מדד תא" 25 ,
עדכון לסופ"ש , 8-11-14
העדכון הקודם דיבר על כך שהמדד רוצה לעלות, וזה מה שהוא עושה בקמצנות מוחלטת עד עכשיו.
המדד בסה"כ מוגן יפה על ידי שני קווים טכניים שכבר דובר אלייהם והם....
1430 - 1423(קו עיקרי ).
הבנקים כבר עלו , התרסקו חלקית , והמדד בשלו, שכמובן זה בא ללמדנו שלא תמיד המעוף זקוק לבנקים בכדי להסתדר.
המדד נסחר ימנה ולא בדשדוש, ובנוסף הוא נמצא בתוך הטווח הפתוח שבין 1440 -1360.
ישנם כאן המון היסוסים לעליות , ואיני יודע למה, כי המעוף כבר היה צריך להיות בקרבת ה 1500, אבל הוא עדיין צולע מתחת לשיא הקודם.
מבחינת המתנדים הטכניים המדד נמצא בשיאו של מהלך עולה, כך שעל פי מיקומם כרגע, המדד לא צפוי לתת עליות חדות ובספק לפרוץ את הגבוה הקודם , ( זו ה הערכה על פי מתנדים )
לסיכום אומר.
הבנקים נטרלו את המגמה במעוף, למרות שידוע שהוא יכול להסתדר בלעדיהם, אבל משהו חורק כאן ! ואני בטוח עם עצמי שלא שמענו את הכול על הביזיון של בנק לאומי, אבל עוד נשמע !
כאשר אני רואה את התמונה הטכנית של הגרף , בפני עצמו כגרף כמו אחרים, בלי שיקולים של פקיעות וכולי ....אני רואה שהוא לא היה צריך להיות כאן היום אלא במקום גבוה הרבה יותר , וכמובן נשאלת גם השאלה האם המדד ראה כבר את הגבוה השנתי, ולפני שלאומי עשתה מה שעשתה, אני כבר כתבתי ש כן, 1470 הוא הגבוה השנתי.
יש לזכור שכול העליות כרגע הם תיקון עולה על המהלך היורד האחרון אל עבר ה 1412 , ולמרות שהגרף כבר פרץ את ה תיקון 2/3, על המהלך היורד, הפער הפתוח שבו נמצא המחיר כרגע עושה די צרות.
במידה והמחיר מצליח לפרוץ את ה 1460 עם סגירה , הוא בהחלט יעלה לקראת השיא הקודם .
MAOFI09.jpg
תודה ובהצלחה