-
בדרך חזרה לתחתית 666 בs@P כלומר הv השני של הw
כפי שמשה שלום פרסם בגלובס סימנו את התיקון בדמות 60 אחוז למהלך הירידות שהופיע בדמות זיגזג משולש ועכשיו חוזרים מטה למשכנו של השטן 666 בשלבים כמובן .
כאן פרסמתי אפשרות ספרור להתחלת מהלך הירידות.
כלומר גל 1 ו2 של גל 1 גדול הסתימו ואנחנו עכשיו בגל 3 של גל 1 גדול
כאשר אנחנו בהתחלתו של גל 3 העוצמתי מתוך 5 שיהיו עד סוף גל 1 גדול
-
Re: בדרך חזרה לתחתית 666 בs@P כלומר הv השני של הw
מה שאתה אומר זה שאנו צפויים להמשך ירידות של כמעט 50% בטווח קצר-בינוני???
ועוד שאלה, המחזורים הנמוכים שיש לאחרונה בבורסה, מלבד העניין שזה מאותת להיות זהיר, האם זה נותן אינדיקציה לניתוח טכני מה עתיד להיות??
התחלתי היום להשקיע בשורטים ממונפים כדי להגן על התיק במידה של נפילות/ירידות- צריך דעה שניה להצדיק או להתנגד למהלך.
-
מהלך ירידות ארוך שימשך מעל שנה.שיהיה בנוי משאים ושפלים.שבשיאו נגיע לסביבות התחתיות שהיו ואף יותר בבורסות מסביב לגלובוס.
מחזורים נמוכים זה סימן לכך שהרבה יושבים על הגדר ומחכים לראות מה הולך להיות.
מה גם שהרבה כסף כבר בפנים פורסם לא מזמן שכמות הכסף של הציבור שבפנים כבר כפי שהיתה לפני פרוץ המשבר.
ואני אישית לא אוהבת תעודות סל ממונפות הן לא מדויקות ומתקימות בהן הרבה סטיות עדיף להשקיע יותר כסף בתעודות סל הלא ממונפות.
ותעבוד עם קטיעת הפסד למקרה שהעליות ימשכו.
-
ספרור השתנה סימנו את גל 1 יורד כפי שתראו בשרטוט היו חמישה תתי גלים יורדים באדום
ועכשיו אנחנו בגל 2 מתקן של הסדרה היורדת .יעד תיקון 1110 לפני המשך ירידות 50 פיבונצ קו אדום בשרטוט
-
גל מתקן 2 הסתיים גל 3 יורד העוצמתי החל החזיקו חזק לא ליפול שלא תיפסלו.קטיעת הפסד 1110
-
עידכון לגבי הs@P אני מבקש לא להתפתות.בשביל זה אני פה.
כפי שכבר פירסמתי בפורום זה הירידות החלו.
אנחנו בגל 1 גדול יורד שאם נכנס לתוכו סימנו את גל 1 מינורי יורד ואת גל 2 מינורי מתקן.
ועכשיו אנחנו בגל 3 מינורי יורד כאשר נכנסים לתוכו סימנו את גל 1 יורד ועכשיו אנחנו בגל 2 מתקן
כאשר אני צופה את יעדו 1085 לפני המשך ירידות ולכל היותר 1100 ולאחריו נתחיל את גל 3 יורד של גל 3 מינורי.בהצלחה לקוראי ולכל חברי פורום מניות ואתר שחקן מעוף בפרט.
-
הירידה מהשיא היתה עד 1044 שהם 9.3 אחוז מהשיא . לאן צפויה הירידה הבאה ?
-
-
סללום שלום ,
האם ההערכות על תרחיש W השתנו לאור העליות האחרונות ?
ואם לא עד לאן לדעתך אנחנו הולכים לתקן לאיזה נקודה צריך לשים לב ?
-
הערכות לא השתנו בנתיים 1105 לא נפרץ מעלה ובמידה ויפרץ צריך לראות אם 1150 יפרץ אם כן
צריך לעשות הערכה מחדש איפה טעינו.
אני בפוזיצית שורט על הסנופי ושמתי קטיעת הפסד ב1110 שלוש אחוז הפסד נכנסתי ב1075 .
ככה מנהלים סיכונים
-
חברים יש עידכון שנותן אור על מיקומנו בדרך למטה.
התחלת פעולות ההידוק המוניטרי יפתחו היום רישמית את גל 3 היורד ראו ציטוט מגלובס:
"ברננקי החל באסטרטגיית היציאה: העלה הריבית על הלוואות ל-0.75% מ-0.5%
מדובר בפעם הראשונה מזה יותר מ-3 שנים שה'פד' מעלה הריבית שהוא לוקח מהבנקים ■ המהלך, שמהווה השלב הראשון ביציאה מתוכניות הסיוע, הוגדר כ"חזרה לנורמליות" ועדיין לא סימן להידוק מוניטרי."
ההפך הוא הנכון הידוק מוניטרי ורחוקים שנות אור מחזרה לנורמלי.
שיניתי את הספרור שחשבתי שנכון לספרור העכשוי בשניהם גל שלוש העוצמתי של הירידות עוד לפנינו כלומר לא התחיל אבל הספרור הזה נראה יותר הגיוני כי הספרור הקודם עבר על החוקים כאשר אתמול עלינו מעל 1105 וגל 2 חצה את התחלתו של גל 1 .
אז ראו ספרור חדש אותה גברת בשינוי הדרת.
מה שאני בא לומר שכל פעולה של הידוק מוניטרי שתצא בשנה הקרובה תהיה עוד סיבה להמשך הירידות כשאין כסף זול הבורסה תתקן את העליה הפקטיבית שנוצרה.בהצלחה
-
מעניין יהיה לראות איזה מבין שני התרחישים - שלך הדובי ושל רונן השורי - יקרום עור בסוף.
רון ווקר, הטכנאי שחזה את שבירת המגמה העולה באמצע ינואר בול על הנקודה בעזרת מגוון כלי נ"ט, סבור כי אנו במהלך היפוך 1-2-3 וכי אין משמעות לכך שקבענו שיא חדש ביחס לשיא של 2 בפברואר; שכן השיא הקובע באמת הוא רגע שבירת המגמה העולה בחודש ינואר.
SLALOM, אשמח אם תחווה דעתך על הניתוחים הטכניים של רון ווקר כפי שאלה מוצגים בסרטונים שהוא מעלה מדי ערב ליו-טיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=z2_548Xe2aE
-
אבזם
תודה רבה על הלינק. אהבתי את הניתוח שלו. עכשיו אצפה בו כל יום.
הנה הבלוג שלו: http://thechartpatterntrader.blogspot.com/
יפה.
-
שלום סללום,
אתה יכול לנתח גם את מדד 25?
האם גם בו אנחנו צפויים לירידה-ועד לאן בגל הזה?
אנא צרף גרף.
-
אנחנו עדין בעליה והתיקון במדד 25 די מסובך לזיהוי והערכה
-
סלאלום שלום,
לדעתי כדאי ללמוד מלקחי העבר, אם נסתכל על העבר נראה
שלפני תקופה מסויימת גם אתה ועוד רבים חשבו שהנה באות הנפילות..
וזה לא קרה (לשמחתנו..)
אני לא בא ללגלג, להיפך- אני מעריץ די גדול שלך ונוהג לקחת את ההמלצות שלך ברצינות. אבל לדעתי משברים מגיעים כשאנחנו הכי פחות מוכנים אליהם, ואין ספק שאנחנו בתקופה מאוד מתוחה והדבר הכי חכם שניתן לעשות זה לשים הגנות על התיק ולנסות להשקיע בחברות כמה שיותר יציבות או חברות שהן בעלות פוטנציאל עצום להצלחה.
מה גם שחשוב לדעת, עם כל הכבוד למשר- הבורסה לא צונחת בים אחד ב 20%, תסתכלו על המשבר האחרון ותבינו- יש מספיק זמן תגובה לירידות ואם יוצאים בזמן אז ההפסד הוא לא כל כך נורא.
ודבר אחרון שכדאי לחשוב עליו: תועלת- סיכון, האם ברמת הסיכון הנוכחית , התועלת שנפיק מההשקעה שלנו היא כדאית???
שיהיה לכולנו שבוע טוב רגוע ורווחי.
סלאלום בקשה קטנה, אתה יכול להעריך מתי יפסיקו הירידות המטאלינק?
שוקל כניסה.
-
תראה בתגובה שלך היתה בדיוק התשובה למה הירידות עוד לפנינו.
הציבור נמצא בשיא האופטימיות למרות שלא קרה כלום.
כלומר כלום בשבילי זה להדפיס כסף בכמויות(לא בארץ)להוריד את הריבית לאפס וליצור חוסר
אלטרנטיבות להשקעה ולגרום לבורסה לעלות בצורה פקטיבית.עד כמעט השיא מלפני בלי שקרה כלום.וברגע שהציבור יבין את זה כמובן הרבה אחרי כולם קודם כל זה המדינות לאחר כל הקרנות והמוסדות למינהן ואחרי הציבור זה יקרה.ורק כדי להעיר את עינך בזמן לדעתי זה החל מכמה סיבות.
הראשונה נאום אובמה על הידוק המוניטרי שהיה ב1150 בסנופי וגרם לגל 1 שם .בהמשך הנפילות שהיו שם בינואר מכיוון שהרבה קרנות גידור הבינו את ההולך להתרחש בעקבות הנאום והרבה כסף שלהם יצא . ויום חמישי העלאת הריבית להלוואות בין הבנקים שזה חלק מההידוק המוניטרי.וכמובן שכולם הרגעו שזה לא הידוק מוניטרי כדי לא לגרום להמשך הירידות.
אבל לפי ראות עיני אנחנו בגל 2 מתקן שמשמעותו לפי התורה שיש עדין הרבה אופטימים שלא חושבים כך אבל נראה אם 1150 לא יפרץ מעלה והתחתית האחרונה שהיתה בסנופי תשבר מטה זה יומר שלציבור נפל ההסימון ואנחנו נהיה בגל 3 יורד ונתרגל לשערים תלת ספרתיים בסנופי.ואם זה יקרה אז אני אציע לך לשנות את המחשבה שלא תתעורר מאוחר מידי.בנתיים עוד מוקדם ויכול להיות שאתה צודק
אבל לדעתי מכיוון שהחל ההידוק המוניטרי והכסף יתחיל להיות יקר. כדי שהממשלות יוכלו להקטין את החוב שלהן אז פנינו מטה אם לא עכשיו אז בעתיד הלא רחוק.
-
- סלאלום, אני לא מסכים איתך, וזה בגלל שהאנליסטים נובחים והשיירה עוברת, "ואפקט ברננקי" התפוגג במהירות, וול סטריט עלתה חרף העלאת ריבית הניכיון, ובתמונת 10days רואים מגמת עליה ברורה ומתמשכת למרות נביחות האנליסטים.
- חוץ מזה, עם כל הכבוד לרונן ותורתו, ויש לי כבוד, כי אכן כי כן, שיטות הניתוח הטכני עובדות יפה, אך דא עקא שהן מגיעות להחלטה והכרעה בשליש האחרון של התופעה.
- וכך גם ראינו שהניתוח הטכני "אישר את היציאה לתיקון" בשליש האחרון של הירידות, ומן הסתם נקבל מרונן גם את סופו של התיקון, בשליש האחרון של העליות, וזה טוב ונחמד להיסטוריונים, אבל אין בזה בשר טרי למשקיעים, אז שבוע טוב, ובהצלחה לפקיעה, תודה
-
נראה שהוא שוב קלע בול בכניסה שלו לשורט על המדדים השבוע.
אם אתה נהנה מן הניתוחים של רון ווקר, הא לך עוד כמה ערוצים של מנתחים טכניים ביו-טיוב:
1. http://www.youtube.com/user/SPVTrading - הוא הרבה יותר פשטני מאדון ווקר וקצת אובססיבי בעניינים של מחזורי מסחר, אבל יש לו ניתוחים יפים.
2. http://www.youtube.com/user/inthemoneystocks - בנאדם מבריק. מעניין שאע"פ שהוא נוטה להיות שורי בניתוחים שלו, הוא מעריך עכשיו שהבורסה האמריקנית בצרות.
3. http://www.youtube.com/user/EMiniDayTraderES - יבש משהו, אבל גישה שונה לנ"ט.
4. http://www.youtube.com/user/jasonbgordon - הוא לא עקבי כל כך בהעלאת הסרטונים שלו, אבל זווית מעניינת בכל זאת.
-
סללום,אתה יכול לעדכן מה קורה לs&p?
האם חזרנו לעליות?
-
בסנופי גל 3 סגול יורד החל ולדעתי ביום חמישי קבלנו את האות שגם במדד ת"א 25 זה החל אבל רק גל 1
בדמות פסגה כפולה לשיא האחרון.ראו שרטוט
-
ת"א 25 ראו את החולשה של המתנדים ביחס לשיא הקודם וגם את העובדה שאנחנו מתחת לקו המגמה שהיה לאורך כל התיקון
-
אנשים למי שלא נכנס לשורט הזדמנות פז השיא האחרון שנכבש הוא לא יותר מהטעיה.
החזרה לאזור 1160 ומטה יגיע כמו בומרנג ביום בהיר להערכתי תוך ימים מספר.
-
סללום -
אשמח להתכתב איתך במייל - אני רואה שאתה מנתח מעולה וטיעונייך מצויינים ועומדים במבחן הסביר שלי לפחות.
eidosharoni1@gmail.com
אשמח לשמוע ממך ----
על כל מקרה מה דעתך על תעודת סל - קסם שורט נדל"ן 15 כפליים חודשי?
ואם אתה מבין בתעודות סל אשמח לשאול על FAZ - תעודת סל דובית מינוף 3 בארה"ב.
ממתין לתשובתך בהערכה רבה
עידו
-
- סללום - - אני רואה שאתה מנתח מעולה, וטיעונייך מצויינים, ועומדים במבחן הסביר, ואשמח לשמוע מה דעתך על מדד הדאו ג'ונס?
- סללום, מצורף בזאת קובץ של גרף הדאו ג'ונס, ומאז חודש מרץ 2009 ועד היום, הוא נע בסללום, בין קו התמיכה לקו התנגדות (זה מופיע בקובץ המצורף) ושאלת מיליון הדולר היא: "האם ירד דאו ג'ונס לקו התמיכה ויחדור ויפרוץ אותה? ותתגשם נבואת רוביני?
- או האם סימנה וול סטריט את המינימום הלוקלי של התיקון הנוכחי? והאם הדאו ג'ונס בדרכו למעלה, לקראת המפגש המהפנט עם קו התנגדות?
- סללום, התזכור את החוב(=300 מיליארד) של יוון? כי זה היה הטריגר להתחלת התיקון הנוכחי, ולכן אני שואל: "מדוע ולמה עלו מדדי אירופה בכ+6%+ לשבוע? (מיום חמישי ועד אתמול=רביעי)
- אז האם זה בגלל יורגוס פפאנדריאו? שהכריז על קיצוצים של 4.8 מיליארד? או/והאם זה בגלל יורגוס חאצימרקאקיס? שאמר שגרמניה צרפת והולנד מתכננות לקנות אג"ח יווניות?
- אז מבחינה פוליטית זה בזכות יורגוס פפאנדריאו,
אבל מבחינה אפקטיבית זה בזכות יורגוס חאצימרקאקיס,
כי מר חאצימרקאקיס את הספקולנטים הכעיס,
וזה בגלל שאת ידו הוא הכניס להם לכיס,
והם חייבים להתכסות, ברומא, לונדון, או פריז,
- אז חצי קרדיט ניתן למר פפאנדריאו שהכריז,
ואת החצי למר חצימרקאקיס שאת תשואות האג"ח הזיז,
ועכשיו, על הנפקה של 300 מילארד, ממשלת יוון תכריז,
כי כה אמר מר חצימרקאקיס: "גרמניה צרפת והולנד יקנו זאת, זריז,
אז האם על חוב של 300 מילארד, מר חצימרקאקיס לא הפריז?
- ממתין לתשובתך בהערכה רבה, תודה
-
אפשר לראות שמאז התחתית של ה-8 לפברואר סנופי עולה אך במחזורים נמוכים מהממוצע לשלושת החודשים האחרונים דבר המצביע על זהירות יתר. מאידך עם כניסת מרץ ניתן לראות נפילה בדמות הגאפ השלילי בגרף מדד הפחד ועמו המשך העלייה בסנופי יחד עם עלייה במחזורי המסחר לפיכך נטייה לכיוון האופטימי של המשקיעים מעבר לים. יום המסחר האחרון נסגר בנר ירוק ברור עם סגירה בגבוה וזנב תחתון יחד עם נר הפוך בדיוק בויקס משמעותם שלמשקיעים נשאר טעם של עוד לפחות עם סיום יום המסחר והם מעוניינים להפסיק לחשוש גם בהמשך .
מעניין לציין שדווקא המשקיעים באחד העם לא הפגינו את אותה הזהירות וסחרו במחזורים זהים גם במהלך חודש פברואר.
כעת ניתן לראות שנמצאים לפני שיא ומעניין לראות עם ישבר או אם נתון מאקרו מאכזב או איזה התבטאות מעניינת מצד הממשל יפנו את סנופי לכיוון תיקון.במקרה כזה אני אישית סבור שהתיקון יהיה עד לטווח שבין 1060 ל- 1100 במקרה הרע.
-
הסיכוים לסוף התיקון גדלים שבירת היתד מטה תוציא מהלך ירידות
-
מדוע הסיכויים גדלים? אני לא כ"כ מבין...
הרי המחזורים דווקא מתרחבים בעליות לעומת בחלק הנוכחי של מהלך העליות שהחל בפברואר.
יש אמנם התנגדות ב-1150 שיש סיכוי שתוביל לתיקון, אני אישית לא מאמין שיהיה יותר ממינורי ולא מצליח למצא אליוט שיתמוך בכך וגם יעמוד בכל הקריטריונים לגבי רמות מרזולוציה גבוהה ועד הנמוכה.
אם אתה רואה משהו שאני לא, אשמח אם תעיר את עיני... :?
-
התשובה נמצאת בגוף השאלה.נכון לירידות שהחלו ב1150 והובילו אותנו עד 1040 היו במחזורים יחסית גדולים למהלך התיקוני שמחזיר אותנו לאזור 1150 .נכון אם השיא ישבר אז כנראה זה היה עוד תיקון.אבל כל עוד לא נשבר אז יש סימן שאלה.והערכה שלי שאנחנו בגל c של גל 2 מה דעתך?
היתד ששרטטתי באדום זה גל c ובדרך כלל זו תבנית דובית.וגם תראה אנחנו קרובים לחלק העליון של התעלה המתקנת שיהווה קו התנגדות למהלך.ותראה גם המתנדים מצבעים על חולשה.
-
אני חושב שאנחנו מסכימים על התנגדות ב1150 ואפילו אני אוסיף וגם ציינתי כבר בתגובות קודמות שתיקון לפני שבירת התנגדות 1150 הוא בהחלט האפשרות הסבירה בעיניי, אך השאלה היא בין אם מדובר בתיקון מינורי ובין אם לאו.
בסנופי ל-10 שנים אם נסרטט פיבונאצ'י מעוגן בתחתית של המשבר שפקד ב-2000 ונמשך לתוך 2003 (זה עוגן לא מדוייק אך לא מדובר בסטייה משמעותית מדי אלא כזאת שעדיין תתחום את טווח התמיכה הנוכחית ב-1150-1090 להערכתי) רואה התנגדות אכן ב-1150 שאם תישבר תיקח אותנו ליעד של 1250, התמיכה עפ"י הסרגל כאמור בתחום שציינתי וזה התסריט הסביר מבחינתי וזה שאני מאוד נוטה להיאחז בו ואף סבור שנאספו מספיק נתונים שיאוששו אותו. אותה שבירה של התנגדות באם תתקיים תוביל אותנו ליעד הבא בעלייה מתונה הרבה יותר לדעתי באופן די אופייני להיחלצות ממשבר (כמוראה בגרף).
שאלה נוספת שקופצת מיד היא שאלת ניתוח מחזורי המסחר או יותר נכון המידה בה זורם הכסף למדד. ניתן לראות בנקל שהירידות שליוו את המדד מסוף 2007 בעצם היו במחזורים ממוצעים חודשיים מתגברים עד לשיא שהיה בנפילת "ליהמן ברדרס" ומשם זרם מהמדד הרבה מאוד כסף החוצה. מתחילת ההתאוששות שתפשה תאוצה באזור מרץ 2009 ניתן לראות שמחזורי המסחר הממוצעים החודשיים נמוכים בהרבה. ניתן להסביר זאת בכך שעדיין הרבה כסף יושב בחוץ ועם ריביות כ"כ נמוכות באדיבות הבנקים המרכזיים יזרום בחזרה פנימה ככל שייתרבו האינדיקטורים החיוביים ומדד הפחד ימשיך וישמור על ערכיו הנוכחיים. אז נהיה חייבים לראות גם עלייה בנפח מחזורי המסחר לרזולוציית הזמן הרחבה (דבר שעוד לא ניתן לראות בגרף הסנופי כפי שמוצג) ומגמת העלייה תמשיך ותצבור תאוצה.
מצד שני, חילופין אם אכן מדובר בגל 3 אליוטי אלים כמו שרק גל 3 יכול להיות הוא כמובן ייקח אותנו למחוזות שהאופטימיות לא ניבטת מהן, השאלה באיזה גל 3 מדובר (כלומר צריך להראות את האבות הקדומים שלו ככל שניתן בכדי לחזק את אמיתותו וזאת לא עבודה פשוטה כלל שכן כ"א מהאבות צריך לעמוד בכל הקריטריונים). אם אכן כך יהיה זה דווקא התיקון שיתרחש במחזורי מסחר מוגברים.
חשוב להדגיש שבכל מקרה נכון לרגע זה שתי התרחישים אפשריים והשאלה היא רק איזה מהם יותר סביר מבחינה סטטיסטית.
-
-
לא יעזור. חייבים לפרגן לשוורים על ההצגה המדהימה שלהם.
-
אני עדיין בשלי לגבי התחזית, ושוב, זה לא אומר שלא יבוצע תיקון בהתאם למה שדובר עליו.
מחר יחלו להגיע נתוני האבטלה ובאם יהיו פחות טובים מהתחזית יעמוד המדד למבחן כאשר הצפי הוא לירידות שמידת החוזק שלהן תהווה אינדיקציה טובה מאוד לנטייה לאחד התרחישים שהוצגו כאן בתגובות האחרונות.
אם לפשט אזי נתונים שליליים מלווים בירידות חזקות יהוו אינדיקציה לתרחיש הפסימי שהוצג ע"י סלאלום ואילו נתונים שליליים מלווים בירידות קלות במדד יתמכו רבות בתרחיש האופטימי שצופה המשך התאוששות אך כנראה שבקצב איטי יותר עד למבחן הבא.
לדעתי דווקא נתוני מאקרו טובים מהתחזיות לא יפגינו נטייה מוגברת לאחד התרחישים אלא המשך המצב הקיים, כלומר השוק צריך להתעמת עם אותם אירועים שליליים שעדין עוטפים אותו בכדי לסמן למשקיעים לאן מועדות פניו.
-
היות וכבר הגבתי באשכול זה מה דעתי לגבי הניסיון לחזות את הירידות, אני אתן שוב את חוות דעתי והיא:
ראשית שכולם מצפים לנפילה- זה לא יקרה!!! תהיה ירידה קלה אבל לא נפילה, הנפילה לעומת זאת תגיע כשאנשים לא יהיו מוכנים- אם אני צריך להמר אז זה יהיה עוד שבוע וחצי או שבוע.
כשהציבור שוב ישעט לכיוון הבורסה אז צריך לצאת. (לא לנסות לתקן אותי עם העובדה שהציבור בבורסה- את זה אני יודע, אני מתכוון לגל רוכשים נוסף).
בכל מקרה החכמה היא לא להפסיד את כל העליות- כלומר בד בבד להגדלת התיק- תרכשו גם שורטים על המדדים (גם אם המדד יעלה, ברור לכולנו שמתי שהוא בטווח הבינוני הוא ירד מתחת לשער של היום).
בכל מקרה מומלץ לשים לב ליתרות השורטים/זהב/דןלר או כל סממן שמעיד על בריחה למקומות בטוחים.
בהצלחה לכולם.
-
שלום לא נעלמתי קצת יצאתי לנשום אויר משוק משוגע זה.אני יודע תגידו עוד אחד פסימי שלא מבין מהחיים שלו.אבל תנו לי קצת תמיכה ואני הסביר לכם איך אני רואה את שבירת השיא האחרון מהצד הטכני.נכון היתה יתד עולה וכמו שאמרתי נפרצה מטה אך עם שבירתה במקום ליצר גל ירידות
יצרה עוד גל עליות שניפץ את השיא האחרון כלא היה אבל מהבחינה הטכנית למאמינים בשיטה ולחוביבה פריצה זו היתה פריצה עם סימן שאלה גדול אבל גדול מאוד קבלו הסבר שלי למצב.
לאחר שבירה מטה של היתד השוק החל לעלות אבל אם תסתכלו טוב בשרטוט המצורף קו זה יכול להיות קו מליון הדולר לשני הכיוונים אבל נצטרך לחכות עוד מספר ימים ולראות לאיפה פנינו מסתכלות.שימו לב סימנתי נקודה זו בחץ סגול חץ זה נמצא בנקודה שהיא:
קו התנגדות של הקו התחתון של היתד העולה ובנוסף באותה נקודה שוכן קו התנגדות של התעלה העולה של העליות האחרונות פריצה לאחד הכיוונים והתבססות מעליו תסמן את הדרך. לאיפה פנינו מועדות בשבועות הקרובים. שלכם סללום
-
אנחנו מתחת לקו מגמה עולה מהתחתית של השפל הגדול באדום .
תראו בשרטוט המצורף נשברה יתד מטה קוים אדומים ולאחריו משולש בסגול מטה שבירה מחר של קו המגמה של המהלך העולה אחרון תביא אותנו לבחון את שער 1180 שוב.מתנדים תומכים במהלך יורד זה
-
מן הראוי למפרסם המחקר המלומד הנ"ל .לתקן את הניתוח
ולהסביר איפו הוא טעה.
זה יוסיף המון גם לנו וגם לכותב.
תודה מראש.
-
למה טעית אח שלי קוטל חרקים ראה גרף של היום?פרט אם לא הבנתי לגבי מה טעיתי.
אל תשכח תמיד למקם קטיעת הפסד לפני כל מהלך יעד 1180
-
אני עוקב הרבה זמן אחרי משא ומתן זה אפי' שאני לא קובע את צעדי לפי ניתוח טכני, אבל אני חושב שזה נכון שצפוי ירידות, אבל אני לא חושב ששיטת הW יעילה להמחיש את זה אני יותר חושב בכיוון של V ואז שבירה לרבע, אני לא מצליח להוריד שרטוט מדוייק, אבל ברור שהשוק לא יחזור לקטסטרופה בה הוא היה ולו בשל זה שאנשים זוכרים שבפעם הקודמת מי שיצא הפסיד כי היו עליות מתקנות, אבל ברור גם שהשוק נסחף, ולא יחזור למצב הקודם כאילו לא היה משבר ויחזור לרדת,
-