x

עמוד 12 מתוך 15 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 111 עד 120 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

דבר נוסף שאני רוצה להעלות הוא עניין מתנדי המומנטום במסחר התוך יומי במט"ח.
    אני מתקשה להבין את הכוון של המתנד כאשר הוא משנה את כוונו מטה ומעלה בכל תזוזה קלה של הגרף, דבר שגורם לאי הבנה של כוון ברור.
    דבר נוסף, שברוב הפעמים הוא משנה כוון מבלי להכנס למכירות או קניות יתר (סטוכסטיק ו cci).

מה דעתך בעניין והאם יש טיפים שתוכל לתת לי כדי לעבוד נכון עם המתנדים.

תודה מראש.

היי יוסי,

בוקר טוב,

תודה על תגובתך .

בעינין הדשדוש ! זה חלק מהמחיר של לסחור בטווח קטן נניח 15 - 30 דקות , אבל גם זה ניתן לפתור על ידי מספר דברים יחד או כול אחד לחוד.

1- נכנסת לדשדוש !! קפוץ שני טווחי זמן וראה את הכיוון , במידה והוא הכיוון שלך תישאר, במידה והוא בכיוון הפוך שלך , תברח. לדוגמה ... הייתה ב גרף 15דק" , תבדוק ישר את ה שעתי , הייתה ב 30 תבדוק מהר את ה 4 שעות , הייתה ב שעתי, תבדוק את ה 8 שעות , היתה לפני 4 שעות לך ישר ליומי.
    כול זאת כמובן לאחר, שאתה בדשדוש מוכח = שתי נגיעות למעלה + שתי נגיעות למטה.

2-לגבי מתנדי מומנטום , יש לחלק את התשובה ל2 .

א-אין לצפות שמתנד CCI יכנס לקניות יתר או מכירות יתר כמו סטוכסטיק , אלא שני מתנדים שונים וה CCI הרבה יותר כבד, על כן

מטבע הדברים של קיומו והנוסחה שלו הוא יראה פחות פעמים, כאשר הדבר החשוב היחידי שהמתנד מבקש מה עוקב אחריו הוא " אני יודע שאני נכנס מאט פעמים לקניות , מכירות יתר אבל כ שאני אכנס נא להתחשב בי מיד".

ב- גם כאן ניתן לפתור את הבעייה בקלות יחסית, מה שמשגע אותך הוא המתנד בטווח הקטן יותר, על כן כך את הטווח הקטן לצורך מציאת נק" כניסה ויציאה אבל כך את הטווח הבא בתור מעליו בכדי לעקוב אחרי ה סטוכסטיק שלו.

זו גם דעתי + טיפים.

תודה ובהצלחה

לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

שלום לוי,
    תודה רבה על הטיפים הנהדרים!

בנוסף, האם למתנד macd ישנה חשיבות במסחר התוך יומי?

היי יוסי,

בוקר טוב,

בכייף, ובהצלחה.

מניסיוני הדל, לא הייתי ממליץ לקחת את ה MACD לשימוש בתוך יומי .

הוא הרי מורכב משני ממוצעים מחוץ לגרף , אז בהחלט עדיף לקחת ממוצעים בתוך הגרף במקומו.

בהצלחה

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

שלום לוי,

רציתי להעלות תהייה או שאלה לגבי מה שקורה לי לא מעט פעמים.

האמור מדובר על מט"ח וחוזים עתידיים.

אני נכנס לעסקה בטווח יומי או תוך יומי כשכל הנתונים והמתנדים לטובתי ובדקתי את כל הנתונים.
    ובכל זאת, הנר הולך בכיוון הנגדי והמתנדים משנים גם כן את כיוונם (בעסקה יומית זה קורה ממש למחרת ובעסקה תוך יומי
    לאחר שעה או פחות).

ברור לי שצריך לקבל את זה שלא כל עסקה יוצאת לפועל כמו שרוצים, אבל בכל זאת נכנסתי כשכל התנאים היו מתאימים.

אולי קיימת שם תמיכה כלשהי שמשנה את כל המתנדים (כי הרי יש המון תמיכות ואיך נכנס לעסקה אם נתייחס לכל קו תמיכה?) או שהיתה הודעה לגבי המטבע שמשנה את פני הגרף?

רק רציתי להעלות את זה ולשמוע אם יש משהו שאני צריך לדעת או ללמוד ממך בעניין.

היי יוסי,

מה שלומך ?

למרות שאני חושב שיש לי כיוון לתשובתי אליך, הייתי שואל קודם " האם יש סיכוי שתעלה גרף אחד עם דוגמה מסויימת על כוונתך," לפני שאתן מענה .

תודה

שלום לוי! שלומי טוב, תודה! מה שלומך?

דוגמא בגרף יומי ממש מעכשיו זה צמד EUR/USD.

כשנכנסתי לשורט ב 1.80830 כל המתנדים היו שליליים, כולל מתנד ADX שנכנס למגמה שלילית.
    המחיר שבר קו מגמה וממוצע.
    בכל זאת ישנה תמיכה שם ששינתה את המתנדים לכיוון חיוביׁ(רק סוכסטיק עדיין שלילי ומגיע למכירות יתר) ו ADX כבר לא באותו מומנטום.

*בתוך יומי בסנופי זה קורה לפעמים במהירות גדולה יותר כמובן.

יורווו.jpg

היי יוסי,

חג שמח.

כמובן אני מבין את שאלתך ובטח לאחר הדוגמה שהבאתה, כך שהדברים ברורים.

ראה את הגרף שלי עם ההסברים בינתיים ולבטח תרצה להוסיף שאלות, ואתה מוזמן.

גרף יומי :

נתחיל מכך שרשמת לי שנכנסת לשורט ב
    1.80830 ואני מניח שזה ב 1.10083 ! האם נכון ??

נחזור לשאלה מה זה קו תמיכה:

קו תמיכה הוא הקו הטכני אשר בקיצור רב " מזמין קונים ". כי אחרת הוא לא קו תמיכה , וכמובן ישנם קווי תמיכה חזקים יותר או חלשים יותר על כן הקו העליון בגרף משמש בדיוק כ הגדרתו ובכך הוא בהחלט יכול לשנות את המתנדים = כי הקו תמיד מזמין קונים, ראה הסבר.

במס" 1 , הקו תמך לראשונה , חזר למס" 2 ושבר תחתית כפולה, שזה מיד הופך לשורט ברור, בא ל 3 ופורץ מה שהופך מיד ללונג במידה ולא נכנסת קודם, ואז רצף עד היום ב מס" 4-5-6 , שכול פעם שהמחיר יורד נוצרת תמיכה, אז איפה השורט ?
    יחד עם זאת הטכני אומר שבכדי שהמילה " מגמה " תיווצר, אנו זקוקים בגרף ל שיא עולה ושפל עולה ( במקרה של מגמת עלייה כמובן) וזה כלל לא קורה כאן לא למגמת עלייה ולא לירידה כי בסה"כ נוצרים שיאים עולים אבל אין שפלים עולים , אלא שפלים בקו ישר.

כך שנכון לעכשיו ישנם שתי אפשרויות טכניות :

1- או שהמחיר פורץ את ה 1.1460 ועולך מעלה חזק.

2- או ש ה תמיכה המדוברת תישבר.

וכאן נכנס נתון נוסף לגרף : ישנה תמיכה נוספת ב 1.10000 עגול שבשביל שיהיה שורט , גם היא צריכה להישבר.

אז ריבונו של עולם : איך נתנהל !!!???

1- שבירה של ה 1.11000 = שורט ,

המתנה ב מעקב ב 1.10000 לסיכוי טוב להמשך השורט.

2- פריצה של ה 1.1460 = לונג. אבל התנגדות נוספת בו = שורט.

3- נעבור לגרף השבועי ונראה שהשורט קרוב. כך שסיכוי הלונג הולך ומתרחק.

ובכדי לענות לך עד הסוף אומר ....

יש לעבוד ביחד עם גרף שבועי ויומי,

יש להבין טוב את מתנדי מגמה , = ADX, BOLINGER,ממוצעים יומיים. MACD, הם תמיד ייתו תמונה ברורה בהקשר למגמה שאתה מחפש , כי הרי אתה דיברת על סטוכסטיק , אבל הבעייה היא שהוא מתנד מומנטום , ולא מגמה.

כמו תמיד לגבי שאלה על הצמד הזה אומר גם ....

בקוד בקביעות את ה צמד דולר- קנדי, שהוא ה היפוך ומאשר של הצמד הזה.!

על כול שאלה אתה מוזמן.

EURO78.jpg

תודה ובהצלחה

נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 22.05.2015 בשעה 10:57

תודה על תשובתך המפורטת לוי.

האמת היא שלא חשבתי לעשות חשבון לקו תמיכה כאשר כל המתנדים היו איתי כולל ADX ושבירת ממוצע (וקו מגמה עולה שלא נכון לפי מה שאמרת).
    כנראה שזה לא חישוב נכון, כי אני מבין שקו תמיכה שמוכיח את עצמו צריך להוות גם הוא שיקול, למרות הכל (מה שיקשה על כניסה לעסקה כשיש כ"כ הרבה נתונים שצריכים להתקבל יחד).

2. אמרת שאין קו מגמה עולה, האם הקו שהעברתי דרך שני שפלים עולים אינו נכון?

3. אמרת שהתנגדות ב 1.11460 = שורט. זה לא קרוב מדי לתמיכה החשובה ב 1.11000?

4. הגרף השבועי לא נותן מבט רחוק מדי בשביל להיכנס על פיו לעסקה יומית?

5. האם תמיד USDCAD עושה שורט כאשר EURUSD עושה לונג (ולהפך כמובן)?
    אף פעם לא ברור לי למה אני לא יכול לומר את זה לדוגמא על צמד USDJPY במקום USDCAD, כי בשניהם הרי הדולר הוא המוביל.

*דבר חשוב שרציתי להעלות הוא שהגרפים נראים שונה בין תוכנה לתוכנה, לפעמים בצורה מאוד משמעותית (למשל כאן, אצלי יש גאפ בין נרות ואצלך אין). אשקול לנתח במקום אחר כדי לקבל תמונה ברורה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי yossih, 22.05.2015 בשעה 13:09

היי יוסי,

תודה על תשובותיך ושאלותיך הנוספות.

התשובות על פי השאלות שלך.....
    1- יש לעשות חשבון לכול קו תמיכה אבל זכור את חוזק הקווים !!! עשיית חשבון לכול קו תמיכה חשוב , לא צריך למנוע מכניסה כול שהיא ! יש לזכור שכאשר אנו מדברים על התנגדות ב 1.14000 , והתמיכה הקשה ב 1.11000 , זה = 300 פיפס , על 2$ לפיפס = 600, על 5$ לפיפס = 1500$ ! לא חבל !!!!????
    2- יש קו !
    כאשר כתבתי שאין קו מגמה הכוונה הייתה בקטע הקצר בין מספרים , 3-4-5-6 , הרי יש שם שיאים עולים אבל אין שפלים עולים על כן כאן אין קו מגמה.

3-שוב אותה תשובה כאן , ההפרש הוא מעל 300 פיפס !!!!

4-אילו הייתה עוקב על הגרף השבועי הוא נותן לך כניסה מלמטה ב 1.05 עד עכשיו !! אז למה לא לעקוב אחריו??

5- ההבדל הוא ענק ב מה שרשמת, כי על ה צמד איורו - דולר , הדולר הוא המובל והאיורו הוא המוביל לכן כאשר לוקחים להשוואה את ה $ - דולר קנדי , ה $ הופך להיות מוביל וזה בדיוק המקרה ההפוך של ה איורו -$, על כן הדוגמאות ש הבאתה לא נכונות כי שם ה $ תמיד מוביל.

המלצה חמה, על תיקח את צמדי היין כ דוגמה אף פעם !! יש לו חיים משלו עם עצמו .

כמובן שישנם הבדלים בין התוכנות.

כבר המצתי לך לעבוד קבוע עם NETDANIA שהוא אתר חינמי ו מעולה מבחינת הציטוט של הצמדים , ואז אצלו לנתח קבוע ולפעול בתוכנת העבודה, ( הבעייה היחידה היא ש ב NETDANIA' הניתוח לא נשמר , אבל לאחר שהכנתה ניתן נניח לצלם מסך או להדפיס , ועל פיו לעקוב.)

על כול שאלה נוספת אתה מוזמן , וכמובן גם מוזמן להעלות טרייד אחד או שתיים שכן הצלחתה.

שבת שלום , וחג שמח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות