ביוסל נמצאת במצב טוב לעליות מרשימות בתנאי שהתנאים הסביבתים יתמכו בכך.
קטיעת הפסד 5388 .
גרף שבועי סיבה לעליות תיקון 50 פיבונצ.
גרף יומי התזמון שנראה מתאים פחות או יותר
Printable View
ביוסל נמצאת במצב טוב לעליות מרשימות בתנאי שהתנאים הסביבתים יתמכו בכך.
קטיעת הפסד 5388 .
גרף שבועי סיבה לעליות תיקון 50 פיבונצ.
גרף יומי התזמון שנראה מתאים פחות או יותר
גרף יומי
אתה יכול לפרט בבקשה קצת יותר להאנשים הפחות מבינים
תודה....
תוך כמה ימים ,לדעתך, יהפוך הצימוק לענב?
מה היעד ?אם תוכל לפרט ..ולמה לשים לב ..?
מה זה אומר בעברית תיקון 50 פיבונצי?
זהירות עם ביוסל.
הצליחו להפוך הרבה כסף טוב לצימוק.
מניה ספקולטיבית לגמרי, עם מחזורים מצומצמים. אני לא יודע מה הטעם לנתח מניה כזו טכנית. זהירות מתבקשת.
הפעילות היחידה המתבצעת בביוסל היא אחזקה ב-15 מיליון מניות פרוטלקיס (16% בדילול מלא). פרוטליקס היא חברה אמיתית שלא מזמן חתמה הסכם עם פייזר שבמסגרתו נכנסו כבר 60 מיליון דולר לקופתה ועוד 50 מיליון ייכנסו באישור התרופה למחלת הגושה (כנראה במאי 2010) . באישור התרופה חלוקת רווח 40% לפרוטליקס 60% לפייזר בכל העולם למעט ישראל (שוק גדול למחלת הגושה לצערנו) , שם פרוטליקס תקבל בלעדיות. מה שעניין יותר את פייזר (וגם את טבע, אילי לילי ועוד חברות כבדות שהתחרו על הזכות להיות שותפים) הינה פלטפורמת הייצור של פרוטליקס שמאפשרת ייצור תרופות מצומח (במקרה של מחלת גושה מתאי גזר), שהינו ייצור זול בהרבה מתאי בעלי חיים וגם פחות נוטה לזיהומים. ביוסל נסחרת בדיסקאונט מסוים (מוצדק) לאחזקתה בפרוטליקס ומנייתה תעקוב אחרי ביצועי פרוטליקס.
פרוטלקיס נסחרת בשער 7 דולר וככל שיתקדם מועד האישור , אני מנחש שמנייתה תעלה. שווי הוגן לדעתי 10-12 דולר לפרוטליקס.
ביוסל זה לא רציו או גבעות. בסה"כ חברת אחזקות שמחזיקה חברה רצינית למדי.
לא מבין גדול בניתוח טכני, אבל נראה לי שהירידות בפרוטליקס נעצרו וכרגע היא מתבססת בשער של 7 דולר.
את ביוסל אין טעם לנתח בניתוח טכני כיון שמנייתה פשוט מחקה את מניית פרוטליקס.
הצימוק גד טיפה
חדשות טובות ממוצע נע קצרחתך ממוצע ארוך 3 את 7
וממוצע נע 25 נחצה למעלה פעם ראשונה מהשיא.
מה אומר המומנט נמשך
ממשיכה מעלה.ממוצעים ממוצע 3 חתך 7.ממוצע 25 נחצה מעלה
לצאת לא שם משמע אני קיים
בוקר טוב סלאלום
אני מאוד אוהב את הניתוח שלך.
1. כשאתה כותב לצאת אשמח אם תרשום זאת לצאת. ( ולא "לצאת משמע ...) כי זה לא ממש ברור.
2. היכן ניתן ללמוד יותר על תורתו של אליוט. ( אם אפשר בעברית)
תודה רבה ויום נעים ומוצלח
עופר