הוא אשר דיברתי, תצטרך לבדוק עצמאית עמלות ועלויות, ומאחר ונוהלי האתר לא מאפשרים דיון כזה לא נוכל לעשות את זה כאן. (זאת גם הסיבה שערכתי את הודעתך, ועם הכותב הסליחה)
אם מדובר ברווח של 10 פיפס שאתה מתעתד לקחת, רוב החברות לוקחות פיפסים בודדים על מסחר בצמד המרכזי - יורו דולר - אני לא סבור (ואולי אני טועה, מאחר ולא בדקתי את האלגוריתם שלך), שהתאמת הרובוט לרווח של 9 או 8 פיפס אמור לפגוע כל כך בריוחיות הרובוט, (שוב במידה ונניח שהאלגוריתם שלך עובדת).
קו נלן ? יכול לעזור במידה מסויימת, אבל כמו שכתבת מדובר במסחר בין מדינות, וללא קשר עם איזה חברה אתה מתעתד לעבוד.
לדוגמא: אתה רוצה לקנות עכשיו 10K יורו דולר, אתה משדר הוראה לברוקר שלך לקנות במחיר מרקט, הברוקר שלך שעובד עם כמה בנקים גדולים, כשהוא מקבל את ההוראה הוא בודק בין הבנקים שהוא עובד איתם, מי יכול למכור לך, הברוקר מקבל תשובה מבנק X, הברוקר מעביר הוראת קניה, ומעביר לך את ההוראה, (כמובן שמדובר בשברירי שניות, ורוב הזמן זה לא מורגש, אבל בכל זאת יהיה זמנים שזה יכול להיות מורגש ובהרבה - ביחס ל10 פיפס - לדוגמה בזמן יציאת נתונים) אז....
רציתי להעלות נקודה נוספת שאתה צריך לקחת בחשבון (שיכול להיות שאתה לא מודע לזה), - במידה ותחליט להתקדם עם האלגו שלך - שלרוב פקודת קניה/מכירה, מתבצעת במחיר מרקט - לכן, אתה צריך לקחת בחשבון שאם שלחת הוראת קניה במחיר 1.22861, והיה, והשוק ביצע מהלך דרמטי של 100 פיפס בין שעת השידור של הבקשה (1.22861) ועד זמן חזרת הקניה אליך (1.23857), כנ"ל, כשאתה סוגר את העיסקה, וזה יכול לגרום לך לשיבוש נוראי בחישוב הסתברויות הרווח באלגו שלך.
ולסיום, הייתי מציע לך, שתבדוק את האלגו שלך לפחות שנתיים לאחור ברמת הפיפס, וקדימה לפחות חצי שנה, לפני שאתה יוצא עם זה על הכביש . (וגם זה לא יכול להבטיח לך שזה יעבוד במציאות - the past performance doesn't guarantee future results).
איך ארז אומר "קח סיכונים בהיגיון"