-
מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת
בקצרה, כפי שכבר הבנתם אנו נכנסים לפקיעה עם אסטרטגיית 29/11 - האסטרטגיה היחידה מתחילת החודש שלא הניבה 10%. מחר אעלה סיכום של האסטרטגיה, כמידי חודש סיכום חודשי, וגם את הסיכום השנתי.
היום יכלתם לראות הפגנת כח ברוטאלית מצד השחקנים, שמצידנו נלחמנו במשולש אירופה ירוקה, חוזים חיוביים וארביטראז' קיצוני (טבע מעל 2%, מערכות 1.5% ועוד לא מעט מניות).
בולט מכל הוא כמובן הפער בין המעוף, לת"א 75 עם הפרש של כ 1.5%. מבחינת מפת הפוזיציות
האסטרטגיה מוכנה. מבחינת וול-סטריט, הנבואה ניתנה לשוטים אך לא צריך ירידות חדות אלא נסתפק בכך שלא תהיינה עליות חדות. משם הדרך כבר קלה.
התופעה אליה כיוונתי בכותרת:
אני מוכן להשקיע בחברי האתר גם שעה לפקיעה בלחץ אדיר של פקיעה + סוף שנה, אך יש כאן מספר "חברים" שפשוט נראה לי הגיעו (או אולי נשלחו?) פשוט לזרוע הרס ופאניקה. לא יתכן שמספר אנשים כאן ביצעו את התיקונים ועדיין מסמנים גבולות לא הגיוניים, ויותר מכך אף הגבול העליון לא זז מבחינתם... תיקון שווה כסף ובכל זאת, כמה אלפי שקלים לאורך הדרך באופן מוזר לא תורגמו למתיחת הגבול העליון או תורגמו לנקודה וחצי.
על אותו משקל, אותם אנשים זועקים עד כמה מצבם הידרדר מאתמול כשגם קולים וגם פוטים נחתכו היום באכזריות - כך שבהחלט תמוה הדבר שלא לומר בלתי אפשרי (!) מצב האסטרטגיה היום בפירוש השתפר, ורק לשם ההבנה גם בלי התערבות השחקנים ועם סגירה של 0.4 פלוס, עדיין
המצב היה משתפר כך שהזעקה פשוט לא היתה במקום.
המנהלים התבקשו לתת לכך דגש, משום שזה חורג מגבולות חוסר המקצועיות או ההבנה.
המשך יום טוב.
-
Re: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת
שחקן תודה על כל פועלך המצוין.
אני חושב שהתעלמות מנומסת היא הגישה הנכונה. תגובה אגרסיבית למחוללי הפאניקה רק מעצימה אותם.
99.999999999% מאנשי האתר מעריכים ומוקירים את כל מה שאתה והצוות הנפלא עושים. יישר כח.
ומילה לפאניקיסטים: יש עוד אתרים ... :evil:
-
שחקן יקר
אני ממש לא מצליח להבין אותך , למה אתה מתרגז?
האתר הנהדר הזה הוקם על ידך בשבילנו. אנחנו נהנים, מעריכים ומוקירים עד למאד. מוקירים תודה מהלב וניצבים מאחוריך בטוב וברע.
אבל אף פעם זה לא היה, לא הווה ולא יהיה כולם.
ברגע שבנדיבותך הרבה פתחת את האתר הזה בחינם לכל דיכפין, היית אמור לדעת שיבואו גם כאלה שכוונתם אינה טהורה,כל מיני מלעיזים, בעלי כוונות זדון או כוונות נסתרות.
אתרים אחרים ישתלו נציגים, עיתונאים שמתקשים בהבנת הרעיון שמאחורי האתר, התופעה של "שחקן מעוף" שאומרת נדיבות לזולת, עזרה, וחברות טובה בין כולם. זה לא שכיח ולא נפוץ במחוזותינו, ולכן חריג ושונה.
אבל בטח ובטח, שאין בכך שום סיבה שצריכה להרגיז אותך, או לפגום בהנאתך ובהנאתנו.
אם לא בצ'ט אז בהודעה. אם לא בהודעה אז תימצא דרך אחרת. אנחנו נהנים מהאתר ורוצים בכניסותיך החטופות. זה כבר חלק מההווי של האתר, משרה בטחון, ומהווה נידבך חשוב.
התרגלנו לשמור על האנונימיות שלך, ואנו מכבדים זאת. ככזה עשה כל מאמץ, בבקשה, ומצא את הדרך להמשיך ולהכנס.אנו מעריכים זאת מאד, ויש בכך משום שמירת הקשר האישי איתך, האלמוני שבראש המחנה.
קנאים ורעי לב תמיד היו ותמיד יהיו, ואל לנו לתת להם להשבית לכולנו את ההנאה הצרופה שבנוכחות שלנו ושלך באתר.
מחזק את ידיך, באמונה בדרכך, בהנאה ובהוקרת תודה ללא כל קשר לשאלה אם וכמה נרויח מאסטרטגיה זו או אחרת.
דרך אגב, אני מניח שברור לך, שבלעדיך חלק נכבד מהחברים פה לא היה יודע, מבין או עוסק בכלל בנושא הנגזרים. זה לזכותך הבלעדית.
ושוב תודה, והצלחה במעשי ידיך.
-
שחקן אני חייב להגיד שרוב הדברים שאני לפחות מעלה ועוד חדשים כמו אביעד לדעתי (מקווה שאני לא טועה והוא גם חדש ) ובמיוחד אנשים שעובדים עם הקובץ של RH2000 מעלים את הדברים פה והכל מרצון ללמוד
החדשים שכאן ישמחו לדעת באמת ובתמים למה הם טועים אם הם באמת טועים
לגבי הדיון לגבי זה שבפקיעה ב1130 על פי הקובץ המדהים אני חייב להודות שהועלה פה אנחנו עדיין מפסידים זה מה אנחנו רואים בקובץ האם אנחנו טועים ? אשמח אם מישהו מהותיקים פה יעזור לנו ברישום האסטרטגיה והבנה איך ב 1136 או תחום גבוה יותר עדיין מרוויחים
ושוב הכל מרצון ללמוד מהאתר המדהים הזה וממך שחקן הדיונים הם רק להפריה הדדית ולימוד
אז אם אחד המנהלים או אחד הותיקים יסביר לנו החדשים איך הגיעו להגנות מעבר 1130 בפקיעה על ידי פירוט האסטרטגיה באמת שנשמח
אם לא נמשיך ללמוד בדרך הקשה
כי מספיק דוגמא אחת למעקב של אסטרטגיה כולל תיקונים נלווים של אחד המנהלים נוכל להבין את הטעויות שלנו באם יש
בהצלחה שחקן אתה איש אמיתי קח את כל מה שנאמר ברצון לייעל פה דברים
-
לשחקן
תודה על האתר. מכיוון שהוא שלך זו לא דמוקרטיה וזכותך לפעול בו כראות עינך נגד מי שמזיק לו לדעתך.
