x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 16

נושא: תמליל הצאט 5.12.2010 - מעגל הכסף

תמליל הצאט 5.12.2010 - מעגל הכסף

היום בצאט הייתי רוצה להבהיר את משמעות מעגל הכסף.

שיטת המסחר שבה אני משתמש!

פעמים רבות שואלים אותי על מקורות ההכנסה שלי ועל צורת ההשקעה שלי, היום ברצוני להעביר שיעור קצר על תורת ההשקעה מנקודת מבטי.

מעגל הכסף מדבר על שלושת סוגי ההכנסות - הכנסה מעבודה (משכורת), הכנסה מהשקעות והכנסה פסיבית. היום נקשור בין השלושה, כאשר מעגל הכסף בעצם קושר בין שלושת סוגי ההכנסות בהמצעות שימוש מושכל בהשקעות...

מקווה לראות אתכם שם...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

Re: תמליל הצאט 5.12.2010 - מעגל הכסף

מתי?

הי אלון,
    נישמע מאוד מעניין, אשמח לשמוע ולהשתתף,
    האם תתיחס לאג"ח קונצרני ספציפית, או לשוק ההון בכלל?

אופס שכחתי לציין שעה, אז כרגיל ב- 20:00 היום (ראשון), נתראה שם...
    אלון פיאדה

ציטוט פורסם במקור על ידי molty
    הי אלון,
    נישמע מאוד מעניין, אשמח לשמוע ולהשתתף,
    האם תתיחס לאג"ח קונצרני ספציפית, או לשוק ההון בכלל?
    ההתייחסות לא תיהיה לאג"ח ספציפי, השיטה עצמה מדבר על שימוש בתזרים לביצוע השקעות והפניית הרווח ליצירת הכנסה פסיבית - ככל שיטה אין היא מדבר על נייר מסויים, אלא על מתודולוגיה לביצוע...
    אלון פיאדה

מעגל הכסף ושלושת מקורות ההכנסה

הצטרפת לחדר
    (19:30) מנחם:ואז ביי נתראה מחר
    (19:42) dafna101:ומנחםםם
    (19:42) dafna101:ולאאאאאאאאאאאא
    (19:50) joshabr:וערב טוב לכל שבטי ישראל
    (19:59) אלון פיאדה:ושלום לכולם
    (19:52) joshabr:ואני מקוה שלא הערתי משהו משנתו
    (19:59) אלון פיאדה:ונתחיל בעוד מספר דקות את הצאט
    (20:00) אלון פיאדה:והיום ההתמקדות על מתודולוגיה ואסטרטגיה ולא בהכרח בהשקעות באג"ח, למרות שכמובן הדברים יהיו קשורים
    (20:00) אלון פיאדה:והיום בצאט - מעגל הכסף ושלושת מקורות ההכנסה!
    (20:00) dafna101:ואהלן אלוןןן
    (20:01) אלון פיאדה:ושלום, שלום �
    (20:02) dafna101:ו
    (20:06) shazi:ושלום אלון וחג שמח
    (20:07) אלון פיאדה:וטוב נתחיל
    (20:07) אלון פיאדה:והנושא להיום - מעגל הכסף ושלושת מקורות ההכנסה
    (20:07) אלון פיאדה:ומי יכול להגיד לי מהם שלושת מקורות ההכנסה?
    (20:0 אלון פיאדה:ואין הענות �
    (20:09) עמית1:ונראה לי משכורת, בורסה והון עצמי?
    (20:09) dafna101:וגם לי
    (20:09) אלון פיאדה:ואחד מהשלושה נכון...
    (20:09) אלון פיאדה:ושלושת מקורות ההכנסה הינם:
    (20:10) אלון פיאדה:והכנסה מהשתכרות/עבודה
    (20:10) אלון פיאדה:והכנסה מהשקעות
    (20:10) אלון פיאדה:ווהכנסה פסיבית
    (20:10) dafna101:ואוקי
    (20:10) shazi:ומה זה הכנסה פסיבית
    (20:11) אלון פיאדה:והכנסה מהשתכרות/עבודה הינה הכנסה שמתקבלת מביצוע של "פעולות"
    (20:12) אלון פיאדה:ובין אם אתם שכירים ובין אם אתם עצמאיים - אם אתם עובדים בשביל הכסף - ההכנסה המתקבלת מהפעולות שאתם מבצעים הינה הכנסה מהשתכרות/עבודה
    (20:12) אלון פיאדה:והכנסה מהשקעות - טוב זה די מובן...
    (20:13) shazi:ואם אני סוחר בנירות ערך מהבית איך זה נחשב
    (20:13) אלון פיאדה:ואבל אין מדובר רק בהשקעות בבורסה, אלא כל השקעה שדורשת "תחזוקה" ומתחילה בהון עצמי כולשהו
    (20:13) mamani9:וירושות ומתנות-פאסיבי.
    (20:13) אלון פיאדה:ולדוגמה של shazi - זה כמובן נחשב הכנסה מהשקעות
    (20:14) אלון פיאדה:ואת משקיע ולכן זוהי בהחלט לא השקעה פסיבית (מייד נגדיר גם אותה)
    (20:14) אלון פיאדה:והכנסה מהשקעות היא הכנסה שבדרך כלל ממנפת כסף , הון או ידע ליצירת הכנסה
    (20:14) אלון פיאדה:ובעוד הכנסה מהשתכרות היא הכנסה שניתנת עבור ביצוע של פעולה מוגדרת
    (20:15) אלון פיאדה:ובהכנסה מהשקעות - עצם ההכנסה אינה מובטחת למשקיע כמו שמובטחת בהכנסה מהשתכרות
    (20:15) אלון פיאדה:וכאשר אנו הולכים לעבוד אנו יודעים כי כל עוד מעסיקים אותנו בסוף החודש תיכנס משכורת
    (20:16) אלון פיאדה:ואפילו אם אנו עצמאיים - כאשר אנו לוקחים עבודה אנו יודעים כי אם סיומה נקבל שכר מוסכם עבור הביצוע שלה
    (20:16) סאמי:ומה זאה הכנסהפסיבית
    (20:16) אלון פיאדה:ובהכנסה מהשתכרות - אנו יכולים להרוויח (לעיתים אף להפסיד) אך לא מובטח לנו, או לא מובטח לנו לחלוטין כי אכן יהיה הכנסה
    (20:17) סאמי:ו החזרי מסים למשל
    (20:17) אלון פיאדה:וכמו כן מרבית ההכנסות מהשקעות מתקבלות ממינוף (אם בכלל) של הון עצמי - כך שנדרש הון התחלתי (לרוב), נדרש ידע ולרוב גם קיים סיכון של הפסד!
    (20:17) אלון פיאדה:ומה שלא קיים בהכנסה מהשתכרות
    (20:17) אלון פיאדה:והכנסה פסיבית לעומת זאת היא הכנסה מובטחת - שאינה דורשת עבודה!
    (20:1 אלון פיאדה:והכנסה פסיבית שניתנת להרבה אנשים לדוגמה היא בגיל הפנסייה - ביטוח לאומי או תוכנית פנסייה שנפדת
    (20:1 אלון פיאדה:ואך ישנם הכנסות פסיביות אחרות - כדוגמת תמלוגים
    (20:19) אלון פיאדה:ובתמלוגים אנו מקבלים שכר שוב ושוב עבור עבודה שביצענו פעם אחת - הכנסה שאינה דורשת עבודה נוספת ואין בה סיכון ממשי
    (20:19) אלון פיאדה:ודוגמאות נוספות יכולים להיות השקעה בנדלן מניב (תחת ניהול חיצוני), או הכנסה מעסק שאינו מצריך אותנו בו
    (20:19) אלון פיאדה:והכנסה פסיבית היא כל הכנסה שלא דורשת מאיתנו פעולה ומכניסה כסף לכיס שלנו
    (20:20) אלון פיאדה:והכנסה פסיבית קבועה היא ההכנסה הטובה ביותר שניתן לקבל שכן גם ערך ההכנסה מובטח
    (20:20) mamani9:ואז אלון- מה ההגדרה של ירושה או פנסיה או קופ"ג שקיבלנו בירושה ?
    (20:21) אלון פיאדה:וירושה, או כל קרן/סכום שאנו מקבלים הם הון ולא הכנסה!
    (20:21) סאמי:והסכרת נכסים
    (20:21) mamani9:ואם אתה אומר....
    (20:21) אלון פיאדה:ונוכל לומר כי ניתן לייצר מהם הכנסה פסיבית ע"י קבלת ריבית על ההון שלנו
    (20:22) mamani9:וניתן .
    (20:22) אלון פיאדה:והריבית יכולה להשתנות, אך אנו יכולים לקבל אותה על ההון, הבעיה היא כי יש שחיקה של ההון עם הזמן בגלל אינפלציה (מדד) ולכן לרוב אין מדובר בהכנסה פסיבית טובה
    (20:22) אלון פיאדה:והשכרת נכסים יכולה להיות הכנסה פסיבית למרות שברוב המקרים מדובר בהכנסה מהשקעות
    (20:23) אלון פיאדה:ומיכוון שמרבית המשקיעים בנכסים מניבים עדיין מבצעים פעולות (כדוגמת תחזוקה והתעסקות עם שוכרים), אך בויתור על חלק מאותה הכנסה היא יכולה לההפך לפסיבית - ולכן נכסים מניבים נופלים על הגבול שבין הכנסה מהשקעות להכנסה פסיבית
    (20:23) shazi:והאם אגח שאנו קונים לפדיון הוא הכנסה פסיבית
    (20:24) אלון פיאדה:ולא, שוב מדובר בהשקעה!
    (20:24) אלון פיאדה:ויש בזה סיכון על ההון האישי שלנו, כמו כן לרוב מדובר בהתעסקות, בין אם נרצה בכך או לא
    (20:24) rema1:ואלון שלום מה שלומך?
    (20:24) אלון פיאדה:וכמובן שלהכנסה מהשקעות ולהכנסה פסיבית יש יתרונות רבים על הכנסה מעבודה - אך לא נרחיב על כך כאן
    (20:25) אלון פיאדה:ואז למה אני מבלבל לכם את המוח על שלושת סוגי ההכנסות
    (20:25) אלון פיאדה:ודבר ראשון בגלל שאני אישית מאמין כי המתודולוגיה הנכונה לחיים פיננסיים נכונים היא שימוש במעגל הכסף
    (20:26) אלון פיאדה:ו(מעגל הכסף - היא הגדרה שלי למרות שניתן למצוא מקבילות לה בתיאוריות דומות)
    (20:26) אלון פיאדה:ופעמים רבות אני נשאל למה אני ממשיך לעבוד? למה אני ממשיך לכתוב? למה אני מנהל אתרים? ולמה אני מעביר קורסים? אם אני עושה כסף מהשקעות!
    (20:27) rema1:ואלון כי אתה צריך עוד כסף .....יש בזבוזים
    (20:27) אלון פיאדה:והתשובה לכך היא פילוסופיית החיים שלי בכל הקשור לחיים פיננסיים נכונים שבמרכזם מעגל הכסף!
    (20:27) rema1:ווגם אתה אוהב לעבוד והעבודה זה כמו בילוי
    (20:27) סאמי:וכן בדי עבד כל הכנסה הי כתוצאה מהשקעה לפני לא
    (20:2 rema1:וירושה לא ולא
    (20:2 אלון פיאדה:וזה נכון שאני רוצה יותר כסף וזה נכון שאני נהנה לפחות מחלק מעיסוקי, אך אני בהחלט יכול לחיות טוב רק מההכנסות שלי מהשקעות - ועדיין אני ממשיך לעשות את כל הדברים!
    (20:2 rema1:ואלון טוב אתה עושה 200% באג"ח
    (20:2 אלון פיאדה:ולא השנה! וזאת בדיוק הנקודה!
    (20:2 אלון פיאדה:והכנסה מהשקעות אינה מובטחת
    (20:29) mamani9:ואולי אתה צאצא של המלך מידאס........��
    (20:29) אלון פיאדה:והכנסה מעבודה, למרות שהיא בסיכון נמוך - גם אינה מובטחת לחלוטין
    (20:29) rema1:ואלון ואולי יש לך רנטה קבועה וזה כיף
    (20:29) סאמי:ו למה המשך חיים מופטח
    (20:30) סאמי:וכלום לא מופטח
    (20:30) rema1:ורק המוות מובטח
    (20:30) אלון פיאדה:ואז אני פועל בכל האפיקים ואני מאמין כי בעידן בו אנו חיים, בשביל לחיות טוב וברמה גבוהה בבטחון גדול - על כל אדם לפעול, לפחות עד ביסוס הכנסה פסיבית מהותית - בשלושת האפיקים
    (20:30) mamani9:ומובטח, סאמי.
    (20:30) סאמי:ונכון רמה
    (20:30) סאמי:ו וגם זמני
    (20:30) rema1:ותודה
    (20:30) אלון פיאדה:וופה בדיוק ניכנסת תיאוריית - מעגל הכסף!
    (20:31) rema1:ויש היום שיאים בבורסה אומר מתן חודורוב
    (20:31) אלון פיאדה:ומעגל הכסף מדבר על זרימת הכסף בין שלושת סוגי ההכנסות... כאשר כל הכנסה נוצרת מיצירת או רכישת נכסים בקטגוריה הרלונטית
    (20:31) אלון פיאדה:ואנו עובדים בשביל משכורת
    (20:31) סאמי:ומובטח תודה על התיקון
    (20:32) אלון פיאדה:ואם נחייה מהמשכורת נוכל לחיות ברמת חיים מסויימת (בתלות בגובה המשכורת) - אך אף פעם לא מעבר לכך (לפחות לאורך זמן).
    (20:32) סאמי:וזושאילה פילאסופית
    (20:33) אלון פיאדה:ולעומת זאת, אם נעבוד בשביל משכורת ואז נעביר את הכסף שלנו באמצעות חיסכון להשקעות נוכל למנף את הכסף שלנו ולייצר הכנסה נוספת עבור אותה עבודה!
    (20:33) אלון פיאדה:וכך לאורך זמן נוכל להגדיל את ההכנסה הנכנסת שלנו
    (20:33) אלון פיאדה:ו...
    (20:33) rema1:ואלון או מכירה כאלה שחיים ממשכורת + מינוף גבוה
    (20:33) mamani9:ואלון- אז מה ההגדרה של זכיות בלוטו/טוטו/ וכיו"ב ?????????????
    (20:33) אלון פיאדה:ושוב כל סכום הוא לא הכנסה - הוא הון!
    (20:33) אלון פיאדה:והשאלה מה אתה עושה עם ההון הזה!
    (20:33) אלון פיאדה:ונניח שזכית בלוטו ויש לך היום 5 מליון ש"ח
    (20:33) סאמי:ומחליק לענים
    (20:34) dafna101:והלוואי חח
    (20:34) אלון פיאדה:ותוכל לשים אותם באו"ש לבזבז ולחיות על הכסף - בסופו של דבר ההון הזה יגמר!
    (20:34) rema1:ונדל"ן
    (20:34) rema1:ו+ בורסה
    (20:34) אלון פיאדה:ולעומת זאת תוכל לשים אותו בחסכון שמפריש את הריבית - ולחיות על הריבית
    (20:34) אלון פיאדה:ומדובר בהכנסה פסיבית נקייה- אך לא אידיאלית
    (20:34) סאמי:ו אני היתי קונה יאכטה
    (20:34) rema1:ויאכטה ומסיע אנשים איזה כיף
    (20:35) rema1:ונדל"ן + בורסה + hermes קטן וחמוד
    (20:35) אלון פיאדה:ושכן בגלל שיש עליית מחירים - הכסף שלך יהיה שווה פחות ופחות לאורך השנים ולכן בהנחה שאתה מבזבז את כל הריבית הניתנת לך - רמת החיים שלך שוב תרד עם הזמן
    (20:35) אלון פיאדה:ותוכל להשקיע ולמנף את הזכייה
    (20:36) אלון פיאדה:וכמובן שתוכל לייצר רווחים, אך קיים גם סיכון שתפסיד את הכסף
    (20:36) סאמי:ונו מה עושים
    (20:36) אלון פיאדה:וותוכל לרכוש "נכסים" המייצרים הכנסה פסיבית וגם אם הערך שלהם משתנה - הם עדיין מייצרים הכנסה פסיבית
    (20:36) mamani9:ומשקיעים אצל שחקן, בקרן גידור.
    (20:37) rema1:ונדל"ן + בורסה + H
    (20:37) אלון פיאדה:וכאשר יש סכום גדול, נוכל לעשות השקעות בסיכון נמוך ולרכוש נכסים המניבים הכנסה פסיבית ולחיות טוב לאורך זמן
    (20:37) אלון פיאדה:ואך מרבית האנשים לא עומדים לרשת מליונים ולא עומדים לזכות בלוטו!
    (20:37) אלון פיאדה:ואז מה הפתרון?
    (20:3 אלון פיאדה:ולדעתי אנו חוזרים שוב - למעגל הכסף...
    (20:3 אלון פיאדה:וכמו שהתחלתי להגיד, אנו עובדים / משתכרים, כאשר המטרה שלנו צריכה להיות יצירת חסכון (לחיות מתחת להכנסות)
    (20:3 אלון פיאדה:ואת "היתרה" - החסכון - אנו צריכים להפנות להשקעות
    (20:39) mamani9:ועכשיו אתה מדבר כמו אמא שלי..........
    (20:39) סאמי:ומה אלון ביצה ותרנגול
    (20:39) rema1:וגם אמא שלי ככה אומרת וככה עשתה הרבה כסף
    (20:39) אלון פיאדה:וע"י כך שהכסף שלנו עובד עבורנו אנו יכולים להגדיל את ההכנסה שלנו ובכך להגדיל את ההון העצמי
    (20:40) אלון פיאדה:ואני לא מסכים עם הקביעה שאני מדבר כמו "אמא" שלך, אלא אם היא אומרת לך לחסוך עבור השקעה...
    (20:40) אלון פיאדה:ומרבית הדור הקודם מדבר על חסכון לשם החיסכון - ולא עבור יצירת מקורות הכנסה!
    (20:40) אלון פיאדה:ווזה ההבדל הגדול!
    (20:40) mamani9:ואלון- אם חשבת על כל זה לבד- אתה מאוד חכם !!!!!!!!!!!
    (20:41) mamani9:ואמא שלי ניצולת שואה והתפיסה שלה מאוד שונה.
    (20:41) אלון פיאדה:וההבנה של זה היא הבנה שלי (מייד נגיע לחלק המסובך יותר) אך הדבר קיים בהרבה מובנים בהרבה תאוריות
    (20:41) rema1:ואלון האמא שלי מדברת ודיברה על חסכון ליצירת ירושה גדולה וזה גדולתה
    (20:41) אלון פיאדה:ולדוגמה קיוקסי מדבר על ארבע רביעי תזרים המזומנים
    (20:42) אלון פיאדה:וקיוסקי
    (20:42) אלון פיאדה:ומאבא עשיר - אבא עני
    (20:42) GOLFMAN:ואלון, מה דעתך על LVS ?
    (20:42) אלון פיאדה:ואך יש קודמים לו ומקביל לו שאומרים את אותו הדבר...
    (20:43) אלון פיאדה:וLVS - אם קנית בדולר וחצי והיה לך את השכל להחזיק עד עכשיו, עשית הרבה כסף �
    (20:43) rema1:וקיוסאקי - בהתחלה לא הבנתי מה אתה אומר
    (20:43) shazi:ואז אולי כדאי לקנות AIB
    (20:43) rema1:ואז אולי כדאי XOM
    (20:43) אלון פיאדה:וכרגע למרות שעדיין מדובר על תנודתיות של עשרות אחוזים, ה"חברים מבפנים כבר מימשו ומכרו
    (20:44) אלון פיאדה:ולחברה אין מנעוים נוספים כפי שהיה להם במקאו
    (20:44) אלון פיאדה:ואך אינני רוצה להתמקד בנייר זה או אחר
    (20:44) rema1:ואלון היית במקאו?
    (20:44) ציפי 1:וערב טוב,לא מבינה שום דבר לצערי!!
    (20:45) אלון פיאדה:ולדעתי חשובה יותר ההבנה בתהליכים פיננסיים מאשר התייחסות פרטנית לניירות ספציפיים
    (20:45) אלון פיאדה:ולא הייתי במקאו �
    (20:45) GOLFMAN:וכן ומה אם לא קניתי בדולר וחצי וקניתי ב 32 דולר
    (20:45) אלון פיאדה:ומה לא מובן?
    (20:45) ציפי 1:ומה מגמת הצ'ט בעניין אגחים,תודה
    (20:45) GOLFMAN:ולהשאיר ?
    (20:45) אלון פיאדה:ומעגל הכסף ושלושת מקורות ההכנסה
    (20:45) rema1:ואלון זה נקרא בזבוזים וזה אחד הדברים החשובים בחיים
    (20:46) אלון פיאדה:ואז דיברנו על שלושת מקורות ההכנסה וכעת אני מנסה להעביר את תיאוריית מעגל הכסף
    (20:46) ציפי 1:ואלון,נכנסים לכל מיני אגחים ,לא מבינה מה זה שייך לעניין חסכון לשם השקעה
    (20:46) אלון פיאדה:וצודקת - לכן אני אמרתי כי לא התייחס יותר לניירות ספציפיים
    (20:46) אלון פיאדה:ו(אתם מוזמנים כמובן להעלות אותם בפורום)
    (20:46) ציפי 1:ותודה לך אלון
    (20:46) אלון פיאדה:ואז נחזור לנושא
    (20:47) אלון פיאדה:וע"י שימוש בהכנסה מעבודה - אנו יוצרים חיסכון המיועד להשקעה!
    (20:47) סאמי:ואלון מה דעתך על דולר שקל
    (20:47) אלון פיאדה:והשקעה (בין אם באגחים, בין אם במניות ובין אם בנכסים) - מייצרת הכנסה מהשקעות
    (20:47) rema1:ואלון לא לשכוח שיש הוצאות ואז השאלה מה נשאר לחסכון, להשקעה
    (20:47) shazi:ולא אם אתה מרוויח שכר מינימום
    (20:4 אלון פיאדה:ואת ההכנסה מהשקעות יש להעביר שוב להון העצמי התופח בתופסת החסכון החודשי!
    (20:4 rema1:וולא אם ההוצאות גדולות מההכנסות
    (20:4 אלון פיאדה:ווכאשר מגיעים ל"מסה קריטית" יש להעביר את ההון העצמי להשקעה בנכסי הכנסה פסיבית
    (20:49) אלון פיאדה:ובנוסף נדרש מכל אדם לנסות לייצור "נכסים" בעלי הכנסה פסיבית שאינם דורשים השקעה ישירה@
    (20:49) אלון פיאדה:ואך אך עושים את זה בפועל - כפי שכותבים חברנו...
    (20:49) אלון פיאדה:וכמובן שישנם בעיות שיש להתגבר אליהם
    (20:49) אלון פיאדה:והתירוץ של הוצאות גבוהות מהכנסות - אינו מקובל אלי!
    (20:50) סאמי:וכמו למשל למציאת פטינת
    (20:50) אלון פיאדה:ואני מבין שיש אנשים שחיים כך - אך צורת חיים זו בפני עצמה היא הרסנית!
    (20:50) אלון פיאדה:וברגע שאדם מוציא יותר ממה שהוא מכניס - ההכנסה שלו למעשה קטנה לאורך זמן - שכן על המינוס משלמים ריבית
    (20:50) סאמי:וולחיות ממכירת הפטינת
    (20:50) אלון פיאדה:ומה שמקטין את ההכנסה הקיים
    (20:51) אלון פיאדה:וומגדיל את הפער בין ההכנסות להוצאות
    (20:51) אלון פיאדה:וואז מעגל הכסף עובד בדיוק הפוך!
    (20:51) אלון פיאדה:ומתכווץ עם הזמן במקום לגדול!
    (20:52) אלון פיאדה:ולגבי מי שחיי משכר מינימום! נדרש מימנו עדיין להקצות משאבים (בין אם בממון ובין אם בזמן) ליצירת הכנסות נוספות - לפחות אם הוא רוצה לשנות את המצב!
    (20:52) אלון פיאדה:והבעיה היא כי מרבית האנשים פשוט לא חושבים בכיוון זה - ולכן הם ממשיכים להתנהל באותו האופן - מה שלא רק שלא מקדם אותם, אלא לרוב, בגלל כוחות השוק, אף מושך אותם למטה
    (20:53) אלון פיאדה:וברגע שאדם מתחיל לפעול בשיטת מעגל הכסף ומטרתו להגדיל את נכסיו - זה קורה@
    (20:53) אלון פיאדה:ו!
    (20:53) אלון פיאדה:וזה עד כדאי כך פשוט....
    (20:53) אלון פיאדה:ואך מרבית האנשים ותרנים!
    (20:53) mamani9:והחלטת להיות אלון גל של אתר שחקן מעוף ????????????
    (20:53) סאמי:ואלון השאילה למה הו צריך לגדיל את ההון לשם מה
    (20:53) mamani9:ואתה מדבר שטויות.
    (20:54) אלון פיאדה:ואלון גל לדוגמה מוכיח לנו כי כל אחד יכול להגיע לאיזון... וזה לא שטויות כלל
    (20:54) mamani9:וזה לא קורה בפועל-----בחיים.
    (20:54) shazi:ואלון אני כבר שנה וחצי לא עובד כי לא מצאתי עבודה עם שכר סביר לעומת זאת התחלתי לסחור בבורסה גם יש לי הכנסה סבירה וגם ההון העצמי שלי גדל אמנם לא כמו שאני רוצה אבל זו התחלה
    (20:54) אלון פיאדה:ואני חיי את זה ביום יום - כך שזה כן קורה! ואני מכיר אנשים שזה קורה עבורם!
    (20:55) אלון פיאדה:ובדיוק shazi! את כבר בדרך הנכונה!
    (20:55) mamani9:ושרי אריסון?
    (20:55) אלון פיאדה:וברור לך שאם היתה לך הכנסה נוספת מעבודה, ההון העצמי שלך היה גדל מהר יותר
    (20:55) סאמי:ו אני לדוגמה עושה מהכסף זבל
    (20:55) אלון פיאדה:ויכולת הכסחון שלך היתה גדלה
    (20:55) אלון פיאדה:ווהיה לך יותר כסף להפנות להשקעות נוספות
    (20:56) mamani9:ונכון- באמת יכולת כיסוח הנכסים הנזילים...�
    (20:56) אלון פיאדה:ואך גם אם את "מוותרת" על המדרגה הראשונה, אין זה אומר שאת לא פועלת בצורה נכונה
    (20:56) rema1:וסמי הוצאות רבות מהכנסות זה לא תירוץ חלק גדול מהאוכלוסיה ככה חי בארצנו הקטנה
    (20:57) אלון פיאדה:ולמעשה, כאשר ההכנסה הפסיבית מגיע ועוברת את ההכנסה מעבודה/השתכרות אני אישית מאמין כי נדרש לוותר על המדרגה הראשונה ולהתמקד בשתי המדרגות העליונות בלבד
    (20:57) אלון פיאדה:ויכול להיות שאת כבר פשוט שם!
    (20:57) mamani9:ואלון- לא כל תרופה עובדת עבור כל אדם, ולא כל עיצה עובדת לגבי כל אחד. הגיע הזמן להפנים זאת.
    (20:5 אלון פיאדה:ומי שאומר שזה לא אפשרי - חוסם בפני עצמו את האופציה לחיים טובים יותר!
    (20:5 סאמי:ואני רוצה לומר דבר אחד חשוב מכול הכסף שיש לאדום הו לא יוטר מאוכל שהו אוכל לבגד שהו לוביש והשאר הולך ליורשים והם הנהנים היחדים
    (20:5 אלון פיאדה:וסאמי אני לא מסכים איתך?
    (20:5 אלון פיאדה:ולמה אני לא מסכים...
    (20:5 סאמי:ו אוקייייייייייייייייי
    (20:5 אלון פיאדה:ודבר ראשון בגלל שיש בחיים הרבה יותר מאוכל ולבוש
    (20:59) אלון פיאדה:ודבר שני בגלל שגם לירושה שלך יש משמעות
    (20:59) אלון פיאדה:ודבר שלישי - בגלל שרמת חיים , הכנסה פסיבית וכל שאר הדברים שאליהם דיברנו - תורמים לאדם הרבה יותר מאשר אוכל ולבוש
    (21:00) אלון פיאדה:ואדם יכול להעביר את חייו בעבודה קשה לחיות מהיד לפה ואפילו אם לא נוחתת אליו מכה - הוא לא משאיר סימן אחריו - מה היתה מטרת חייו?
    (21:00) סאמי:וטוב אני לא הזכרתי רמתחיים כי זאה מובן מאילאב
    (21:01) אלון פיאדה:ולעומת זאת, מי שעושה עבור בייתו, מי שעושה עבור שמו, מי שעושה עבור תרומה - מעשיר את חייו, את חייו הסובבים אותו ואת חיי האנשים שיבואו אחריו
    (21:01) אלון פיאדה:ומעגל הכסף מדבר על שימוש נכון בנכסים
    (21:01) אלון פיאדה:והוא מלמד מתודולגיה של חיים נכונים
    (21:01) סאמי:ו אוקי מסכים על השורה האחרונה
    (21:01) אלון פיאדה:ושמאפשרים לאדם להפיק יותר מעצמו לתרום יותר לסובבים אותו ולפתח את החברה כחברה תרבותית יותר
    (21:02) אלון פיאדה:וכמובן שהתיאוריה עצמה של מעגל הכסף, כפי שאני הגדרתי אותה, היא הרבה יותר מורכבת ומנחה בצורה טובה יותר להגדלת נכסים...
    (21:02) אלון פיאדה:ומה שעושה האדם עם הנכסים במועד מאוחר יותר היא צו אמונתו
    (21:03) אלון פיאדה:ווצר לי שזמנו תם ולא הספקתי לדוש יותר במשמעות מעגל הכסף
    (21:03) אלון פיאדה:ואך רציתי לחלוק מעט מהקו המנחה אותי בחיים
    (21:03) אלון פיאדה:ובשביל שתבינו כי יש הרבה יותר מאשר השקעה באגחים - יש מאחורי הפעולות שלי אסטרטגיה לחיים טובים יותר
    (21:04) אלון פיאדה:ויש משמעות לכלל הפעולות
    (21:04) אלון פיאדה:וויש סיבה לכך שאני גם עובד, גם משקיע, גם מדבר פה בפורום, גם מנהל אתרים וגם.. וגם... וגם...
    (21:04) mamani9:ואבל לא כולנו-ואן גוך- שהתפרסם אחרי מותו= ולא וולפגאנג אמדיאוס מוצארט ולא מאדאם קירי ולא בר רפאלי- לחלקנו אין פינה בגוגל או וויקיפדיה. ככה זה ולא אחרת.
    (21:04) אלון פיאדה:וכפי שכתבתי - זמננו תם להשבוע
    (21:05) אלון פיאדה:ואך אשמח לשמוע כתגובה בפורום , תחת נושא תמליל הצאט - את דעתיכם בנושא
    (21:05) mamani9:ווכדאי שתבין זאת.
    (21:05) mamani9:וותתן עיצות יותר מעשיות.
    (21:05) אלון פיאדה:והאם דיבור על תיאוריות, מתודולוגיות ואסטרטגיות הם משהו שאתם רוצים לשמוע אליו יותר וללמוד אותו
    (21:06) mamani9:ותרד קצת יותר נמוך- בבקשה.
    (21:06) אלון פיאדה:והאם מצאתם עניין בנושא ןהאם אתם רוצים לשמוע עוד...
    (21:06) אלון פיאדה:ולסיום אני רק חייב לענות ל-9...
    (21:06) mamani9:ואבל יש עוד קולות כאן- שידברו.
    (21:06) rema1:ואלון תודה רבה השכלתי אבל החיים שלי מאוד טובים .....
    (21:07) rema1:ואלון אני כן
    (21:07) אלון פיאדה:ולא רוצה לרדת, רוצה לתרום יותר מסתם לכוון לנייר ספציפי, רוצה להעשיר את האנשים לתרום ידע... ובניגוד למה שהרבה חושבים - כל אחד יכול להשפיע, כל אחד יכול לקבל "ערך" כל אחד יכול להתפרסם...
    (21:07) אלון פיאדה:ואז עד לפעם הבאה
    (21:07) אלון פיאדה:ומקווה שנהנתם
    (21:07) rema1:ואלון תודה ובהצלחה
    (21:07) אלון פיאדה:ווכי הדברים תרמו לכם מעט ...
    (21:07) rema1:ואלון אני השכלתי ואוהבת להשכיל
    (21:0 joshabr:והאם אני בודד?
    (21:0 אלון פיאדה:וובהצלחה - לשבוע נוסף של שבירת שיאים �
    (21:0 אלון פיאדה:ולהתראות...
    (21:0 mamani9:וגם אני. אבל צריך להיות מציאותיים.
    (21:0 rema1:ואלון תודה ככה יש בזבוזים
    אלון פיאדה

תודה, אלון, בעיני זה מרתק =)
    אשמח לשמוע באמת רעיונות קונקרטיים\מעשיים להכנסה פסיבית פה בארץ,
    אבל גם כאלה שלא דורשים הון תועפות!
    כמה רעיונות:
    - אתר מכירות או שותפות במכירות (מה שנקרא affiliate program).
    - מכונה אוטומטית (משקאות\סיגריות\מזון) - שמעתי שיש כזה עסק.
    - זכויות יוצרים (תמלוגים) על משו.... מוסיקה, ספר, פטנט וכו'.
    - שיווק רישתי - מדברים שם הרבה על הכנסה פסיבית בשלב מסויים - אבל נראה לי שזה דורש המון התעסקות.
    - השכרת דירה - נחשב? יכול להחשב להון... וגם כאן יכולה להיות התעסקות והשקעת זמן. פה חייב להיות הון ראשני לקניית הנכס...
    - עסק - אחד כזה שלא דורש את נוכחותך המתמדת... דוגמא פשוטה: להקים קיוסק, לשכור מנהל ועובדים.

עוד רעיונות? :?:

אלון יש בעיה עם ה"השקעה הפסיבית" שלך.

נניח וקניתי דירה לצורך השכרתה.

עכשיו אני זקוק לכסף ו... אין לי אפשרות לקחת אותו.

מי שרוצה הכנסה בלי התעסקות שיקנה אג"ח ממשלתי (בתקופה שלנו אולי עדיף מקמ) ויחזיק בו עד הפרעון, כך הוא שומר על נזילות הכסף...

ומעבר לכך, יש סיכונים של ירידת ערך הנכס, שריפה (חס וחלילה) וסיכונים אחרים...

אלון לגבי ה"הון הגדל"
    אם הוא לא מושקע הוא הרי נשחק
    אז למה להפריד אותו מההשקעה?

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh
    תודה, אלון, בעיני זה מרתק =)
    אשמח לשמוע באמת רעיונות קונקרטיים\מעשיים להכנסה פסיבית פה בארץ,
    אבל גם כאלה שלא דורשים הון תועפות!
    כמה רעיונות:
    - אתר מכירות או שותפות במכירות (מה שנקרא affiliate program).
    - מכונה אוטומטית (משקאות\סיגריות\מזון) - שמעתי שיש כזה עסק.
    - זכויות יוצרים (תמלוגים) על משו.... מוסיקה, ספר, פטנט וכו'.
    - שיווק רישתי - מדברים שם הרבה על הכנסה פסיבית בשלב מסויים - אבל נראה לי שזה דורש המון התעסקות.
    - השכרת דירה - נחשב? יכול להחשב להון... וגם כאן יכולה להיות התעסקות והשקעת זמן. פה חייב להיות הון ראשני לקניית הנכס...
    - עסק - אחד כזה שלא דורש את נוכחותך המתמדת... דוגמא פשוטה: להקים קיוסק, לשכור מנהל ועובדים.

עוד רעיונות? :?:
    היי,

אז כך אני עוסק ב - affiliate program ויש לי מספר אתרים בנישות שונות, כדוגמה אני יכול להציג את אתר - http://www.qstonwowtips.com

שמכניס לי כסף בפרסומות ומכירות של מוצרים של אחרים - ללא הרבה מאמץ ובמה שמכונה תחביב.

הקמה של אתרי תחביב או אתרי עסק אינה בעייתית כלל, מי שרוצה ללמוד עוד על התחום מוזמן לבקר אותי ב- http://www.psefas.co.il וללמוד על הנושא. כמו כן מי שרוצה להקים אתר, אני זמין לעזור, ניתן לשלוח אלי הודעה בפרטי, אני מקיים מפגשים אחד על אחד ללא תשלום להקמת אתר אישי...

גם אתרים כדוגמת http://www.madknowledge.com יכולים לשמש ליצירת הכסנה, אך נדרש יותר ידע בשביל להפעיל אותם בצורה יעילה וההכנסה מהם נמוכה באופן יחסי (זהו אתר חדש , אבל יש הרבה דוגמאות).

כמו כן אתר אישי אינו מצריך הרבה ממון כלל (פחות מ- 100$ לשנה) אך יכול להביא תוצאות טובות. לדוגמה אתר - http://www.money-knights.com היה האתר שבעזרתו הגעתי לחשיפה כאן בשחקן מעוף... וזה מוביל אותנו לנושא הבא...

מכירת ידע! בעולם של היום ידע שווה כסף - וכול אחד מאיתנו יודע משהו שמישהו אחר היה מוכן לשלם בשביל לדעת. העברת קורסים (במיוחד בצורה אלקטרונית) יכולים לספק הכנסה פסיבית טובה. נושא זה יש ללמוד, אך גם כאן - מי שיש לו ידע ורוצה עזרה בבניית קורס המועבר דרך הרשת, אני תמיד מחפש שותפים נוספים - ההוצאות, הבנייה,והניהול אלי - רק תבואו עם חומר הודעה בפרטי כבר אמרתי, נכון ?

כמובן שיש יותר מאינטרנט, אך אני מאמין כי בגלל הרף הנמוך ובגלל שכל אחד יכול לעשות את זה - זו נקודה טובה להתחלה והתנסות...
    אלון פיאדה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות