Re: סטופ לוס - שאלה כללית.
בקרוב הם יוצאים מערכת עם סטופ לוס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי asafzula
שלום לכולם,
במידה ואני לא סוחר דרך הבנק, מישהו יודע באיזו פלטפורמה יש אפשרות להגדיר סטופ לוס.
על פי ניסיון של חבר, במערכת ORDERNET שמספר בתי השקעות משתמשים בה, הדבר בלתי אפשרי - האם זה נכון?
תודה מראש,
אסף.
מערכת טרייד 1 מאפשרת הצבת SL ממוכן
תודה רונן - יש לך מושג אילו בתי השקעות עובדים איתה?
האם הניסיון שלך איתה היא רק עם השוק הישראלי או גם עם שוק חו"ל? האם היא מערכת אמינה מבחינת מהירות ועמידות? קראתי על אי אילו מערכות שקורסות מידי פעם...
האם היא תומכת במסחר באופציות?
תודה מראש ושבוע טוב,
אסף.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי asafzula
תודה רונן - יש לך מושג אילו בתי השקעות עובדים איתה?
האם הניסיון שלך איתה היא רק עם השוק הישראלי או גם עם שוק חו"ל? האם היא מערכת אמינה מבחינת מהירות ועמידות? קראתי על אי אילו מערכות שקורסות מידי פעם...
האם היא תומכת במסחר באופציות?
תודה מראש ושבוע טוב,
אסף.
אין לי שום ניסיון איתה וזה גם לא הפורום המתאים.
יש שירשור שלם נדמה לי על המערכת בפורום הראשי.
רונן
שאלה לרונן, חיפוש אחר הSTOP LOSS האולטימטיבי
כולם מכירים את זה שלא חותכים מניות בזמן ומגיעים להפסדי ענק.
ומצד שני, קובעים סטופ לוס 7 אחוז, המניה מגיעה. חותכים ומשם היא מזנקת למעלה 20%.
אני בטוח שזה קרה לכל אחד.
האם נעשה איזה מחקר בתחום,לבדוק לאיזה סטופלוס יש את התוחלת רווח הכי מוצלחת והכי מעט false positive ? ברור שלא לכל מניה צריך להיות אותו סטופלוס, יש מניות תנודתיות יותר ופחות.
אני מניח שצריך סטופלוס שתלוי בסטיית תקן.
יש איזה כלי שאתה מציע ?
אני מכיר 2 אפשרויות :
רצועות בולינגר צרות
או פרבוליק SAR
תודה מראש.
Re: שאלה לרונן, חיפוש אחר הSTOP LOSS האולטימטיבי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
האם נעשה איזה מחקר בתחום,לבדוק לאיזה סטופלוס יש את התוחלת רווח הכי מוצלחת והכי מעט false positive ? ברור שלא לכל מניה צריך להיות אותו סטופלוס, יש מניות תנודתיות יותר ופחות.
יש איזה כלי שאתה מציע ?
אני מכיר 2 אפשרויות :
רצועות בולינגר צרות
או פרבוליק SAR
תודה מראש.
אין דבר כזה "סטופ לוס אידיאלי".
סטופ לוס משתנה ממניה למניה, מטרייד לטרייד ומושפע (בין השאר) מגודל הפוזיציה ומאופי המשקיע.
כל אחד מפתח לעצמו את הכלים בעניין זה (אני עושה למשל שימוש בקו המקביל לקו המגמה המינורית, כפי שהסברתי לפני כמה ימים. תבצע חיפוש).
סטופ לוס לא יגזר לעולם מסטיות התקן, אלא מהתנהגות המחירים עצמם.
אחד הכלים לביטול "חיתוך" מוקדם הוא בדיקת התנודתיות (Volatility) של הפעילות התוך יומית במניה. מתנד ה- ATR משמש לבדיקת התנודתיות.
מעל לכל חשוב לזכור שה-SL הוא כלי למזעור הפסדים פוטנציאליים וככל כלי אין בו מצב אידיאלי.
עדיף לחסל פוזיציות ולחזור אליהן, מאשר לראות איך הכסף נוזל מהפוזיציה בעיניים כלות.
בהצלחה,
רונן
יש איזושהי תוכנה שיכולה למכור את הנייר אוטומטית ברגע שזה מגיע לנקודת ה-SL ? הכוונה למסחר בארץ.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אריאל2
יש איזושהי תוכנה שיכולה למכור את הנייר אוטומטית ברגע שזה מגיע לנקודת ה-SL ? הכוונה למסחר בארץ.
נאמר לי שטרייד1 עושה זאת.
לא בדקתי
רונן
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
יש איזה כלי שאתה מציע ?
אני מכיר 2 אפשרויות :
רצועות בולינגר צרות
או פרבוליק SAR
תודה מראש.
סטופ לוס משתנה ממניה למניה, מטרייד לטרייד ומושפע (בין השאר) מגודל הפוזיציה ומאופי המשקיע.
כל אחד מפתח לעצמו את הכלים בעניין זה (אני עושה למשל שימוש בקו המקביל לקו המגמה המינורית, כפי שהסברתי לפני כמה ימים. תבצע חיפוש).
אחד הכלים לביטול "חיתוך" מוקדם הוא בדיקת התנודתיות (Volatility) של הפעילות התוך יומית במניה. מתנד ה- ATR משמש לבדיקת התנודתיות.
מעל לכל חשוב לזכור שה-SL הוא כלי למזעור הפסדים פוטנציאליים וככל כלי אין בו מצב אידיאלי.
עדיף לחסל פוזיציות ולחזור אליהן, מאשר לראות איך הכסף נוזל מהפוזיציה בעיניים כלות.
בהצלחה,
רונן
לא הבנתי מה אמרת... סטיית התקן היא מידת התנודתיות של של המחירים.
זה שונות מנורמלת .. מנייה תנודתית יש לה סטיית תקן גבוהה, ומניה לא תנודתית יש לה סטייה נמוכה.
קצת איבדתי אותך
[quote=אופסשםמשתמש]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "אופסשםמשתמש":iofp0do0
יש איזה כלי שאתה מציע ?
אני מכיר 2 אפשרויות :
רצועות בולינגר צרות
או פרבוליק SAR
תודה מראש.
בהצלחה,
רונן
לא הבנתי מה אמרת... סטיית התקן היא מידת התנודתיות של של המחירים.
זה שונות מנורמלת .. מנייה תנודתית יש לה סטיית תקן גבוהה, ומניה לא תנודתית יש לה סטייה נמוכה.
קצת איבדתי אותך[/quote:iofp0do0]
בולינג'ר בודק את פיזור סטיות התקן הממוצע (קונים ביחס למוכרים) לאורך 20 יום. זה לא מה שמעניין אותנו.
מה שמעניין אותנו הוא הסטייה הפנימית - התנודתיות בין גבוה יומי לנמוך יומי.
עוד הצעה לשימוש במתנדים לצורך קביעת סטופ לוס, הוא חיתוך המחירים את הממוצע נע קצר (5) וממוצע נע בינוני (13) והחיתוך ביניהם (קצר חותך מטה את הבינוני). ישנן עשרות גישות לשימוש בכלים טכנים לצורך הפעלת סטופ לוס.
ובכל מקרה כבר כתבתי שאני לא נשען על מתנד זה או אחר בקביעת הסטופ לוס.
רונן
Re: סטופ לוס הוא המלך !!!