-
אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 4/7/10
אופציות
אסטרטגיית השבוע החולף היתה מוצלחת ביותר, והניבה כ 15% רווח. האסטרטגיה הניחה דשדוש-ירידות, ואכן המדד לא התעכב והציג ירידות בולטות. כמובן שהמתנה לימים רביעי וחמישי היתה מגדילה משמעותית את הרווח, אך הדבקות בתכנית העבודה הינה ערך עליון.
באופן כללי האוירה מהשבוע החולף עודנה כאן, אך נדמה כי משהו בדרמטיות הירידות נחלש ורבים מצפים לתיקון, גם אם טכני בלבד. חשוב מאוד לציין, שהשבוע אשען במידה רבה על נתוני הנגזרים בארה"ב, היות והם משקפים בצורה נאמנה יותר את העתיד להתרחש ברמה הגלובלית, ולכן במידה רבה גם ברמה המקומית.
ההנחות בבסיס אסטרטגיה זו:
# השחקנים החודש לא ממתינים וכבר מסמנים גבול עליון ברמת 1120 הנקודות. הגבול כה מסיבי עד כי CALL1130 נכתב בחמישי, בכמות כמעט כפולה, כשרבים מתבססים כי השחקנים ידעו לבלום המדד בעת הצורך.
# הסטיה ברמה שבועית יציבה, ונסחרת סביב רמת 21%. עדין אין פאניקה בשוק, והדבר רחוק מאוד מהנעשה בעולם.
# יחס C/P סביב 1 – לא השתנה במהלך השבוע משמעותית ומוסיף לשדר יציבות.
# התטא משמעותית על אף המרחק מהפקיעה, בשל פרמיות נאות לכותבים.
# יש לזכור כי בשני לא יתקיים מסחר בארה"ב.
# הנתון החשוב ביותר לטעמי – סטיית התקן בארה"ב ירדה בשישי ב 8% ל אף שהמדדים הציגו ירידות. זוהי התמתנות משמעותית המציגה "עצירה" בגל הירידות לפחות בטווח המיידי של ימים. עצירה לא ברמה של עליות מרשימות אלא יותר בכיוון של המתנות הירידות עד דשדוש.
האסטרטגיה המוצעת היא לאחר הפתיחה עפ"י מדד 1066. יש לערוך התאמות כנדרש.
נבצע כתיבת אוכף:
נכתוב PUT 1060
נכתוב CALL1060
נבצע אוכף נוסף שיביא אותנו לנקודת מדד אופטימאלית (1065):
נכתוב PUT 1070
נכתוב CALL1070
כמובן שעלינו לבצע הגנות צפופות:
נרכוש 2 יחידות PUT 1050
נרכוש 2 יחידות CALL 1080
הכפלת האוכפים הינה בכדי להביאנו לנקודת מדד אופטימאלית, מתוך ציפייה לשלישי. נוסף ואף חשוב יותר, שאנו מחפשים שחיקה משמעותית, ולכן אין להסתפק באוכף אחד.
כבכל שבוע, יעד הרווח הוא 10%, ויש לממש מייד עם ההגעה אליו.
בהצלחה !
-
Re: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 4/7/10
-
שחקן שלום,
הכנסתי את האסטרטגיה לסימולטור וראיתי את הנתונים הבאים:
תקבול: 2800
בטחונות: 2990
הפסד מקסימלי: 200 ש"ח
תטא: 5.15
וגא: 13.3
נראה שהרווח אם יגיע, יגיע מכיוונה של הוגא.
האם ההנחה היא שסטיית התקן תרד באופן משמעותי?
בכל מקרה, יעד הרווח לאסטרטגיה זו הוא 20 ש"ח שהם משמעותית נמוכים יותר מהעמלות לפתיחת האסטרטגיה.
מה עושים במקרה זה?
תודה
-
תודה שחקן :d
האסטרטגיה מצריכה ביצוע מספר רב של פעמים בכדי להגיע למכסת הבטחונות. היה קשה להשיג מחירים טובים.
תקבול ליחידה 2660
הפסד מקסימלי ליח' 340 ש"ח
גבולות הגנה 1078.5-1051.5
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
תודה שחקן :d
האסטרטגיה מצריכה ביצוע מספר רב של פעמים בכדי להגיע למכסת הבטחונות. היה קשה להשיג מחירים טובים.
תקבול ליחידה 2660
הפסד מקסימלי ליח' 340 ש"ח
גבולות הגנה 1078.5-1051.5
יצא לי תקבול זהה
שם נייר פעולה כמות ביצוע מחיר ביצוע
TA25 C1060.0 JUL10 מכירה 1 2,720
TA25 C1070.0 JUL10 מכירה 1 2,160
TA25 C1080.0 JUL10 קנייה 2 1,670
TA25 P1050.0 JUL10 קנייה 2 1,700
TA25 P1060.0 JUL10 מכירה 1 2,040
TA25 P1070.0 JUL10 מכירה 1 2,480
-
היה קשה לתפוס מחירים טובים מקווה שלא אפגע:
PUT 1060 = 2080
CALL1060 = 2660
PUT 1070 = 2520
CALL1070 = 2120
PUT 1050 = 1750 קניה
CALL 1080 = 1640 קניה
תקבול: 2582
גבולות: 1052 - 1078
בהצלחה ותודה לשחקן
-
משהו שאני לא מבין:
מה היתרון בביצוע שני אוכפים, מול שתי יחידות שוקת צרצרה 1060-1070. שהרי מבחינה מעשית זה בדיוק זהה, רק שהביצוע יותר מסובך בגלל שמעורבות בעניין יותר אופציות.
-
מישהו יכול להגיד לי מה הבטחונות הנדרשים ל"יחידת שחקן" אחת ?
אני מחזיק אופציות נוספות, והאורדרנט לא יודעת להפריד, וגם אני לא.
-
הי ronli
לדעתי באוכף כזה (הגנות צמודות) יעד הרווח צריך להיות משמעותית מעל 10%.(לא נשמע לי הגיוני יעד רווח של כ-30 ש"ח ביחס לעמלות של כ-40 ש"ח, שלא לדבר על הפרשי ask-bid שיכולים ל"החריב" את הרווח).
מקווה שאני לא טועה.
מתגובות של חברים באתר נראה שיעד הרווח באוכף באופן כללי צריך לנוע בין 30-50% רווח.
בהצלחה
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי עודי
מישהו יכול להגיד לי מה הבטחונות הנדרשים ל"יחידת שחקן" אחת ?
אני מחזיק אופציות נוספות, והאורדרנט לא יודעת להפריד, וגם אני לא.
סט אחד (שני אוכפים מוגנים) אמור לדרוש בטחונות של בין 250 ל- 350 ש"ח, תלוי כבר בביצוע האישי של כל אחד .
הסיכון המקסימלי שקיים בשני האוכפים ביחד הוא 3000 ש"ח, התקבול הסביר בגין כתיבתם (כולל גם קניית ההגנות) נע בין 2650 ל- 2750 ש"ח.
לכן ההפרש בין הסיכון לתקבול = נטו בטחונות נדרשים.
-
ביטחונות כ3000שח אצל ברוקרים פרטיים ובבנקים עד 30%יותר
דוד
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
הי ronli
לדעתי באוכף כזה (הגנות צמודות) יעד הרווח צריך להיות משמעותית מעל 10%.(לא נשמע לי הגיוני יעד רווח של כ-30 ש"ח ביחס לעמלות של כ-40 ש"ח, שלא לדבר על הפרשי ask-bid שיכולים ל"החריב" את הרווח).
מקווה שאני לא טועה.
מתגובות של חברים באתר נראה שיעד הרווח באוכף באופן כללי צריך לנוע בין 30-50% רווח.
בהצלחה
אני מסכים. העמלות והספריידים יאכלו פה הרבה מהרווח (בהנחה שאכן יהיה רווח). נוסיף על זה את בעיית הסחירות (מי שביצע מספר יחידות רב יכול למצוא עצמו עם ספריידים גדולים עוד יותר)
גם לדעתי היעד צריך להיות גבוה יותר כאן, נקווה ששחקן יתיחס.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
משהו שאני לא מבין:
מה היתרון בביצוע שני אוכפים, מול שתי יחידות שוקת צרצרה 1060-1070. שהרי מבחינה מעשית זה בדיוק זהה, רק שהביצוע יותר מסובך בגלל שמעורבות בעניין יותר אופציות.
משמעות, שכותבים אוכף על 1065 , שזה היה המדד בעת הכתיבה.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
דוד
דוד,
ציינת נקודה מעניינת, בבנקים דורשים בטחונות גבוהים ב-20% עד 30% מאלו הנדרשים בבתי ההשקעות, ובמקרה שלנו, מכיוון שה"סיכון" נמצע יחסית קרוב לסטרייק שבכסף, סביר שבית השקעות ממוצע ידרוש קרוב מאד ל- 3000 ש"ח, ואם כך מה ידרוש בנק ?
באם ידרוש 3600-4000 ש"ח בטחונות, אזי יוצא שהבנק ידרוש בטחונות מעל סכום ההפסד התיאורטי המקסימלי - נקודה מעניינת למחשבה.
דבר נוסף, הבטחונות "נטו" הם לא אלו שבית ההשקעות או הבנק מנצל (מה שרואים בתוכנה) אלא שצריך לקזז מהם את התקבול בגין כתיבת שני האוכפים, ואז - בבית השעות ממוצע הבטחונות "נטו" הם כמה מאות שקלים בלבד.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
משהו שאני לא מבין:
משמעות, שכותבים אוכף על 1065 , שזה היה המדד בעת הכתיבה.
זה לא נכון. זה לא אוכף 1065, אלא שוקת 1060-1070. נכון שזה דומה מאד, אבל זה לא אותו הדבר. ועדיין השאלה שלי נשארת תלוייה ועומדת.
-
מסכים לחלוטין עם ריקי,
אני רוצה לבצע עכשוו:
תקבול 2750
בטחונות 3000
אם נשארים נאמנים למדיניות 10% רווח ביציאה אז ב-25 ש"ח רווח יש לצאת וזה מגוכך מכמה סיבות :
1. העמלות גבוהות יותר מ-10% ( 16 אופציות)
2. רק ההפרש בין מחיר קניה למכירה של 6 הפעולות בכל כיוון יכול להגיע ל 100 ש"ח בקלות.
3. ההפרש בין מחירי ביצוע שונים, שכבר מופיעים באתר מגיע כבר לכ-200 ש"ח, אז אם נניח יוצאים ב- 25-35 ש"ח רווח , לאחד זה יכול להיות +10% ולשני יכול להיות 50% הפסד, אז איך הוא מתקדם לבד עם האסטרטגיה?
4. הכמויות הן ענקיות, לשם הדוגמה שנתתי כדי להגיע לרווח 2500 ש"ח , צריך לבצע 100 פעמים את האסט. כלומר , קניות ומכירות של 1600 אופציות עד לסגירה !!!
וזה לפני שאני מדבר על עמלות שמגיעות לכמה אלפי ש"ח.
שחקן,
האם אני טועה במשהו או שבאמת נדרש כאן רווח אחר של יציאה?
תודה
מאיר טל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
הי ronli
מקווה שאני לא טועה.
בהצלחה
-
שאלה לשחקן או לחברים.
ניסיתי לקנות ולמכור
לצערי התקבלה הוראת קניה P 1080
ואז התחיל להדרדר למטה.
חשבתי שכבר עולה וחיכיתי,
מופסד כבר המון רק על קניה של 10 יחידות (כ-2800 ש"ח)
האם נכון למכור ולוותר על המחשבה שתהיינה עליות?
או לחכות למעט עליות?
בכל מקרה לא יודע כיצד לתאם את האיסטרטגיה הנוכחית כי המדד כבר רחוק מאוד מאז שהוצעה האסט'
-
אענה על הכל מאוחר יותר לאחר המסחר אך בינתיים אסכם בכך שיעד הרווח ליחידה הינו
250 ש"ח.
כולנו נסתנכרן סביב יעד זה.
-
-
ואוווווו.........יצא לי יעד רווח של 83% :shock:
אוכף אחד "אוכל" 8 אסטרטגיות רגילות (חודשיים עבודה במכה)
שווה לעשות אוכפים?!
-
Red
אני לא בטוח שהמסקנה שלך מדוייקת. הרווח המקסימלי הוא אולי גבוה, אולם תוחלת הרווח (הרווח כפול הסיכוי שזה יקרה) נמוכים למדי
בהצלחה
-
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
Red
אני לא בטוח שהמסקנה שלך מדוייקת. הרווח המקסימלי הוא אולי גבוה, אולם תוחלת הרווח (הרווח כפול הסיכוי שזה יקרה) נמוכים למדי
בהצלחה
ואנו איננו עוסקים כאן ברווח המקסימלי (1750 ש"ח) ולא בתוחלת הרווח. אין זו אסטרטגיה לפקיעה.
מדובר בצפי רווח של כ-250 ש"ח המהווה כ-80% מסך הסיכון שזה פנטסטי.
מה תוחלת הרווח הזה? מן הסתם גבוהה כמו תוחלת הרווח שלכל האסט' של שחקן.
-
היא הנותנת Red:
בגלל שאנו לא מתכננים אסטרטגיה לפקיעה, לא ברור איך ניתן להשיג את היעד כאשר גם התטא וגם הדלתא אפסיות. האפשרות היחידה היא "להשכיב לישון" את האסטרטגיה עד שהתטא תחזור מהחופשה...
-
עכשיו אנחנו ב-1063.50. אפשר עדיין לבצע אותה כפי שהיא?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
דוד
דוד,
ציינת נקודה מעניינת, בבנקים דורשים בטחונות גבוהים ב-20% עד 30% מאלו הנדרשים בבתי ההשקעות, ובמקרה שלנו, מכיוון שה"סיכון" נמצע יחסית קרוב לסטרייק שבכסף, סביר שבית השקעות ממוצע ידרוש קרוב מאד ל- 3000 ש"ח, ואם כך מה ידרוש בנק ?
באם ידרוש 3600-4000 ש"ח בטחונות, אזי יוצא שהבנק ידרוש בטחונות מעל סכום ההפסד התיאורטי המקסימלי - נקודה מעניינת למחשבה.
דבר נוסף, הבטחונות "נטו" הם לא אלו שבית ההשקעות או הבנק מנצל (מה שרואים בתוכנה) אלא שצריך לקזז מהם את התקבול בגין כתיבת שני האוכפים, ואז - בבית השעות ממוצע הבטחונות "נטו" הם כמה מאות שקלים בלבד.
בבנק לאומי מבקשים ביטחונות של 135% למרות שיש לי תיק של 7 ספרות. וגם הם לא מבינים כלום במעוף.
-
אריאל2
נו המסקנה המתבקשת מכל העובדות שכתבת הוא שבנושא אופ' אל תתעסק עם הבנק הזה. נסה בנקים אחרים קטנים יותר או ברוקר פרטי. לא אוכל לפרט אבל אני כרגע משלם בבנק 1.50שח לאופ'-כתיבה,קניה ומכירה. זה הודות לשותף שלי שיושב על 8 ספרות והמשא ומתן עם הבנק נערך תוך 2 דקות וקיבלנו את מבוקשנו. עוד יכול להיות שבמשך השנה נרד ל1שח.
דוד
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
שאלה לשחקן או לחברים.
ניסיתי לקנות ולמכור
ואז התחיל להדרדר למטה.
חשבתי שכבר עולה וחיכיתי,
או לחכות למעט עליות?
בכל מקרה לא יודע כיצד לתאם את האיסטרטגיה הנוכחית כי המדד כבר רחוק מאוד מאז שהוצעה האסט'
דוד, הסתדר לך בסוף?
-
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
שאלה לשחקן או לחברים.
ניסיתי לקנות ולמכור
ואז התחיל להדרדר למטה.
חשבתי שכבר עולה וחיכיתי,
או לחכות למעט עליות?
דוד, הסתדר לך בסוף?
כן, משתמש , תודה על ההתענינות.
כל כך רציתי לקנות עוד P1080 כאשר הגיע ל1370 אבל חששתי
ממילא רציתי לבצע בכפולות של 20 אבל היה לי מאוד קשה לקנות ולמכור היום.
בכל מקרה
מחר אני מאמין שיהיו עוד עליות אבל בטח יסתובב סביב המדד שלנו ואקנה עוד
בהצלחה לך ולכל החברים
-
שלום לכולם,
לפני כחודשיים התחברתי לאורדרנט בכדי לבצע את האסטרטגיות של השחקן בעלויות נמוכות יותר ומאז אני כל שבוע מתאכזב יותר ויותר מרמת השירות, המקצועיות וכו'.
כל אסטרטגיה של השחקן שאני מבצע נסגרת בסוף היום (חצות) ברווח/הפסד כלשהוא ולמחרת בבוקר הסכום משתנה לרעתי ב- 100% מהמקרים.
תגובות נבחרות משרות הלקוחות של אורדרנט:
הורידו לך עמלות קנייה
אינני יכול לראות מה היה אתמול (
אין לי תשובה מדוע זה משתנה
הייתי שמח אם תוכלו לשתף אותי בחוויותיכם משרות הלקוחות של אורדרנט ולנסות ולהבין מהיכן נובעים ההפרשים (אני יודע על הממוצעים בסוף היום) ומדוע הם תמיד לרעתי גם שאני מבצע שוקת מאוזנת לחלוטין.
תודה רבה מראש לכולם
-
אני לא יודע לגבי אורדרנט, אבל אצלי (טרייד1), העמלות יורדות "בלילה". ויתרת המזומן בבוקר תמיד קטנה יותר, כאשר אני מבצע פעולות. אני מניח שבאורדרנט זה אותו הדבר.
-
אני מדבר על רווח/הפסד של האסטרטגיה שמשתנה ולא על יתרת המזומנים שלי
-
ציטוט:
אני לא יודע לגבי אורדרנט, אבל אצלי (טרייד1), העמלות יורדות "בלילה". ויתרת המזומן בבוקר תמיד קטנה יותר, כאשר אני מבצע פעולות. אני מניח שבאורדרנט זה אותו הדבר.
אגב זה נורא מבאס לקום כל בוקר ולראות שהשדונים גזלו ממני עוד כמה שקלים בלילה :d
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי amarcian1
רווח והפסד של אסטרטגיה משתנה בין סגירת יום לפתיחת יום חדש - וזה לא תלוי כלל באורדרנט או בישיר או בכל בית השקעות אחר.
מדוע זה משתנה:
1. מחירי סגירת יום אינם 100% מדוייקים, יכולות להיווצר סטיות של 5-20 ש,ח לכל אופציה בין המחיר האמיתי שלה כפי שנסחרה שניה לפני סיום המסחר לבין המחיר הסופי כפי שמחשבת הבורסה ומוצג באורדרנט (הבורסה מחשבת איזשהו ממוצע של X פעולות אחרונות)
2. הפרש משמעותי יותר בין סטטוס רווחיות של סוף יום לבין הסטטוס החדש בבוקר שלמחרת, נובע מה-GAP של הלילה.
2א. GAP לילה אומר שאתמול בסוף יום האופציות נסחרו לפי מדד גלום כלשהו נניח 1060.8
ובלילה היו עליות במזרח, ויש צפי גם לעליות בבוקר בת"א, אז הגלום בבוקר לא יפתח באותו מקום שסגר (1060.8) אלא יכול לפתוח ב- 1064.5 (לדוגמה) ומחירי האופציות ייסחרו בהתאם, ישר מההתחלה (שעה 09.30).
2ב. היווניות ממשיכות "לעבוד" גם בלילה, אומנם בשעת המסחר האחרונה (בד"כ בין 15.30 ל- 16.30) ישנה כבר איזושהי ירידת ערך באופציות בגין שחיקת טתא שאמורה להתרחש במעבר יום, אולם השחיקה אינה מלאה, כלומר אינה עבור כל שעות הלילה הצפוייות, אלא רק עבור חלק מכך, ולמחרת בבוקר מתבצעת השלמת שחיקת הטתא, די מהר ובסמוך לאחר תחילת המסחר.
-
ל amarcian 1 שלום..
נראה לי שצריך לבדוק את השותף שלך ..
פשוט נראה טיפוס לא אמין!!
אני לא יודע אבל הוא לא חייב לך 20ש''ח??? די מזמן לא?!!
רק הריבית לא יודע לאן צמחה.. :d :d :d
נ.ב מה עם הזקנה בסופר?? :mrgreen:
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
ציטוט:
רווח והפסד של אסטרטגיה משתנה בין סגירת יום לפתיחת יום חדש - וזה לא תלוי כלל באורדרנט או בישיר או בכל בית השקעות אחר.
מדוע זה משתנה:
1. מחירי סגירת יום אינם 100% מדוייקים, יכולות להיווצר סטיות של 5-20 ש,ח לכל אופציה בין המחיר האמיתי שלה כפי שנסחרה שניה לפני סיום המסחר לבין המחיר הסופי כפי שמחשבת הבורסה ומוצג באורדרנט (הבורסה מחשבת איזשהו ממוצע של X פעולות אחרונות)
2. הפרש משמעותי יותר בין סטטוס רווחיות של סוף יום לבין הסטטוס החדש בבוקר שלמחרת, נובע מה-GAP של הלילה.
2א. GAP לילה אומר שאתמול בסוף יום האופציות נסחרו לפי מדד גלום כלשהו נניח 1060.8
ובלילה היו עליות במזרח, ויש צפי גם לעליות בבוקר בת"א, אז הגלום בבוקר לא יפתח באותו מקום שסגר (1060.8) אלא יכול לפתוח ב- 1064.5 (לדוגמה) ומחירי האופציות ייסחרו בהתאם, ישר מההתחלה (שעה 09.30).
2ב. היווניות ממשיכות "לעבוד" גם בלילה, אומנם בשעת המסחר האחרונה (בד"כ בין 15.30 ל- 16.30) ישנה כבר איזושהי ירידת ערך באופציות בגין שחיקת טתא שאמורה להתרחש במעבר יום, אולם השחיקה אינה מלאה, כלומר אינה עבור כל שעות הלילה הצפוייות, אלא רק עבור חלק מכך, ולמחרת בבוקר מתבצעת השלמת שחיקת הטתא, די מהר ובסמוך לאחר תחילת המסחר.
גיל,
מאין שפע הנתונים המדוקדקים ?
עידן
-
שחקן שלום,
כפי שזה נראה לי, באסטרטגיה זו של אוכף כתוב, רווח של 250 ש"ח לא יכול להיווצר בתוך שבוע, אלא סמוך לפקיעה.
האם זו אסטרטגיה שיש להמשיך איתה מס' שבועות? לא שיש לי בעיה עם זה, להיפך, אני רק רוצה להבין.
תודה על התיחסותך
מאיר טל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
אענה על הכל מאוחר יותר לאחר המסחר אך בינתיים
אסכם בכך שיעד הרווח ליחידה הינו
250 ש"ח.
כולנו נסתנכרן סביב יעד זה.
-
התשובה שקיבלת היא התשובה הנכונה - ההפרש נובע מעמלות מסחר.
כאשר אתה מבצע את הפעולות אתה רואה את הפעולות ללא עמלות הקניה והמכירה - אם אתה רוצה לדעת במדויק אתה יכול לראות במסך המסחר - מצב חשבון - פרמיית מעוף. או לחילופין לחשב באופן עצמאי באקסל.
רק למחרת היום ניתן לראות במערכת בצורה מסודרת את גביית העמלות.
אם אתה עדיין לא מאמין בסוף היום תוציא פלט של הוראות במעוף, ותשווה אותו למחרת עם תנועות בחשבון.
בהצלחה
ציטוט:
שלום לכולם,
לפני כחודשיים התחברתי לאורדרנט בכדי לבצע את האסטרטגיות של השחקן בעלויות נמוכות יותר ומאז אני כל שבוע מתאכזב יותר ויותר מרמת השירות, המקצועיות וכו'.
כל אסטרטגיה של השחקן שאני מבצע נסגרת בסוף היום (חצות) ברווח/הפסד כלשהוא ולמחרת בבוקר הסכום משתנה לרעתי ב- 100% מהמקרים.
תגובות נבחרות משרות הלקוחות של אורדרנט:
הורידו לך עמלות קנייה
אינני יכול לראות מה היה אתמול (
אין לי תשובה מדוע זה משתנה
הייתי שמח אם תוכלו לשתף אותי בחוויותיכם משרות הלקוחות של אורדרנט ולנסות ולהבין מהיכן נובעים ההפרשים (אני יודע על הממוצעים בסוף היום) ומדוע הם תמיד לרעתי גם שאני מבצע שוקת מאוזנת לחלוטין.
תודה רבה מראש לכולם
-
לי יוצא שנכון לעכשיו ל: S-1070.6
הרווח לאסט' ליחידה הוא 140 ש"ח?
כך אצלי בכל אופן.
הבטחונות הם כמעט 0 כי היה תקבול של כ-2850 והגנה במרחק של 1.5 S בממוצע מצריכה 1500 ש"ח בכל צד סה"כ 30000 אם נפחית את ה-2850 לא צריך כמעט בטחונות.
יוצא שנכון לעכשיו אנו ברווח של 140 ש"ח על בטחונות של 150 ש"ח 93%
או שאולי צריך לחשב את הרווח לפי רמת הסיכון?
-
אם הצלחת לקבל תקבול של 2850 אז כל הכבוד ואתה צודק.
לדעתי, התקבול של מי שלא עשה מסחר יומי, וביצע את כל האסטרטגיה באותה נקודת זמן, הוא סביב 2650
מאיר טל