16:00 ; 1095
נשתמש ברגל ה PUT 1030 הקנויה, ונהפוך אותה ממטרה (רווח) להגנה.
נמכור 2 יחידות PUT 1020 (כרגע 500 ש"ח ליחידה).
אין מקום בשלב כה מוקדם של החודש לבצע שינויים דרמטיים יותר (הזזת אוכף וכדומה), ובטח שלא להילחץ.
המשך יום טוב.
Printable View
16:00 ; 1095
נשתמש ברגל ה PUT 1030 הקנויה, ונהפוך אותה ממטרה (רווח) להגנה.
נמכור 2 יחידות PUT 1020 (כרגע 500 ש"ח ליחידה).
אין מקום בשלב כה מוקדם של החודש לבצע שינויים דרמטיים יותר (הזזת אוכף וכדומה), ובטח שלא להילחץ.
המשך יום טוב.
אנחנו מומחים בלהילחץ... 8-)
הצלחתי לבצע בשער של 480.
אם אני מבין נכון, האסטרטגיה מתחילה לקבל "פרצוף" יותר לכיוון שוקת. זאת אומרת שהיא מורכבת מכמה חלקים. האוכף, שתי מכירות פוט שמתאזנות עם שתי מכירות קול, ועוד כמה קול שנותנים אפקט של שורט.
כל עוד לא תהיה היסחפות נוספת עם עליות, ואולי אפילו תיקון קל למטה, אנחנו מסודרים.
האם יש לגעת ב PUT1030 ?
לא,רק לקנות 2PUT 1020
אני מקווה ש-1100 יהיה מחסום פסיכולוגי מספיק חזק...
אבל דמי כיס, איך מסודרים ? אנחנו כרגע בכמעט מינוס 2000 - איך 'תיקון קל' יסדר אותנו ?
ENTER
למכור לא לקנות!!!!!!!!!!!!!
היי,
לאחר עדכון האסטרטגיה והרצת TEST באקסל של RH2000 נראה שאפשר להגיע ליעד של 10% רווח בעוד, לכל הפחות, 6 ימים. (מצ"ב תמונה)
האם אני מבין נכון?
נראה לי שכן, אם כי היווניות בטח ישתנו במהלך הימים והרווח יכול להגיע מהר/לאט יותר.
שלום שחקן,
פספסתי את ההודעה שלך לגבי מכירת 2 - Put1020
עכשיו המסחר הסתיים ומחיר ה- Put ירד ל- 440 ש"ח (לא יודע בכמה הוא יפתח מחר)
מה אתה ממליץ לעשות כדי להשלים את תיקון האסטרטגיה ?
1. למכור מחר על הבוקר - 2 Put1020
2. למכור מחר על הבוקר - 3 Put1020 (בשל הפער במחירים)
3. למכור מחא על הבוקר - 3 או 4 Put1010
או משהו אחר ?
אודה לך על מענה מהיר על מנת שאוכל ליישם כבר מחר בבוקר
תודה וסליחה
קפקו - אם מכירת 2 פוט שווים 1000 ש"ח הכנסה אזיכל אפשרות שהיא הכי קרובה ל1000 ש"ח בין אם 3 או 4 או אפילו 2 לפי ההתפתחויות , בהצלחה.
שים לב לבטחונות.
כן, זה גם מה שההגיון שלי אומר לעשות השאלה היא רק מה הדבר הכי נכון בהתחשב בסיטואציה.
אסטרטגיה ראשונה שלי ואני מעוניין לצמצם למינימום את כמות השטויות שאני עושה
קפקו שלום. גם אני לא הספקתי. לא נורא.
תמיד אפשר מחר למכור שתי יחידות 1020 ולפי הפער שיווצר מ- 1000 לבחור באפשרות למכור פוט נמוך באוזרים של 980 - תלוי בפער שיווצר בין 1000 לפדיון שתקבל מחר כתוצאה ממכירת 1020 כפול 2.
קח בחשבון שדווקא מחר אם יהיו ירידות תוכל לקבל פדיון גבוה יותר ממה שהיית מקבל היום.
בתחילת החודש זה לא קריטי לבצע על הדקה בה מתפרסמת ההודעה. הזמן מתחיל להוות פקטור ככל שמתקרבים לסוף החודש.
הבעיה היחידה שלי עם התיקון קשורה לנושא סטיית התקן אשר נמצאת בשפל. כמעט בטוח שהיא תעלה - דבר שיגרום להפסד בכתיבה הזו. נקווה שהתטא והדלתא יגברו על הוגא בתיקון הזה, לפחות עד מועד סגירת הפוזיציה, אבל לצערי אני חושש שזה לא יהא כך.
היי,
אני בכוונה תחילה לא מכרתי את שת האופציות, כי אני מעדיף לראות מה יהיה מחר.
