אסטרטגיית מעופ פשוטה -האם היא עובדת??.
שחקן שלום לכולם! ראשית אני רוצה לומר שאינני מבין כמעט דבר באופציות מעופ- ובכול זאת אני חושב שעם קצת משמעת, שיטה ודרך ניתן לעשות המון כסף- גם מאופציות "חשופות". אתם בטח שואלים כיצד? והכן: 1. תמיד לסחור בכיוון המגמה היומית- כשיש עליות לקנות קול וכאשר יש ירידות לקנות פוט. 2. תמיד להשקיע את אותו סכום של כסף בכול פוזיציה. 3. הכי חשוב זה לקבוע מטרה לרווח שתהיה גדולה מהסטופלוס. 4. מכיוון שהסיכוי להרוויח מכול פוזיציה במצב זה היא חמישים אחוז- הרי או שניחשתי את כיוון המעופ או שלא- הרי שאסורטגיה זו מניבה במשך הזמן תוחת חיובית. בתנאי שמקפידים על כל הכללים שציינתי. מה דעתכם חברים?
שלום! אודה לך מאוד אם תתיחס לשאלתי זה- יתכן ואני מדבר מתוך חוסר ידע או נאיוויות. בברכה, הנאיבי
כתבתי את המסר הקודם שלי עם הרבה טעויות כתיב- להלן הנוסח החדש
שלום לכולם!
ראשית אני רוצה לומר שאינני מבין כמעט דבר באופציות מעופ- ובכול זאת אני חושב שעם קצת משמעת, שיטה ודרך ניתן לעשות המון כסף- גם מאופציות "חשופות". אתם בטח שואלים כיצד? ובכן:
1. תמיד לסחור בכיוון המגמה היומית- לקנות קול כאשר יש מגמת עליה וכאשר יש ירידות לקנות פוט.
2. תמיד להשקיע את אותו סכום כסף בכול פוזיציה.
3. לקבוע מטרה לרווח שתהיה תמיד גדולה מהסטופלוס- כלומר אם קבעתי שאני מוכר כאשר יש לי רווח של 20 אחוז- הרי שאני תמיד חייב לממש הפסדים כאשר ההפסד הוא 1-
10-15 אחוז.
4. מכיוון שהסיכוי להרוויח מכול פוזיציה במצב זה היא חמישים אחוז- הרי או שניחשתי את כיוון המעופ- ואז הרווחתי -ואם לה הרי שההפסד שליי יהיה מצומצם בהכרח מהרווח בפוזיציה אחרת.
5. אין להיות בפוזיציה בשום תנאי כאשר מגיעים לרווח שאותו קבענו- אסור להיות חזיר.
6.לממש מיד הפסדים כאשר האופציה ירדה והגיע ל"סטופלוס" אותו קבענומראש.
7.חשוב מאד- שיעד הרווח וההפסד יהיו זהים תמיד!!!
בתנאי שמקפידים על כל הכללים שציינתי- לדעתי התוחלת היא חיובית לאורך זמן. מה דעתך שחקן?
מה דעתכם חברים?
Re: כתבתי את המסר הקודם שלי עם הרבה טעויות כתיב- להלן הנוסח החדש
ציטוט:
פורסם במקור על ידי 13051972
שלום לכולם!
2. תמיד להשקיע את אותו סכום כסף בכול פוזיציה.
3. לקבוע מטרה לרווח שתהיה תמיד גדולה מהסטופלוס- כלומר אם קבעתי שאני מוכר כאשר יש לי רווח של 20 אחוז- הרי שאני תמיד חייב לממש הפסדים כאשר ההפסד הוא 10-15 אחוז.
7.חשוב מאד- שיעד הרווח וההפסד יהיו זהים תמיד!!!
בתנאי שמקפידים על כל הכללים שציינתי- לדעתי התוחלת היא חיובית לאורך זמן. מה דעתך שחקן?
מה דעתכם חברים?
שלום רב!
האם תוכל להסביר את הסעיפים האלה? האם אין סתירה בין סעיף 3 ל סעיף 7 ?
אני רוצה גם להבין את האסטרטגיה- בוא נניח שרכשת שתי אופציות call ו put המדד עלה, הפוט הגיעה ל 15% הפסד, מכרת אותה, הקול מרויח כמובן אולם מה קורה אם הרווח הגיע ל 18% ופתאום היא מתחילה לרדת? ואז, אתה עלול להקלע להפסד עם שתיהן, לא?
Re: אסטרטגיית מעופ פשוטה -האם היא עובדת??.
אוחחחחחחחח
לו החיים היו כל כך פשוטים.......
אתה טועה ובגדול
רק דוגמא אחת
קניתי אופ' כלשהיא. למחרת, מיד עם הפתיחת ירדה ב50% , מה עם הנחת הstoplosss של 15%.דבר כאלה קורים חדשות לבקרים
אני מציע לך כלל לא לנסות שיטה זו
אם רצונך להרוויח באופ' מעוף ישנה שיטה בטוחה ב99% אולם כרוכה בלימוד, שינון ותירגול רב
שבוע טוב
דוד
המסחר באסטרטגיה שציינתי הוא יומי ולא נמשך מעבר לכמה דקות או עד שהאופציה מגיע לשער הרווח או ההפסד שנקבעה מראש.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
אתה טועה ובגדול
רק דוגמא אחת
קניתי אופ' כלשהיא. למחרת, מיד עם הפתיחת ירדה ב50% , מה עם הנחת הstoplosss של 15%.דבר כאלה קורים חדשות לבקרים
אני מציע לך כלל לא לנסות שיטה זו
אם רצונך להרוויח באופ' מעוף ישנה שיטה בטוחה ב99% אולם כרוכה בלימוד, שינון ותירגול רב
שבוע טוב
דוד
דוד? האם תוכל להאיר את עינינו בשיטה זו?
ציטוט:
המסחר באסטרטגיה שציינתי הוא יומי ולא נמשך מעבר לכמה דקות או עד שהאופציה מגיע לשער הרווח או ההפסד שנקבעה מראש.
ובכל זאת- האם תוכל להסביר את סעיף 3 מול סעיף 7 ?
האם אין סתירה ביניהם?
למה להסתבך עם אופציות מעו"ף?
אם אתה סומך על "יכולת הניחוש" אז אפשר לנחש כל מדד (מעו"ף, ת"א100, נדל"ן, נפט, זהב, נסד"ק - תחליט לפי איפה שאתה מנחש טוב יותר...) ותקנה את הנייר העוקב אחרי המדד לכיוון שניחשת (לונג/שורט)....ברור שאם זה היה כל כך פשוט ל"ניחוש" כולנו היינו יושבים היום באיזה אי טרופי על חוף הים...
כל החוכמה היא למצוא את השיטה להרויח ללא ניחוש (קובעים את הכיוון רק על סמך המיספרים!), לגדר את ההפסד אם יהיה, לבחור באסטרטגיה שמאפשרת לתקן אם טעינו בבחירת הכיוון. זאת כל התורה על רגל אחת.
ולשואל על האסטרטגיה של דוד שמרוויחה 99% מהזמן, אני מניח שהוא מתכוון לשוקת רחבה.
המשך מסחר מושכל ומוצלח!
ברוך הבא.
החברים כאן ענו ועונים לך מאוד יפה, ואם רק היה אפשרי לסחור עפ"י הסעיף הראשון שלך הכל היה מושלם - עפ"י המגמה היומית. זה הרבה יותר מורכב מכפי שנדמה, וזה חוסר פז"מ. כל אחד מאיתנו חווה את הנקודות הלכאורה פשוטות הללו בתחילת דרכו, רק שבפועל הדברים אחרים לחלוטין.
ציטוט:
שחקן שלום לכולם! ראשית אני רוצה לומר שאינני מבין כמעט דבר באופציות מעופ- ובכול זאת אני חושב שעם קצת משמעת, שיטה ודרך ניתן לעשות המון כסף- גם מאופציות "חשופות". אתם בטח שואלים כיצד? והכן: 1. תמיד לסחור בכיוון המגמה היומית- כשיש עליות לקנות קול וכאשר יש ירידות לקנות פוט. 2. תמיד להשקיע את אותו סכום של כסף בכול פוזיציה. 3. הכי חשוב זה לקבוע מטרה לרווח שתהיה גדולה מהסטופלוס. 4. מכיוון שהסיכוי להרוויח מכול פוזיציה במצב זה היא חמישים אחוז- הרי או שניחשתי את כיוון המעופ או שלא- הרי שאסורטגיה זו מניבה במשך הזמן תוחת חיובית. בתנאי שמקפידים על כל הכללים שציינתי. מה דעתכם חברים?
שלום! אודה לך מאוד אם תתיחס לשאלתי זה- יתכן ואני מדבר מתוך חוסר ידע או נאיוויות. בברכה, הנאיבי
אענה לך בצורה הפוכה:
1. נניח שאתה, שלדבריך בעל הבנה מועטה מאד באופציות, מצליח למצוא שיטה בעלת תוחלת חיובית.
2. וכידוע שוק אופציות המעו"ף הינו "משחק סכום 0" , לא תיאורטית, אלא 100% בפועל.
3. כלומר - כנגד כל שקל שמישהו מרוויח, ישנו שקל שמישהו מפסיד.
4. ז"א , שחקני מעו"ף גדולים, שמשחקים במיליוני ש"ח כל חודש, וכן שחקני מעו"ף קטנים שעובדים באסטרטגיות ובעלי נסיון וידע של שנים - כולם אמורים להפסיד כסף, מול אלו אשר יישמו את השיטה שלך.
5. מכיוון שהשיטה שלך פשוטה, ואינה דורשת ידע רב באופציות, היא ניתנת לביצוע ע"י המוני סוחרים, כלומר - די מהר, יכולים אלפי ועשרות אלפי סוחרים "חדשים" להיכנס לתחום ולהכות "שוק על ירך" את הגדולים/הוותיקים בענף.
באם סעיף 5 נשמע לך הגיוני, אתה מוזמן להצטרף למסחר היומי באופציות, אולם קח בחשבון שבמסחר יומי עומדים מולך: שחקני מעו"ף גדולים, שחקני ארביטראז' (כגון תעודות סל), ושחקני אלגו-טרייגינג (בעלי מערכות תוכנה ומסחר שאתה ואני עדיין לא חולמים עליהן).
ואם עדיין לא קיבלת "רגליים קרות" , תנסה חצי שנה לעבוד בסימולציה (בלי כסף אמיתי) אבל כזו סימולציה שבה "נגעת הלכת" ללא אפשרות להתחרט רטרואקטיבית. ואם אחרי חצי שנה התוחלת חיובית - ייתכן ומצאת שיטה להכות את השוק של האופציות.
תודה רבה על תגובתך שחקן.
יש לי הרבה מאוד מה ללמוד.
קח את הקורס של יוסי אלוף (נרשמים כאן באתר), תגלה שהתשלום עליו יהיה ההשקעה הכי מוצלחת שלך בשוק ההון! :d
שיהיה המון בהצלחה ועוד יותר בזהירות. :)
- חבר יקר, לך על זה, אבל בהפוך על הפוך, כלומר, כתיבה במקום קניה, וזה בגלל שאופציות יורדות יותר מהמתבקש ממדד הבסיס, והן עולות פחות מהמתבקש מהמדד.
- וחוץ מזה, תהפוך את סעיף 3, כלומר, לקבוע מטרה לרווח שתהיה תמיד קטנה מהסטופלוס - כלומר, אם קבעת שאתה תמיד חייב לממש הפסדים כאשר ההפסד הוא של 20 אחוז - הרי אתה חייב למכור כאשר יש לך רווח 10-15 אחוז.
- זה יצליח לך לפי עקומת התפלגות "הרעש הסטטיסטי", כלומר, הסתברות האמפליטודה לחצות את 10-15 אחוז, גדולה בהרבה מההסתברותה לחצות את 20 אחוז, ואתה יכול לעשות המון סיבובי רווח יומיים של 10-15 אחוז, לפני הפעלתו של הסטופלוס.
- אם תעבוד בהפוך על הפוך, אז "הרעש" יזרוק אותך מהמשחק בגלל בגלל הסטופלוס הקרוב, ולכן יהיו לך המון סיבובי סטופלוסים ביחס לסיבובי רווח מעטים מאד, תודה