-
aig
ערב טוב
מי לא מכיר את הפרסומת הישראלית איי אי גי..1800-400-400 אי איי גי........
אני נכנסתי במנייה ב40 סנט והיום אני בדולר שבעים..ואני חולם כבר לשיר כמו בפרסומת....
הטרגט הוא 15 דולר........
האם יתכן שהממשל לאחר השקעת ענק של 180 מיליארד דולר יסוג בו ויתן לחברה בסדר גודל שכזה ליפול..שבתוכה מופקדים ומושקעים כספיי פנסיות של מיליוני אמריקאים בגיל השני והשלישי..ולשם המחשה בGM הממשל סייע רק ב15מיליארד לעומת 180 מיליארד!!!!!!!
והסיוע שקיבלה AIG עקף את הסיוע שניתנו לכל הבנקים המסחריים הגדולים בארה'ב יחד!!!!!
מניות מומלצות
GM
LER
C
AIG
XTLY
CNB
בואו נדבר עוד שנה ונראה כמה כמה כמה AIG.................................
דש חם
וכל טוב
-
Re: aig
40 סנט זה המחיר הנמוך ביותר שאליו מניית AIG הגיעה איי פעם , והיא היתה שם בדיוק יומיים , אתה רוצה לומר לנו שקלעת בול ובדיוק שם נכנסת אליה ? שלא לומר עם כל המזל שלך לא מימשת אותה כשהיא הגיעה ל2 דולר אחרי 500% ?
ברוכים הבאים לפסטיבל מספרי סיפורים :d
לגבי השאלה שלך , AIG מולאמת ושייכת לממשלת ארה"ב לעומת GM שעדיין ביידים פרטיות , וזה ההבדל הדק בניהם . AIG לא תפשוט רגל , אבל במונחים של הון למניה , המניה שלהם לא שווה יותר מ20 סנט , עם כל האופטימיות .
-
שלום
זה שקנית את המניה ב40 סנט , אם זה נכון אכן זו קליעה בול. אבל מאיפה הבאת את היעד של 15דולר? צריך להבדיל בין רצונות (שזה בהחלט טבעי לבין אפשרויות). אינני מתמצא כלל במניה זו ואינני עוקב אחריה אולם זה נראה לא ריאלי. סיפור דומה יכול להיות לג'נרל מוטורס, שבניגוד לaig מייצרת מכוניות מעולות כבר 100 שנה. אתמול היתה המנייה ב1.33דולר ויכול להיות שתגיד לכמה עשרות דולרים. מי יודע
חלומות נעימים לכולם. עדיף להשקיע, לדעתי, בקרן מניות בארץ או בחו"ל שמכילה בתוכה הרבה מניות בעלות פוטנציאל, כך שאם חלום אחד לא יתגשם תעלה הקרן במשך שנה בכמה עשרות אחוזים ( הלואי). דיינו
שבת שלום לכולם
דוד אריאל
ירושלים
-
לאלרון אני קניתי AIG 2.07 קניתי אוה לטווח של 5-7 שנים באתר כולם אומרים שהמנייה על הפנים אתה יכול להסביר לי במילים פשוטות ולא במונחים מפוצצים שאני לא מבין
למה המנייה לא טובה?
והאים שווה להחזיק אותה לטווח ארוך?
ומה זה אןמר בנוסף מציעה החברה ספליט הפוך במניותיה ביחס של 20 ל-1.
תודה
-
אברהם , אשמח לענות לך .
"אתה יכול להסביר לי במילים פשוטות ולא במונחים מפוצצים שאני לא מבין
למה המנייה לא טובה?"
לטווח של 5-7 שנים התשואה שלך כמעט ודאית , אני רק יכול לסייג את כל אלה שטוענים שהמניה תפרוץ קדימה במאות אחוזים בטווח הקרוב , כי זה ממש לא יקרה .
ומה זה אןמר בנוסף מציעה החברה ספליט הפוך במניותיה ביחס של 20 ל-1.
ספליט הפוך מטרתו להעלות את שער המניה בצורה טכנית בלבד על ידי עיבוי המניות . אם היו ברשותך 100 מניות בשער 2 דולר לפני הספליט ההפוך של 1-20 , אחרי הספליט יהיו בידך 5 מניות בשער של 40 דולר לכל מניה . כך או כך עדיין ערך התיק לא ישתנה .
-