מניית mu [ארה"ב] השלימה ריבאונד בתבנית "תחתית קעורה" (תבנית היפוך לגל הראשי)
כעת היא בשלה להמשיך בתנועה לעבר היעד הראשוני - 16.5 $.
לא מוציא מכלל אפשרות השגת יעד של 18.0 $ ומעלה.
[לגרף המניה לחצו כאן]
נמשיך לעקוב
רונן
Printable View
מניית mu [ארה"ב] השלימה ריבאונד בתבנית "תחתית קעורה" (תבנית היפוך לגל הראשי)
כעת היא בשלה להמשיך בתנועה לעבר היעד הראשוני - 16.5 $.
לא מוציא מכלל אפשרות השגת יעד של 18.0 $ ומעלה.
[לגרף המניה לחצו כאן]
נמשיך לעקוב
רונן
רונן תודה רבה הלל
רונן תודה על העידכון.
מה לדעתך מידת הסיכון במניה זו?
נמוך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי סאזו
בהצלחה
רונן
תודה רבה
רונן שלום
אפשר קצת פרטים על החברה?
בתודה
רוני
למה זה חשוב ?ציטוט:
פורסם במקור על ידי ron6462
נניח שהחברה מחפשת כבר 17 שנים נפט ולא מוצאת... זה מונע ממנה לעלות 400% ביום ?
(סתם ... זו לא חברת נפט... אבל זה באמת לא רלוונטי בעיניי ... הגרף מדבר וזה מה שחשוב)
[למידע נוסף אודות החברה לחצו כאן]
בהצלחה
רונן
איפוא לשים את הסטופ לוס?
שאול, אתה שואל פעם אחר פעם אותה שאלה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי shaul mush
לא יכול לענות לך עליה. סטופ לוס הוא עניין אישי.
תעיין בתשובות קודמות שלי אליך.
מצטער שלא יכול לסייע
רונן
סטופ לוס הוא עניין אישי, אבל לפי ניתוח טכני ידוע לי שיש נקודות קריטיות לסטופ לוס אם הם נשברות כל המגמה משתנה. לדוגמה במניית MU משהמלצת לעקוב אחריה עלתה קצת והיום נחתכת חזק, אני רכשתי בירידה עם סטופ לוס של 8.97 מספר סטים מתחת 9 דולר שנראה כרמת תמיכה.
בכל מקרה באתר הזה המטרה לעזור להרויח קצת כסף עם עצות של כל משתמשי האתר.
אתה יכול לאשר כי זהו סטופ לוס מקובל לדעתך או לא לאשר כלל, אני רק שואל.
בכל מקרה אתה כותה שאין אחריות על המלצותיך ולכן אם מישהו יתבסס עליהם הוא לא יאשים אותך או יתבע אותך כי זה רק דעתך האישית.
אז הכל מקרה אם תרצה תענה לעניין סטופ לוס, אם לא אכבד את דעתך ואמשיך לעקוב אחר הפרסומים שלך באתר.
שאול ידידי היקר,
קיים שוני מוחלט וחד משמעי בין מדע הניתוח טכני, שמטרתו חיזוי מגמה עתידית בהסתברות גבוהה, לבין אסטרטגיית מסחר - לה שייך גם נושא הסטופ לוס.
סטופ לוס אינו קשור לאף אינדיקטור טכני, וגם אם הייתי רוצה, לא הייתי מסוגל לתת לך עיצה בעניין הזה מהסיבה הפשוטה שהסטופ קשור אך ורק בסכום שהשקעת אתה (ואין לי מושג מהו) ובסכום שאתה ורק אתה תהיה מוכן להפסיד במידה והמניה לותלך לכיוון לא אתה מצפה (גם כאן רק אתה יכול להשיב על השאלה הזו).
גם אם היית מספק לי את כל הנתונים, הייתי עונה תוך התייחסות לאופי המסחר האישי שלי, לנסיון האישי שלי ולמערכת הציפיות האישית שלי, אשר בינה לבין אלו שלך, אין ולא כלום.
במישור הטכני, אני חושב שהכניסה שלך לטרייד הייתה מעט מוקדמת ולפני שניתן איתות קניה, אבל זה אופי המסחר שלך כנראה ואני קטונתי מלבקר אותך. אם אתה מחפש כניסה כאשר המגמה מצביעה על כך, הרי שהיית אמור להמתין עד לפריצת רמת ה- 11.36 לערך.
בכל מקרה, הצבעתי על טרייד למספר שבועות לפחות וכנראה לחודשים אחדים, כך שמה שהמניה עשתה אתמול או היום או מחר, לא ממש רלוונטי למקרה שלנו.
באמת מתנצל שאין לי את הכלים לסייע לך,
בידידות
רונן
טוב, אמשיך לעקוב אחר פרסומיך באתר.
למי ששאל מה מיקרון MU עושה + המלצה על המניה כנסו ללינק הבא:
http://seekingalpha.com/article/1849...y?source=yahoo
http://seekingalpha.com/article/184942- ... urce=yahoo
רונן שלום, התכתבנו קצת היום בצאט לגבי המניה ורציתי לשאול אותך שאלה כללית אומנם בהקשר לmu, אבל נכונה גם לאחרות.
בסוף ההתכתבות אמרת שאם תפרוץ מעל 11 בערך אפשר להגדיל למרכיב עוגן של התיק 8-10%. אני אמרתי שקצת מפחיד אותי האחוז הזה בתיק בתקופה כזו.
השאלה שלי היא האם כאשר אתה אומר אחוז מסוים למניה בתיק אתה מתכוון מהמרכיב המנייתי בלבד בתיק או כל התיק {כולל אגחים מט"ח וכל דבר אחר שלא מניות בתיק}.
תודה
היי תמים,ציטוט:
פורסם במקור על ידי tamim
א. דיברתי על מרכיב הגוף (קבוצת העבודה) של התיק ולא על מרכיב העוגן.
ב. אני מעדיף תמיד להפריד תחומים לתיקים נפרדים (ובמקרה של פרוטפוליו גדול במיוחד, גם להפריד מניות מסוגים שונים לתיקים שונים). קשה לנהל תיק שהתחומים בו מעורפלים כמו מניות עם מט"ח למשל ... ניהול הסיכונים כאן בעייתי במיוחד. לכן התכוונתי רק למרכיב המנייתי בתיק. ניתן כמובן "לערבב" אג"חים סולידיים כמרכיב העוגן בתיק, במקום מניות.
בהצלחה
רונן
תודה
האם מניית MU כרגע לא רלוונטית מבחינתך עד שתתייצב ו/או לפחות מגמת עלייה קצרת טווח או עד שתפרוץ את 11.34 אין טעם לגעת בה?
והאם נראית תמיכה ב 8.57 ?
אכן כן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי shaul mush
היי רונן
האם יש שינוי לגבי המנייה?
במשך כל השבוע לא הפסיקה לקפוץ פעם למטה ופעם למעלה.
אני קניתי אותה ב-9.5, הצבתי סטופ לוס 8, האם נראה לך בסדר?
תודה
סיבל*
היי סיביל,ציטוט:
פורסם במקור על ידי סאזו
נראה כי הכניסה שלך לפני איתות הקניה (11.34) היתה מעט פזיזה.
רמת התמיכה הקרובה ממוקמת ב- 7.78.
אני ממתין להיפוך הכיוון ולאתית קניה (טרם נכנסתי).
בהצלחה,
רונן
למי שמעוניין לדעת - MU רכשה חברה נוספת במסגרת מסע רכישות, כמו כן הירידות במדדים בצירוף הודעת הרכישה שמשמעותה הוצאת כספים מקופת החברה גרמו לירידה החזקה במנייה.
החברה רכשה "בהחלפת מניות" את הfab של אינטל הראשון שהוקם בקרית-גת. בזמנו מכרה אינטל מחצית מהפעילות שלו לחברה אחרת ובעצם הוקמה חברה חדשה {נומינקס} שאתמול פורסם לגבי העסקה עם mu.
היות ותחום הזכרונות לא היה בעיסקי הליבה של "אינטל" הוחלט במהלך ארגוני גדול לפני מספר שנים "להתפטר" מתחומים ומוצרים שאינם במרכז הפוקוס של החברה ולכן גם המפעל הזה בקרית גת ,שהוקם ברעש גדול ובהשקעה לא קטנה, נמכר.
בהצלחה למחזיקים
*
תודה רונן ולכל המשיבים.