חזק ואמץ אתה והמנהלים.
-
אין לך טעות,
חישוב הרווח או ההפסד הינו פשוט,
כל נקודה מעל האופציה (קול) היא 100 שקל,
כל נקודה מתחת לאופציה (פוט) היא 100 שקל.
החישוב הוא מתמטיקה פשוטה,
אתה יכול לרשום מחירים בטבלה על דף,
ולרשום תרחישים אפשריים,
אצלי הגבול העליון הוא 129.
אם אתה מעוניין אתה מוכן לרשום פה את מחירי האופציות שלך ,
תרשום גם את התקבול מכל התיקונים,
ואני אראה לך חישוב מתמטי פשוט לגבי כמה תרחישים (נניח מדד 130 ,135 , 127).
בכך אופן , לא מאמין שמישהו עבר את ה 135 בגבול העליון,
אלא אם הוא עשה דברים מחוץ לאסטרטגיה.
* אני לא חושב שמישהו מהמנהלים עשה את האסטרטגיה , הייתי שמח לראות למשל את מחירי הביצוע של אדמין שטען שהאסטרטגיה שלו מוגנת עד 140.
הנקודה שחשובה לי להבהיר היא שאתה לא טועה!!!
החישוב הינו פשוט, ואני מוכן להסביר לך אותו עד ידי דוגמא (שתנתן ממחירי הביצוע שלך)
-
שחקן יקר,
מי שהגיע או נשלח עם כוונות זדון יצטרך לאכול הרבה כובעים כשתפרסם את הסיכום השנתי, לא מכיר בשום מקום כזו תוחלת מדהימה.
אילו הייתי יודע ומסוגל לבנות לאורך שנה שלמה כזו רווחיות (או אפילו רבע מזה) ומישהו היה מתערב לי באמצע, לא יודע מה הייתי עושה לו, לעומתי, אתה "סופר" עדין ומנומס.
בקשה לי אליך ולמנהלי האתר:
אליך - אל תיקח ללב, הם לא שווים את זה.
למנהלי האתר - תעשו מה שאתם יודעים לעשות בנדון.
לדורון - אותם "פאניקיסטים" אחרי שהרסו אתרים אחרים, כנראה לא נשארו להם אתרים להרוס אז באים לכאן, ולדעתי אי אפשר להשאיר אותם ללא תגובה, לא בגלל שחקן אלא דווקא בגלל חברים אחרים שעלולים בשעת לחץ לפעול לפי "המלצותיהם" ולהינזק .
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
שחקן אני חייב להגיד שרוב הדברים שאני לפחות מעלה ועוד חדשים כמו אביעד לדעתי (מקווה שאני לא טועה והוא גם חדש ) ובמיוחד אנשים שעובדים עם הקובץ של RH2000 מעלים את הדברים פה והכל מרצון ללמוד
החדשים שכאן ישמחו לדעת באמת ובתמים למה הם טועים אם הם באמת טועים
לגבי הדיון לגבי זה שבפקיעה ב1130 על פי הקובץ המדהים אני חייב להודות שהועלה פה אנחנו עדיין מפסידים זה מה אנחנו רואים בקובץ האם אנחנו טועים ? אשמח אם מישהו מהותיקים פה יעזור לנו ברישום האסטרטגיה והבנה איך ב 1136 או תחום גבוה יותר עדיין מרוויחים
ושוב הכל מרצון ללמוד מהאתר המדהים הזה וממך שחקן הדיונים הם רק להפריה הדדית ולימוד
אז אם אחד המנהלים או אחד הותיקים יסביר לנו החדשים איך הגיעו להגנות מעבר 1130 בפקיעה על ידי פירוט האסטרטגיה באמת שנשמח
אם לא נמשיך ללמוד בדרך הקשה
כי מספיק דוגמא אחת למעקב של אסטרטגיה כולל תיקונים נלווים של אחד המנהלים נוכל להבין את הטעויות שלנו באם יש
בהצלחה שחקן אתה איש אמיתי קח את כל מה שנאמר ברצון לייעל פה דברים
אני מצטרף למה שרונו ביקש לגבי פרסום הבטחונות.
רוב רובם של חברי האתר וביניהם אנוכי, מעריכים מאוד מאוד את שחקן והמנהלים באתר ולא אוסיף עוד מילות הערכה כי קצרה היריעה מלהכיל את כל המחמאות ודברי השבח ... :)
ובזה שלא יהיה לאף אחד ספק ואפילו לא לרגע.
ועכשיו לעניין...
אני חושב שמאוד מאוד יעזור, ואני חושב שכבר הצעתי/ביקשתי בעבר, אם שחקן יפרסם בכל פתיחת אסטרטגיה ובכל עדכון של אסטרטגיה קיימת את מחירי הביצוע והבטחונות הנדרשים/השינוי בבטחונות.
אין שום דבר יותר ברור מזה !
וזהו !! יותר לא יהיו תהיות, לא יהיו שאלות ולא יהיו אי הבנות.
כמובן שמחירי הביצוע של שחקן יהיו נכונים לרגע כתיבת האסטרטגיה/עדכונה ולא בהכרח יהיו מחירי הביצוע שלנו. אך עדיין הדבר יעזור לנו להבין את ההבדל בין מצב הפוזיציה שלנו לבין מה שפרסם שחקן.
אני בטוח שזה יוריד בערך 70% אם לא יותר ממה שנראה כמו "זריעת פניקה" או "חוסר הבנה/מקצועיות" או "אנשים שנשלחו לגרום נזק לאתר".
מאוד מקווה שתשקלו בחיוב את הצעתי.
תודה מראש ובהערכה רבה :)
-
רונו מבינה את דבריך, נשתדל לחשוב
על דרך כדי לשפר ולהשתדרג כדי שתבינו
טוב יותר, יחד עם זאת אני מציעה בחום
לעבור את הקורסים המוצעים כדי לשפר
את יכולותיכם בצורה ניכרת, גם החבר'ה
שנמצאים בחדר אופציות עוזרים ועושים
עבודה נהדרת מתוך השתדלות ורצון ללמד
ולהסביר,חוזרת
שוב אין שום בעיה עם השאלות ועם הרצון
להבין וללמוד נהפוך הוא, יש לנו בעיה
עם http://אנשים שזורעים פאניקה, ומחליטי...ה וזהו!!!
-
שחקן שלום,
ליוויתי את האסטרטגיה מיומה הראשון , בחרתי להיות בה מבחירה חופשית תוך מוכנות להגיע איתה לפקיעה ולעשות כל שידרש במהלך הזמן, ולבצע בה את כל השינויים. במהלך איסטרטגיה זו למרות שביצעתי את כל השינויים - אלה לא בוצעו בזמן ובמדדים שהנחית אותנו אלא בזמן שנחשפתי ושיכולתי לבצע שינויים - מה שמלמד על סבירות מסויימת לפערים - חלקם מהותיים ומשמעותיים.
כמו - כן יש לקחת בחשבון שלחלקנו אין כלים מדוייקים ( תוכנות וכדו') להזין נתונים ולקבל תוצאות קרובות למציאות. - מצאתי שבכלים החינמיים באינטרט כגון OPTIONLINE יש פער בסימולציות רווח והפסד - דבר שמעוות את ההבנה והתפיסה של מצב האסטרטגיה.
יהיה נכון לנסות ולמצוא פתרון לכך אפילו ע"י כך שיהיה מסמך המרכז בטבלה את האסטרטגיה , את ערכיה והשינויים בה - מסמך פשוט לכל מי שאיבד את דרכו במהלך החודש. סבורני שזה יסייע ויתרום - וזאת עד לפיתוח של כלים כפי שיש בכוונתכם לפתח.
לסיום חלקנו - עדיין "גוזלים" בענייני מעוף ומנסים לעשות את הפעולות בפעם הראשונה- מאחר שכך אני מניח שחלק מן החברים באתר יביאו לידי ביטוי חששות , התרגשות ואפילו בהלה, לנוכח הפסד אפשרי - הדבר הוא חלק טבעי מכך שהאתר דינאמי ומתפתח וחברים חדשים נרשמים אליו מעת לעת.
כולנו לאחר זמן קצר לומדים להבין שאנו פועלים מתוך בחירה ולוקחים את הסיכונים על עצמינו אף שאנו מעריכים וסומכים עליך ועל האתר שהקמת - שלעניות דעתי , אין לו אח ורע בשום מקום אחר.
תרשה לי לאחל לך ולמנהלי האתר וחבריו
בריאות ואהבה.
המשך יוזמה ועשייה מוצלחים
שנה אזרחית טובה
ופקיעה מדוייקת חודש בחודשו.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי aliza668
רונו מבינה את דבריך, נשתדל לחשוב
על דרך כדי לשפר ולהשתדרג כדי שתבינו
טוב יותר, יחד עם זאת אני מציעה בחום
לעבור את הקורסים המוצעים כדי לשפר
את יכולותיכם בצורה ניכרת, גם החבר'ה
שנמצאים בחדר אופציות עוזרים ועושים
עבודה נהדרת מתוך השתדלות ורצון ללמד
ולהסביר,חוזרת
שוב אין שום בעיה עם השאלות ועם הרצון
להבין וללמוד נהפוך הוא, יש לנו בעיה
עם
http://אנשים שזורעים פאניקה, ומחליטי...ה וזהו!!!
היי ליז,
לגבי אנשים שזורעים פאניקה באופן שיטתי ושלא מתייחסים להערות המנהלים - את הכעס לגביהם אני יכול להבין.
אבל בדבריו של שחקן, משפט אחד אחרי "זורעי הפאניקה", הוא התייחס לאנשים שמסמנים גבולות לא הגיוניים.
אני מאוד מקווה ששחקן לא התכוון בין היתר למה שאני כתבתי, כי למען האמת זה די פוגע.
כל מה שכתבתי זה מתוך מה שאני מבין ורואה אצלי. אני משתדל לא לכתוב את דברי בנימה ביקורתית כיוון שכמובן לא זאת כוונתי.
אך אני חייב לציין את התעלמותם של מנהלי האתר כאשר נשאלים שאלות קונקרטיות בעיקר שמדובר בדברים שלא עולים בקנה אחד עם הכרזות כמו "סגירה ברווח של X%" או דיווח על רווח כזה או אחר.
כמובן שלא חייבים כלום לאף אחד, אך לפעמים נשאלות שאלות חשובות שלא מקבלות שום תגובה. (אם יש צורך אני יכול להצביע על המקרים בהודעה פרטית).
אני בטוח שאף אחד לא מטיל שום ספק בתשואות המדהימות וביכולותיו של שחקן, אך אני באופן אישי ואני חושב שגם אחרים, נעריך יותר אם ההכרזות יהיו מדוייקות יותר תוך התייחסות לביצועים של חברי האתר והתגובות שכותבים.
בכל מקרה, וכמו שכתבתי קודם, אני מלא הערכה לשחקן, לאתר, למנהליו ולחברים בו.
ואני מקווה שדברי לא ישמעו כאילו רצוני להרע.
-
רונו ואביעד וכל שאר החבר'ס היקרים ביחד ננסה למצוא פיתרון
לבעיה כפי שהסברתי בתגובתי הקודמת
לא טענתי לרגע את מה שאמרת, ודבריו
של שחקן נועדו למי שמחשבתו היא מזימתית
להרע לקהל המשתמשים שלנו, ולא לאנשים
כמוך ואחרים שמנסים ללמוד, תאמין לי שאנחנו
מאד מבדילים בין הדברים. תנו לנו קצת קרדיט.
תמשיך לשאול וללמוד :d ומקווה שהחבר'ה המקסימים
כאן יעזרו לך, לגביי אינני יכולה לעזור במשהו
שאינני יודעת אותו היטב, ולכן אני לא הכתובת.
בדרך כלל כשאני מודיעה על סגירת רווח, זה משהו
שמעדכנים אותי להודיע, שום דבר לא נעשה על דעת
עצמי ובלי אישור.
אביעד (הנה תקנתי) לאט לאט ובטוח תלמד הכל אל תדאג, לא בנו
את רומא ביום אחד, הסבלנות תשתלם,
בהצלחה מחר בפקיעה :d
-
לדעתי אם נסכם את הדברים
אין כמו ההצעה המשותפת שלנו אביעד
והיא :
כשהשחקן מעלה אסטרטגיה הבאה אז לעלות את הסטרייקים עם המחירי קניה/כתיבה וכמות בטחונות
ואחרי כל תיקון שנעשה מה השתנה מבחינת בטחונות לאסטרטגיה ושוב מה המחירים של התיקונים של כל כתיבה /קניה של אופציה .אם שחקן יוכל לעשות זאת זה הכי יעזור לנו ויביא לבדיקה מדויקת לכל אסטרטגיה ואסטרטגיה
אם יקבלו את דעתי ושל אביעד והכל למען מטרה טובה זה יעזור
פשוט מכניסים את הנתונים ששחקן אמר לקובץ ורצים איתו וככה לומדים וכמו שאתה שם לב שחקן יש פה אנשים שמאוד רוצים להתקדם בתחום הזה פה ומודים לך בכל רגע מראש
אז בהצלחה ונשמח אם יקבלו את הרעיון המסכם שנכתב למעלה
-
תודה ובהצלחה לכולם.
(התגובה הארוכה שלי לא הצליחה לעבור. הפסדתם!)
-
רונו הרעיון לא רע
השאלה היא האם יש מישהו
שיהיה מוכן לעשות את זה ברגע
האמת? מישהו עם תוכנה טובה?
אם יש מישהו אחד כזה אולי
זה ישפוך אור וימנע בעיות
עתידיות
רונו אל לכם לשכוח שלא כולם
נכנסים באותו רגע נתון, לכן
עליכם להחליט על מישהו שתסמכו
עליו.
בהצלחה
-
ליז
ברגע ששחקן נותן את האסטרטגיה הוא יתן את המחירים שהוא קנה /כתב ומה הבטחונות שהוא עשה
כמובן שמי שנכנס מאוחר יעשה התאמות וזה באחריותו
אבל כל הרעיון הוא מעקב של מחירים ברורים של האסטרטגיה שנתן שחקן ועל פי להבין בדיוק בסופו של דבר חד משמעי כשסוגרים את האסטרטגיה מה הרווח כמה אחוזי רווח היו וזה בקובץ קל לבדוק כמובן אם יש את המחירים שהוא נתן
בהצלחה
-
נתתי תשובה לאביעד בפרטי
לא יכולה להתחייב לכם לזה
שאביעד יסביר לך בפרטי
-
תודה למגיבים. חלילה לא התעצבנתי ולהיפך דוקא אלו שאני והמנהלים כיוונו אליהם לצערי
לא הגיבו. אין בעיה לטעות, כולנו טועים ובפרט שאלו הצעדים הראשונים. פשוט לרשום
כשהמדד אדום כי הנזק עלה מאתמול להיום בעוד 3000 ש"ח זה כבר מוגזם.
אני לא מסכים שזו לא דמוקרטיה - האתר הוא בהחלט דמוקרטי וציינתי כבר בעבר,
לאן שאתם תחליטו לקחת אותו לשם הוא יתפתח. אני מצידי אשתדל
לעמוד בכל הבקשות וכך גם יתר המנהלים.
המנהלים יכולים להעיד את שקרה היום: ההודעה באה בעקבות לא פחות מ 30 מיילים
של אנשים שנלחצו לאחר ששוב הסבירו להם שההפסד בלתי מוגבל (האסטרטגיה בכלל
מגודרת במלואה) ושבסוף היום הנזק יוכפל (בעוד שהשחיקה היתה מטיבה עם האסטרטגיה
גם במקרה עליות של עד כחצי אחוז).
לי אישית קשה לענות על כל המיילים הללו, אך יחד עם זאת אני מרגיש אחריות ואף חובה
לכתוב לאותם אנשים פן יעשו טעות ויסגרו בשל חוסר הבנה.
מבחינת ההצעה לרשום מחירי קניה/מכירה - מעט בעייתי, משום שלא מדובר במניות. ההפרש
של מספר דקות באופציות בטח בשבוע פקיעה יכול להיות גם של עשרות אחוזים. יחד עם זאת,
אני מעריך שהתוכנת SMS תפתור את הבעיה משום שהיא תציג מחירי קניה/מכירה ברגע
העלאת המודעה, וכמובן בהתאם את אחוזי הרווח.
-
ראיתי שמישהו כתב אם נכון מה שכתבתי ואם בצעתי בכלל.
אני חושב שהתיק שלי הכי מוכר באתר אני כותב כל מה שאני עושה ובאיזה שערים (לדוגמה שורט
נדלן 280).אני בצעתי את האסטרטגיות מהיום הראשון בהתחלה בבודדת ואחרי זה כבר כחלק מהתיק האישי שלי כי אסור לי לסחור במניות יומי.
הטעות היחידה שלי באסטרטגיה ויעידו יוסף ונירי כי אני כתבתי את זה בחדר אופציות בזמן שזה קרה היא שבמקום 1080 כתבתי 1090.חוץ מזה נדה.
אבל עזבו יש לי הצעה יותר טובה ואני יעשה משהו שעד עכשיו נשמר בסוד.
גלובס לא סתם כתבו על האתר !!! הם רצו הוכחה על התשואות ולא הסתפקו בזה שהכל מתועד.
כל המנהלים מכירים את זה וכל ההתיעצות שהיתה מאחרי הקלעים אם לחשוף תיק אישי של שחקן ואת התיק של האתר --->>> התיק שלי עם תאריכים והכל כי אני הייתי כאן מהאסטרטגיה הראשונה.לאחר ההתלבטות ובגלל שחששנו שאם לא נשתף פעולה יציגו את הדברים בצורה שונה העברנו את החומר אחרי בדיקה של 2!!! רואי חשבון חתומים על מסמך התשואות.
עזבו את הכל ועזבו מלה שלי לעומת מלה של מישהו אחר.תיכנסו לכתבה ותלחצו על השם של צאלה קוטלר ותכתבו לה שתעלה את התיק שהועבר אליה או שתציג אותו בגלובס או כל דבר אחר.אני מזכיר רו"ח חתום על זה ואם תרצו נוסיף גם נוטריון ואז תגידו לי מה התשואה מה ההגנות וכמה עשינו.אם אני אומר שאני מוגן עד נקודה מסוימת זה בגלל שאני פשוט מוגן עד נקודה מסוימת.סתם נקודה למחשבה ביום שני האסטרטגיה היתה ברווח ופתאום היו כאלה שהרויחו 1000 לאסטרטיגה אחרים 800 אחרים 200 ואפילו כמה שטענו שהםפ במינוס קל.איך יכול להיות? מחירים שונים רבותיי זה כל ההבדל :d :d
-
שלום לכולם,
אני חייב לציין כאחד שחבר באתר עוד מראשיתו שעם כל הכבוד לכל החברים אני חושב ש"קצת" מגזימים בדרישות ובבקשות מ"שחקן".
מקבלים סקירה מאלפת פעם בשבוע {ועוד לא מעט אינפורמציה בצאט},מקבלים הנחיות לאסטרטגיה בנגזרים כל שבוע +מעקב צמוד של "שחקן" לעיכונים ותיקונים,המון אינפורמציה זורמת פה בפורומים השונים,מעקב צמוד של מנהלים 24 שעות על הנאמר ונכתב בצאט+פורומים,חו"ד על מניות אגחים ומה לא ובכלל כמעט בכל רגע נתון שנמצאים באתר יש המון חברה טובים עם נכונות לשתף ולעזור ובכלל..
ומצד שני כל שבוע מבקשים ששחקן או אדמין יתנו פירוט לפעולות שלהם בני"ע כולל מחירי קניה/מכירה בטחונות, עוד מעט גם יבקשו העתק של הצהרת הון. נו באמת אני חושב שיש גבול לכל דבר גם אם זה בא מהמקום הכי נקי.
אני סבור ש99.95 מגולשי האתר סומכים בעיניים עצומות על המלצותיו של "שחקן". מי שרוצה שיעשה,מי שלא בנוי לתחום שלא יכנס{הכוונה שהינו "לחיץ"} ומי שעושה ומחליט לקבל עצות מ"שחקנים" אחרים זו באמת בעיה שלו.
מקווה מאד שלא פגעתי באף אחד ובמידה ומישהו מרגיש שכן,מתנצל מראש.
המשך הצלחה לכולם
-
עוד דבר נוסף,היות וכל אחד יש לו הסכמים שונים עם הגופים שאיתם הוא מבצע את הפעולות אזי גם אם שחקן ירשום אין לזה רלוונטיות לאחרים.
כמו שגם מחירי הביצוע אינם רלוונטים היות וכל אחד מבצע בזמן אחר {אני מודע לזה שכבר הוסבר פה הנושא הזה ורק לראיה ההפרשים הגדולים שהתגלו בביצוע ה"גאפ" אתמול במהחך כמה דקות בסה"כ}.
בינתיים הספקתי גם לקרוא את תגובתו של אדמין ואני עדיין חושב שאף אחד פה לא חייב להוכיח לגולשי האתר ובטח לא לגולשים שאינם באתר מה יכולתו של "שחקן"
מי שנמצא פה לא צריך כתבה או פירסום של מסמך וחתום ע"י רואה חשבון או כל אחד אחר.
שוב, יש גבול לכל דבר,לא?
אותי בכל אופן התגובות הללו יותר מכעיסות מאשר אלה שצועקים "מפסידים" קטסטרופה" וכו.
-
אני רוצה להגיד, שאני השתתפתי בדיונים השונים לגבי אופציות שיפור האסטרטגיה היום. אבל הוספתי וכתבתי בכל הזדמנות שאני נשאר באסטרטגיה כפי שהיא ולא עושה שום שינוי. כל הכוונה הייתה לימודית, ואני מקווה שככה הדברים הובנו. הבוקר באמת לא הבנתי איך נצא מהאסטרטגיה בשלום. אבל סמכתי ואני סומך על שחקן, שאמר פעם באחד המקומות:
"אני דואג לכסף שלכם יותר מאשר לשלי"....
-
לכל החברים הדנים באסטרטגיה
אני מבקש רק להזכיר לכולם שאין לבדוק את האסטרטגיה עפ"י הפוזיציה הקיימת, ויש לקחת בחשבון את ההכנסות שהיו ממנה בהתחלה וכן את הרווחים שנבעו מכל התיקונים שעשינו, כולל ההוצאות שהיו
כל צבר המזומנים שהיה למן ההתחלה, דרך התיקונים ועד לסגירה, הוא מכלול אחד שלם, וככזה יש לראות אותו כשבאים לסכם את חשבון הרווח וההפסד
זו האסטרטגיה הראשונה שעשיתי מעודי, ומאז עשיתי בהצלחה מרובה גם את כל השאר.
בי"ס מצוין, ולפי החישובים שלי, וקל לי כי היא הופעלחה בחשבון חדש לחלוטין שנפתח לצורך זה, המצב לא רע
-
קרח דמי כיס תמים וכל השאר
באמת שהתגובה שלנו לא הופנתה
אליכם, אלא ל"עושי צרות" למיניהם
וגם שחקן הדגיש זאת. תמשיכו לעשות
את מה שאתם עושים, הדיונים המעולים,
ההתייעצויות והעזרה ההדדית.
לא ניתן לעושי צרות כאלו ואחרים, שמגיעים מכל
מיני מקומות שהם נשלחים מהם, לעצור אתכם
ואותנו.
יישר כח!!
בהצלחה :d
-
אדמין, מבקשים דבר פשוט שאתה בתור מי שמעיד על עצמו כמי שמבצע את כל האסטרטגיות של שחקן יכול לעשות בקלות. פשוט לרשום את הפעולות והמחירים שביצעת באשכול ובזמן אמת. זו לא טרחה שהרי מימלא אתה מעיד על עצמך שאתה רושם כל פעוולה ופעולה. אתם המנהלים מקבלים אולי את הרושם שהדרישה הזו באה כביכול על מנת לקעקע את אמינותכם ואין דבר פחות נכון מזה. כל עוד כל אחד ירוץ על סט אחר של מספרים , לא תהיה לו כל דרך להשוות ולדעת אם מצבו באסטרטגיה לעומת מה ששחקן ואתה מציגים נובע מעלויות פתיחה שונות, מביצוע לא נכון של ההוראות או מאלף ואחת סיבות אחרות. אני מאמין שהרבה מתחרים מקנאים באתר ולא יהססו לתקוע מקלות בגלגלים ולהציג את שחקן כמאחז עיניים, אבל מפה ועד להתייחס לבקשה לגיטימית בקשר עם בעיה שגורמת בלבול רב לחברים בחשד הדרך ארוכה.
אני מקווה שמישהו יקח על עצמו את ניהול האסטרטגיה בשוטף ויציג את הפוזיציה והעלויות בכל פעם שיש תיקון , וכך כל אחד אחר יוכל בקלות להשוות את עצמו לסטנדרד.אדמין אתה בהחלט נראה לי אותו אחד מתאים כי אני מניח שזמנו של השחקן מוגבל.
לא רואה איך SMS יפתור את הבעיה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
ראיתי שמישהו כתב אם נכון מה שכתבתי ואם בצעתי בכלל.
אני חושב שהתיק שלי הכי מוכר באתר אני כותב כל מה שאני עושה ובאיזה שערים (לדוגמה שורט
נדלן 280).אני בצעתי את האסטרטגיות מהיום הראשון בהתחלה בבודדת ואחרי זה כבר כחלק מהתיק האישי שלי כי אסור לי לסחור במניות יומי.
הטעות היחידה שלי באסטרטגיה ויעידו יוסף ונירי כי אני כתבתי את זה בחדר אופציות בזמן שזה קרה היא שבמקום 1080 כתבתי 1090.חוץ מזה נדה.
אבל עזבו יש לי הצעה יותר טובה ואני יעשה משהו שעד עכשיו נשמר בסוד.
גלובס לא סתם כתבו על האתר !!! הם רצו הוכחה על התשואות ולא הסתפקו בזה שהכל מתועד.
כל המנהלים מכירים את זה וכל ההתיעצות שהיתה מאחרי הקלעים אם לחשוף תיק אישי של שחקן ואת התיק של האתר --->>> התיק שלי עם תאריכים והכל כי אני הייתי כאן מהאסטרטגיה הראשונה.לאחר ההתלבטות ובגלל שחששנו שאם לא נשתף פעולה יציגו את הדברים בצורה שונה העברנו את החומר אחרי בדיקה של 2!!! רואי חשבון חתומים על מסמך התשואות.
עזבו את הכל ועזבו מלה שלי לעומת מלה של מישהו אחר.תיכנסו לכתבה ותלחצו על השם של צאלה קוטלר ותכתבו לה שתעלה את התיק שהועבר אליה או שתציג אותו בגלובס או כל דבר אחר.אני מזכיר רו"ח חתום על זה ואם תרצו נוסיף גם נוטריון ואז תגידו לי מה התשואה מה ההגנות וכמה עשינו.אם אני אומר שאני מוגן עד נקודה מסוימת זה בגלל שאני פשוט מוגן עד נקודה מסוימת.סתם נקודה למחשבה ביום שני האסטרטגיה היתה ברווח ופתאום היו כאלה שהרויחו 1000 לאסטרטיגה אחרים 800 אחרים 200 ואפילו כמה שטענו שהםפ במינוס קל.איך יכול להיות? מחירים שונים רבותיי זה כל ההבדל :d :d
-
אני מסכים עם RH2000 בכל מילה כאילו יצא לי מהפה
אדמין או מנהל אחר ולדעתי אדמין כי הוא באמת סוחר כמו שהוא אומר ( ולא שחקן מעוף שמאוד עסוק ) צריך לדעתי פשוט לכתוב מחירים כתיבה /קנייה וכך נוכל לעשות מעקב מדויק ואך ורק למען התאמה בין כולם פה ולא כדי להוכיח כלום לאף אחד וזו הנקודה
החדשים צמאים ללמוד ורוצים דוגמא
אדמין יכול לתת אותה עם אסטרטגיה מחירים מדויקים
RH2000 יוכל לשדרג לנו את הקובץ (אגב כתבתי לך ידידי לגבי שיצא לי מספר שלילי משוקלל בפוט 1110 האם יצא גם לך לאחר כפתור רכז פוזיציה בתיקון היום )
ואנשים טובים ישדרגו עם הצעות ייעול נוספות את האתר לגבהים חדשים יותר
נקווה שאדמין יסכים לבקשה שלנו
בהצלחה :d
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
תודה למגיבים. חלילה לא התעצבנתי ולהיפך דוקא אלו שאני והמנהלים כיוונו אליהם לצערי
לא הגיבו. אין בעיה לטעות, כולנו טועים ובפרט שאלו הצעדים הראשונים. פשוט לרשום
כשהמדד אדום כי הנזק עלה מאתמול להיום בעוד 3000 ש"ח זה כבר מוגזם.
אני לא מסכים שזו לא דמוקרטיה - האתר הוא בהחלט דמוקרטי וציינתי כבר בעבר,
לאן שאתם תחליטו לקחת אותו לשם הוא יתפתח. אני מצידי אשתדל
לעמוד בכל הבקשות וכך גם יתר המנהלים. ..........
.
אני חושב שהאנשים שכיוונתה אליהם פשוט פוחדים להגיב , או שכבר נזרקו מהאתר.
מה שהיה בבוקר שהיו אנשים בלחץ ופשוט ביקשו עזרה (אל תשכחו שיש כאן אנשים שזאת היתה האסטרטגיה הראשונה שלהם). אני לא עקבתי אחרי הכול (אני אישית כבר מחוץ לפוזיציה) ,אבל אני מניח שאם היתה יוצאת הודאת הרגעה גלובלית בבוקר מפי אחד המנהלים אז אולי זה היה נראה אחרת. אפשר היה במפורש לציין בהודאת ההרגעה שאין צורך להתיעץ באף אחד אחר באתר.
אבל כשזה לא קרה התחילו אנשים אחרים להגיב. (אין וואקום)
חלקם אני מניח באמת ניסו לעזור, וחלקם אולי פעלו ממניעים אחרים.
בכול מקרה , אני חושב שיש מקום לכול אחד להשמיע את דעתו.
בהצלחה לכולם בפקיעה מחר. (בשעה זאת סנופי +0.3 , נראה לי קטן על השחקנים למחר)
-
זה לא הסנופי זה שוב הארביטראז . גבוה מאוד למעלה נכון לעכשיו.
אני יסביר איך המערכת אמורה לעבוד ואז אולי זה יעשה קצת סדר.
שחקן מסמן הודעה מסוימת שהוא מעלה וומסמן במקביל את הפעולות השהוא הולך לבצע (אלה שיופיעו בהודעה).ברגע שהוא מבצע שלח אוטומטית הסטרימר זורק את הנתונים לאותה שניה כולל בטחונות מן הסתם ומתחיל לעקוב אחרי האסטרטגיה וככה גם בכל שינוי.אם מגיע ל 10 אחוז זה נסגר אוטומטי ומוציא הודעה.אם לא אפשר לדוג כל כמה זמן ולבדוק כמה אחוז רוח או הפסד יש שם שכמובן אם אין הצלחה זה ישדר את ההפסד.ברור שיהיו טיפלה הבדלים בגלל זמני הביצוע אבל זה אמור לפתור את הבעיה
-
לשחקן,אנא כנס.
שלום שחקן.
יש "רוב דומם" כמו בכל מסגרת אנושית נורמלית כלשהי.
רוב של אנשים שאינם שולחים הודעות או שולחים לעיתים נדירות.יש כאלה שרק קוראים את סקירתך,ויש כאלה שרק בצטים.קולם של אותם אנשים איננו נשמע.
שחקן,אני לא חושב שאפילו אתה מבין את תרומתך האדירה להמון אנשים,
את הבטחון שאתה משרה,את הניתוח המבריק שלך,ובכלל....
אנא אל תתייחס לאותם אנשים.לי באופן אישי נתת השראה ולימדת אותי המון(עוד מימי ביזפורטל).
שחקן,אני יוצא כרגע לדרך חדשה כסוחר נגזרים עצמאי (במטרה להתפרנס מזה),המון המון בזכותך ובזכות הכלים והידע שנתת לי.
שחקן,אם אצליח,דע לך שהצלת את חיי(פשוטו כמשמעו) כי נפשי נרקבה עד מוות כ"עובד בנק".
דע תמיד שיש אנשים כמוני,והמון.תודההההההה שחקן.תודה ענקית.
נ.ב
הנני רשום באתר מיום הקמתו,שחקן וודאי הנך זוכר אותי בשם המשתמש tubby. משום מה לפני שבוע המערכת חסמה אותי בגלל סיסמא שגויה ובשום אופן לא נתנה לי להכנס (קידוד או משהו כזה) ומנהל המערכת המליץ לי להכנס בשם אחר.
-
המשך קצר
ודרך אגב מעולם לא ביצעתי את האסטרטגיות שלך,הסגנון שלי שונה לגמרי.
-
האמת הספקת הרבה בשלושה ימים שאת באתר
-
Re: לשחקן,אנא כנס.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי החתול שמיל
שלום שחקן.
יש "רוב דומם" כמו בכל מסגרת אנושית נורמלית כלשהי.
רוב של אנשים שאינם שולחים הודעות או שולחים לעיתים נדירות.יש כאלה שרק קוראים את סקירתך,ויש כאלה שרק בצטים.קולם של אותם אנשים איננו נשמע.
שחקן,אני לא חושב שאפילו אתה מבין את תרומתך האדירה להמון אנשים,
את הבטחון שאתה משרה,את הניתוח המבריק שלך,ובכלל....
אנא אל תתייחס לאותם אנשים.לי באופן אישי נתת השראה ולימדת אותי המון(עוד מימי ביזפורטל).
שחקן,אני יוצא כרגע לדרך חדשה כסוחר נגזרים עצמאי (במטרה להתפרנס מזה),המון המון בזכותך ובזכות הכלים והידע שנתת לי.
שחקן,אם אצליח,דע לך שהצלת את חיי(פשוטו כמשמעו) כי נפשי נרקבה עד מוות כ"עובד בנק".
דע תמיד שיש אנשים כמוני,והמון.תודההההההה שחקן.תודה ענקית.
שמיל,
מתנצל מראש באם יש לי טעות, אך משהו לגמרי לא מסתדר לי.
למרות שמסכים אתך בדברים שכתבת על שחקן קשה לי להבין איך הספקת כל כך הרבה ביומיים וחצי , או שיש דרך לקרוא את כל התגובות באתר מבלי להיות רשום כחבר ?
בברכה
- דורון, זה לא 99.999999999%, אז בוא נתפשר על 99.98% מאנשי האתר המעריכים ומוקירים את כל מה "שהשחקן" והצוות הנפלא עושים, ולכן נשארו בחוץ אך ורק שני חברים, כי 10000x0.02%=2, אבל אותי מענינת יותר השאלה: "מדוע ולמה נחלש הדולר ביום רביעי? והנה התשובה:
By Ye Xie
Dec. 24 (Bloomberg) -- The dollar may extend its decline from almost the strongest level since September versus the euro after a report showed sales of new homes unexpectedly fell last month, raising concern the U.S. recovery may be fragile
- ואכן כי כן, הכבידו ההיצעים על וול סטריט בתחילת המסחר, וזה גם מה שהפיל את מדדי אירופה, אבל מיד אח"כ התהפכה המגמה בהפוך על הפוך: "למה? מדוע? והנה התשובה:
- השוק התאכזב מנתוני הצריכה הפרטית, מנתוני ההכנסה הפנויה, ומנפילה לא צפויה של 11% במכירות הבתים החדשים בנובמבר, לשפל של 7 חודשים ==> האכזבה מחלישה את הדולר בשווקי המט"ח ==> יש ביקושים למניות האנרגיה, למניות חומרי הגלם, למניות הסחורות, כי הם נסחרים בדולרים ==> הביקושים החדשים מחזירים את המומנטום, ההיצעים נקלטים, וול סטריט מתהפכת ==> כלומר, וול סטריט והדולר חזרו לפאזות הפוכות, אז בהצלחה לפקיעה, תודה
-
לאחר שינויים שנעשים באסטרטגיה, תמיד עולות שאלות בצאט לגבי הרכב האסטרטגיה לאחר השינוי, לפי דעתי יותר חשוב ממחירי הביצוע - הוא הרכב האסטרטגיה לאחר השינוי ,
לכן באם אפשר שבנוסף להוראות השינוי יכתב מה הרכב האסטרטגיה לאחר השינוי דבר שיקל וימנע טעויות.
תודה והמשך פעילות מבורכת לשחקן ולמנהלים.
-
עמית,
זה היה חזק!
כתבתי לך שאתה לא תמים (ואני לא בנגזרים). :)
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tamim
שלום לכולם,
אני חייב לציין כאחד שחבר באתר עוד מראשיתו שעם כל הכבוד לכל החברים אני חושב ש"קצת" מגזימים בדרישות ובבקשות מ"שחקן".
מקבלים סקירה מאלפת פעם בשבוע {ועוד לא מעט אינפורמציה בצאט},מקבלים הנחיות לאסטרטגיה בנגזרים כל שבוע +מעקב צמוד של "שחקן" לעיכונים ותיקונים,המון אינפורמציה זורמת פה בפורומים השונים,מעקב צמוד של מנהלים 24 שעות על הנאמר ונכתב בצאט+פורומים,חו"ד על מניות אגחים ומה לא ובכלל כמעט בכל רגע נתון שנמצאים באתר יש המון חברה טובים עם נכונות לשתף ולעזור ובכלל..
ומצד שני כל שבוע מבקשים ששחקן או אדמין יתנו פירוט לפעולות שלהם בני"ע כולל מחירי קניה/מכירה בטחונות, עוד מעט גם יבקשו העתק של הצהרת הון. נו באמת אני חושב שיש גבול לכל דבר גם אם זה בא מהמקום הכי נקי.
אני סבור ש99.95 מגולשי האתר סומכים בעיניים עצומות על המלצותיו של "שחקן". מי שרוצה שיעשה,מי שלא בנוי לתחום שלא יכנס{הכוונה שהינו "לחיץ"} ומי שעושה ומחליט לקבל עצות מ"שחקנים" אחרים זו באמת בעיה שלו.
מקווה מאד שלא פגעתי באף אחד ובמידה ומישהו מרגיש שכן,מתנצל מראש.
המשך הצלחה לכולם
מצטער חברים, אבל אני דווקא מחזק את דעתו של אמית.
מראש אני מציין, אני לא מבצע את האסטרטגיות של שחקן, אבל בכל זאת:
אני חושב שלא רק שמאכילים אתכם בכפית, אתם מבקשים גם שינגבו אחריכם את הפה.
שחקן כותב באיזה שער התיקון מתבצע, וכמה כל הזזה שינוי אמור להכניס.
לדעתי זה די והותר.
מה שחשוב זה להבין את המוטיביציה של אותו תיקון ואת זה שחקן מציין הרבה מאוד פעמים.
כמובן שאם שחקן מוכן וייתן עוד ועוד פרטים מה טוב.
אבל בואו נהיה הגיוניים, א"א לבקש עוד ועוד ועוד כי לכולם בסוף יש איזשהוא קו.
ואוי לנו אם נפסיד ידע כמו של שחקן בגלל בקשות שונות ומשונות.
אני כמובן לא בא לקנטר ולא לפגוע. אבל מי שלא מצליח לעקוב מה יש לו בפוזיציה או שלא מסוגל לחשב נקודות איזון, צריך לחשוב פעמיים האם הוא צריך לבצע את האסטרטגיות של שחקן.
שיילך ללמוד קודם.
שוב, מקווה שלא פגעתי באף אחד.
נעם.
-
חברים יקרים
יש כאן הרבה שחקנים שהם בתחילת דרכם.
עבורי לדוגמא זה החודש השלישי שאני מבצע אסטרטגיות של שחקן.
ביצעתי את האסטרטגיה המדוברת מוכפלת.
במשך החודש ביצעתי גם את שאר האסטרטגיות + התיקונים שנדרשו.
הניהול של כל האסטרטגיות במקביל + תיקונים היא די מורכבת
ואני מודה שבשלב הזה אין לי חישוב מדוייק של גבולות הרווח וההפסד
של האסטרטגיה שבשלב זה גם אינה ב 100% דומה לשל שחקן.
לדעתי גבול הרווח העליון שלי עומד כעת על 1127.
לפני יומיים האסטרטגיה היתה ברווח.
לו הייתי יודע שהאסטרטגיה שלי נמצאת בפער משמעותי מבחינת גבולות הרווח וההפסד מזו של שחקן יתכן מאוד והייתי מחליט לסגור אותה.
לכן כמה שיותר מידע על מצבה של אסטרטגית שחקן יהיה נוח עבורנו
כדי לקבל החלטות מושכלות.
-
לרם
לצערי, גם אני לא כרגע בנגזרים, רק צופה מהצד הרבה זמן ונהנה מאד לגלוש באתר.
נ.ב חשבתי שאתה שומר לי על האגחים באפריקה :( :(
-
לגיל
הייתי מהראשונים שנרשמו לאתר.
הייתי מאלה שזיהו שמאחורי "שחקן מעוף" בביזפורטל מסתתר תותח אמיתי,
פשוט משום מה לפני שבוע המערכת חסמה את שם המשתמש שלי,ובשום אופן לא נתנה לי להכנס.
אז מנהל המערכת אמר לי להכנס בשם משתמש אחר (קידוד או משהו כזה)
לילה טוב