-
אורמד (ORMP) - בקרוב תוצאות ניסוי קליני
עוד ביומד מעניינת שבחרתי להיחשף אליה לאחרונה.
המדובר בחברת ביוטכנולוגיה ישראלית היושבת בירושלים ונסחרת בניו-יורק תחת הסימן ORMP.
בקצרה - Oramed מפתחת אינסולין הניתן בבליעה לטיפול בסוכרת. כיום, ניתן ליטול אינסולין רק באמצעות זריקה. בעבר נעשו ניסיונות רבים לפתח אינסולין למתן בדרכים אחרות מזריקה, כולם עדיין ללא הצלחה. הקושי העיקרי של הספקת אינסולין בבליעה הוא פירוקו של ההורמון (העשוי מחלבון) בקיבה. לחברה פטנט ייחודי שאמור למנוע את התופעה.
למניה סחירות נמוכה ושווי שוק של 24 מיליון $ בלבד למרות היותה בשלבים יחסית מתקדמים בפיתוח. לא בכדי המחיר אטרקטיבי: בדוח האחרון שלה (לינק למטה) בעמ' 7 החברה מדווחת כי קופת המזומנים שלה לא תספיק על מנת לסיים את שנת 2010 והיא פועלת על מנת לגייס כספים נוספים.
אז למה בכל זאת להתעסק איתה עכשיו?
בשבוע שעבר (19.1.10) הודיעה החברה כי היא מתחילה בשלב 2B של בדיקת התרופה שלה. הניסוי הקליני יתרחש בחודשיים הקרובים בדרום אפריקה בשלושים חולי סכרת מסוג II (לינק למטה). תוצאות הניסוי אמורות להתפרסם במרץ הקרוב (סוף הרבעון הראשון). עתידה של החברה יקבע ככל הנראה בהתאם לתוצאות אלו.
הצלחה תעשה המון טוב לחברה אך מלבד זאת אני צופה (וזאת דעתי בלבד) שבטווח הזמן הקרוב יזרום כסף ספקולנטי למניה והאפקט יגדל ככל שנתקרב למועד הדיווח (ראו מקרה פרולור: http://www.s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=84&t=4850 ).
בהצלחה.
----------------
לעיון נוסף:
אתר החברה - http://www.oramed.com.
דיווח רבעון אחרון 10-Q
http://ir.oramed.com/phoenix.zhtml?c=180902&p=irol-sec
דיווח על התחלת הניסוי (19.1.10) –
http://news.moneycentral.msn.com/tic...75&Symbol=ORMP
-
Re: אורמד (ORMP) - בקרוב תוצאות ניסוי קליני
נשמע מעניין ויש פוטנציאל, שוק התרופות לחולי הסכרת הוא ענק וגדל משנה לשנה.
עם זאת, סחירות נמוכה מאוד ומחזורים נמוכים עד לא קיימים, הכנסתי למעקב, אולי אכנס עם עלייה במחזורים (אם לא יהיה מאוחר מידי )
תודה על ההמלצה.
-
אשמח אם תעדכנו עם הגידול במחזורים
-
באמת נשמע מעניין, מה גם שנראה שאפר לתפוס שם גל יפה.
כמו שכבר נאר כאן, אשמח לשמוע עדכונים נוספים לגבי מחזורי מסחר גדולים יותר אם וכשיהיו :)
-
אחנתון,
עיינתי קצת באתר של החברה. הבנתי שתוצאות יהיו רק בעוד חודשיים ועד אז לא צפוי שינוי. יש סיבה שאתה שאתה ממליץ עליה דווקא עכשיו?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zvishap
אחנתון,
עיינתי קצת באתר של החברה. הבנתי שתוצאות יהיו רק בעוד חודשיים ועד אז לא צפוי שינוי. יש סיבה שאתה שאתה ממליץ עליה דווקא עכשיו?
שתי מילים - פרולור ביוטק.
ב-16 לדצמבר, עת סיפרתי על פרולור בפורום, המניה הייתה במצב דומה לזה של אורמד מבחינת סחירות. ב-17 בדצמבר לדוגמא בוצעה עיסקה אחת של 1000 מניות בלבד. בגרף למטה אתה יכול לראות מה קרה בהמשך.
שים לב - תוצאות הניסוי של פרולור טרם פורסמו. תראה כמה באזזז אפשר להפיק רק מציפייה!
-
יש עוד סיבה אך היא מאוד מאוד ספקולטיבית ולכן אני לא רוצה לפרט אותה כאן.
אשמח לשתף אותך בפרטי אם תהיה מעוניין.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ron6462
אשמח אם תעדכנו עם הגידול במחזורים
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ליאור_ליאור
באמת נשמע מעניין, מה גם שנראה שאפר לתפוס שם גל יפה.
כמו שכבר נאר כאן, אשמח לשמוע עדכונים נוספים לגבי מחזורי מסחר גדולים יותר אם וכשיהיו :)
מתעורר עניין במניה בימים האחרונים
כדאי לעקוב
-
אחנתון,
שמת לב שמישהו מנסה לשחק עם המניה.....?
היא כאילו יורדת חזק בתחילת המסחר (מישהו כנראה ממש בכמויות) ואז עולה לקראת הסוף (כנראה שהוא נותן קניה מאסיבית).
האם היא עד כדי כך קלה להשפעה?
זו מגמה ששמתי לב אליה בשבוע האחרון והיא חוזרת על עצמה כמעט כל יום.
משקיע בב"ש
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי משקיע בבש
אחנתון,
היא כאילו יורדת חזק בתחילת המסחר (מישהו כנראה ממש בכמויות) ואז עולה לקראת הסוף (כנראה שהוא נותן קניה מאסיבית).
משקיע בב"ש
גם לי לא ברור מה קורה שם.
שמתי לב שביומיים האחרונים מישהו עשה קנייה (בסכום קטן יחסית) רגע לפני הסגירה במחיר ההיצע. על פניו נראה כאילו יש כאן ניסיון לקבע מחיר סגירה גבוה.
מנגד, היו כמה עסקאות בשבוע החולף בסכומים עגולים של 5K, 10K, 20K שרמזו על עניין גובר.
מה המשמעות של זה :?:
בו נחכה ונראה
-
[quote=אחנתון]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "משקיע בבש":3cykx6jm
אחנתון,
משקיע בב"ש
גם לי לא ברור מה קורה שם.
שמתי לב שביומיים האחרונים מישהו עשה קנייה (בסכום קטן יחסית) רגע לפני הסגירה במחיר ההיצע. על פניו נראה כאילו יש כאן ניסיון לקבע מחיר סגירה גבוה.
מנגד, היו כמה עסקאות בשבוע החולף בסכומים עגולים של 5K, 10K, 20K שרמזו על עניין גובר.
מה המשמעות של זה :?:
בו נחכה ונראה[/quote:3cykx6jm]
אתה יכול לומר לי באיזה כלי אתה משתמש בכדי לראות באילו מחירים ובאילו כמויות קונים שאר הסוחרים?
בגלל שהמניה הינה OTC דרך תוכנת המסחר של הבנק לא רואים יותר מדי ובגוגל אין יותר מדי וזה גם כך בדיליי של 15 דק'.
משקיע בב"ש
-
אתה יכול לראות שער עדכני, היצע וביקוש כמעט בזמן אמת (עיכוב של דקה או שתיים) באתר גלובס:
http://www.globes.co.il/globessites/...&lang=HE&tab=1
סכומי עסקאות והיסטוריה הכי נוח מבחינתי בגוגל פיננס.
------
במחשבה נוספת לגבי העניין של סגירה בשער גבוה...
זה יכול לשרת את החברה אם היא לפני גיוס כספים.
שווי שוק גבוה = נתח קטן יותר מהחברה תמורת השקעה נתונה.
-
עושה רושם שגם כעת היא מתנהגת כך.....שמת לב?
משקיע בב"ש
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי משקיע בבש
עושה רושם שגם כעת היא מתנהגת כך.....שמת לב?
משקיע בב"ש
שמע, אני לא יורד לסוף דעתך. לא נראה לי הגיוני שמישהו ימכור כמות בתחילת המסחר ויקנה אותה במחיר יקר יותר בהמשך.
----
אבל שים לב למשהו מעניין -
בין ה-11 ל-17 בפברואר היו הרבה עסקאות בכמויות "עגולות", כפי שציינתי קודם. לא ניתן לראות זאת ממבט בגרפים אך מכיוון שאני עוקב אחר המניה ציינתי לעצמי שרובן של העסקאות היה בתעריף ה"ביקוש". במילים אחרות - המוכר היה מעוניין בעסקה יותר מהקונה. על אף עובדה זו, המניה טיפסה בעקביות במהלך אותם הימים מה שיכול להעיד על להיטות מסויימת גם מצד הקונים.
היום, המצב היה שונה! רוב העסקאות, אולי כלן, היו בתעריף ההיצע (מחיר המוכר) והכמויות היו רחוקות מלהיות "עגולות".
למה זה מעניין?
סוחרים פשוטים (כמוני, אולי כמוך) קונים בד"כ בכמויות או סכומים עגולים. מתי קנית פעם 2420 מניות? אני מניח שאף פעם. ובכן, היום היו שתי עסקאות כאלו בשני מחירים שונים! 46 סנט ו-47 סנט (תבדוק אותי - אני לא חושב שאני טועה) כך שאפשר לפסול את האפשרות שמדובר בסכום עסקה עגול (חישוב פשוט במחשבון גם יגלה זאת).
על פניו, נראה שמישהו אוסף את המניות ומנסה לטשטש זאת ע"י קנייה בסכומים אקראיים.
האם אני בכיוון? Time will tell
-
אתנחתון שלום
איפה אתה מוצא פירוט של עסקאות ובשער שמוכר רצה או שער שקונה רצה
הרי גם מי שמוכר יכול לקבוע שער ולאחר לשנות וכשלא נמכר שוב לשנות
לגבי המספר העגול ניתן לקנות לפי סכום כסף ואז המבצע של הבנק ממיר את הסכום לכמות מניות יוצא 2639
גם זה לגיטימי
ביי
אייל
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי etomer
אתנחתון שלום
לגבי המספר העגול ניתן לקנות לפי סכום כסף ואז המבצע של הבנק ממיר את הסכום לכמות מניות יוצא 2639
גם זה לגיטימי
ביי
אייל
לא ניתן לראות זאת. פשוט עקבתי אחרי המניה בזמן אמת.
פקודה ראשונה הייתה 2420*0.46=1113.2$
פקודה שניה הייתה 2420*0.47=1137.4$
אתה עדיין רואה פה משהו לגיטימי?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אחנתון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי etomer
אתנחתון שלום
גם זה לגיטימי
ביי
אייל
לא ניתן לראות זאת. פשוט עקבתי אחרי המניה בזמן אמת.
פקודה ראשונה הייתה 2420*0.46=1113.2$
פקודה שניה הייתה 2420*0.47=1137.4$
אתה עדיין רואה פה משהו לגיטימי?
הי אחנתון,
תגיד יש מצב שאתה נותן צילום מסך ומראה לי היכן אתה רואה את סכומי העיסאות והכמויות שלהן? אני לא רואה זאת בגוגל פינאנס.
לגבי דעתי:
מה שאני שם לב הוא שהמניה נסגרת במחיר גבוהה שהוא גם מחיר הפתיחה של יום המחרת, אני חושב שיש כאן כמה שחקנים או אולי אחד שבתחילת המסחר מתחילים לבצע מכירות, המכירות הללו ורידות קצת את השערים ואז אותו קונה/ים נכנסים לפעולה היכן שהוא באמצע היום או לקראת סופו ומתחילים לבצע רכישות בסכומים הזולים דבר שבהדרגה מתחיל להרים את המניה למחירה בתחילת היום.
אולי זה לא מה שבאמת קורה אבל אני כבר שם לב בשבוע וחצי האחרון שהמניהמתחילה בגבוהה...יורדת קצת ואז שוב עולה....זה קורה כך אותו הדבר באותם טוחי מחירים ויום יום בעקביות, היש כאן מצב שמישהו מנסה לתת כאן כמה עקיצות?
משקיע בב"ש
-
תעביר את העכבר על הגרף בגוגל וכל פעם שהוא עומד על עסקה (העמודות למטה) יופיעו בפינה הימנית למעלה הכמות והמחיר.
לגבי ה"קנוניה" שאתה מדבר עליה. הסתכלתי שוב בגרפים והימים היחידים שאולי עומדים בקריטריונים שאמרת הם 18 19 ו-22 החודש. איפה אתה רואה שבוע וחצי? העקיצה שאתה מדבר עליה לא רלוונטית במחזורים הללו.
However, אני מסכים שזה נראה כאילו מישהו מנסה "להנדס" בימים המדוברים מחיר סגירה גבוה.
-
סבבה תודה.
אוקיי אולי בחירת המילים שלי לא היתה טובה, מקבל את דגם "ההינדוס" שלך.
התכונו לאותו הדבר., או במילם אחרות הרגשנו באותה המגמה.
תודה על המידע.
משקיע בב"ש
-
גם היום המוהנדס עבד 8-)
האם אנו עומדים להתבשר על משקיע בחברה?
-
אחנתון, האם אתה בפנים או שאתה מחפש זמן מתאים להיכנס?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomb6
אחנתון, האם אתה בפנים או שאתה מחפש זמן מתאים להיכנס?
אני בפנים מאז שפירסמתי את השירשור.
-
היי אחנתון
רק הערה לגבי הסכומים זה מסתכם ל 2250 $ שזה פקודה ליגיטימית של כול אדם שמעביר פשוט לבנקאי ולא מבצע ישירות דרך אתר
אלדד
-
הודעה חדשה מצד החברה היום:
הסתיים הניסוי הקליני. תוצאות יפורסמו בשבועות הקרובים.
http://www.reuters.com/finance/stock...20100325171000
המניה עלתה הערב 9% ועוררה עניין רב מהרגיל עם מחזור גדול מאוד.
לתשומת לב המתעניינים.
-
כן.....גם אני עקבתי אחר ההתרחשויות אמש...
נראה מעניין ומבטיח.
משקיע בב"ש
-
מחזור חריג בגודלו היום עם סגירה של +12.5%!
כנראה שהתוצאות יפורסמו בקרוב מאוד.
-
נאספו 4000 יח' ב-50 סנט ליח'
הלוואי שתעשה אותו מהלך כמו פרולור
-
מישהו יכול לתת פרשנות למסמך שאורמד שיחררו אתמול (14.4.10)?
ניתן לקרוא אותו כאן:
http://ir.oramed.com/phoenix.zhtml?c=180902&p=irol-sec
מסמך 424B3
נאמר שם משהו על הזכות של בעלי החברה לסחור במניות שלהם - מה ניתן להבין מכך?
-
אורמד (ORMP) יורדת 15% ל-45 סנט
מחזור לא גדול, אבל עדיין מבאס לאללה למי שמושקע. נקווה לטוב...
-
אתמול היה מחזור חריג בגודלו.
משהו קורה שם כנראה?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ליאור_ליאור
אתמול היה מחזור חריג בגודלו.
משהו קורה שם כנראה?
הי ליאור,
אם שמת לב המחזור ה "חריג" בגודלו היה ע"י רכישה בודדת של קונה יחיד בגובה של 114K שולרי במחיר של0.45$
זה בהחלט מוזר, כנראה שאותו אחד יודע משהו שאנחנו לא, או שאולי יש כאן איזה תחילת מגמב של כל מני ספקולנטים על המניה הנ"ל.
אחנתון יש לך דעות על הנושא?
-
-
בהחלט יש תוצאות ואפילו מעודדות אבל הה הדילמה שאולי מרמזת על משחק של ספקולנטים:
גם בפרולור שפירסמו לא מזמן אינדיקציות חיוביות וכעת גם באורמד שפירסמו את התוצאות שלהם, המניה הגיבה בדיוק הפוך מהמצופה!
אני לא יודע אם זה קשור לכל הבלאגן של יוון (אחרי הכל כל הבורסה שם היתה אדומה), אבל היא התנהגה בדיוק הפוך ממה שקורה כאשר מתקבלות תוצאות חיוביות.
יש לך השערה?
משקיע בב"ש
-
לא יודע איך פיספסתי את הכתבה הזו מלפני חודשיים וחצי.
(מי שהתכתב איתי בפרטי יכול להיזכר במה שכתבתי על כתבת תדמית. האימפקט שלה לא היה כזה גדול מסתבר).
מכיוון שתוצאות הניסוי חיוביות לפי הפירסום האחרון אני חושב שהחברה צפויה לכמה מהלכים יפים בתקופה הקרובה. הם לפני גיוס לפי שווי שוק (מה שמסביר את הקפצת מחיר המניה בסוף כל יום מסחר ) ולאחרונה גם גייסו לשורותיהם אדם שיכול לקדם שת"פ עם חברה גדולה.
לאור זאת, אני חושב שיש מקום להמשיך להחזיק במניה. הירידות אתמול הן לדעתי תוצאה של ידיים חלשות שהתרגשו מהירידות בשווקים.
ימים יגידו. בהצלחה.
-
-
אורמד (ORMP) שת"פ עם סנופי-אוונטיס מדווח בגוגל פיננס
Oramed Pharmaceuticals and sanofi-aventis Enter Into an Agreement for the Insulin Supply of Oramed's Oral Insulin Capsules
JERUSALEM, Israel, July 7, 2010 /PRNewswire-FirstCall/ -- Oramed Pharmaceuticals Inc. (OTCBB: ORMP.OB) (http://www.oramed.com), a developer of oral delivery systems, today announced that Oramed entered into a Manufacturing Supply Agreement (MSA) with sanofi-aventis. According to the MSA, sanofi-aventis will supply Oramed with specified quantities of recombinant human insulin to be used by Oramed for its clinical trials in the USA.
The MSA is managed by the Commercial and External Partnership within Industrial Affairs (CEPiA) at sanofi-aventis, which will allow Oramed to leverage sanofi-aventis' ability and expertise regarding quality and regulatory support.
"Oramed's oral delivery technology together with sanofi-aventis capabilities to produce insulin on a large scale supports Oramed's efforts to conduct clinical development of Oramed's oral insulin capsule in the growing diabetes market in the US.", says Nadav Kidron, Oramed's CEO. "It is very satisfying to work with such a professional company and their dedicated staff."
About Oramed Pharmaceuticals
Oramed Pharmaceuticals is a technology pioneer in the field of oral delivery solutions for drugs and vaccines presently delivered via injection. Oramed is seeking to revolutionize the treatment of diabetes through its patented flagship product, an orally ingestible insulin capsule currently in phase 2 clinical trials. Established in 2006, Oramed's technology is based on over 25 years of research by top research scientists at Jerusalem's Hadassah Medical Center. The Company's corporate and R&D headquarters are based in Jerusalem.
For more information, please visit http://www.oramed.com.
-
כבר ראיתי במניה ימים עם מחזורים חריגים שלא העידו בסופו של יום על התפתחויות משמעותיות אך אתמול הייתה חליפת מניות בשווי חסר תקדים של רבע מליון דולר!
אם יש למישהו פרשנות אשמח לשמוע.