-
אתגר לחברים - מצא את העוקץ
לאחרונה ראיתי פרסומת של חברת פורקס שתפסה את עיניי בגלל הניסוח של המודעה:
(לא אציין את שמה כי אין לי שום עניין לעשות לה פרסום טוב או רע)
במודעה כתוב משהו בסגנון "לסחור במט"ח ללא הפסד"
פניתי אליהם, ביררתי פרטים ולהלן התמצית (כפי שאני הבנתי אותה):
1. לאחר שמבצעים 20 עסקאות (לא מוקצב זמן מסויים), עושים מאזן לחשבון.
2. באם חשבון המסחר בהפסד, חברת הפורקס משלימה את החסר (כלומר נותנת לך חזרה את הסכום שהפסדת, להוציא "ספרדים"), ואין לך שום התחייבות כלפיה, כלומר ניתן לסגור את החשבון ולקחת הכסף או להמשיך לסחור, אבל מעתה אין שום ביטוח כנגד הפסדים.
3. באם חשבון המסחר ברווח, אתה מקבל עוד בונוס של 25% מגובה הסכום שהרווחת, אבל אתה מחוייב להמשיך לסחור דרכם לפחות עוד 20 עסקאות ולפחות לפרק זמן זהה במשכו לפרק הזמן שבו ביצעת את 20 העסקאות הראשונות. וכמובן שבתקופה זו אין ביטוח הפסדים.
4. הכסף נמצא בחשבון Pool ע"ש חברת הפורקס (בבנק כלשהו בארץ)
אלו הנתונים שהצלחתי לדלות, אוסיף כי למרות שאיני בטוח בכך, סביר שבסעיף 3 קיימת גם התחייבות לבצע עסקאות בסך כולל שאינו נופל מסך 20 העסקאות הראשונות.
מדוע העליתי את העניין, it looks to good to be true , אבל כנראה שהמוח שלי לא מספיק "קרימינלי" ואיני מסוגל להבין היכן העוקץ.
אשמח לשמוע תובנות של חברים אחרים.
בתודה
למען הסר ספק, בשום פנים איני ממליץ למישהו לעסוק במסחר במט"ח, ובוודאי לא אמליץ על חברה כלשהי, להפך, שומר נפשו ירחק. אבל כן מעניין אותי לאתר את כל אותם דרכים פתלתלות שבהן משכנעים אזרחים טובים (שחושבים כי יוכלו להכות את השוק) לבוא ולשפוך את מיטב כספם על חלומות באספמיה.
-
Re: אתגר לחברים - מצא את העוקץ
מעניין שאתה מעלה את זה, דיון בנושא זה בדיוק הועלה ע"י בפורום זה:
viewtopic.php?f=78&t=8473
הדיון התפצל לשניים שכן העלתי את ההודעה גם בפורום אותו אני מנהל (אג"ח) בלי שנהלתי את הדיון... (קישור לחלק השני של הדיון ניתן למצוא מהקישור למעלה).
בכל מקרה הדבר רק מחדד את הנקודה שלה רציתי לשים דגש...
חוסר הידע והמיומנות שנוגע לכל סוג מסחר, ומסחר במט"ח וסחורות בפרט , יכול להיות עוקץ בפני עצמו, מעט מההסברים תוכל למצוא באותם הדיונים, אבל הדגש האמיתי צריך לבוא לתחום הלימוד והעמקת הידע.
מי שרוצה להרוויח חייב ללמוד ולשאוף להעמיק את הידע שלו (לא ניתן להסתמך על מזל בנושאים פיננסיים), הבעיה היא כי מרבית העוסקים בנושא ומנהלי הכספים של הציבור, לדעתי, אינם מעוניינים בכך - זה אינו משרת את מטרתם.
לכן אתרים כמו שחקן מעוף ומנטורים כמו מאיר
קרסו
וסטס - חשובים...
-
שלום גיל.
בסעיף 2 כתוב שהם מחזירים את ההפסדים, מלבד "ספרדים".
אם אתה מבצע 20 עסקאות, כל עסקה זה ספרד כפול 2 (קניה ומכירה) ובמינוף 100,
אז כמעט כל הסכום המקורי הולך לעמלות. ככה שלמעשה אתה מקבל החזר חלק עמלות
וחברה לא מפסידה.
בסעיף 3 כשהם נותנים לך בונוס ומחייבים לעוד 20 עסקעות, זה כבר רווח בטוח לחברה.
ובסעיף 4 (הכסף נמצא בחשבון ששייך לחברה ולא בחשבון נאמנות ?) - אם החברה נקלעת לצרות בגלל השקעה לא מוצלחת או תרמית, הכסף שלך בסכנה.
מה שאני היתי עושה, אם אלה
באמת
התנאים, זה:
1. פותח שני חשבונות עם סכום שווה.
1. מבצע 19 עסקאות כמה שיותר קטנות בכל אחד מהחשבונות,
כדי לא לצבור עמלות וכדי לא לסכן את כסף.
3. מבצע "אוכף" בעזרת שני החשבונות על כל הסכום.
מבצע שתי עסקאות הפוכות - בחשבון אחד עסקת לונג וחשבון שני עסקת שורט
על אותו צמד. אחרי כמה זמן חשבון אחד "נמחק" בגלל ההפסד ובחשבון שני העסקה נסגרת ב"Take profit" והוא כמעט מוכפל. את ההפסד מקבלים בחזרה מחברת המסחר.
סה"כ רווח לפני מס כמעט 50%.
זה מה שאני הבנתי, מעניין לדעת איפה טעיתי :)
-
ראשית, חייב לציין שכל מה שאני כותב הינו מתחושה בלבד ולא מניסיון מעשי בתחום {פורקס}.
נראה לי שהיות והחברות הללו אינם מלכ"ר,הם פשוט "ידאגו" לרווח התחלתי מסוים בפעולות של הלקוח ע"מ למשוך אותו מעבר ל20 עסקאות הראשונות שכביכול "מבוטח" מהפסד.
אחרי שהלקוח ירגיש שהינו "בכיוון" הנכון.... יחזרו למוטו שלהם שע"פ הפירסומים הינו רווח מהפסד הלקוח ועמלות כמובן.
אני, באופן אישי, לא מתקרב לתחום ,פורקס כמובן, ולא מאמין לכל החברות האלו שרק "קונים "לקוחות עם "מתנה" כביכול...
תמיד צריך לזכור את הפתגם ש"אין ארוחות {מתנות} בחינם" וגם משפט קצת צבאי "לכל שבת יש גם מוצאי שבת"....
בכל מקרה מאחל הצלחה למי שכן מאמין בחברות הללו.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
שלום גיל.
בסעיף 2 כתוב שהם מחזירים את ההפסדים, מלבד "ספרדים".
אם אתה מבצע 20 עסקאות, כל עסקה זה ספרד כפול 2 (קניה ומכירה) ובמינוף 100,
אז כמעט כל הסכום המקורי הולך לעמלות. ככה שלמעשה אתה מקבל החזר חלק עמלות
וחברה לא מפסידה.
בסעיף 3 כשהם נותנים לך בונוס ומחייבים לעוד 20 עסקעות, זה כבר רווח בטוח לחברה.
ובסעיף 4 (הכסף נמצא בחשבון ששייך לחברה ולא בחשבון נאמנות ?) - אם החברה נקלעת לצרות בגלל השקעה לא מוצלחת או תרמית, הכסף שלך בסכנה.
זה מה שאני הבנתי, מעניין לדעת איפה טעיתי :)
טעית בסעיף 2
קודם כל אין מושג כזה בפורקס ספרד כפול 2 בפורקס הספרד זה כבר כולל עמלת סגירת מס' שתיים ממש לא מדוייק שכמעט כל הסכום המקורי הולך לעמלות כי לדוגמה אם הפקדת 1000 דולר ועשית עיסקה אחת בלבד של 300 דולר, במינוף שווה 30K על הצמד GBP/JPY מה שיעלה לך עמלה שווה בא נאמר אפי' 10 פיפס 30 דולר, עכשיו אם העיסקה הלכה נגדך בסביבות 310 פיפס החשבון מחוק (מה שהצמד הנל יכול לעשות ביום אחד)
יוצא מהנל שאתה תקבל בחזרה מהחברה 1000 דולר מינוס 30
סעיף 3 זה העוקץ: החברה יודעת שאתה בסופו של דבר מפסידים את הכסף ולכן לא איכפת לא להביא את זה
יום טוב וכל טוב
-
הי גיל
הנה פיתרון אפשרי לחידה.
1. כנראה שמדובר בחברה "עושה שוק", ושיש דסק מסחר שמפריד בין הפעולות שלך, לבין העברת הכספים האמיתית בין הקונים והמוכרים. המשמעות היא ששום עסקה שאתה מבצע לא
באמת
מתבצעת בפועל אלא רק נרשמת אצלם במערכת. כן ככה זה גם עובד על
אמת,
בחברות שעושות שוק. כן, יש כאן ניגוד אינטרסים, כי החברה מרוויחה כשאתה מפסיד, אבל אין להאשים אותם בהפסדים שלך, הם לא אלה שגורמים להפסדים, אלא רק הסוחר.
(יש פעולות שהם עושים אם פתאום הרבה סוחרים מרוויחים כדי להתכסות, אבל לא אכנס לזה ..)
2. אם הפסדת, אז אין בעיה כי הפעולות לא
באמת
בוצעו בפועל, אז אף אחד לא הפסיד
באמת.
הם רק מאפסים לך חזרה את החשבון, ומחייבים אותך בעמלות ונגמר הסיפור.
3. אם הרווחת הם לכאורה בבעיה. כי הפעולות לא
באמת
בוצעו, אז מאיפה יגיע הכסף? אז הם נותנים לך 25% ומחייבים אותך לעשות דברים שבסבירות גבוהה יגרמו לך להפסיד. במיוחד אם מדובר בסוחר מתחיל. כי סוחר מתחיל שמצליח להרוויח על ההתחלה, ועוד מקבל 25%, הביטחון העצמי שלו מופרז ביותר, והוא יפסיד חזרה את כל כספו בסבירות של 99.99%. לעומת זאת סוחר מקצועי שכבר סוחר בשוק 3 שנים ומעלה, בכלל לא מתעסק עם משחקים קטנים כאלה בשביל להרוויח 25% על תנאי. כי סוחר מקצועי לא נכנס לטריידים כי "מכריחים" אותו בזמן מוגבל! סוחר מקצועי נכנס לטרייד רק אם יש איתות! ואם אין איתות כל השבוע? חוצמיזה, ייתכן שבאותיות הקטנות יש הגבלה על הסכום שמותר לסחור בו? (מספר הLOTs שמותר להכנס לפוזיציה?)
זה לא כל כך too good to be true. זה פשוט חסר סיכוי.
יש לי רעיון יותר טוב. תפתח חשבון דמו (בלונדון או בארה"ב למשל), בלי לתת טלפון ובלי התחייבות ובלי כלום, רק אימייל, תסחור שם חודשים, תפסיד כמה שאתה רוצה, $100000, ולא תצטרך אפילו לשלם את המרווח (העמלה). אז למי הם עושים טובה? הם פשוט רוצים את העמלות שלך, ואולי שתשאר אצלם. הרי 95% מהסוחרים מפסידים..
חפש בגוגל, תמצא מלא ברוקרים עם חשבונות דמו שאתה יכול לפתוח תוך 2 דקות + התקנה עוד 5 דקות. אני כבר עשיתי את זה עם 3 חברות .. חשבון דמו .. אף אחד לא מציק לי .. לא שילמתי סנט !
-
שלום DJOL.
אתה כנראה צודק שלא צריך להכפיל פי 2, טעות שלי - אני לא מתעסק במט"ח.
אבל בכל מקרה אתה חייב להכפיל פי 20 לפי החוזה .
כמו שאתה אמרת בחישוב גס 30 דולר כפול 20 - 600 דולר בחשבון של 1000 דולר.
ואם חס וחלילה אתה ברווח ורוצה לקבל בונוס 250 $, אז תייצר עוד 600 $ עמלות.
יואל - מה אתה אומר על "האוכף" שלי ? :d
-
ציטוט:
שלום DJOL.
אתה כנראה צודק שלא צריך להכפיל פי 2, טעות שלי - אני לא מתעסק במט"ח.
אבל בכל מקרה אתה חייב להכפיל פי 20 לפי החוזה .
כמו שאתה אמרת בחישוב גס 30 דולר כפול 20 - 600 דולר בחשבון של 1000 דולר.
ואם חס וחלילה אתה ברווח ורוצה לקבל בונוס 250 $, אז תייצר עוד 600 $ עמלות.
יואל - מה אתה אומר על "האוכף" שלי ? :d
לא לא לא העיסקה שתפתח תעלה 10 פיפס שווה נכון להרגע על הצמד הנל בדיוק על השערה 32.32 דולר סנט לא יותר (וזה כולל המינוף)
-
תודה רבה לכולם.
אלון, מבחינתי אין שום בעיה להעביר את כל השירשור לאזור אחר או לצרף אותו כמו שהוא לשירשור שלך.
המהות והסיבה שפתחתי הודעה זו נובעים בעיקר כי אני מתחיל לאסוף חומר על כל אותן "כמעט" נוכלויות שכל מיני חברות למסחר במט"ח / נאסד"ק / השקעות נדל"ן ב- "טיז אל בלוך" מפרסמות, במקביל גם אוסף חומר על עסקאות בעלי עניין "כשרות אבל מסריחות".
המטרה שלי איננה לחשוף אותם או לתבוע או כל פעולה שהיא נגדם, אלא ללמוד אותם ע"מ שבעתיד אוכל לתכנן מעין ערכת הישרדות למשקיע/סוחר המתחיל. מכיוון שתחום הניתוח הפונמנטלי דורש ידע/מקורות/זמן שגדולים עלי בכמה דרגות, ובתחום הניתוח הטכני ישנם כבר רבים וטובים לפני, החלטתי שבמקום להתמקם בצד שנותן המלצות, אתמקם בצד של הסוחר/משקיע.
להראות לאותו משקיע/סוחר מיהם הנפשות הפועלות בשווקים השונים שמעניינים אותי, ממי וכיצד להיזהר ואיך לאתר מלכודות ומכשולים, מתוך גישה ש- אם אצליח לשפר לאותו בנאדם את יכולתו שלו, לשמור על כספו מפני הזאבים, שיפרתי במשהו את הסיכוי שלו לתוחלת חיובית.
ושוב, תודה למגיבים, למדתי הרבה - וכל ההערות וההארות שמורות ונצורות אצלי.
קודם כל סליחה לגיל, שאני מתפרע בשירשור שלו :) .
דבר שני, יואל - אתה חייב לבצע 20 עסקאות כדי לקבל החזר, אבל בוא נעזוב את זה.
מה אתה אומר על אסטרטגיית המסחר שכתבתי בתגובה הראשונה שלי (אחרי העריכה) ?
תגיד לי מה דעתך, כי אני לא מבין במט"ח.
אשמח גם לדעתם של אנשים אחרים, וכמובן גיל :)
-
Uri1180
:d
נשמע רעיון מדליק. אבל ...
1. בחשבון המפסיד, בכל זאת שילמת את העמלות.
2. בחשבון המרוויח, לא פתרת את הבעיה של איך אתה שורד את ההתחייבות להמשיך לסחור בזמן מוגבל, ולשמר את הרווחים. כי אם הפסדת את הרוב אח"כ, כולל את ה25% אז יוצא ששילמת הרבה עמלות ובסה"כ יצאת מופסד.
אז רגע יש לי פיתרון ..
תפתח חשבון שלישי, ותעשה שוב אוכף .. זה נקרא hedging.
ותקווה להפסיד בחשבון השלישי, כדי להרוויח בחשבון המרוויח, וכך תקבל את ההפסדים בחשבון המפסיד בחזרה, ויצאת תותח!
כי אם הרווחת בחשבון השלישי, והפסדת בחשבון המרוויח, אז שוב אתה תקוע בחשבון השלישי עם החובה לסחור מספר עסקאות בזמן מוגבל.
אז רגע יש לי פיתרון ..
תפתח חשבון רביעי, ותעשה שוב אוכף..
ותקווה להפסיד בחשבון הרביעי כדי להרוויח בחשבון השלישי ...
ותמשיך ככה עד שזה יעבוד, או שיעלו עליך "וירימו אותך על טיל".
רק אל תשכח, שברגע שעסקה אחת עפה בסטופ, חייבים לגשת לחשבון השני ומייד לסגור ברווח, ואכן אפשר לדעתי למשוך את זה מאות פיפסים, וזה גם יכסה על כל העמלות של החשבון המפסיד.
יפה. נראה לי שזה יעבוד. סחתיין על הרעיון. מישהו מוצא באגים ?
-
ציטוט:
קודם כל סליחה לגיל, שאני מתפרע בשירשור שלו :) .
דבר שני, יואל - אתה חייב לבצע 20 עסקאות כדי לקבל החזר, אבל בוא נעזוב את זה.
מה אתה אומר על אסטרטגיית המסחר שכתבתי בתגובה הראשונה שלי (אחרי העריכה) ?
תגיד לי מה דעתך, כי אני לא מבין במט"ח.
אשמח גם לדעתם של אנשים אחרים, וכמובן גיל :)
Uri
בשירשור "שלי" כל המתפרע הרי זה משובח.
לגבי האסטרטגיה שכתבת, היא מעניינת,
מה שאני היתי עושה, אם אלה
באמת
התנאים, זה:
1. פותח שני חשבונות עם סכום שווה.לדעתי עדיף ששני אנשים שונים יעשו זאת (נניח שני חברים עם 100% אמון ביניהם1.
2. מבצע 19 עסקאות כמה שיותר קטנות בכל אחד מהחשבונות,
כדי לא לצבור עמלות וכדי לא לסכן את כסף.נכון
3. מבצע "אוכף" בעזרת שני החשבונות על כל הסכום.
מבצע שתי עסקאות הפוכות - בחשבון אחד עסקת לונג וחשבון שני עסקת שורט
על אותו צמד. אחרי כמה זמן חשבון אחד "נמחק" בגלל ההפסד ובחשבון שני העסקה נסגרת ב"Take profit" והוא כמעט מוכפל. את ההפסד מקבלים בחזרה מחברת המסחר[/color].
גם האוכף זה רעיון טוב, אבל צריך להמשיך לתת גיבוי לאותו חשבון שהרוויח, כי הוא צריך להמשיך עוד 20 פעולות + זמן, לכן בחשבון שהפסיד וקיבל חזרה את הכסך, צריך גם להמשיך לסחור, ולבצע בדיוק ההפך ממה שעושים בחשבון שהרוויח, עד שהחשבון שהרוויח "משתחרר" מכל המחויבויות שלו.
סה"כ רווח לפני מס כמעט 50%.
לי נראה שהחישוב קצת שונה:
לדוגמה: שני חשבונות , כ"א 10,000 $ (סה"כ 20,000 $ משתתפים במשחק), ראשון מפסיד הכל, השני מרוויח 100%, עדיין נשארו ביד, ביחד, 20,000 $.
כעת חב' הפורקס מחזירה לראשון 10,000 $, ונותנת לשני בונוס של 2,500 $.
בשלב זה מאזן הכסף הוא: לראשון יש בחשבון 10,000 $, ולשני יש 22,500 $.
בשלב הבא, בחשבון הראשון צריכים להפקיד עוד 12.500 $ כדי לאזן את שני החשבונות.
וכעת , שוב לבצע 19 פעולות קטנות והפוכות בכל חשבון, למשוך בפעולה מס. 19 את הזמן כמה שיותר כדי לצבור את רוב הזמן שאתה מחוייב, כשלבסוף פעולה אחת גדולה (אחד החשבונות עושה ALL IN, והאחר עושה פעולה נגדית).
כמובן שצריך קודם להתאמן היטב על שני חשבונות דמו ע"מ לצבור מיומנות בפעילות כפולה ונגדית.
בשורה תחתונה מאזן הכסף (באם לא טעיתי בחשבון, ובהתעלם מעלות הספרדים) השקעה של 32,500 $ אל מול סה"כ 45,000 $ שאמור להישאר בסוף באחד החשבונות (באם הולכים עד מחיקה של אחד החשבונות) או בשניהם ביחד באם החשבון שהרוויח סיים את המחויבויות שלו לפני כן.
תשואה = 45K פחות 32.5K חלקי 32.5K = בערך 38% על כל הכסף שהשתתף במשחק.
לא רע, אבל לא בטוח שניתן לבצע במציאות , אל תשכח שאותם "נוכלי" פורקס לא נולדו אתמול וגם לא עשו אותם באצבע הקטנה, סביר שיש להם דרכים לאתר עוקץ הפוך.
תודה
כתבת להמשיך לסחור בחשבון המפסיד, לאחר שקיבלנו את ההחזר המובטח.
אבל אז אם שוב מוחקים אותו, אז כבר לא מקבלים החזר שוב,
לכן כתבתי שצריך להמשיך לפתוח חשבון חדש, שלישי ורביעי, כי רק על חשבונות חדשים מקבלים החזר על ההפסדים.
אבל בגדול כיוונו לאותו פיתרון.
חוצמיזה ברור, עולים עלינו בקלות!
שני חשבונות שונים עם פעולות הפוכות על צמדים זהים וסגירת פוזיציות בזמנים זהים.. די שקוף.
אמנם לא בטוח שזו עבירה על החוק, ואולי הם לא כל כך חכמים עם ה"מתנה" שלהם .. אבל לא נהיה קטנוניים .. אני לא הייתי עושה את זה.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי wwoof
כתבת להמשיך לסחור בחשבון המפסיד, לאחר שקיבלנו את ההחזר המובטח.
אבל אז אם שוב מוחקים אותו, אז כבר לא מקבלים החזר שוב,
לכן כתבתי שצריך להמשיך לפתוח חשבון חדש, שלישי ורביעי, כי רק על חשבונות חדשים מקבלים החזר על ההפסדים.
אבל בגדול כיוונו לאותו פיתרון.
נכון, שנינו מנסים למצוא פתרון לאותה הבעיה, גם הפתרון שלך נכון, אבל יש בו סכנת חשיפה (חשיפת העוקץ הנגדי) יותר גדולה מכיוון שצריך כל פעם לפתוח חשבון נוסף עד שהחשבון "הנכון" מתחסל.
בדרך שלי, אני דווקא בונה על כך שלאחר אותם 20 פעולות ראשונות, אין יותר ביטוח הפסדים לאף חשבון, כלומר שאת 19 כפול 2 הפעולות הבאות אבצע במינימום גובה עסקה ומינימום זמן, את פעולה מס. 20 (כפול 2 חשבונות) אבצע שוב במינימום סכום אבל אמשוך אותה כמה זמן שצריך עד שתיגמר גם מחויבות "הזמן", ואז בפעולה מס 21 (וכאן כבר סיימתי את המחוייבויות שלי לזמן, למס. פעולות, ונשארתי רק עם המחוייבות לגודל עסקאות, שאותה מבצע בפעולה 21) אחד החשבונות מבצע פעולה במקסימום סכום במטרה להימחק, והחשבון האחר עושה פעולה זהה נגדית, כלומר בסופו של דבר מעביר כסף מכיס לכיס. זו גם הסיבה שכתבתי כי לא רק שחייבים להמשיך לעבוד עם שני החשבונות, אלא גם להפקיד עוד 12,500 $ בחשבון שהפסיד, ע"מ שאת הסבב השני של 1 + 20 הפעולות (ובעיקר את פעולה מס. 21 בסבב השני) ניתן יהיה לבצע בסכומים זהים ובפעולות נגדיות.
א ב ל - שוב מזהיר, גם אם הכל טוב ויפה "על הנייר" , במציאות איני מאמין שניתן לבצע כזו תוכנית מתחת לאף של חברת הפורקס, כי אלו ממזרים בני ממזרים, מרבית הסיכויים שיעלו על העניין לפני השלמת המהלך המכריע וישאירו אותנו קרחים משני הצדדים.
לכן עצתי היא, להבין מה עושים השועלים, ללמוד את דרכיהם, אבל המטרה אינה לשחק נגדם אלא לדעת ממי לשמור מרחק ולהבין גם מדוע.
-
כל הרעיון בנוי על הנחה שיש חובה לבצע 20 עסקאות, אבל יש אפשרות לבצע אותן בעסקאות קטנות, ככה שהעמלות זניחות יחסית, ורווח/הפסד שנובע מאותן פעולות גם זניח.
לצורך פשטות אפשר להגיד שאחרי ביצוע 19 פעולות, שני החשבונות נשארו באותו סכום,
והעמלות ששולמו פחות מ-10%. אחרי זה מחשבים לשני החשבונות שתי עסקאות בכיוונים הפוכים.
חשוב מאוד לחשב באיזה שער חשבון א' נמחק כדי לתת פקודת לקיחת רווחים בחשבון ב' כמה פיפסים לפני שחשבון א' נמחק. אותו דבר מחשבים פקודת לקיחת רווחים בחשבון א' כמה פיפסים לפני שחשבון ב' נמחק. בצורה כזו הרווח מובטח בכל תרחיש, בתנאי שחברת מסחר תשלים את החשבון שהפסיד. אחרי ביצוע 20 פעולות בכל אחד החשבונות, החשבונות נסגרים ורווח בכיס.
חשבתי גם על תוכנית אחרת (תוכנית ב').
פותחים חשבון ומבצעים 19 פעולות קטנות, כאלה שנשלם כמה שפחות עמלות ולא נסכן כסף. הדגש כאן לבצע פקודות אקראיות עם ספרדים הכי קטנים שיש וגודל העיסקה הכי קטן שיש.
אחרי זה מבצעים את העיסקה האחרונה, שצריכה להיות עם כמה שפחות עמלות, אבל על כל הסכום.
ההיגיון בתוכנית ב' פשוט:
אם העיסקה האחרונה תפסיד, עדיין נקבל רוב הכסף בחזרה וסוגרים את החשבון בלי הפסד.
ואם העיסקה תרוויח, אז סכום ההשקעה כמעט מוכפל, ואז גם סוגרים את החשבון, אבל ברווח גדול מאוד.
אם בצורה כזאת לפתוח הרבה חשבונות, במקביל או אחד אחרי שני, לפי ההסטברות רווח לפני העמלות ומסים 50%.
דוגמה:
לוקחים 10,000$ ומשקיעים אותם ב-10 חשבונות - כל אחד 1000 $.
5 חשבונות נמחקים, אבל אחרי השלמת ההפסד וקיזוז עמלות, אנו מושכים מהם 900$
מכל אחד, כלומר 4500$ ביחד.
5 חשבונות האחרים מרוויחים, 1900$ אחרי העמלות ולפני מס. 1700$ נטו לכל אחד,
כלומר 8500$ ביחד.
סה"כ כסף אחרי שסוגרים את כל החשבונות 4,500+8,500= 13,000$ על השקעה של 10K.
30% רווח שבועי נטו, לפני טלפונים, כאב ראש, קפה ופיצה. :d
כל הרעיון בנוי על הצהרה של חברות המסחר שאי אפשר להפסיד, אפשר רק להרוויח.
או כמו שאומרים:
א. "ההפסדים עלינו, הרווחים עליך"
ב. "ההפסדים לא בבית ספרינו"
:P
-
Uri,
לפי התוכנית שלך, עדיין ישנה "פינה" אחת שלא ראיתי כיצד אתה מגן עליה -
החובה לבצע בחשבון שהרוויח עוד 20 פעולות, ולמשך הזמן הזהה לפחות לאותן 20 פעולות ראשונות, וכנראה שגם באותם היקפי סכומים.
איך תוכל להבטיח כי לא "תמחק" באותן 20 פעולות של סבב שני את החשבון שהרוויח ?
לדעתי , רק ע"י המשך עבודה מקבילה ומנוגדת, כלומר 19-20 פעולות סרק נוספות בשני החשבונות, ואז פעולה אחרונה בכל הסכום שיש באחד החשבונות (בהנחה כי שני החשבונות פחות או יותר זהים, לאחר 19-20 פעולות מינימליות) ופעולה הפוכה בחשבון השני. כך שחשבון אחד הולך לכיוון מחיקה והשני להכפלה.
woof:
1. בחשבון המפסיד שילמתי עמלות, אבל מכיוון ש-19 מתוך 20 עסקאות היו עם סכום קטן ומינוף קטן, העמלות ששילמתי לא יעלו על 10%. גם בחשבון המרוויח העמלות הן בדיוק אותו דבר (10% מהסכום ההתחלתי).
2. בחשבון המרוויח אני לא חייב להמשיך לסחור ולפי התוכנית גם הוא נסגר והכסף בכיס.
:)
-
בחשבון המרוויח אתה לא חייב להמשיך לסחור אם אתה לא מתכוון לקחת בונוס 25% ולוותר על "ביטוח הפסדים". לכן אני לא מתכוון לקחת את הבונוס.
כל החשבונות נסגרים אחרי ביצוע 20 פעולות. החשבונות המפסידים מקבלים "השלמה" מחברת המסחר, והחשבנות המרוויחים כבר הרוויחו וגם נסגרים.
-
ואני :d :d :d :d :d חשבתי שהקרימינילים נמצאים דווקא ב"פורקס"
בצחוק כמובן
-
העניין הרבה יותר פשוט הם מחייבים אותך לצאת (S.L) בעשרה אחוז ו לקחת רווח אחרי עשרה אחוז(T.P) כך שהסתברות שתרוויח או תפסיד היא 50% חצי חצי לעסקה יוצא שההסתברות שווה והם מרוויחים בטוח את העמלות -------- בדיוק כמו לשחק עץ או פאלי ולקבל עמלה על כל פעולה בטוח שעושה השוק (הברוקר)ירוויח בכל מצב - אתה הבנת את זה !
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tamim
בצחוק כמובן
תמים, על תהיה תמים :d .
אני מדבר על רעיון חוקי, איך לישם את ההצהרה שלהם "ההפסדים לא בבית ספרנו" .
לא חשבתי על משהו לא חוקי, אני מאוד רציני בזה ולא רוצה ללכת נגד העקרונות או חוק.
-
ציטוט:
בחשבון המרוויח אתה לא חייב להמשיך לסחור אם אתה לא מתכוון לקחת בונוס 25% ולוותר על "ביטוח הפסדים". לכן אני לא מתכוון לקחת את הבונוס.
כל החשבונות נסגרים אחרי ביצוע 20 פעולות. החשבונות המפסידים מקבלים "השלמה" מחברת המסחר, והחשבנות המרוויחים כבר הרוויחו וגם נסגרים.
האם אתה בטוח שחובת המשך המסחר למשך עוד 20 פעולות חלה רק על מי שלוקח את הבונוס ואינו חלה על מי שרוצה להינות מביטוח כנגד הפסדים.
באם אתה מוותר גם על 25% בונוס וגם על ביטוח הפסדים, אז לא עשית כלום, פעלת בשני חשבונות הפוכים, כאשר סך הפעילות = 0 פחות עמלות הספרדים.
אבל גם אם רק רצית להנות מביטוח הפסדים (אף ללא בונוס), עדיין הנך חייב לקבל מראש את תנאי "חברת הביטוח", קרי - חב' הפורקס, ולהמשיך לסחור עוד 20 פעולות בחשבון המורווח.
שוב, כך אני הבנתי את התנאים, אבל באם טעיתי אשמח לדעת על כך.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי selfservice
העניין הרבה יותר פשוט הם מחייבים אותך לצאת (S.L) בעשרה אחוז ו לקחת רווח אחרי עשרה אחוז(T.P) כך שהסתברות שתרוויח או תפסיד היא 50% חצי חצי לעסקה יוצא שההסתברות שווה והם מרוויחים בטוח את העמלות -------- בדיוק כמו לשחק עץ או פאלי ולקבל עמלה על כל פעולה בטוח שעושה השוק (הברוקר)ירוויח בכל מצב - אתה הבנת את זה !
תודה, הפרט הקטן הזה הורס את כל האסטרטגיה.
:(
-
גיל, אלה שני חשבונות נפרדים והם היו קשורים אחד בשני רק בראש שלי :) .
אני הסתמכתי על מה שכתבת בתגובה הראשונה, ממנה אני מבין שאין חובה להמשיך לסחור אחרי קיזוז ההפסד.
הרעיון היה נכון, אבל היה חסר נתון, מה שאמר SELFSERVICE.
זה הורס את כל הרעיון.
-
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tamim
בצחוק כמובן
תמים, על תהיה תמים :d .
אני מדבר על רעיון חוקי, איך לישם את ההצהרה שלהם "ההפסדים לא בבית ספרנו" .
לא חשבתי על משהו לא חוקי, אני מאוד רציני בזה ולא רוצה ללכת נגד העקרונות או חוק.
Uri,
הרעיון שלך חוקי לחלוטין, אבל אני די בטוח (99.99%) שלא יתנו לאף אחד לממש אותו הלכה למעשה, כי לדעתי יש להם כמעט בוודאות מערכת תוכנות ששומרת עליהם כנגד כל אפשרות שהסוחרים / מהמרים יכו את "הבית".
כך שהדיון ביננו מחכים ככל שיהיה, יכול במקרה הטוב (וזו כוונתי) לפקוח במעט את עיני החברים, אך אין בו לדעתי כל צד יישומי מול אותן חברות פורקס.
Tamim,
אמר מי שאמר "ברומא התנהג כרומאי", במקרה של מסחר בפורקס כמעט ואין לי או לרבים אחרים מאתנו אפילו סיכוי קלוש להיות כמוהם "רומאים" (מותר להשמיט את האות "ו"), אבל לא יזיק לאף אחד ללמוד את דרכי הרומאים למען כי ידע איך להיזהר מהם.
ציטוט:
גיל, אלה שני חשבונות נפרדים והם היו קשורים אחד בשני רק בראש שלי :) .
אני הסתמכתי על מה שכתבת בתגובה הראשונה, ממנה אני מבין שאין חובה להמשיך לסחור אחרי קיזוז ההפסד.
הרעיון היה נכון, אבל היה חסר נתון, מה שאמר SELFSERVICE.
זה הורס את כל הרעיון.
יפה מאד, הנה בא Self ועשה לנו השלמת מידע, עכשיו התמונה נראית הרבה יותר הגיונית.
כעת ברור שלא צריך לחפור יותר מדי עמוק בשביל להבין כיצד אנו במצב Loss Loss ואותה חברת פורקס נמצאת במצב Win Win עם עצמם ועל הגב שלנו.
בקיצור, כשמציעים לי מתנה חינם אין כסף, אני מחפש קודם את העוקץ, ואם לא מצאתי, מחפש שוב, ואם עדיין לא מצאתי, שואל ברבים כי בסופו של דבר יש סיכוי טוב שמישהו הבין טוב ממני את הקומבינה.
אז להתראות בינתיים, עד העוקץ הבא.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
Uri,
החובה לבצע בחשבון שהרוויח עוד 20 פעולות, ולמשך הזמן הזהה לפחות לאותן 20 פעולות ראשונות, וכנראה שגם באותם היקפי סכומים.
לדעתי , רק ע"י המשך עבודה מקבילה ומנוגדת, כלומר 19-20 פעולות סרק נוספות בשני החשבונות, ואז פעולה אחרונה בכל הסכום שיש באחד החשבונות (בהנחה כי שני החשבונות פחות או יותר זהים, לאחר 19-20 פעולות מינימליות) ופעולה הפוכה בחשבון השני. כך שחשבון אחד הולך לכיוון מחיקה והשני להכפלה.
ואני חשבתי לרגע שכל השרשור הזה מדובר בבדיחה מה גיל אתה מתכוון ברצינות להתחיל לגלגל כסף
:d :d :d :d :d
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי selfservice
אתה בטוח במה שאתה אומר מסטומרת מחייב אותי איך הוא יכול לחייב אותי מה לעשות עם הכסף שלי
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי qjol
ציטוט:
Uri,
ואני חשבתי לרגע שכל השרשור הזה מדובר בבדיחה מה גיל אתה מתכוון ברצינות להתחיל לגלגל כסף
:d :d :d :d :d
הי,
הלוואי שזו הייתה בדיחה, מעצם העובדה שיש כל כך הרבה פרסומים של חברות פורקס, ז"א שכנראה לא מעט אנשים "נתפסים" לעניין. אחרת לא הייתה כזו מוטיבציה לפרסם תחת כל עץ רענן ותחת כל אלה עבותה.
בשביל להיות סוחר פורקס מצליח (תוחלת חיובית) צריך להיות סופר מנוסה, מיומן, בעל ידע ומשמעת מפלדה וגם לא מזיק אם המזל עושה אצלך התנחלות חוקית.
בשביל להיות "לקוח מוצלח" של אותן חברות פורקס, לא צריך שום דבר מלבד חלומות בהקיץ, וראו איזה פלא, מאד מהר מגלים כי הדולרים עשויים מחומר מיוחד - נייר ירוק אך כשהוא בא במגע עם חברת פורקס הוא הופך לנייר נדיף ביותר (שלב הנידוף אורך בין חודש לשלושה חודשים).
כל השירשור הזה נועד במקור רק להאיר את עיניי ועיני אחרים בכל אותם טריקים ועוקצים.
אמה מה, תוך כדי נוצר גם איזה סיעורון מוחות קטן על איך ניתן ,אולי, לגנוב "מהרומני".
רק שבסוף, ולאחר עדכון כללי המשחק התברר שאין לנו אפילו צ'אנסון קטן לנצח את "הבית".
בקיצור - חברות הפורקס יכולות לראות ממני רק אצבע (בין כפולה למרובעת), וזו עצתי הכנה ביותר ל- 99% מחברי האתר.
חברים כמובן זה היה אחלה דיון אני אישית קצת אבדתי בין אין ספור האסטרטגיות.... אבל לי יש רעיון מוזר קצת(סוג של אסטרטגיה)
אולי נלמד לסחור במט"ח?! :d
ואז הבונוס יהיה כמו שהוא "בונוס" נסחור נרוויח ואז על הדרך נקבל בונוס. וסליחה על הרעיון הביזארי :P
אני יודע שהנושא מעניין ובוער בי לענות אליו אך כמו שאמרתי קודם (בשרשור אחר) כרגע אני מנוע מלעשות זאת ובתקופה הקרובה אני מבטיח לענות על כל העניין.
-
גיל, בחיפוש אחר העוקץ הבא, אל תשכח להביא את כל הנתונים.
אנשים כאן משקיעים זמן ומחשבה כדי להקים מאפיה, ואז הכל נופל באחת עם גילויים חדשים.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי wwoof
אנשים כאן משקיעים זמן ומחשבה כדי להקים מאפיה, ואז הכל נופל באחת עם גילויים חדשים.
ידעתי מהתחלה, שחייב להיות איזהשהו פרט קטן שלא יתן לנו "לעקוץ את העוקצים" :P ,
בדרך כלל "תקנון" עם הרבה דפים והרבה אותיות קטנות, שבן אדם שלא משלמים לא על כמה שעות שיקח לו לקרוא ולהבין את זה לא יקרא. אבל היה משעשע לפתח את הרעיון.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי wwoof
wwoof,
נכון, מסכים אתך שהתמונה הראשונית שהצגתי, מסתבר שהייתה חלקית (אבל זה לא שינה מאומה מהעמדה הנחרצת שלי נגדם).
נכון גם שציינתי כי הדברים מובאים כפי שאני הבנתי אותם, ונכון גם שהדגשתי כי משהוא לא מסתדר לי בכל הסיפור (איפה העוקץ), אבל מודה כי יכולתי לעשות בדיקה יותר מעמיקה ואז להעלות הדברים, אולי הייתי חוסך את הדיון על איך לעקוץ אותם, למרות שהוא כלל לא היה מזיק.
כנראה שהייתי צריך להתקדם עם הפורקס שלב נוסף (פגישה, לעבור על החוזה ועל האותיות הקטנות וכו') ואז להביא תמונה יותר מלאה.
אבל, העניין נראה לי כל כך לא סביר, שמאוד רציתי לקבל תובנות נוספות מחברי האתר, אשר יאירו את מה שפיספסתי.
בכל אופן, היה כיף להתדיין קצת, היה מאיר לקבל את כל ההערות, ולמרות שהתחלתי השירשור עם מידע לא מלא, אני חושב שבשלב זה הוא בהחלט השיג מבחינתי את היעד, והוא הצפת הבעייתיות של כל אותן הצעות מפתות, ואני בהחלט חושב שלאותם חברים (בין שהשתתפו ובין שרק קראו) יש כיום קצת יותר ידע וטיפה כלים נוספים ע"מ להישמר ולא ליפול בפח.
no worries at all.
זה היה הדיון הכי מעניין שהשתתפתי בו, בפורום.
-
היי גיל, אין בעיה :d
כל דיון בנושא לפי דעתי חיובי...
כמו כן אני חושב שכל פעילות בנושא שמטרתה להעשיר את הידע ולתרום לקהילת המשקיעים חיובית - עלה והצלח...
ציטוט:
תודה רבה לכולם.
אלון, מבחינתי אין שום בעיה להעביר את כל השירשור לאזור אחר או לצרף אותו כמו שהוא לשירשור שלך.
המהות והסיבה שפתחתי הודעה זו נובעים בעיקר כי אני מתחיל לאסוף חומר על כל אותן "כמעט" נוכלויות שכל מיני חברות למסחר במט"ח / נאסד"ק / השקעות נדל"ן ב- "טיז אל בלוך" מפרסמות, במקביל גם אוסף חומר על עסקאות בעלי עניין "כשרות אבל מסריחות".
המטרה שלי איננה לחשוף אותם או לתבוע או כל פעולה שהיא נגדם, אלא ללמוד אותם ע"מ שבעתיד אוכל לתכנן מעין ערכת הישרדות למשקיע/סוחר המתחיל. מכיוון שתחום הניתוח הפונמנטלי דורש ידע/מקורות/זמן שגדולים עלי בכמה דרגות, ובתחום הניתוח הטכני ישנם כבר רבים וטובים לפני, החלטתי שבמקום להתמקם בצד שנותן המלצות, אתמקם בצד של הסוחר/משקיע.
להראות לאותו משקיע/סוחר מיהם הנפשות הפועלות בשווקים השונים שמעניינים אותי, ממי וכיצד להיזהר ואיך לאתר מלכודות ומכשולים, מתוך גישה ש- אם אצליח לשפר לאותו בנאדם את יכולתו שלו, לשמור על כספו מפני הזאבים, שיפרתי במשהו את הסיכוי שלו לתוחלת חיובית.
ושוב, תודה למגיבים, למדתי הרבה - וכל ההערות וההארות שמורות ונצורות אצלי.
ציטוט:
....................
הי,
הלוואי שזו הייתה בדיחה, מעצם העובדה שיש כל כך הרבה פרסומים של חברות פורקס, ז"א שכנראה לא מעט אנשים "נתפסים" לעניין. אחרת לא הייתה כזו מוטיבציה לפרסם תחת כל עץ רענן ותחת כל אלה עבותה.
......................
בקיצור - חברות הפורקס יכולות לראות ממני רק אצבע (בין כפולה למרובעת), וזו עצתי הכנה ביותר ל- 99% מחברי האתר.
הסיבה העיקרית שהם צריכים לפרסם נונסטופ, היא שללקוחות שלהם יש אורך חיים מוגבל מאד. וצריך כל הזמן להביא "בשר טרי" על מנת להמשיך את העסק.