מדד המעוף סגר 1139.8
מדד המעוף הגלום 1140.1
איך אמור לפעול זה שעובד לפי קאג'י ?
מדד המעוף סגר 1139.8
מדד המעוף הגלום 1140.1
איך אמור לפעול זה שעובד לפי קאג'י ?
גם אני התלבטתי בשאלה הזאת, אבל בזווית טיפה שונה, הרי הנתונים לא היוחד- משמעיים גם מבחינת הניתוח הטכני שהראה שנקודת הכניסה לשורט היא סגירת המדד מתחת ל-1137 (מה שלא קרה), לעומת הקאג'י ששם נקודת ההכרעה הייתה סגירה מתחת ל-1140 (מה שכן קרה).
לי נראה שהדברים פה הם לא מדע מדוייק, אלא יותר כללי אצבע, ולכן הינו צריכים להפעיל שיקול דעת ואינטואיציה.
נראה לי שג'קי נקט בכלל של "שב ואל תעשה" כי הוא לא הוציא איתות שורט למנויים. אני דווקא כן לקחתי שורט אבל רק על שליל מנה כפי שג'קי הציע בצ'ט.
בינתיים, בארה"ב די אדום, מה שרומז שהאינטואיציה שלי דווקא הייתה נכונה. בעצם לך תדע - יש גם את מחר וחוץ מזה אנחנו לא ממש מתואמים עם האמריקאים. עוד יהיו פה עליות ביום א' למרות ארה"ב.
חברים אתם לא מבינים את המשמעות של השיטה.
אין כאן שיקול דעת ואין כאן אינטואיציה והשיטה לצורך העיניין פועלת כמערכת מסחר אוטומטית לכל דבר. גם אם היה סוגר מאית פחות מ-1140 זה שורט ולא משאיר לכם בכלל מקום להיסוס.
לא הוצאתי איתות למנויים משלוש סיבות:
1. מעולם לא הוצאתי איתות למנויים על סמך השיטה כיון שהיא מיועדת לטווחים בינוניים וארוכים ומצריכה לעיתים סטופלוסים מאד רחבים. אני באופן אישי פועל לפי השיטה בצורה לא ממונפת (דרך חוזים סינטטיים המיצגים 114000 ש"ח לחוזה).
2. מבחינה טכנית לפיה אני פועל בקרב המנויים, רמת 1137 היא הרמה הקובעת מבחינתי.
3. עד הרגע האחרון לא ידענו איפה יסגור המדד ולכן העדפתי להמתין בשלב הנוכחי.
על דבר אחד אין ויכוח וזה לא משנה מה יעשו מעבר לים. הקאגי נכנס לשורט במדד ת"א 25.
בהצלחה
ג'קי
איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
פרטים בפורום "קורסים והשכלה"
אני מבין מדבריך שהתשובה שלך לקאריה היא שבקא'גי הולכים לפי הבפועל ולא לפי הגלום.
בטח תתייחס לנושא בסקירה הקרובה.
עד אז - שבת שלום ושוב תודה.