x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 25

נושא: ניסיון שני

ניסיון שני

הי,

עזבתי בכוונה לא לחזור יותר.
    דנה פנתה אלי ב-mail (לא שאמור להיות לה אותו - אבל לעת עתה נתעלם מזה).

בכל מקרה, בתשובתי אליה, הנחתי כי איני חוזר לכתוב באתר. אמנם דנה העבירה את תשובתי להנהלה ולאחר דין ודברים החלטתי לתת לעניין ניסיון שני. אבל, אני חושב שחשוב שאפרסם חלק מן התשובה (לא ערוך, כך שלא הכל מנוסח היטב - אך אותנטי לחלוטין):

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    הבעייה היא אחרת - אני משתדל להימנע מדברים שאינם מבחינת חוויה חיובית עבורי. למרות זאת, במקרה זה, השתדלתי למען הרוב (או לפחות כך האמנתי) להמשיך, כיוון שחשתי שאכן אני עוזר לחלק מן ההקוראים. אך יש נקודה שבה אתה שואל את עצמך - למה לספוג את החרא הזה?
    ישנה ציפייה שההנהלה או הקוראים עצמם "יוקיעו" את המיעוט המפריע. זה לא קרה פה ובמקום זאת נוצר thread שלם שבחלקו הוא ביקורת על התנהלותי (???). אינני יודע אם זאת היתה הכוונה של שחקן מלכתחילה, אך זה מה שהתפתח ב-thread הקיים.

נוצר מצב מגוחך - אני עושה מאמצים לסייע לקוראים, למרות שלי אישית כבר לא נעים באתר. בא שחקן ופותח thread שלא ברור מה הוא רוצה להביע בו מבחינה התנהלותית (במי בדיוק הוא נוזף שם???) ומבחינה מקצועית הוא לדעתי שגוי לחלוטין. באים קוראים נוספים ששופכים רעל למדורה, משייכים את הביקורת אלי וכמעט ואין פוצה פה ומצפצף (לא שחקן ולא קוראים אחרים). הדמות היחידה ש"תוקפת" את שחקן על התנהלותו (המשתמעת - שוב, אינני בטוח שלכך היתה כוונתו הראשונה של שחקן) היא gimani (בדרכו העדינה).

מה שנותר לאמר הוא - אם הקוראים לא מוצאים לנכון להתאמץ ולתקן את שחקן על הערותיו השגויות (לתפיסתי) בשביל לשמר את אופי הפורום, מדוע שאני אתאמץ? אם הקוראים/מנהלים לא מוצאים לנכון להוקיע מתוך הקהל את אלו שמתנהלים בצורה לא ראוייה, מדוע שאני אתאמץ?

מטבעי אני איש של צללים, לא של זרקורים :-). עשיתי מאמץ כנה לעזור כנגד טבעי הבסיסי. אם אכן דעתך זהה לדעתם של מספיק קוראים בפורום, תביעו את דעתכם, תוקיעו את המפריעים והמלעיזים מקרבכם ותגרמו לשינוי באופיו. אם לחברי הפורום לא אכפת מספיק בשביל להשתדל ולשמר אותו, אין כל סיבה שלי יהייה אכפת.

במילים אחרות דנה - אני מודה לך על היחס אליו זכיתי, אך אין לי כל כוונה לחזור ולכתוב בפורום במתכונתו הנוכחית. אם את ואחרים מעוניינים לראות אותי כותב שם, אתם ראשית תצטרכו לגרום לכך שהסביבה תהייה סביבה ראוייה (כפי שהאתר הוגדר מלכתחילה).
    ואני עדיין מתכוון לכך. אם אתם, כחברים בפורום (הפעילים ושאינם כאלו), מעוניינים לשמרו במתקונתו, מוטלת גם עליכם האחריות להוקיע התנהלות שאינה נאותה (ואיני מוציא עצמי מן הכלל). ההנהלה יכולה לסייע, אך אינה יכולה להיות תחליף לכם חברי הפורום.

איני יודע לגבי כולכם. אני אישית, לא מתכוון להישאר באתר אם הדיון בו לא יהייה נאות. כל אחד מכם יכול לחלוק עלי (ולטעמי, על כל חבר אחר באתר) בכל נושא שהוא, כל זמן שהתגובה מוגשת בצורה מכובדת. לפעמים בעבר לא הסכמתי עם מגיבים שונים אך היו להם נימוקים הגיוניים יותר או פחות (לדוגמא - סאני, קרדן NV, אלביט הדמייה, נאנט, ...). לפעמים התחושה שלי היא שחלק מן המגיבים לא ממש מבינים את החוקים, חישובי חוב וקדימויות (לדוגמא, הדבר בולט מאוד ב-thread החדש של אידיבי אחזקות) אך גם זה מבחינתי תקין כיוון שאין פסול בחוסר הבנה/ידע (אף לא אחד מאיתנו נולד עימם). מה שאיני מוכן לקבל הוא זילזול, שקרים, הטעיות וכיוצא בזה. אם אתם, חברי הפורום, תאפשרו את הנ"ל, אז כנראה שמקומי אינו עימכם. כולי תקווה שמספר עשבים שוטים לא יהרסו לי ולכם את ההנאה מהפורום הזה.

מאז הפעם האחרונה שהייתי פה, היו מספר התפתחויות מעניינות במספר אגחים. אנסה להעיר עליהם בשבוע הקרוב:
    1. אלביט הדמייה אג 1 (גם א, ג, ו).
    2. קרדן NV אגח ב (גם א).
    3. גמול השקעות אגח ב.
    4. אאורה אג 1.
    5. סינרגי אגח ב (אין זרקור, אך ניתן הערה קצרה).
    6. נאנט אגח ג.

אך בעיקר אני רוצה לכתוב על דברים יותר כלליים (לפחות זה התכנון - נראה מה יהייה בפועל) בעקבות פניות ושאלות של חברים (בזמן שלא הייתי באתר), דברים שקראתי באתר וסתם תובנות:
    1. נכסים, תזרים וחובות בחברות פירמידה.
    2. שיטת חישוב של שווי סחיר של אגח (סטנדרטי).
    3. מסחר והשקעה יחסיים באגחים.

ושני נושאים שאשקול (כיוון שאני מאמין כי אני נמצא רחוק מן הקונצנזוס בנושאים אלו):
    4. בעלי שליטה, חברות, מוסדיים ואגחים.
    5. המחאה החברתית (קשור לאגחים בעקיפין, אך אולי אוותר פה).

בברכה,

שלום שודד ים

איזו בשורה מעולה לתחילת השבוע, אני מתחייב לקיים את בקשותיך.
    תודה גדולה למפקדת. (דנה).

קחו סיכונים בהגיון

שבוע נפלא

ארז
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ברון השב אלינו, התגעגענו

הי פיראט
    ברוך השב, היית חסר, בדרך החשיבה ההסברים וההערכות שלך.
    אולי בזכותך ועוד אחדים אלך ללמוד קצת על אגח"ים. בנתיים מה שאני יודע שפארי זה מעבורת באנגלית

ולדנה, ברכות על המאמץ וההצלחה. את זוכה ממני לסופש במלון החדש של תשובה ודנקנר בלאס וגאס
    בברכות קלמה נזי
    ואפרגן גם וגבי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ILEEAVIV צפה בהודעה
    שלום שודד ים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ILEEAVIV צפה בהודעה

איזו בשורה מעולה לתחילת השבוע, אני מתחייב לקיים את בקשותיך.
    תודה גדולה למפקדת. (דנה).

קחו סיכונים בהגיון

שבוע נפלא

ארז

אתה לא אמור לקחת דברים אישית.

ראשית, בפורומים יותר גדולים יש מן "אח גדול" שאמור לצנזר תכנים ולקרוא לסדר סוררים.

עצתי לך, אם אתה מגיע למצב שלא בא לך לענות למנדהו, כתוב לו: אני יותר לא עונה לך, אל תתיחס לדבריו.

ברוך שובך.

שלום pirate.
    שמח לראות שהדין ודברים עם הנהלת האתר נשא פרי.
    מסכים בפה מלא עם הנקודה שציינת כי החברים הם לב האתר, והם אלה שצריכים לתרום,
    לבקר ובמידת הצורך גם להוקיע.

שבוע טוב.

כיף להתחיל את השבוע עם בשורה כזאת

ברוך שובך פיראט ובהצלחה.

היי פיראט ברוך שובך.
    לצערי -לא אני, לא אתה וגם לא הנהלת האתר יכולה וצריכה לחנך אנשים,המידע והדיון הפורה שאתה מייצר מסייע ומרווה סוחרים רבים ומי שזה לא רלווטי אז לא רלוונטי.
    עצה-לא לקחת ללב "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".
    יישר כוח!
    הצלחות!

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    דנה פנתה אלי ב-mail (לא שאמור להיות לה אותו - אבל לעת עתה נתעלם מזה).
    צחקתי שעה.
    אתה צריך להבין את מבנה ההנהלה באתר. יש את המנהלים, מעליהם שחקן ומעל כולם יש את דנדוש שמפקחת.
    לדעתי אנחנו בתקופה מלאת פוטנציאל (שהתחילה לפני כשבוע) בתחום האגחי הזבל. הרבה אגחים טובים שירדו למחירים מגוחכים, התפתחויות מעניינות והסדרים שבאים לסופם.
    טוב שחזרת
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

מצטרף למברכים על החלטתך לחזור ולכתוב באתר שהוא בית לרבים.
    הניתוחים שלך היו מענינים מאד ועזרו לי לבחור אגחי זבל. אומנם לא בכל האגחים שנתחת הסכמתי לסיכון/סיכוי אבל כל אחד אמור לפעול בכספו על דעתו והדברים הנכתבים כאן אמורים להקל על בחירת אגחי זבל.
    האנשים שמשמיצים הם לרב גם לא מנמקים את דעתם ולכן אני המבקר קבוע באתר זה, לא מתיחס אליכם וגם אתה עדיף כי תתעלם מהם כי הם לא שיכים לקבוצה של האתר.
    עם הירידות הגדולות באגחים הטובים יהיה מענין לשמוע את דעתך.
    בברכה
    ושבוע חדש מענין ופורה

מצטרף למברכים ומודה לפירט על נכונותו לתת סיכוי נוסף.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות