-
תגובת יוסי אלוף לכתבה - מעודכן
אני אתיחס רק לדברים בכתבה שנאמרו בנוגע אלי (האתר מספיק גדול וידאג לעצמו) אבל אתן קצת רקע לפני זה.
תומר התקשר אלי היום ונדהמתי מחוסר ההבנה שלו בתחום. לתומי חשבתי שכתב שוק ההון צריך להבין בשוק ההון אבל מתברר שכל קשר מקרי בהחלט. כתוצאה מזה נאלצתי להסביר לו פעם אחר פעם ולכוון אותו. הוא לא ידע מה זו קרן גידור, הוא לא ידע מי יכול לנהל אותה (לא קשור לרשיון בכלל), לא למי היא כפופה, מה הקשר שלה לרשות (אין שום קשר היא קשורה לרשם השותפויות) ולסיכום לדעתי ההבנה שלו ............ ותסלחו לי שלא אפרט.
השיחה המשיכה בכאילו חשיפה. לא ברור לי מה החשיפה, משום שאמרתי את זה לאנשים בקורס האחרון ומי שיפשפש בזכרונו יזכר גם בשם השני של המנהל כספים של הקרן.
עכשיו, החיים לימדו אותי שכתבים הם עם מיוחד: אסור לך להגיד שלום לפני שאתה מפעיל הקלטה אז כל מה שאני רושם כאן מוקלט ואין לי התנגדות גם להעלות לכאן קבצי שמע. אם זה אפשרי, מבטיח לכם שיש חלקים המתקרבים לרמה של גבעת חלפון
מה הבעייתיות בעיניי, ומדוע אני מגיש תביעה?
כי הכתבה מגמתית בצורה יוצאת דופן, ובעיקר שזורה בהמון שקרים – הוא בחר במודע לא להכניס שום פרט מפרגן וחיובי והשאיר רק הרבה סימני שאלה. אז על חוסר יכולת ביטוי אני לא יכול לתבוע אותו אבל על שקרים זה כן.
תומר שאל אותי בנוגע להשכלה שלי – פרטתי את הכל כולל רזומה, עבר בבתי השקעות, בניהול כספים וכן הלאה. כלום מזה לא נכנס לכתבה. מלוכלך אבל שיהיה.
"כוונותיו של אלוף להגיע למעמד של יועץ השקעות היו כנות. ביוני 2008 הוא השתתף במספר בחינות כחלק מתהליך ההסמכה ולפי רישומי רשות ניירות ערך הוא איננו מוגדר כיועץ השקעות." כוונותי היו כנות?? אני מבין מזה שרציתי אבל לא הצלחתי.
האמת,
מעולם לא נדרשתי לרשיון זה ונגשתי לשתי בחינות בלבד וגם זה משום שאני מחוייב בשל הרשיון הפנסיוני שברשותי: מקצועית א' – מעבר הבחינה הראשונה כמובן, וכמובן גם באתיקה מעבר בבחינה הראשונה. אם הייתי נדרש למאקרו או סטטיסטיקה וכן הלאה הייתי עושה זאת, רק שתומר שכח את ההשכלה שלי או פשוט היה חסר לו עוד סימן שאלה בכתבה.
".. טענו מפעילי האתר כי חברת CBGN תהיה הזרוע הישראלית של פעילותו של שחקן מעו"ף בארה"ב. מיותר לציין, כי אין כל אזכור לקיומה של חברת CBGN בארה"ב" – והאמת: שאל אותי מכיר את החברה? עניתי לו כן אבל אל תחפש אותה בארה"ב אלא בקיימן. אפילו הצעתי לו עזרה. אולי לא חיפש, אולי חיפש ומצא אבל לא רצה להרוס את הטון השלילי של הכתבה....
"במידע אודות החברה מציין אלוף כי החברה היא "מספקת שירותים למאיון העליון בניהול כל מצבת הכספים ברמת הפרט והחברה, לכדי מיקסום רווחים והצלחה" – מצטער אין לי מושג על מה הוא מדבר? איזה מידע אודות החברה?
"לאחר חיפושים לא פשוטים מצאנו את משרדי חברת סי.בי.ג'י.אן. ללא שלט על הדלת, פתחו בפנינו את הדלת עורך הדין המלווה את שחקן מעו"ף לירן מורנו ומנהלת הצ'אט עליזה כהן. " - שוב טון אפלולי רק מה לעשות שכמה שורות מטה הוא מציין ש"ניכר כי המעבר התבצע רק לפני זמן לא רב" אז אולי טבעי שלא יהיה שילוט?
ובעצם,אם יש שני חדרי עבודה אחד לעליזה ואחד ללירן- גאוני לחשוב שאולי אני
באמת
לא יושב שם?
"מורנו סיפר כי מבנה הקרן יהיה תחת חברת סי.בי.ג'י.אן אשר תנוהל על ידי יוסי אלוף, וזאת על פי יוזמתו של שחקן מעו"ף. נזכיר כי לאלוף אין רישיון לייעוץ השקעות" – בסדר הבנו למעלה, מה זה קשור לקרן? סיפרתי לך תומר שמנהל קרן לא צריך רשיון. חוסר הבנה או סתם רוע?
"בהתייחסות לניהול הכספים טען כי הוא מנהל 700 מיליון שקלים תוך שימוש במינוף (בנגזרים המינוף הוא פי 100 - קרי הסכום הממונף הינו 7 מיליון שקלים)" - מה??? קודם כל אולי בכלל צריך להחמיא לתומר שידע שבמעוף המינוף הוא פי 100, רק שאני ציינתי שזה כולל אשראי ואיכשהו הוא הגיע לזה שאני מנהל 7 מליון. ש"ח. מה הקשר בין אשראי למינוף - תשובות ניתן למצוא אצל תומר כמובן.
"מיותר לציין כי הוא לא ציין היכן מנוהלים הכספים" – מה????? בשיחה מוקלטת הסכמתי לא רק לזה אלא גם לתת לו לדבר עם לקוחות.
אבל זה הסעיף המעצבן ביותר:
"1. נציין, כי מהלך התחקיר של Bizportal היה מלווה בלחץ מאסיבי מצד יוסי אלוף שעשה כמעט הכל על מנת לסכל את פרסום הכתבה, כולל איומים מתועדים שהמערכת בחרה לא לפרסם את תכנם, ותחשוף אותם במידת הצורך בפני גורמים רלוונטיים."- לאורך כל הראיון, שעתיים של הקלטות אני משתדל לעזור לו. לא נסיתי לסכל את הכתבה ופעם אחר פעם אני אומר לו תומר תרגיש חופשי לפרסם, אין לי שום בעיה. יואילו
קו מנחה
להסביר בבית המשפט איזה לחץ מאסיבי וסיכול היו כאן בדיוק כשתומר משתפך בתודות בסוף כל שיחה.
"3. נציין כי יוסי אלוף הגיע תוך כשנתיים בלבד למצב בו הוא מעביר קורסים בשוק ההון וגובה עבורם סכום של 950 שקלים ל-4 מפגשים בלבד. סכומים אשר משולמים כיום למכללות בעלות רזומה של שנים ארוכות" - טוב..... אני לא יודע היכן מתקיים קורס ב 950 ש"ח עם מרצה שנשאר עד חצות אבל אפשר להבין על איזה יבלות דרכו כאן.
בסוף השיחה עם תומר הוא התעקש כי לא שהיתי בזמן האחרון בארה"ב. הצעתי לו לבדוק בביקורת הגבולות (והוא כמובן לא הבין מה זה). ציטוט של ההקלטה "עפ"י המידע שלי אם היית בארה"ב בחודשים האחרונים אתה לא שחקן מעו"ף". "בסדר תומר אני יכול להעביר לך דרכון? יש שם כמה כניסות-יציאות ב 2009 כי אתה מדבר שטויות". "בסדר גמור. תשלח לי ואני בהחלט חוזר מכל מה שרשמתי". עוברות 2 דקות: "אני מצטער אבל העורכים כאן לוחצים עלי להעלות בכל מקרה".....
ומה יצא בכתבה?
"אם אכן יוסי אלוף הינו שחקן מעו"ף, עולות תהיות רבות באשר לעובדות שהציג שחקן מעו"ף בכתבת גלובס, לפיהם הוא חי בקו ת"א-ניו-יורק ומתגורר בארה"ב, שכן אלוף לא היה מזה חודשים בארה"ב.
ואז עלתה הכתבה. אם למישהו צילום מסך מהכתבה המקורית תראו שכמה פרטים הושמטו.
התקשרתי לתומר בכדי לשאול למהות כל השקרים והוא התעקש שהכל
אמת.
אמרתי כי יש לי הקלטה והתנצל ואמר שתוך כמה דקות הוא משנה את הכל מה שבאמת עשה אחרי חצי שעה.
לסיום זו התגובה ששלחתי: תשוו בין הכתוב למה שנרשם
מיוסי אלוף נמסר כי התנהלות ביזפורטל מגוחכת למדי, ויתכן בהחלט כי אעשה כאתר שחקן מעוף ואגיש תביעת דיבה. להוציא חשיפה נוספת לאתר שחקן מעוף לא ברורה לי מטרת הכתבה, ולכבוד הוא לי להיות משוייך לאתר שחקן מעוף. הכתב שפנה אלי היה חסר נסיון, ועל אף שהנחתי אותו, תקנתי וסתרתי אותו מספר פעמים הוא עמד על הנתונים השגויים לחלוטין וסירב לקבל את
האמת
(לדוגמא, טען כנגדי כי לא שהיתי בארה"ב השנה, אך סרב לקבל את הדרכון כהוכחה, ועוד טענות מופרכות).
קו מנחה
הציעו לי לקיים פגישה בנושא אך לא מצאתי לנכון לקיימה, מכיוון שנדמה כי זוהי כתבה רק לשם הכתבה, תוך התעקשות לא לקבל את
האמת
הפשוטה. לדעתי, תגובת אתר שחקן מעוף שהועלתה באתרם שופכת אור על התנהלות כתבי ביזפורטל, ויתכן וזהו שורש הבעיה וההיטפלות שהובילו לכעס מצד קבוצת
קו מנחה.
אני אמשיך לשרת מקצועית נאמנה את לקוחותיי, ואוסיף לסייע במידת יכולתי להצלחת האתר והקרן.
אז לבזבז עוד מלל על המקרה הזה נראה לי מיותר אבל בהחלט היה חשוב לי להציג את הדברים כפי שהם.
מחר אגיש את התביעה ואפרט לכם באתר אם יהיו עדכונים בנושא.
מעבר לזה
באמת
שהכלבים נובחים והשיירה עוברת - העיקר הבריאות !!!
-
Re: תגובת יוסי אלוף לכתבה
יוסי בהצלחה רבה , כולנו איתך!!
-
יוסי שלום
אתה אדם מדהים עם רצון עז לעזור ולקדם.
כמי שהשתתף בקורס האחרון וראה את יושרך, מקצוענותך ומסירותך לחברים - אני בטוח בצדקתך.
עצה קטנה- עזוב התלהמויות ואל תתרגש. אם אתה רוצה לתבוע אותו תתבע בבית משפט, אבל בלי כותרות, נראה לי שזה רק יחמם עוד יותר כתבים אחרים.
בהצלחה יקירי!!!
-
יוסי (אתה) אלוף.
בהצלחה.
כולנו איתך ועם האתר במערכה הזו.
-
יוסי,
גם בלי להיות שחקן בשבילנו תמיד תהיה אלוף!
אבנר
-
יוסי אתה מקצוען אמיתי, מרצה נהדר וחשוב מכל איש טוב. מחזק את ידך. מקווה להשתתף בקורס נוסף בהנחייתך בעתיד.
-
יוסי - היתי בקורס שלך לפחות פעמיים ואם לא היה לחץ של תלמידים היתי מגיע עוד פעם :) .
בהזדמנות זו רוצה להגיד לך תודה רבה על הקורס.
אם אתה שחקן או לא - מסקרן, אבל לא העיקר, וזכותו לא להחשף.
לגבי ביזפורטל - אני כבר כמה חודשים בדעה שכתבות לא מקצועיות או מפורסמות מטעם בעלי העיניין מזיקות למשקיע פשוט. הכתבה הזאת פשוט ... אין לי מילים :roll: :oops:
מתבייש בשבילם
-
יוסי אלוף שלנו!
אל תתרגש ותמשיך לעשות את מה שאתה הכי יודע.
לפעמים גם להתעלם זו מעלה, אנחנו מכירים אותך ויודעים שכולך נתינה, עזרה וסבלנות, זאת לצד מקצוענות מדרגה שאין כמוה בארץ.
תעשה לי טובה ותשמור על עצמך,
(וגם אם אתה שחקן - שימותו הקנאים! ואם אתה לא, אז הרווחנו שתי ישויות, שתיהן מדהימות).
-
יוסי יקר.
כל מי שהשתתף באחד הקורסים שלך יודע שהכל שטויות.
אתה מקצועי, הגון והוגן ומאוד חשוב ואכפת לך להעביר את החומר למשתתפים.
מנסיוני האישי - אתה עושה את זה על הצד הטוב ביותר.
כל מי שראה אותך בקורס, אם בקורס בו השתתפתי, או בכל קורס אחר - כמו גם בקורס רענון
בו השתתפתי ללא תשלום נוסף כל שהוא - יושב שעות לאחר גמר ההרצאה,
וממשיך להסביר בסבלנות את החומר בלי להביט בשעון נוכח ביושרך, יושרתך, ורצונך הכן לעזור.
לא אכפת לי אם אתה שחקן או לא. בשבילי אתה אלוף!!!
-
יוסי ,
כל הכבוד על מהלך שיווק מבריק!!!
האתר הכי מענין בעולם.
הקורס האחרון שהעברת פשוט אגדה
אין לי אלא לומר תודה!!!!
-
לא משנה מי זה שחקן מעוף
הסקירות שלו מצוינות
ויש לנו אחלה אתר
בהצלחה לכולם
-
אוהבים אותך יוסי (ילד שלנו מוצלח :-) )
-
הי יוסי
אתה אלוף. מה זה משנה מי זה שחקן מעוף.
הקורס היה מאלף. בטוח ארשם לעוד אחד.
כאחת שמגיעה מתחום התקשורת- מציעה לך לא להתייחס ולא להגיב.
בסוף זה עובד הכי טוב.
מירב
-
יוסי(אתה)אלוף
יוסי,כאחד שהשתתף בקורס נגזרים תחתך,אני חייב לציין שאתה אדם מוכשר,הגון ואוהב לעזור,אני בטוח ביושרך ויתרה מזאת שמה שכתוב בכתבה היה מסולף,בכל אופן לא
באמת
משנה מי זה שחקן המעו"ף אבל כן חשוב שיש אנשים כמוך במערכת הנפלאה הזאת.
ישר כח באשר תלך
-
עם כל המעט כבוד שנותר לביזפורטל (והמילה "מעט" עוד עושה עימם חסד), צריך מאד להתאמץ בשביל להוציא כזו כתבה מעוותת, וצריך כישרון אמיתי להעלות "יצירה" כל כך עקומה.
ולחשוב שאתר "שחקן מעוף" צמח במקור מתוך הטוקבקים בביזפורטל,
ואולי זה מוכיח את האמרה "מערימת הזבל הכי גדולה צומח הפרח הכי יפה".
לשחקן מעוף - זה ברור שמנסים ועוד ינסו לחשוף את שמך, חבל שעושים זאת בדרך כה שלילית, אבל קשה לצפות מביזפורטל לסגנון אחר.
כמישהו שעוד הספיק להתכתב איתך ב- 1:1 במהלך 2008, אמנם איני יודע מי אתה אבל יודע מה אתה, ובעיני אתה אחד האנשים הכי חיוביים שנתקלתי בהם.
ליוסי אלוף - ביזפורטל רק שכח לציין את אותן שעות רבות אחרי הלימודים (לפעמים אפילו יותר משעות הלימוד הרשמיות) שהמשכת להסביר ולהעמיק, ולא ביקשת אפילו אגורה אחת עבור אותן "שעות נוספות". ואת מה שביזפורטל לא ציין כלל ,כי פשוט אינו יודע, זה שאותם 950 ש"ח שעלה הקורס היו אחת מההשקעות המוצלחות ביותר שעשיתי.
בתודה
יוסי תמשיך אנחנו אוהבים אותך. אתרי הכלכלה גם גלובס וגם ביזפורטל מקנאים באתר שחקן מעוף"
-
אני לא מבין ממש בתקשורת, וגם אני חושב שלא צריך לעשות מזה רעש עיתונאי.
הכתבה כל כך מגמתית
וחד
צדדית, שזה זועק מכל מילה.
איך מישהו בכלל מעלה על דעתו שיש כאן ניצול של אנשים תמימים.
לדעתי יש כאן בהחלט ניצול ברור - כולנו מנצלים את טוב ליבו וכשרונותיו של שחקן מעוף.
אני די מתחיל בנושא הנגזרים. לא מצאתי אף אתר אחר שממש מלמד איך סוחרים באיסטראטגיה ואיך מנהלים אותה.
אחרי שעברתי קורס נגזרים בסיסי של מספר חודשים, ראיתי שאני לא יודע מספיק, אבל אין את מי לשאול.
רק אצל שחקן מעוף ראיתי אתר עם מקום שניתן לשאול בו שאלות ולקבל תשובות מלמדות, גם על שאלות של מתחילים.
כל הכבוד לשחקן מעוף!!!
-
יוסי ישר כח אתה מרצה מצויין ואיש מקצוע מהשורה הראשונה
הקורס שלך פשוט תענוג
-
מצטרף לכל מה שנאמר פה.
צ'רלי
-
ביז(יון)פורטל.
שקרים,הכפשות וניסיון להוציא את שחקן רמאי.
גועל נפש.
חוסר הפרגון בתרבות הישראלית כבר עבר כל גבול.
אני מתבייש ונעלב באופן אישי בשכם.
אל נא תיפול רוחכם.
כולנו מאחוריכם.
-
שלום
רק בגלל הכתבה הכרתי אותכם אני מקווה שאהנה מהאתר שלכם
-
יוסי אלוף היקר!!!!
כמי שהשתתף בקורס ניגזרים שהעברת בחודש נובמבר שעבר בת"א, גם אני חושב שזו היתה אחת ההשקעות הטובות שעשיתי בחיי.
אתה אלוף אמיתי, אדם איכפתי ומתחשב, מקצוען שחי את חיי היום יום במסחר וכל מילה שלילית שנכתבה עליך בביזפורטל פשוט שיקרית.
העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך, זה פשוט להוריד את הראש לזמן מה, לתת לגל העכור של הפירסום להתפוגג, ולהמשיך הלאה בעשייה הברוכה.
מחזק את ידך ואת ידי כל העושים במלאכה באתר חשוב זה . :) :) :)
-
Re: תגובת יוסי אלוף לכתבה - מעודכן
-
כל הכתבה היא תוצאה של חוסר פירגון אבל כל משקיע מתחיל יבין מהר מאוד איפה ההמלצות מתמששות במציאות ואיפה יש מנתח טכני שנכשל פעם אחר פעם
-
יוסי אלוף היקר!!!
אני מצטרף לכל מה שנאמר פה....חזק ואמץ והמשך בדרכיך הטובות.....
-
היי יוסי
השתתפתי בקורס האחרון בנגזרים שהוסיף לי המון.
עשיתי נקורסים אצל 3 ידוענים כביכול שגבו המון כסף ותרמו מעט לידע של התלמידים.
אתה אדם מדהים מרצה בחסד שנותן המון מעצמו ומהידע שלו לתלמידים. כמו כן אכן נשארת אתנו עד 12 בלילה והסברת שוב ושוב .
יוסי אתה
באמת
אלוף ולדעתי כל בעלי האתרים פשוט מקנאים באתר שחקן מעוף שהינו האתר היחידי ברשת שמונע מטעמים לא כספיים ואינטרסנטיים.
לא משנה מי זה שחקן מעוף . יוסי תמשיך לתרום לקהילה ולציבור הפשוט וגברת כהן מחדרה שכולם עובדים עלינו עם כתבות מטעם והמלצות קנה [ממני] ומכור [לי].
כולם אוהבים אותך ואת אתר שחקן מעוף שהינו עוף מוזר בשוק האתרים הכביכול חינמיים ובלי אינטרסים .
אתה צדיק הצלת הרבה אנשים מהפסדים עצומים בשוק הנזרים.
-
שלום ידידי שחקן מעוף
ידידי:אתה פשוט מפריע להם להכתיב את השוק.
הם מאוד חזקים ואולי עם תקציבים שאין לך.
שים לב איך הם מרחו את השטויות שלהם על עמוד ראשי בעיתון,וכשהם טועים או מטעים אתה לא רואה אפילו כתבה קטנה.
אני לא חושב שכדאי לך להגיש תביעת דיבה ,אולי זה מה שהם רוצים.
תן להם לקשקש, אתה תמשיך בדרך שלך.
לדעתי אתה טוב בכמה דרגות מכמה פרשנים "בכירים" שלהם.
אם אתה תגיב להם [מה שהם מאוד רוצים לדעתי]אתה פשוט נותן להם לגימיטציה, וזה מראה שאתה נותן משקל לדברים שלהם.
אתה בטח יודע ש"הכלבים נובחים והשירה נוסעת"
בקשר אליך לכתבות והסקירות שלך,נאמר "ניכרים דברי אמת"[אוביקטביות]
אני אישית גאה בך, עלה והצלח.
-
יוסי שלום . יצא לי להכיר אותך בקורס הראשון של ניגזרים . לא אומרים לאדם שבחים פניו אבל אתה אחד הבודדים שמגיע לו לקבל שבחים בפניו. רוצה לומר לך שנהנתי מהקורס ולמדתי המון כמובן חסכת לי המון כסף מהטעויות שהייתי עושה קודם.אבל עזוב הכסף אתה קודם כל אדם ישר והוגן וכל מה שכותבים עליך הבל הבלים. דע לך שאני סומך עליך ומוקיר אותך אז חזק ואמץ
-
יוסי שלום,
1. הייתי בקורס האחרון שלך. מרתק, מעניין.
2. התרשמתי מאד מהאישיות שלך. אני מלא הערכה . אני מקוה שתהיה חלק מקרן הגידור ששחקן יקים בקרוב.
3. לא קראתי את הכתבה. אני חושב שהיתה זו טעות להתראיין. האם לא די לך בההערכה הרבה לה אתה זוכה מכל אלו הנחשפים אליך?
4. ועצה נוספת: אל תבזבז את האנרגיה שלך ( היא מוגבלת אצל כולנו) על תביעות דיבה. מי שמכיר אותך, לא מתייחס ולא יתיחס לשום כתבה, ומי שלא-- מה זה חשוב?
-
ליוסי האלוף
עברתי הרבה קורסים עד היום אבל בקורס שלך קיבלתי את הידע וראיית שוק הנגזרים הכי מקצועית ובמחיר מגוחך.
עד היום לא הגבתי על הקורס שעברתי אצלך ויצאתי כל כך מרוצה.
אני מגיב מכיוון שאני נפגעתי כמוך לקרוא כתבה כל כך משמיצה.
אני קורא לכל חברי האתר להחרים את ביזפורטל עד שיוסי יקבל התנצלות
תודה איתן
-
יוסי אתה אלוף בתחומך ובשבילנו אתה תותח
ושימותו הקנאים שלא יודעים לפרגן לאתר
שאין כדוגמתו בכל העולם.
-
מצטרף לרבים מקודמי. יוסי אלוף, מבין את המטריה מצויין. אם הוא שחקן מעוף או לא אינני יודע וגם זה לא משנה. כל זמן שהקורסים שהוא מעביר מצויינים ועצותיו טובות דיינו. מאחל ליוסי ולשחקן המעוף, בריאות, אריכות ימים והצלחה בכל מעשי ידיהם
דוד אריאל
ירושלים
-
למה הטון האפולוגטי?
הכלבים מוכי השחין ינבחו, והשיירה תעבור בגאון.
איציק
-
יוסי, איתך באש במים ישר כוח ובהצלחה,כתבים כמו שהספקת להכיר הם עם אשר מחפש כותרות בשביל לזכות בתהילה,אני דבק בצדקתך מהכירות בקורס הנגזרים,אתה אדם הגון וישר כך שאין לי ספק שבדברייך הם
אמת.
וכמו שכתוב בספר משלי פרק יא :"צדקת תמים תישר דרכו,וברשעתו יפול רשע"
ישר כח
אורן
-
דעה הפוכה בנוגע לתביעה:
פעם היו אומרים, שבעיתון של היום, עוטפים דגים מחר. (זה למרות שאף פעם לא ראיתי דגים עטופים בנייר עיתון). במאמר באיזה אתר, אפילו לא עוטפים דגים.
תביעה (בישראל), זה דבר מעייף, ארוך, יקר, ובסוף השופט תמיד אומר "תתפשרו". חבל על הכסף, העצבים והזמן.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
דעה הפוכה בנוגע לתביעה:
פעם היו אומרים, שבעיתון של היום, עוטפים דגים מחר. (זה למרות שאף פעם לא ראיתי דגים עטופים בנייר עיתון). במאמר באיזה אתר, אפילו לא עוטפים דגים.
תביעה (בישראל), זה דבר מעייף, ארוך, יקר, ובסוף השופט תמיד אומר "תתפשרו". חבל על הכסף, העצבים והזמן.
דמי-כיס אני הייתי תובע אותם מהסיבה שזה לא עניין של כסף,
זה השם של האדם שהוא יקר מכסף ויהלומים.
-
ראיתי את הכתבונת ב"לילה כלכלי",
בקושי נתנו לך לדבר יוסי, וחבל!
ו"הפרשנים הגדולים", איזה שטויות! מי הבטיח רווח כל שבוע? מי אמר שלא מפסידים???
תאמינו לי, מיום ליום אני מבין עד כמה חארטה יש בתקשורת שלנו. כלכך עצוב!
יוסי, למדתי אצלך בקורס האחרון ולמדתי ממך המון.
אתה בנאדם נעים הליכות, רציני, ובעל ידע עצום!!!
מודה לך על השעות שנשארת אחרי השיעורים והואלת להסביר את צורת החשיבה שלך באורך רוח ובנעם.
מקווה שכל הכתבות למינהם לא ירפו את ידיך.
אני דווקא חושב שאם יש לך את הכח הנפשי, עליך ללכת עם ביזפורטל לבית משפט. שאחת ולתמיד כל ה"כתבים" למינהם יחשבו לפני כל מילה שהם רושמים.
חזק ואמץ!! לך, לשחקן, ולכל האנשים הנפלאים שעומדים מאחורי האתר הזה.
נעם.
-
-
אל תתרגשו - זו טבעה של טלויזיה. באייטם של 5 דקות כששרון גל מראיין
זה היה צפוי.
המסר לדעתי הועבר, וכמובן שהתביעה היא הדבר העקרי בנושא.
פרטים יגיעו בהמשך.
-
גם אני כבוגר אחד הקורסים מחזק את ידיך