מפת פוז פתוחות לבוקר 6.3.11
בוקר טוב ,
ביום חמישי התנהל מסחר תוך עליות שערים שהגיעו אף ל-1%, אולם לקראת סגירה הגיעו מוכרים, התמתנו העליות והמעו"ף נסגר בעליה שך 0.62%.
קולים – סך השינוי בפוז' עומד על פתיחה של 9,400 יחידות – ולמעל
האמת
אין במפה כל שינוי מיוחד. פוז' נפתחו בטווח 1270 – 1360 אך ללא זינוקים מיוחדים. קול 1330 גדל בכמעט אלפייה, קול 1320 הוסיף 1,600, גם קול 1270 פותח כמעט אלף פוז' חדשות.
פוטים – סך היצירות ביום עומד על 15,305 יחידות – כמות נאה המעידה שוב לא ניכר כי פחד בכותבי הפוטים. בלט פוט 1220, שוב, עם זינוק של מעל 5,000 יח' ועולה השאלה אם מסתמן גבול תחתון (הגבולות שאני מציע שיותר רחוקים הם לשוקת רחבה), פוט 1210 צמח ונוצרו כמעט 1,800 יחידות. פוט 1190 צמח במעל 1,200 יח', ופוט 1150 עם 1326 יח'.
גבולות לשוקת רחוקה בפוטים נותרים לפי המפה כפי שהיו אתמול 1140 בפוטים וליותר אמיצים 1170 ובקולים 1380.
יחס כל הפוז' הפתוחות P/C עומד על 1.03 ומעיד על דשדוש ונטיה לירידות.
עלו והצליחו והרוויחו.
איציק
Re: מפת פוז פתוחות לבוקר 6.3.11
תודה רבה איציק
איזה שירות :-)
איציק תודה !
שאלה קטנה
בכל המקומות אומרים שמפת הפוזיציות היא לא מעודכנת אוןליין ולכן אנחנו רואים תמונת מצב מלפני יום-יומיים במקרה הטוב...
שאלתי אליך:
לאיזה שעה תמונת הפוזיציות שלך היא נכונה ואיך אתה יודע שזה הכי עדכני...?
תודה
אלי
תודה איציק
לדעתי מפת פוזיציות שאתה כותב לא בהכרח משקף גבול תחתון צריך לקחת בחשבון שעל אף שנכתבו פוטים מסויימים עדיין לא ישקף גבול תחתון מכיוון שצריך לשקלל גם כמה כסף נכנס על ידי כתיבת הפוט המסוים שעליו מדובר (ובפרט כרגע שיש סטיה יותר גבוהה ממה שאנו רגילים בזמן האחרון = יותר כסף נכנס) בנוסף כמה כסף נכנס מכתיבת קולים שיהיו שווים כעפרא דארעא אם נגיע לגבול תחתון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי elgad123
איציק תודה !
שאלה קטנה
בכל המקומות אומרים שמפת הפוזיציות היא לא מעודכנת אוןליין ולכן אנחנו רואים תמונת מצב מלפני יום-יומיים במקרה הטוב...
שאלתי אליך:
לאיזה שעה תמונת הפוזיציות שלך היא נכונה ואיך אתה יודע שזה הכי עדכני...?
תודה
אלי
אלי,
הנתונים שלי הם מביזפורטל שאני מיבא לתוך קובץ אקסל והם מייצגים את המצב נככון לפני פתיחת המסחר. כלומר סוף יום מסחר קודם.
איציק