ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
שלום חברים,
לצערי הרב נתקעתי עם שני call 1070 כתובים חשופים (היו חלק מאסטרטגיה).
אני שובר את הראש כבר כמה ימים ומתלבט איך לתקן.
יש לי הרבה בטחונות פנוים בשני הצדדים.
חשוב לי שתיקון יכניס את אותו הסכום שידרש לקניה בחזרה וכמובן שלא יגדיל את הסיכון משמעותית.
תודה מראש על כל עצה ועזרה!
דן,
לא מכיר אותך, לא יודע מה הידע וההבנה שלך, או מדוע אתה עוסק באופציות, כמו כן לא מכיר את סגנון המסחר שלך - אבל למרות כל מה שאני לא יודע עליך, אני כן יודע עליך שאם תמשיך כך, לא נראה עוד הרבה הודעות ממך שבהן יהיה המשפט הבא "יש לי הרבה בטחונות פנויים בשני הצדדים", כי הבטחונות הרבים שיש לך כיום יהפכו להרבה כסף (אבל אצל אחרים ביד).
אין לי כוונה להקניט אותך או חלילה ללעוג לך, אבל עדיף שתקבל את הסטירה היום (מהשוק- היא עולה הרבה כסף, ממני- היא בחינם), כל עוד עדיין יש לך הרבה בטחונות.
אז מה ניתן לעשות:
א. לקבל עצה / תוכנית פעולה / רעיון לשיפוץ - ממישהו עם נסיון וידע רב משלך, לנסות לבצע, אולי יצליח (בהחלט יש סיכוי כזה).
מה התוצאה לטווח הקרוב - נמנעת מהפסד של 6-10 אלף ש"ח (תלוי היכן יפתח המסחר ביום א').
מה התוצאה לטווח הרחוק - לא למדת כלום, לא הבנת מה בעצם קרה לך, רוב הסיכוי שגם לא תבין כיצד עבד חבל ההצלה, והגרוע מכל, בעתיד הלא רחוק יש סיכוי סביר שנקבל ממך הודעה ברוח דומה, רק שאז המיספרים יהיו הרבה יותר כואבים.
ב. לשלם לשוק את מה שמגיע לו , את מה שזכה בו בכבוד, כי הצליח לגרום לך להמר על הכסף שלך, בהימור עם סיכוי של 90% נגדך.
ואח"כ לפתוח מחברת גדולה, עם כריכה קשה, ועליה לרשום באותיות גדולות:
לשאול את עצמי כל בוקר :
1. מה אני עושה בשוק הזה
2. במה אני יותר טוב מאחרים
3. איך למנוע מאחרים לקחת את כספי
4. מה לעשות כדי להשתפר בחשיבה
5. כיצד לקחת כסף מאחרים
6. להשיב בכנות וברצינות לכל השאלות
7. לבדוק מחדש כל תשובה שענית - האם היא
באמת
נכונה
8. ורק כעת אפשר לגשת למסחר.
במקרה ונתקעת אפילו בשאלה אחת עם תשובה לא נכונה או לא מוצלחת,
זה הזמן לעשות פסק זמן, לשפר את מה שנדרש כדי שהתשובה תהפוך נכונה או טובה, ורק אח"כ להמשיך הלאה, לשאלה הבאה (או למסחר, באם כל התשובות נכונות)
אין לי מושג באם תתייחס לעצתי בכובד ראש או לא (זכותך לכאן או לכאן), היא מעצבנת, אינה נותנת לך פתרון קל ולא ב"שלוף", לא פותרת את בעיית הקולים החשופים, ובכל זאת מאחל לך רק טוב והרבה הרבה הרבה מזל.