שלום חברים ,
אני עוקב (עדיין עוקב ולא נכנס לפוזיציה) אחרי הצמד , הוא מתחיל לבנות סטיה סטוכסטית קלאסית בגרף היומי ללונג. ברגע שיבלם ואם ישמור על המבנה, צפוי לדעתי לונג מרשים . עידכונים בהמשך...
Printable View
שלום חברים ,
אני עוקב (עדיין עוקב ולא נכנס לפוזיציה) אחרי הצמד , הוא מתחיל לבנות סטיה סטוכסטית קלאסית בגרף היומי ללונג. ברגע שיבלם ואם ישמור על המבנה, צפוי לדעתי לונג מרשים . עידכונים בהמשך...
תוסיף RSI ושים לב שהן המומנטום וRSI יהיו עם הפנים כלפי מעלה. עדיפות שRSI יהיה במכירות יתר.
הי סטס ,
בד"כ אני עובד עם RSI 21 רק לאישור עסקה (כלומר לאחר שנכנסתי לעסקה אם ה RSI 21 עולה מעל קו ה 50 יש לי אישור ללונג ואם יורד מתחת ל 50 יש לי אישור לשורט) . גם עם מומנטום יומי יש בעיה , לוקח לו לא מעט זמן להתהפך ועד שהוא מתהפך אפשר להפסיד כמות נכבדה של פיפסים. אני יורד קצת בטווח ואז מסתכל על המומנטוס , שים לב כי ב 4 שעות ב usd/cad הוא כבר חזק למעלה ! אני רק מחכה לבלימה יפה ולסטיה הסטוכסטית , בד"כ זה מספיק לי.
ותודה רבה על ההערות , אני תמיד שמח ללמוד :)
אני שמרן מטבעי ומעדיף רווח קטן/כלשהו עם כל האישורים הנדרשים מאשר להסתכן, אבל אתה צודק.
אני נכנס כניסה מוקדמת (לא לבעלי לב חלש ) , השיקולים :
*סטיה סטוכסטית בהתהוות ביומי
*סטיה סטוכסטית בשעתי
*סטיה סטוכסטית ברבע שעתי
*בלימה
כניסה בשער 1.0328
SL - 1.0290
יעד רווח - 1.0620
סה"כ אני מסכן 38 פיפס .
אני חושב שסטוקסטי בהתהוות יומי זה טעות עדיין רחוק מלבנות על זה אולי מחר אני חוזר אולי
בגדול אתה צודק לגמרי , בדרך כלל אני לא עושה את זה , עכשיו הסיכון הוא קטן - 38 פיפסים , לכן נכנסתי .
כרגע לא נראה משהו (נגע ב 1.0291 וקפץ חזרה ל1.0302 ) , מקסימום יצאתי בסטופ ואם ימשיך לשמור על המבנה אכנס שוב :)
מנין לקוח המספר הזה 1.0290 שהחלטת להעמיד שם SL
דבר ראשון יצאתי בסטופ , דבר שני הסטופ שלי היה כמה פיפסים מהבלימה האחרונה שהיתה לצמד (מחשש למחטים) , במקרה שלנו ב 1.0305 ואת הסטופ מיקמתי 15 פיפס מתחת.
אם אפשר בקשה קטנה לא לנסות לתפוס תחתיות בבקשה סתם לידיעה בלבד על פי נר יפני אנחנו לכוון מטה ולא הפוך
אשמח לדעת על איזה תבנית של נרות יפנים אתה מדבר (וגם באיזה טווח זמן) .
בד"כ אני לא אוהב להסתמך על נרות יפנים אלה אם הם מופיעים בגרף יומי או שבועי , לרוב הם רק מהווים אישור לעסקה .
תודה.
נדמה לי שזה נקרא בעברית שלשה עורבים שחורים
תוכל להסביר קצת על התבנית ועל האמינות שלה (וגם להראות לי באיזה טווח זמן היא מופיעה) , פשוט לא נתקלתי בתבנית כזו וכפי שאמרתי , תמיד אני שמח ללמוד דברים חדשים !
נ.ב
אם כבר בנרות יפנים עסקינן שים לב שיש doji נחמד בגרף שעתי (תבנית היפוך באמינות גבוהה , אבל בטווח זמן לא אמין) , ושוב אני אומר אני לא מבסס את הטריידים שלי על נרות יפנים לטעמי הם פחות אמינים .
נ.ב טעות דוגי כשלעצמו זה לא תבנית בכלל מה שכן גרף שעות הנר ברח החוצה מהבולינגר יש סיכוי שיכנס פנימה על ידי עליה אבל לא הייתי בונה על זה יכול מאוד להיות שיחזור על ידי תיקון רוחבי = דשדוש