x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 19

נושא: ממשיכים בשדרוגים: מפת פקיעה אופטימאלית

ממשיכים בשדרוגים: מפת פקיעה אופטימאלית

שלום שוב לכולם.
    כמעט בכל סקירה שחקן מציין גבולות רווח-הפסד עבור השחקנים: איזה פקיעה הם רוצים עם מה הם יכולים לחיות ומתי הם יחטפו.
    החישובים האלה מתבססים על אלגוריתמים של תקבולים, כמות כתיבות, רווחים מקידומים ועוד הרבה פקטורים שפיתחנו במשך שלוש
    שנים ואת כולם הכנסנו למשוואה ויצרנו את מדד הפקיעה האופטימאלית.
    המדד מתעדכן אחת ליום ואחרי שעות המסחר ומציע את אותם גבולות כשלא צריך להיות סוחר מעוף בשביל להבינם.

אתם יכולם לעקוב אחרי המדד דרך רובליקת אופציות -> פקיעה אופטימאלית.

תהנו !!!

משתמשי ה PRO שימו לב כי אינכם יכולים לראות הפניה זו, מאחר ואצלכם מפת הפוזיציות מתעדכנת מידי שניה ובזמן אמת ( 0.09 , 8.53 ) (בעמוד הצפי הסקוויז וסטית התקן).

כל הכבוד!!!
    הכלי הזה ממש מרשים.

וואי, עם חלוקה לתחומים בטוחים/מסוכנים.
    ממש תודה רבה על הפינוק.

סליחה שאני הורס קצת, אבל נראה שהסטרייק 1233 מכסה את הספוט שמציין את הכניסה לתחום המסוכן, כנראה 1240.

אם אפשר בבקשה התייחסות משחקן, מה פעילות השחקנים בכל תחום ותחום?

תודה רבה לשחקן וצוות האתר

מאוד מאוד מאוד שימושי !
    אין עליכם תמשיכו ככה

ממש חמוד.כל הכבוד על ההשקעה.
    כל האתר הזה הוא חידוש גדול,לחשוב על השני מה טוב לו ומה נח לו.ועוד בלי תמורה " מתן בסתר"
    (אימרה ידועה הגשמיות של השני זה הרוחניות שלי)
    ושוב תודה רבה
    יוסף

תודה רבה אין עליכם.
    חוסך את הממתנה לסקירה כל שבוע לדעת בדיוק מה הגבולות.

לידיעת החברים : מפת רווח הפסד נרשם אצלי בסקירה , כבר שנה , טווח רווחי או הפסדי נרשם גם
    את הסימולציות האלה אני כבר מיחשבתי לפני חצי שנה , סליחה שאני מקלקל את שמחת החברים , הנתון הזה מופיע יום , יום, במהלך השנה האחרונה , אני מרשה לעצמי לקחת את הזכויות לעצמי , אם אין כאן אנשים הגונים שיומרו את האמת ( 0.09 , 8.53 ) , אז שייפתחו את כול הסקירות שלי שנה אחורה . אני שמח בשבילכם וגאה להיות שותף לרעיונות פוריים , אם יימחקו את התגובה שלי זה אומר שאני צודק , אם יאשרו את האמת ( 0.09 , 8.53 ) , אז יש תעוזה ( 0.00 , 0.39 ) ופחות אגו , אמסלם שמעון גולד ( 0.92- , 227.00 ) סיגנל.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות