ראשית ברצוני להודות למשה על הגינון שלנו , לי זה עזר מאוד להבין כיצד השוק עובד.

נראה לי כי לאחר גמר הטרייד אני אעשה לעצמי לפחות את הניתוח של הפוסט מורטום.

האסטרטגיה המשולבת יפה ומרשימה, חסר בה המרכיב של תנודה חזקה מעבר "לגדר" , לו הינו עובדים כמו "רובוט" ומתקנים את האוכף הכתוב בדיוק לפי הכללים שמשה נתן בהתחלה היום האסטרטגיה היתה מורווחת 2000 ש"ח לפחות וזאת על בטחונות בשיא שלה של 5000 ש"ח.

את האוכף הכתוב צריך לשאוף שלא לתקן וצריך לעשות זאת רק בלית ברירה,אישית אני מעדיף מאוחר מאשר מוקדם.

את השינוי הראשון של האוכף ביצענו בשער 1162 ולכן במקום לשלם 1800 ש"ח שלמנו 2200 ש"ח,

את השינוי הבא באוכף הינו צרכים לבצע רק במדד 1190, היות וזזנו מוקדם מדי ב- 1180 בערך ובשני שלבים, רכישה ואז מכירה,זו הנקודה בה הפסדנו, כאן היתה הטעות הקריטת בניהול.

בחוכמה שלאחר מעשה אני מבין גם למה זה קרה, השוק טס למעלה כאלו אין מחר, משה צריך לגנן ולהוביל עדר של הדיוטות שכל הזמן "צועקים" למה /איך אני רוצה להבין.....

ואז למרות שבניתוח הפנדומנטלי שלו הוא ידע שיש סיכוי גדול שהעליה תעצר, הוא כל הזמן אמר את זה (מחסום / בדקס מחסום באס פי 500 וכו' , הדילוג הזה היה מוקדם מדי).

הינו חייבים בנקודה הזו להמתין בסבלנות להגעת המדד ל- 1190 ורק אז לבצע את דילוג הרגל.

להתאפק כאשר רגל 1160 מתנפחת, רואים הפסד יומי להתעלם כי זה לא מעניין. ואז ב- 1190

אוכלים את ההפסד מהרגל באופן מלא, מוכרים רגל הקול ברווח מקסמאלי לאותו הזמן(מוכרים כלום , ומקבלים 1500 ש"ח, ובאותו הזמן הגענו לשיא המחיקה של רגל הפוט).

יש לציין כי היופי באסטרטגיה הזו שאין צורך לנתח את הפונדמנטלי , להמתין לנקודות התנגדות/תמיכה וכו'. כאן מדברת אך ורק המתמטיקה.

גם עם המדד היה רץ , הינו ממשכים לפעול על פי הכללים של משה והשלב הבא, אם המדד היה מתקדם 1220 זה לסגור את האוכף הכתוב, בלי רווח ויותר חשוב בלי הפסד או הפסד מינמאלי.

האסטרטגיה המשולבת דורשת עבודה רבה, קשה ומעקב תמידי אחר השוק, את זה צריך לקחת בחשבון ולהבין.

אני אישית אשמח מאוד עם משה ימשיך לגנן אותנו ולהוסיף יחסים נוספים לשיפוצים.

כמו 250/500 לשוקת קנויה, כמו שיפוץ אוכף כתוב תזוזת שני רגלים ולאחר מכן עם צריך להזיז לאותו כיוון אז סגירת האוכף.

היתי רוצה לדעת עוד דרכים לשיפוץ אוכף כתוב...

משה דע לך, שאני אישית מודה לך מקרב לב. יש לך סבלנות ברזל, כל הכבוד.

דרור.