http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/7792
Printable View
מושון היתכוונת לזה?
http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/7784
לא מה שהצגת.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aavv
לא הבנתי.
זה אסט' שבוצעה מתי?
אתה ממליץ לבצע באותם סטרייקים לנוב'?
אנא באר כוונתך.
זאת אסטרטגיה שבוצעה באוקטובר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
בנובמבר אני מבצע אותה עם פוטים.
משה בכדי למכור את פוט 1240 ב- 3800 ש"ח ליחידה (היום שווה 975), אתה צריך לפי חשבון שלי מדד 1210 או 1220 + עליה בסטיה.
האם זה החשבון שלך?
באיזה תוכנה אתה משתמש על מנת לחשב את השווי העתידי של האופציה?
(או במילים אחרות איך הגעת ל-3800 ש"ח לפוט 1240?)
תודה
אנסה להסביר מספר עובדות אשר עקב קוצר הראות של ידידיינו Red, Sun, itzik ( :d ) הם פשוט לא מסוגלים להבין (מה לעשות לא כל אחד מסוגל להבין אסט' כה נשגבת :d :d ):
1. זוהי אסטרטגיה שבוצעה באוקטובר, אבל מכיוון שבאוקטובר היא בוצעה "בדיעבד", כלומר הפקיעה של אוקטובר קרתה "מהר" מדי ובטרם ניתן היה לבצעה, אזי היא מבוצעת שוב בנובמבר, תוך כוונה אמיתית שהפעם החודש לא ייגמר לפני שהאסטרטגיה תקרום עור וגידים.
ואם גם הפעם לא יילך, אז תבינו שבעצם הכוונה הייתה לתכנן באוקטובר, לפרסם בנובמבר, עם מחירי ספטמבר וע"מ לבצע בדצמבר.
יש משהו שלא הבנתם, לא נורא, גם אני לא. אבל מה זה חשוב, את מי זה מעניין באם הבנתם או לא, באם ניתן לבצע או רק לסמלץ, העיקר עוד אסט' מוצלחת עם רווח נהדר, אז איך אמר הברון מינכאוזן....
2. בעניין המחירים - נו באמת, תפסיקו להיות כה קטנוניים, הרי המחירים הרשומים אינם יכולים להיות "בול" על השקל, מה הבעיה אם נרשמו מחירים ולהם סטיה קטנטנה של -/+ 2000 או 3000 ש"ח. סה"כ מדובר במחירים של תחילת ספטמבר, כמה כבר עבר מאז, אולי חודש וחצי או מקסימום חודשיים, כלום זמן, לא ככה?
3. אז במקום לשאול - איך כאלו מחירים, איזו תוכנה שמתכננת, וכו', הזיזו נא את עצמכם גשו למסחר ונסו לבצע כפי הנכתב.
נסו שבוע, נסו שבועיים, אולי איזה חודש ואם לא אז חודשיים, ואנא אל תתייאשו כי בסופו של דבר גם אם יקח שנתיים, יתכן כי את מה שהוא עושה בדקותיים תצליחו גם אתם בחלומות שבעתיים.
נ.ב.1
בבדיקה האחרונה שביצעתי ברשת Bag , הם הגדילו את מלאי המקלדות עקב צפי ל 2-3 מכירות סיטונאיות בנובמבר ובדצמבר.
נ.ב.2
נ.ב.1 נועד רק למי שהבטיח לא לטוס ללאס ווגס עד סוף שנה זו.
עקב התנועות החדות שיש בחצי השנה האחרונה,ניתן להגיע למחירים שציינתי{לא בשמיים}.ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
אם המחירים יגיעו אז זכיתי אם לא אשפץ ע"י קירוב של הקניות+ביצוע גם בקולים אותם כמויות.
לא חייבים לעשות 60/25 .אפשר לעשות בכמויות קטנות יותר לחלק את הכמויות ל-4.
אני באמת שלא אוהב הצגה של שיפוץ עתידי כי:
1. זה בד"כ לא קורה.
2. יוצר מצג שווא של רווח שלא קיים.
3. בפועל אתה מתמודד עם רצון לסגור לפני כדי לקבע רווח.
4. בפועל אתה מתמודד עם רצון לשפץ כדי להמנע מדשדוש.
לכן מומלץ להתחיל את השרשור עם האסטרטגיה שקנית ואולי לציין בע"פ את סוגי השיפוצים המתוכננים.
בוא נראה אותך כשהמדד ירד ל-1240 לאט לאט!
בוא נראה אותך כשהמדד ינסה לפרוץ את 1290!
בוא נראה אותך כשהמדד ירד ל-1240 אבל פוט 1240 לא יהיה שווה 3800 ש"ח.
באופן עקרוני אני מאוד אוהב את ההצעה שלך. אישית הייתי מעדיף יחס קנייה/מכירה שנותן לי תקבול מינימלי. בכמה פעמים שניסיתי אסטרטגיה דומה לזו יצאתי עם מעט מאוד בגלל שהמדד הלך כלפי מעלה או בגלל שהמדד הלך לאט למטה.
בקולים מאוד לא ממליץ לבצע היות והתנועה מעלה היא בד"כ איטית/ארוכה ומלווה בירידה בסטייה.
הצלחות,
סביון.
ברור לכלם שאני מהמר הפעם,אני בונה לשתי הכיוונים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
אין ברירה בכדי להרויח הרבה צריך להמר,
באסטרטגיה קופסה שאני מבצע אני מרויח מעט,את הכסף הזה אני מהמר עליו החודש.
הסיכוי שהמדד יזוז לאחד הכיוונים 50 נקודות הוא גדול יחסית,וזה כל מה שאני צריך,ולא משנה לי מתי אפילו יום ליפני הפקיעה העיקר שיגיע ליעד,3800 ש"ח בקולים או בפוטים.אם יעלה מהר ואחר כך ירד יהיה שיגעון,גם מהסיבה שאם השוק יעלה אני אעלה במקביל עם הפוטים 30 נקודות.
האסטרטגיה ניסגרה עם רווח יפה.ציטוט:
סאן בסופו של חשבון מכרתי פוט 1250 ב-4200 ש"ח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
אף פעם אל תגיד בלתי אפשרי.
טעות טכנית שלי רשמתי פוט 1240 במקום 1250.
פוט 1240 הגיע ל-3800 כמו שטענתי.
משה כל הכבוד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
אני רואה שהחשבון שלי היה נכון, מדד 1220 + עליה בסטיה, זה מה שעשה את העבודה?
ביקר העלייה בסטייה+הגלום היה 1218.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
נתתי הוראה בבוקר המשכתי בעיסוקים שלי,וזה ניתפס.
סאן לא מיתכוון להרויח בכפיות.
רוב החברים באתר חוץ מלהעביר ביקורת לא מציעים שום אסטרטגיה{להעביר ביקורת זה קל}.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
פוט 1240
תודה על ההשקעה (ואיני יודע אם היה או לא), אך נראה לי שהבאת נתוני סגירה בלבד, והרי ביום ראשון ביקרנו ב218 ותיקנו עד 228 בסגירה, כך שזה לפחות עוד 1000 שקל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
קאריה איפו נעלמת.ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
כתבתי כבר להעביר ביקורת זה קל.
לא חוכמה להכפיל קולים ולהימחק{09-10}.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
טעות טכנית שלי:
רשמתי פוט 1240 במקום 1250.
פוט 1240 הגיע ל-3800 ש"ח.
הנקודה היא פשוטה רציתי שתבינו בגדול כמה התנועות כל-כך חזקות.ושניתן לעשות כסף טוב עם אסטרטגיה פשוטה ללא סיכון גבוהה מול סיכוי+ללא הכפלות של קולים או פוטים,זה מה שמביא את רוב השחקנים הקטנים למחיקת התיק.
משה,
זה מאוד יפה שאתה מראה לנו אסטרטגיות מבריקות שכאלה
אבל זה יהיה יותר יפה ואפילו מקסים - אם תראה לנו צעד צעד לפני שאתה עמוק באסט' (שהרי למי זה מועיל)
ובטח לפני שעשית אקסטרפולציות על מחירי האופציות (שהרי איך נוכל לעשות גם?).
אם אתה רוצה לשתף - תעשה כמו שחקן, תחזיק לנו יד ותוביל.
אם אתה בעניין של להראות כמה אתה יודע, אז את זה כולם כבר יודעים.
בהצלחה!
הי Red.
אני כבר התייאשתי מלהבין את משה. הוא יודע המון, אבל הוא לא מסביר כלום. הוא בא וזורק כל פעם איזה לינק לזרוסאם, וזהו. מאד חבל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
הי RED,
רק לעדכן אותך, מכיוון שיש לי עוד הרבה מה ללמוד על אסטרטגיות מעו"ף ועל דרך ניהולן, ומכיוון שגם הנני מודע לכך, אני נוהג להכיר תודה לכל מי שמלמד אותי דבר או שניים שטרם השכלתי ללמוד.
ומכיוון שכך, לא נותר לי אלא לשלוח אלפי תודות, להוריד את הכובע, לכרוע ברך ואף להשתטח אפיים ארצה בפני מי שלימד אותי סוג חדש לחלוטין של אסטרטגיות.
כי הרי עד כה הכרנו רובנו (ואנוכי לא יוצא דופן) שלושה סוגי אסטרטגיות:
כאלו שבסוף החודש, הרוויחו, הפסידו או (לעיתים נדירות) סיימו באיזון,
והנה כאן לפנינו שחור על גבי לבן (או לבן על גבי שחור ב-Zero) זן חדש של אסטרטגיות, מהסוג הגמיש.
ייחודן של אסט' אלו בהיותן גמישות, גמישות בסטרייקים, גמישות במחירים, גמישות בזמני הביצוע, גמישות בתשואה, ובקיצור אקרא להן "אסטרטגיות גומאוויר" (עשויות מגומי עם הרבה אוויר).
אז במטותא ממך, אם למדת כאן אסטרטגיה מסוג חדש, הייתי מצפה למינימום של הכרת תודה, לפחות איזו מילה טובה, ואם ממש להיות בסדר אזי אפשר גם ליטוף קטן על הגב, וקצת בונזו לג'ון ג'ון.
נ.ב.
1. תיקון טעות, הגמישות בתשואה היא רק למעלה (קרי - אין דבר כזה תשואה שלילית, לא היה, אין ולא יהיה כדבר הזה)
2. נתבקשתי ע"י יבואן המקלדות לחלץ אותו מהמלאי שאיתו נתקע.
[quote=גיל (רעננה)]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "red-r":33gw4fez
הי RED,
רק לעדכן אותך, מכיוון שיש לי עוד הרבה מה ללמוד על אסטרטגיות מעו"ף ועל דרך ניהולן, ומכיוון שגם הנני מודע לכך, אני נוהג להכיר תודה לכל מי שמלמד אותי דבר או שניים שטרם השכלתי ללמוד.
ומכיוון שכך, לא נותר לי אלא לשלוח אלפי תודות, להוריד את הכובע, לכרוע ברך ואף להשתטח אפיים ארצה בפני מי שלימד אותי סוג חדש לחלוטין של אסטרטגיות.
כי הרי עד כה הכרנו רובנו (ואנוכי לא יוצא דופן) שלושה סוגי אסטרטגיות:
כאלו שבסוף החודש, הרוויחו, הפסידו או (לעיתים נדירות) סיימו באיזון,
והנה כאן לפנינו שחור על גבי לבן (או לבן על גבי שחור ב-Zero) זן חדש של אסטרטגיות, מהסוג הגמיש.
ייחודן של אסט' אלו בהיותן גמישות, גמישות בסטרייקים, גמישות במחירים, גמישות בזמני הביצוע, גמישות בתשואה, ובקיצור אקרא להן "אסטרטגיות גומאוויר" (עשויות מגומי עם הרבה אוויר).
אז במטותא ממך, אם למדת כאן אסטרטגיה מסוג חדש, הייתי מצפה למינימום של הכרת תודה, לפחות איזו מילה טובה, ואם ממש להיות בסדר אזי אפשר גם ליטוף קטן על הגב, וקצת בונזו לג'ון ג'ון.
נ.ב.
1. תיקון טעות, הגמישות בתשואה היא רק למעלה (קרי - אין דבר כזה תשואה שלילית, לא היה, אין ולא יהיה כדבר הזה)
2. נתבקשתי ע"י יבואן המקלדות לחלץ אותו מהמלאי שאיתו נתקע.[/quote:33gw4fez]
גיל ראיתי בחיים שלי הרבה חוכמולוגים,אתה עברת את כולם.
תן לנו אסטרטגיה אחת ותוביל אותה כל החודש.
פחות דיבורים ויותר מעשים{מי שלא עושה לא טועה}.
היי גיל,
אולי באמת תנהל אסטרטגיה לדצמבר?
אתה כבר אמור להיות חזק בענינים... קפוץ למים ושתף אותנו.
אני בטוח שיהיה שרשור לימודי ומעניין.
הראל
סוף סוף, אחרי זמן כה רב , כבר כמעט התייאשתי מלקבל "קונטרה" ראויה לשמה, ואכן הנה זכיתי בה ברוב יושר.
ציטוט
" גיל ראיתי בחיים שלי הרבה חוכמולוגים,אתה עברת את כולם.
הגדרה מדוייקת מאין כמוה, אכן חוכמולוג הייתי וחוכמולוג אהיה,
ולא סתם חוכמולוג, אלא זן מיוחד וחריג ביותר הלוקח את מושג הזה רחוק ככל שניתן.
תן לנו אסטרטגיה אחת ותוביל אותה כל החודש.
למרות שאיני חש כל צורך להתנצל או להצטדק על כך שאיני נותן אסטרטגיות , אסביר בכל זאת (בעיקר לעיניהם של שאר החברים שיקראו תגובה זו) מדוע איני עושה זאת:
1. זמן - מלבד העיסוק באופציות אני עובד במשרה מלאה ++ ותובענית, הדורשת ממני את מרבית שעות היום, ולכן היכולת שלי לנהל שירשור באון ליין, מאד נמוכה, ואינה רציפה.
2. אחריות - כשאני עושה אסט', אני עושה אותה לעצמי, אני מבין את הסיכויים והסיכונים על בוריים, בין אם מרוויח או מפסיד, דין וחשבון אני נותן רק לעצמי. ואין הכוונה לדין וחשבון מההיבט החוקי אלא מהסוג של "איך אני ארגיש ואיך אני אשן בלילה" באם מישהו יעשה את האסט' שהדגמתי וייגרם לו עקב כך הפסד.
3. ובכל זאת, פה ושם אני דווקא כן רומז או נותן כיוון, לגבי סוגים של אסט' שמועדפות עלי, לא מספרים וסכומים, לא זמני ביצוע מדוייקים, אלא סוג אסט' + דרכי ניהול.
4. באם אותו כיוון או רמז עוזר למישהו, נותן רעיונות לאחרים- מה טוב, אבל אין לי שום כוונות לתת עם הכפית לפה, כי אם כבר, אז מעדיף שילמדו לדוג ולא יחכו לדג שיגיע על שולחנם.
פחות דיבורים ויותר מעשים{מי שלא עושה לא טועה}.
על מעשים, אין לי מה להתווכח, את דעתי כבר הבעתי בהרחבה,
ומי שלא עושה לא טועה- זו אמת ידועה ומוכחת, והנה אני מודה כאן, קבל עם ועדה, כי אני טועה לא מעט, ומבצע אסטרטגיות שבחלקן גם מפסיד, ועל כן רק תמהני מיהו אותו יחיד ומיוחד אשר את המעו"ף רק מכה ואת הזירוסם רק מביס.
ודרך אגב, אני מסכים לחלוטין עם RED!ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
מי שרוצה לשתף / ללמד באתר אסטרטגיות, אז בבקשה ב LIVE, בלי מניפולציות על המחירים בזירוסם וכל מיהי תרחישים עתידיים הזויים שאליה האסטרטגיה שואפת.
בקיצור - האמת כואבת, אבל פירותיה יפים לנפש.........
הי הראל,ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
למרות התגובה שלי למשה, ולמרות שבאמת איני שש לנהל שירשור, אולי באמת כדאי להציג ניהול של אסט' אותה אני עושה, כאשר הדגש והמיקוד לא יהיו על התשואה (חיובית בכל מחיר) אלא- על התיכנון, ההתלבטויות, השיקולים השונים, ניתוח המחירים והסיכונים.
בכל אופן, לא מבטיח, אבל אשתדל מאד לקיים זאת בדצמבר.
נ.ב.
אני לגמרי לא מרגיש שום צורך להוכיח לכולם את יכולותיי להשיא תשואות יפות, יותר או פחות, זה לגמרי לא מעניין אותי , אבל כן מאתגר לראות באם אצליח לנתח בצורה מעמיקה את האסט' שאבצע, ועוד יותר אשמח באם אוכל ללמוד מהתגובות על עטויות או שגיאות שאני עושה (נכון, אני מרעננה, אבל אפילו כך , מודה שאיני מושלם :d )
מעולה,ציטוט:
יצא משהו טוב מכל זה :-)
הצלחות וברכות!!! :mrgreen: