x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: בנוגע לאפריקה

בנוגע לאפריקה

בגלל החיוניות של הדברים אני מעלה כאן את ההתיחסות של שחקן למניה כשהפירוט המלא מופיע בסקירה שאותה אני אעלה בסביבות השעה 12:00:

אפריקה ושורט על הנדל"ן - בעקבות כל מה שכתבתי על המניה, אסכם בקצרה כי אין לרכוש מהמניה או מהאג"חים ולא משנה עד כמה הם יחתכו במהלך המסחר. המניה לא תירגע בטווח של יום, וזה לא בבחינת לתפוס סכין נופלת כי אם גרזן צונח. בהתאם, מדד הנדלן צפוי לרשום ירידות חדות, שלא יסתכמו ביום אחד, ולכן בהחלט מתבקש לרכוש שורט על הנדלן.

Re: בנוגע לאפריקה

סוף סוף מגיעה המפולת שכל כך יחלת לה ואתה כותב שוקת ? :mrgreen:
    ובבקשה לא להוציא לי את המילים מהפה "לגבי אפריקה- I FREAKING WARNED YOU "
    לדעתי ההשפעה של אפריקה כל כלל השוק משמעותית הרבה ממה שלהרבה נדמה , מכיוון שכמעט כל מי שניפח את המניה מאז תחילת הראלי שלה משער 3000 היה הציבור , ומה שקרה עם הצניחה היום זאת סטירת לחי מצלצלת . אני צופה שכל הציבור שנכווה על אפריקה ימכור את רוב התיק שלו באמירה "אני עם הבורסה גמרתי" .

Re: בנוגע לאפריקה - מתחיל

ב 2 מילים, איך עושים שורט על הנדלן? יש איזה קס"ם או משהו?

תודה

SPUNKIL
    מציע לקנות תעודת סל עם מינוף קרוב ל-1
    אני אישית קניתי תכלית חסר נדל"ן 15 מס" 1114065 עם מינוף 1:1.5

תודה!

רכשתי.. ומחכה לבאות.. כבר הרבה זמן שלא הייתי בבורסה
    רק בנדלן האמיתי

האם לבייב יכול להשתמש בהון שלו מחברת היהלומים כדי להציל את אפריקה?

במקרה של פשיטת רגל, לבייב בתור בעלים פושט רגל ,
    איך זה משפיע על שאר עסקיו,
    האם אפשר לחייב אותו לשלם מכספים של חברות פרטיות שברשותו?

לפי מה שאני יודע אחד החוקים של פושט רגל: הוא שלא יוכל לפתוח עסק ,מה קורה במקרה ויש לו עסק אחר בנוסף לזה שפושט רגל .
    האם הוא יוכל להחזיק אותו כעסק למרות שעסקים אחרים פושטים רגל ?

אם כן זה מקור לפריצה , אני יכול לפתוח 10 עסקים, במקרה שאחד פשט רגל אני פשוט יעבור לנהל את שאר העסקים , ויתעלם מהעסק שפשט רגל .

אפריקה ישראל היא כמו חולה שעבר אירוע לב וימיו אם בכלל ספורים, וזאת מראות מבטי האישית.
    לא חושב שיוכלו להציל את המנייה הזאת, זמנה עבר וכמובן מי שניכווה ראשון היו אלה המשקיעים.
    החובות עולים על ההון העצמי שלה, וגם אם תצליח למצוא קונים לשארית נכסייה לא יהיה זה
    במחיר הרצוי וההפסדים רק יגדלו. במילים פשוטות לא לגעת ! וכול העושה אחרת , יעשה
    בכספו ככול הנראה לו.

ציטוט פורסם במקור על ידי chikko
    האם לבייב יכול להשתמש בהון שלו מחברת היהלומים כדי להציל את אפריקה?

במקרה של פשיטת רגל, לבייב בתור בעלים פושט רגל ,
    איך זה משפיע על שאר עסקיו,
    האם אפשר לחייב אותו לשלם מכספים של חברות פרטיות שברשותו?

לפי מה שאני יודע אחד החוקים של פושט רגל: הוא שלא יוכל לפתוח עסק ,מה קורה במקרה ויש לו עסק אחר בנוסף לזה שפושט רגל .
    האם הוא יוכל להחזיק אותו כעסק למרות שעסקים אחרים פושטים רגל ?

אם כן זה מקור לפריצה , אני יכול לפתוח 10 עסקים, במקרה שאחד פשט רגל אני פשוט יעבור לנהל את שאר העסקים , ויתעלם מהעסק שפשט רגל .
    כל סטודנט מתחיל למשפטים או ראיית חשבון יוכל להסביר לך את ההבדל בין חברה בע"מ לבין אדם פרטי ומדוע דין בעלי המניות בראשונה כל כך שונה מזה של השני. בכל מקרה לבייב באופן אישי לא ישנה מתפריטו ולא ישחה פחות בבריכה שבלונדון, אלא אם ירצה.

אני רכשתי מבט חסר נדל"ן 15 (1114560)

נראה שהאפקט הולך ונעלם הבוקר, ממשיך להחזיק - מכיוון שאני גם חושב (ומקווה) שמדובר באפקט של כמה ימים.

Re: שאלה בנוגע לאפריקה?

למה לבייב מזהיר עכשיו שהוא לא יוכל לפרוע חובות החל מ 2011??
    איך זה שמעלות/מדרוג לא נתנו על כך אזהרה??
    לדעתי מה שקרה זה שלבייב ישב עם המוסדיים וניסה להגיע להסכם עוד לפני שכל העניין פורסם, והמוסדים עשו לו שרירים, ומה שלבייב עשה זה פשוט לצאת לתקשורת בהודעה שתגרום לערך החוב של המוסדיים לרדת ובגדול!! עכשיו המוסדיים תקועים עם אג"ח שלא ניתן להפטר ממנו והדרך היחידה שלהם לקבל את הכסף או לפחות את רובו זה ע"י הגעה להסדר עם לבייב. הנחה שלי היא שתהיה פריסת חוב, וכל הרעש שעושים בכותרות (טייקון נופל) יתגלה שוב כשטויות שהתקשורת המפגרת וחסרת הידע פירסמה ללא אחריות!! סתם עלו על הגל כדי לעשות כסף...
    אבל זו דיעה שלי, נראה עוד חודש חודשיים אם צדקתי או לא.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות