רונן
מה אתה אומר על גבעות יהש ? כדיי להיכנס.
תודה
Printable View
רונן
מה אתה אומר על גבעות יהש ? כדיי להיכנס.
תודה
ספקולציה.
[יתר120]
החברה הוציאה הבוקר הודעה מידית לבורסה ( קישור) על גילוי סימני נפט וגז בקידוח מגד 5 (ליד ראש העין).
יקח הרבה מאד זמן עד שיתקבל אישור האם בכלל יש שם נפט/גז והאם הם קיימים
בכמויות מסחריות.
"עם זאת הבהירה גבעות כי "בשלב זה של מהלך הקידוח לא ניתן לקבוע את משמעותם של ממצאים אלו". עוד הוסיפה החברה, כי רק לאחר סיום הקדיחה וכל הפעולות הנחוצות, כולל ביצוע לוגים חשמליים ומבחני הפקה ועיבודם, ניתן יהיה לגבש הערכה באשר לשאלה האם מדובר בבאר מסחרית. "
ב- 12 השנים שאני בבורסה ראיתי הודעות כאלה למכביר, והציבור מתנפל כאילו
אין מחר.
אם אתה מתעקש להיות חלק "מהחגיגה" הזו, למה שלא תקנה אופציה בשבריר המחיר ?
זכור ! כגודל העליה כך עומק הנפילה !
לא ממליץ
רונן
תודה רונן
חבר'ה אני מציע שתיכנסו לקישור הבא :
http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=84&t=5143
פשוט תופעה... :P
בסד
בבוקר כמעט רצתי לקנות,אבל חשבתי לא להיות פזזה,ואכן מה אתה אומר איזה מניה היום במדד 75 או 25 הכ הכי תודה
ברוכה הבאה,
תטיילי קצת בפורום ... יש פה אוסף לא רע ...
בהצלחה,
רונן
אם הבנתי נכון את שיטת הניתוח הטכני, היא אמורה להיות כלי לחיזוי התנהגות עתידית של ציבור הסוחרים על-סמך דפוסי עבר, ומכאן שניתן להעריך בסבירות מסויימת תנועה עתידית במנייה נתונה ללא קשר לתנאי המאקרו בהם המניה מתקיימת. את התנפלות הציבור ביום חמישי על מניית גבעות יהש לא היה ניתן לחזות מראש מן הסיבה הפשוטה שהודעת החברה - ולא ביצועי המניה שלה עד אתמול - היא שהיוותה את הזרז לזינוק הדמיוני אתמול. יחד עם זאת, וכאן השאלה, האם ניתן על-ידי הסתכלות בגרף של יום חמישי להעריך כיצד יתנהג ציבור הסוחרים ביום ראשון? או שמא הניתוח הטכני אינו בר-יישום להסקת מסקנות מיום מסחר בודד?ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
תודה ובהצלחה.
ענית בעצמך בסייפא של שאלתך.
גבעות טסה 473% בגבוה יומי אבל רק 226% בסגירה. הווה אומר ישנם רבים שמופסדים שם חזק נכון לעכשיו. מדובר בחבורה עצומה של מהמרים שמנסה לעשות סיבוב. אין הסבר אחר לגרף המטורף הזה. מפליא אותי איך אנשים נופלים בפח הזה כל פעם מחדש ולא לומדים מ"התגליות" הקודמות שצריך להיות זהירים בתגליות נפט בכלל ועם גבעות בפרט.
ועוד התברר אח"כ שלא במקרה הודעה יצא דווקא ביום מימוש של גבעות אופציה 7. :roll:
שלום רונן,
בהתבוננות על הגרף היומי של "גבעות יהש" מיום חמישי האחרון ניתן לראות שיש קפיצה אדירה אל 400%+, ולאחריה נפילה דרמטית.
עברתי על כל העסקאות היומיות בנסיון להבין מה קרה שם, ולא הצלחתי.
צירפתי את רשימת העסקאות, עם הדקה המדוייקת (13:48 המניה ב-400%, 13:49 המניה ב-284%). לא הצלחתי למצוא עסקאות בנפח משמעותי באותה הדקה.[attachment=0:mwi6b8rb]Gvaot Yahash.JPG[/attachment:mwi6b8rb]
האם תוכל להסביר מה קרה שם בדיוק?
תודה מראש,
אבישי
לא העלת את השאלה בפניי האדם הנכון.
אני אנליסט טכני לא יועץ ספקולציות :-)
תעלה את זה בפני שחקן_מעוף או בפורום הראשי או בפורום מניות.
ומבלי להתיימר אענה באופן כללי:
שער אחרון נקבע לפי העיסקה האחרונה שבוצעה (גם אם רק שקל אחד החליף ידיים).
המשמעות של מה שאתה מציג היא, שהיה מישהו שהיה מוכן למכור בירידה של 120% ומישהו גם קנה ממנו ב- 10.7 אלף שח. באותו רגע נקבע שער חדש למניה ...
אם אתה שואל אותי למה? אינני יכול לענות על כך. אולי הספיק לו לבחור והוא החליט לממש... אולי הכניס פקודה מוקדמת ולא עדכן אותה ... ממש לא יודע ... תופעות כאלה מתרחשות כל הזמן ובמיוחד כאשר קיימת התרחשות היסטרית וחסרת ראציונאל במניה כלשהי.
רונן
שחקן לא מתעסק עם מניות מהסוג הזה ואמר את זה
אין ספור פעמים, נהפוך הוא הוא תמיד מזהיר
מי שמתעסק עם מניות מהסוג הזה מסכן את כספו!
כפי שאנחנו קוראים בשפת האתר
המניות הללו הן חיש גד עד שיוכח אחרת
כתמיד (ואני לא אפסיק לעשות זאת!)
תודה רונן, תודה אליזה!
אבישי
הודעה מיידית:
גבעות - 2 עסקאות מכירה של בעלי עניין מחוץ לבורסה
המידע על כך מועבר כרגע ע"י אקסלנס למנהלי תיקים...
לידיעתכם
הי רונן,ציטוט:
האם תוכל להסביר לכאלו שאינם מביני עניין מה המשמעות של שתי העסקאות המדוברות?
כמו כן - להלן קישור עם הבהרה של הבעלים בנוגע למה שקרה היום:
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/...c=111&tmp=6654
בגבעות אין בעלי עניין.
איך תיתכן מכירה?
ציטוט:
יש.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Tam
http://trade.bankleumi.co.il/trade/info ... t_bi&zzz=0
יש 2 עסקאות מחוץ לבורסה היום
אחת ע"ס 12 אש"ח והשניה ע"ס 245 אש"ח - לא מופיע בשום מקום שזה בעלי עניין - במיוחד שאתמול יצאה הודעה שהם מימשו את כל הזכויות שלהם לאופציה 7.
יתכן (ושוב נראה לי שזה פשוט לא נכון) - שהם השתמשו בכסף עבור המימוש של האופציות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אורחאן