם לחשים במסדרון ששחקן מסכים אפילו לוותר לך שלא תשלם לו משכורת בחצי שנה הבאה
עדכון: הרגע שמעתי שאם בטעות הוא יענה לך בהודעה הראשונה שלך ולא כאן הוא יוותר לך משכורת לשנה
viewtopic.php?f=93&t=13179&p=70337#p70337
שלום אבי :)
באמת נתת תשובה מגעילה, גם אם בן אדם טועה במשהו, הוא לא כתב משהו רע :(
rono, מסכים איתך, אבל אין צורך לריב ולהתעצבן, אולי בן אדם היה עייף או היה לו יום רע והוא בעצמו מתבייש עכשיו...
חברה, תהיו רגועים ותשלימו, הפקיעה הקרובה משפיעה על כולנו :)
עזבו את השרשור הזה כאילו לא קרה כלום
תתחילו הכל מחדש.
בטוח שאף לא אחד מכם חשב על דברים רעים
עקבתי אחר הודעות של שניכם , בדר''כ מאוד מנומסות.
אפילו לא צריך התנצלות של אחד מהאחר,
הקב"ה ברא לנו את העיניים קדימה ולא אחורה,
כי זה כיוון ההתקדמות של האדם בחיים.