אם מחר תהיינה ירידות (ולו קלות) תוכל לקבל מחיר גבוה יותר, בטח אם תנסה לעשות בסטיית תקן גבוהה יותר.
תודה לכולם על התגובות.
לא שיש לי ברירה אחרת - אבלבאמת שאאלץ לחכות למחר ולראות מה קורה עם מחירי האופציות, המדד, סטיית התקן ועוד פרמטרים אחרים.
לא מבין איך פוט 1030 מגן על מכירה של פוטים 1020
מכירת פוט 1040 כן היתה מוגנת.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
ציטוט:
פורסם במקור על ידי CORMORAN
לפי השאלה שלך אני מבין שאין לך ידע כלל בתחום הנגזרים ולכן היה מאד מומלץ שלא תגע בדבר הזה שנקרא אופציות מעוף לפני שתלמד את זה האתר מציע קורסים מאד אייכותיים ובסבסוד מאד מומלץ
וכמו שאחד החברים שחותם את שמו (משהו בסגנון הזה)
אם אתה לא מבין את זה אל תקנה את זה
שחקן, בדומה לחודש שעבר אני מריח המשך תנועה צפונה ונגיעה באיזור 1140 עד סוף החודש, תהיה זהיר עם הכתיבות הפעם... בהצלחה!
ל KAPACO -
אתה יכול למכור מחר 2 פוטים 1020 ,
מדובר במקסום הרווח , כך שלא כל כך משנה אם הכנסת 1000 שקל
או רק 900 שקל ,
אל תכתוב עוד פוטים כי זה יפגע לך בבטחונות.
לCORMORAN : העניין הוא שהבטחונות שלך לא ישתנו ,
הדלתא של הפוט 1030 יותר חזקה מ 1020 ולכן אם תהיה ירידה חזקה ,
יהיה לךדלתא 1030 - 2* דלתא 1020 = זניח .
ולכן 1030 "מגן" על ה 1020 .
ציטוט:
פורסם במקור על ידי chikko
ציקו יש לך רק טעות אחת. 1030 יכול להגן במקסימום עד ירידה של 1010 כי היחס בין הקניה לכתיבה הוא 1:2, מה שאומר שאם המדד יירד מתחת ל- 1010 אנחנו חשופים ב- 100%.
אתה שוכח שכתבנו לא מעט CALL-ים וקיבלנו עליהם כסף!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה
חברה , רכשנו פוט כדי למקסם את הרווח מירידות
מאחר ואנו חווים עליות והפוט הזה נשחק
הופכים אותו להגנה ומרווחים בעזרתו עוד כסף לפרמיה.
מאחר ואנחנו עדיין בונים על ירידות
עדיף 2 פוט 1020 על אחד 1040 וכך הפרמיה גדולה יותר והסיכון דווקא קטן
כך אני מבין את התיקון לאסטרטגיה.
- טעות, כי זה הזמן הגרוע ביותר למכור 2 יחידות PUT 1020 וזה בגלל שבשערים הגבוהים של היום הזה, החלה "היד הנעלמה" לספק ביקושים, ולהגדיל את הנזילות בתיקים שלה, כך שלא נשאר עוד "בשר" לעליות, וכמובן שצריך גם לבדוק מה אומרת וול סטריט?
- אז מה אומרת וול סטריט? מדד הדאו ג'ונס חזר היום לקו ההתנגדות שלו, כאשר 6 פעמים הוא נבלם ע"י קו ההתנגדות (החל מיום 9/3/2009) ולכן סביר מאד שזה יקרה לו גם לפעם הנוכחית והשביעית, וזה אך ורק עניין של ימים ספורים, והתיקון יצא לדרך, ויסחף אחריו את אסיה ואירופה ות"א25, אז בהצלחה לכולם, תודה
מסוכן מאד להסתכל על השוק בעיניים של שורט,ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
כל היתנגדות יכולה להיפרץ והרצון למדדים גבוהים
משתקף יפה במסחר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי qjol
ואללה!
לא ציפיתי לכזו הצלחה בחתימה שלי. זו כבר פעם שניה שמצטטים אותה :P
ציטוט:
פורסם במקור על ידי denur1
היי,
נראה לי קצת קיצוני השימוש במילה "יסחוף". הייתי מחליף אותו ב"דשדוש".
ללא ברבור שחור - קשה לי לראות ירידות חדות (כמו שחלק מפנטזים עליהם).
יכול להיות שנראה ירידות קלות, דשדוש וכו' - אבל ירידות חדות בדצמבר - רק אם אבו-דאבי תפשוט רגל (לא דובאי - שהיה מכה קטנה בכנף)
קפקו הבטחתי לך תשובה לפני תחילת המסחר.
לכתוב 2 יחידות put1020
תודה רבה שחקן
בוצע בשער 410 ש"ח ליחידה
המשך יום טוב
אמרתי לך
צודק
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה