x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: הודעת בורסה במאיה- פתיחת אופציות שבועיות על ת"א 25+ הוספת מחירי מימוש

הודעת בורסה במאיה- פתיחת אופציות שבועיות על ת"א 25+ הוספת מחירי מימוש

אהלן שחקן,

אשמח להתייחסותך לנושא הנ"ל.
    האם שיקולי מחזורי מסחר עומדים מאחורי ההחלטה?

אני לא כל כך מבין את העניין.

תודה

בכדי שכולם ידעו על מה מדובר, מצורף לינק מתאים:
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=774219

הבורסה לא מצליחה לייצר מחזורי מסחר שפויים באופציות על המעוף, כשבאופציות על מניות כלל אין
    מה לדבר ובמקום להתפתח במקומות החשובים באמת - יורים לכל הכיוונים.
    העומד מאחרי הצעד הוא רצון להגדיל את מחזורי המסחר, מאחר וסוחרים רבים פונים לאלטרנטיבות
    הימורים המבטיחות מסחר יומי ואף שעתי, וחבל לאבדם.
    מצד שחקני המעוף - איני יודע למה שמישהו יכתוב אופציה, ולמעשה "יפתח" סטרייק בפרק זמן של חמישה
    ימי מסחר וגם זאת רק בחודשים מלאים. אני אפילו לא נכנס לעניינים טכניים דוגמת מה קורה אם הבורסה
    שובתת, עיצומים, ועוד ירקות כי פשוט אין מה להתיחס להימורים ברצינות: הסטרייקים יהיו מוגבלים ביותר (להערכתי
    4 סטרייקים מקסימום), ה B/A במרחק אסטרונומי ואין אפשרות להתכסות ברמה השבועית מול הרמה החודשית
    ולכן אני מחפש את אותו אחד שיהא מוכן בישראל לכתוב פוט תחתון (הפוט הרחוק ביותר) בלי יכולת הגנה.
    אפשר היה לטעון שזו קרקע פוריה ביותר למשוך אלגו שהרי העיוותים יהיו זועקים, אך אלגו זקוק
    כתנאי בסיס למחזור סביר בכדי להתכסות כמעט על כל פעולה, ולכן מדובר על עוד פיל לבן ע"ע אופציות על כיל,
    מדד הבנקים ומזרחי טפחות (ואף מלה על אופציות האפיק השקלי...).

שחקן,ואני שואל מי יקנה כזו אופציה,לא מי ימכור.....אופציה שהתטא שלה חזקה ביותר,למעשה הימורים ותו לא....דינן יהיה כפי שציינת כדין האופציות על המניות הגדולות שאינן רלוונטיות.....המס הוא אחד הגורמים המרכזיים בהתייבשות שוק האופציות,לא ייתכן לגזור מס של 25% ממשחק סכום 0.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות