אסטרטגיית 6/6/10- מעל 15% רווח, נא לסגור במיידי !
10:00; 1110.5
בוקר טוב.
האסטרטגיה המלווה אותנו מתחילת החודש, מגיעה הבוקר ליעדה לאחר תיקון מהותי שהחליף את הנחת היסוד מירידות להנחת שחיקה-עליה מתונה. האסטרטגיה נהנתה מקירבה לפקיעה, לצד ירידה בסטיה עד כדי כמעט מחיקה של הכתיבות, ובודאי שהכתיבות הרחוקות.
מכיוון שיעד הרווח הושג, אין להמתין ויש לבצע סגירה במיידי !
הסגירה:
קנית 3 יחידות PUT 1080
מכירת 3 יחידות PUT 1060
מכירת CALL1140
קנית CALL 1120
מכירת 2 יחידות CALL 1150
קנית 2 יחידות CALL 1130
ברכות על הרווח,
המשך יום טוב.
Re: אסטרטגיית 6/6/10- מעל 15% רווח, נא לסגור במיידי !
הי שחקן,
איני מסכימה איתך. הכתיבות ממש לא נמחקו.
וודאי לא הקול 1120 שכרגע מהווה כשני שליש מערכו בכתיבה. כנ"ל לגבי הפוט 1080. מה שממש נשחק זו הכתיבה של הקול 1130.
מה שרציתי לשאול - האם לא כדאי להמתין לשחיקה נוספת, או לסוף היום כאשר התטא תתחיל לעבוד (למשל על ה-1120 התטא=120 וזה משמעותי) - אלה אם אתה מצפה להתרחשויות כלשהם????
בתודה
אני כרגע ברווח נמוך בהרבה משצויין. משהו בסביבות 1.5% רווח.
RED-R:
PUT1080 שנכתב ב 350 ושווה כעת 200 זו לא מחיקה חמישה ימים מהפקיעה?
בכל מקרה, משום שיעד הרווח באסטרטגיה הזו נמוך יחסית הרי שישי משמעות יותר גבוהה למחירי
הביצוע. אם באסטרטגיות אחרות החודש היעד היה כמה מאות הרי שכאן מדובר על קצת פחות מ 200. כך או כך, אין להמתין ומוטב לבצע סגירה גם אם הרווח אצלכם הוא נמוך במעט מהמצויין.
גם אצלי הרווח הוא באזור ה1%.
שחקן, מה אתה חושב על סגירת הפוטים קודם ולחכות לפני שסוגרים את הקולים? או שאתה לא צופה ירידה ואף חושש מעליה נוספת? האם 1120 עדיין גבול עליון חזק או שהשחקנים ייפטרו מהפוזיציות (ברווח מבחינתם) וייתנו למדד לעשות כרצונו בפקיעה? גם אם מדובר על 1130?
שחקן הי בבקשה עזרה התקבול שהיה לי משתי כתיבות היה 2820 שח השינויים והעמלות עלו לי מעל 100 שח וכרגע היציאה היא בסביבות 120-180 שח לשתי היחידות....האם אתה אומר עדיין לצאת? או לחכות?
תודה עמיחי
לצערי סגרתי בהפסד. חשבתי שאסגור על האפס אבל המרווח הקטן לא איפשר לי סגירה ברווח :(
שחקן שלום
גם אצלי הרווח כ-2-3%,
האם לסגור? או לחכות להשפעת התטא בסוף היום/מחר בבוקר ולהגיע ליעד שנקבע?
תודה
מאיר טל
לשחקן
אני כרגע ב 0 רווח לפני עמלות
האם בכל זאת לסגור?
תודה שחקן!!!
גם אצלי הרווח הוא קטן מ-10% אבל חשוב לזכור שחודש שעבר היו לנו שתי אסטרטגיות עם כמעת 20% רווח.
ברור שלא כל שבוע נרוויח 10%, היעקר שלא נפסיד :)
אלוף השחקנים תודה רבה רבה על הרווח באשר הוא. :d
הפוזיציה נסגרה מסביב לשעה 11 כאשר המדד עמד בערך על 1114, ברווח ברוטו של 9.1%. העמלות שחקו הפעם חלק גדול מהרגיל.
שיעור רווח כזה הוא בעיניי יפה מאוד בהתחשב בנסיבות.
שחקן - תודה ויישר כוח גדול.
ביצעתי אחד לאחד ברגע שהגיע הסמס כפי ששחקן הורה לעשות(ביצעתי 5 פעמים את האסטר')
ולצערי סגרתי בהפסד גדול אני ממש לא מבין איך יכול להיווצר כזה פער גדול??(חשוב לי לציין שלא התעקשתי על מחירים אלא ביצעתי בו ברגע במחירי השוק) מה גם שזוהי האסטרטגיה הראשונה שביצעתי מזה זמן רב,מכיוון שבעבר ביצעתי את האסטרט' השבועיות מספר רב אך כשראיתי שאינני מקבל את הרווחים ששחקן מדווח עליהם (ואף לפעמים הפסדים)ונוצרו פערים גדולים בין מה שמופיע למציאות החלטתי לוותר כעת ניסיתי לתת לזה שוב פעם צ'אנס, חששתי ממצב כזה , כנראה שיעבור עוד הרבה זמן עד שאחליט לתת לזה עוד צ'אנס. חשוב לי לציין שמעבר לאסט' השבועיות אני מפיק תועלת גדולה מאוד מהסקירות השבועיות ומהפורום של שוקתות חודשיות שמתנהלות מצויין אין בכוונתי לפגוע באתר !
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קרנף
ולצערי סגרתי בהפסד גדול אני ממש לא מבין איך יכול להיווצר כזה פער גדול??(חשוב לי לציין שלא התעקשתי על מחירים אלא ביצעתי בו ברגע במחירי השוק)
כנ"ל. גם אני סגרתי בהפסד, למרות שביצעתי את האסט' כלשונן (ותמיד מספר דקות בודדות לאחר הפרסום במחירי השו\ק מבלי לנסות לרדף אחר מחירים)
הצעת ייעול לשחקן ולצוות האתר - לטובת חישוב הרווח לא כדאי לקחת את מחירי הביצוע ה"אידיאלים" אלא לראות מה סדרי הגודל של המחירים שהצליחו רוב החברים (שביצעו מיידית) להשיג ולחשב לפי זה את יעד הרווח ופועל יוצא ממנו, את עיתוי הסגירה.
לא הספקתי לסגור בבוקר.... :o
לחכות למחר לתיקון או לספוג את העליות האלה?
גם אני לא הספקתי לסגור (חזרתי היום מחו"ל) וכרגע בהפסד של מעל 2000 ש"ח ליחידה (כפול חמש יחידות).
אשמח לשמוע המלצות להמשך ניהול.