גרף יומי מיצג טווח זמן קצר ימים שבועות stoploss1820
Printable View
גרף יומי מיצג טווח זמן קצר ימים שבועות stoploss1820
אפשר הסבר בגוף הסרט?
תודה!
הסבר פשוט רואים את הבלימה שהיתה יום חמישי על גרף המחירים שהיתה במחזור גדול .רואים בברור על המתנדים היומים(הקצרצרים) שכסף החל לזרום פנימה ויצר מומנט חיובי בכיוון המנוגד לירידה.
נוצרה סטיה גדולה ברצועת בולינגר שדורשת תיקון.כל הנאמר למעלה נראה הרבה לפני שהממוצעים נעים מתחילים להגיב ולפני שרואים זאת בגרף המחירים ולפני שהמתנדים עוברים לטרטוריה השורית) .אני מגדיר נסיון כניסה זה לפוזיציה "לתפוס את הגנב מהביצים עוד לפני שהחל בבצוע הפשע מידע מוקדם מהגרפים"
כל מנתח טכני התנגד לכניסה מסוג זה כי יש בה סיכון וזה ממש להכנס לתוך מגמה יורדת מובהקת(מתנדים בטרטוריה שלילית ממוצעים נעים בכיוון מטה). בשום מקום לא לומדים את זה. אבל יש תבנית כזאת שנקראת תבנית v שבעבודה נכונה יכולה להניב פירות עסיסים. וקשה מאוד לתפוס אותה אני מקווה שאנחנו הולכים לעשות זאת ולגנוב את כל המהלך המתקן מעלה.לכן גם הצמדתי stoploss קרוב למחיר. שהנזק לא יהיה גדול במקרה של טעות בגלל התנודתיות הגדולה והכוחות הספקולנטים הרביםהפועלים במניה זאת בתקופה זו.
לא יודע להעריך עד כמה התיקון מעלה יהיה חזק אבל העדכן לפי ראות עיני מתי לדעתי הוא הולך ליסתיים.
בשל ההתענינות הרבה במניה זו.החלטתי לשרטט מפת דרכים של מניה זו.
שממחישה מה הולך לקרות בטווח הזמן הבינוני(גרף שבועי שבועות חודשים) על פי תורתו של אליוט.
ותתן לנו המשקעים תמונה קצת יותר רחבה וברורה על העומד להתרחש.
בסינון הרעשים(תנודתיות) המופעים על פני טווח הזמן הקצר( גרף יומי) וגורמים לרגשות
לקחת חלק נכבד מהחלטותנו.
החצים האדומים מיצגים את גל 3 גדול שבפתח שהוא אמור להיות הדומננטי ביותר.
בהחלט מסכים איתך לאפשרות כזאת ,אני מעריך שיש פה הזדמנות לתיקון של שני שליש מהירידות ואז התכנסות מחירים...
דרך אגב אם תסתכל על ביוליין(ניתחתי אותה שלשום,תראה שם היא ההראתה סימני בלימה קרוב מאוד על פיבונאצ'י 50,את הירידות הם התחילו ביחד ...תרחיש של עליה של המניות הגיונית בהחלט
תודה על הניתוח...
פתיחה חזקה מקווה שאדרנלין רב יזרום בגופנו.ויצור הרגשת הי.
סללום:
מהי ההערכה במידה ותקוותיך יתגשמו?
תקוותי גל שלוש עולה שיאים חדשים ולא תקונן והמשך ירידות.ימים יגידו בלי קשר תצמיד stoploss
סיכוי להמשך עליות לאחר התיקונון . בסבירות גבוהה העדכן שיחל רק נבנה בנתיים.
סללום שלום .
אשמח לדעת אם המלצתך עדייך עומדת בעיינה ..
והאים תוכל בבקשה לציין עליה של כמה אחוזים מראה לך הניתוח..פשוט שוקל להיכנס בראשון ..
תודה
אמרתי שאחרי העליה ממתי שהמלצתי היה תיקונון ועכשיו בונה מומנט חדש לעליות אבל צריך לעקוב ולראות שזה מתממש.העדכן אם זה יקרב
האים ךדעתך מנית רציו בהשקעה של שנה זו השקעה טובה?
שלום
נהנית לקרוא את הניתוחים שלך
דרושה אחריות רבה למה שאתה כותב
ואתה מלווה הכל, ועומד מול כל ניתוח
לטוב ולרע, לפי דעתי אתה מהווה דוגמא
נפלאה לאחריות.
יישר כח!!!!
שבוע טוב :d
בנתיים היא רק יורדת...
כל יום ב 1-2 אחוז.
אבל עדין לא בstoploss
היא שווה כניסה עכשיו אחרי כל הירידות, או עדיף לחכות לפריצה משמעותית?
אני בונה עליה מסיבות של אישור FDA ברבעון הקרוב
אורן
לא צריך לחכות למגמה
לוח זמנים משוערך:
בסביבות סוף ינואר תחילת פברואר ביקור FDA
אישור FDA סוף מרץ
מכירות מאי יוני
במקביל סגירת חוזים נוספים לחיסון לכלבת במדינות נוספות וגם קבלת אישורים בעוד מדינות מחוץ לגוש האירופאי ו ה FDA לאחר האישור של ה FDA
אם החברה תפתיע ותחליט להנפיק בנסדק לאחר תחילת מכירות של תרופת הדגל (אלו היו התוכניות לפני שנתיים) המניה כנראה תרוץ מעלה מעלה (מושקע ומופסד בקמהדע)
אנחנו בדרך הנכונה למי שלא מסתכל על התנודתיות.עידכון מפת דרכים אנחנו בגל 3 של גל 1 עולה או בגל 3 עצמו.למי שנכנס עכשיו קטיעת הפסד ב2000 למקרה שטעינו .
סללום , תודה על האיתות
המניה מגיע לכיוון הs.l
האם למכור?
אל תמהר חכה לסוף יום מסחר
סללום יקר .. מה דעתך היום עליה ? להישאר או שהגרפים אומרים אחרת .. פרשן במילים לאלו שלא מבינים ...להשאר או לצאת או מה ?
לזמן של שבועות חודשים להשאר כל עוד רמת 1900 לא נשברת מטה
אי שיקר שאלה לי .. אני מעוניין להשקיע 120K לתקופה של חודש וחצי .. האם יש לך איתות מעניין על משהוא ?
עידכון מפה ממשיכה את דרכה צפונה מחזורים גדלים
עזי
גם עםקמהדע תעשה את המהלך המיוחל 120K זה יותר מידי בשביל מניה אחת ועל בטוח מניה ספקולטיבית כמו קמהדע. חודש וחצי זה טווח קצרצר שבו מניות קטנות יכולות לרדת הרבה. תחלק את הכסף ולפחות רובו תשקיע במניות גדולות ויציבות.
הביקושים ממשיכים לגדול
גל שלוש ממשיך לאט אך בטוח שימו לי בתחת תפוח
תתן בראש היום
http://maya.tase.co.il/bursa/index.asp? ... any_press=
זו לא התרופה נגד מחלה בריאות אבל גם זה חשוב
גל 3 ממשיך ובגדול
משהו יודע מה קרה היום עם הנפילה של 4.5%
תודה
גל 4 מתקן סבירות גבוהה להתחלתו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי slalom
אתה מתכוון לגל מתקן כלפי מעלה,סלאלום?
מטה ואחרי 5 מעלה.
בגלל אי ההבנה אם גל 4 יורד או עולה
אז אני מציין שוב יורד והוספתי שרטוט רזולציה יומית הפעם ולא שבועית. שיהיה ברור איפה בדיוק מיקומנו במפה בטווח הקצר .בבקשה תהנו.
לדעתי טווח תיקון איפשהו בין 2250-2475 לפני המשך עליות
למי שלא לקח ברצינות המלצתי להתחלת גל 4 מתקן מצטער בשבילו. עידכון קמהדע: נכנסה לטווח התיקון ראו גרף
נראה שגל 4 אדום יורד הגיע ליעדו.
ואנחנו ממש בתחילתו של גל 5 אדום עולה שאם נכנס לתוכו אנחנו
נמצאים ממש בחיתולים בגל 1 .
צרפתיגרף כהרגלי בבקשה תהנו.שלכם סללום
קטיעת הפסד 2275 למקרה של טעות.
כמו שאמרתי וגם צדקתי גל 5 אדום עולה התחיל ואם נכנס לתוכו אנחנו בגל 1 עולה
סללום שלום
אודה לך אם תסביר קצת על מיספור הגלים
גל 5 עולה
במידה וימשיך לעלות איך מגיעים לגל 1
או אולי לאחריו מתחיל גל 1 כלומר מחזור ספירה חדש
תודה