יעד 10% רווח הושג- נא לסגור את האסטרטגיה!
10:15 ; גלום 998
בוקר טוב.
האסטרטגיה שנכתבה אמש, טרם פתיחת המסחר, השיאה רווח של 10% ולכן יש לסגור אותה במיידי.
המסחר בראשון נפתח סביב מדד 1008-1009 ושהה ברמה זו כשעתיים, מה שאפשר גם ל"מאחרים" להצטרף. הנחתי כי עם התקדמות היום הירידות יחריפו, ולכן ציינתי שמוטב לבצעה מיד עם פתיחת המסחר היציג.
הירידות כמובן תרמו לעלייה ניכרת בעלות יחידות ה- PUT ומנגד שחקו נהדר את יחידות ה- CALLשכתבנו.
לנוכח הדברים הללו, ולאור השגת היעד – אני מדגיש בשנית לממש במיידי.
ברכות על הרווחים!
המשך יום טוב.
Re: יעד 10% רווח הושג- נא לסגור את האסטרטגיה!
זו פעם ראשונה שאני מצליחה לתזמן מכירה :d
9.5% רווח, תודה תודה
תבורך :!:
שחקן ,שלום!
אנא שנה את שעון לשעון חורף:
השעה כעת 11:00!
תודה
קודם כל כל הכבוד
בנוסף מישהוא יכול לרשום כיצד חושב הרווח (מחירי קניה מכירה בפתיחת פוזיציה ובסגירת הפוזיציה )
תודה
תודה רבה שחקן.
כבר אתמול היה קרוב ל-10% רווח.
חבל שפספסתי את ההודעה בזמן. כל הרווח היום הלך.
שחקן שלום,
פיספסתי...
הרווח היה למס' דקות בודד בעת הודעתך ומי שלא יושב כל הזמן על המסך בטח גם פיספס.
כך שכרגע יש רווח של כ-2%
האם בכל זאת לממש?
מאיר טל
שלום מיסטר טל
אינני מתיימר לענות במקום שחקן אבל את דעתי אכתוב
זה קצת בעיה להודיע לכולם לצאת מהאסטרטגיה
וכי מה רצית ששחקן ישלח SMS לכולם או יתקשר לכולם להודיע, צריך לקחת בחשבון, שבאותו מקום שהודיעו לעשות את האסטרטגיה, שמה יודיעו לצאת, וזאת תהיה כאן באתר.
מה גם שבחישוב פשוט שאם
הדלתא
היתה -104 והאסטרטגיה בוצעה סביבות 1008 אם כן היציאה אמורה להיות סביבות 998 ואם תוסיף את הסטיה וכו' וכו'
אז היית לדעתי אמור להיות קשוב ולהבין שאם בטרום זה היה כבר במדד הנ"ל להיות עוד יותר קשוב
שלום לך ואני מאחל לך שתהיה לך הזדמנות נוספת עוד היום
GJOL שלום,
איני מלין, אבל קל מאד לפספס כי השוק ירד וברח מהר למעלה.
נתתי לימיטים למחירים שהשוק היה ומקווה שיחזור לרדת
תודה על דעתך
מאיר טל
מאיר הרווח כרגע מעל 2% אך זה לא רלוונטי.
אני עוקב תמיד אחר האסטרטגיה אך עליכם לבקר ולהחליט מתי לממש - אם תיכנס לפורום אופציות נובמבר תראה שלא מעט מימשו כבר ב 8-9% ולא המתינו כלל להיום. היו, מאתמול עד עכשיו,
5 נקודות שונות בהן האסטרטגיה הניבה 9% ויותר.
אתה לא צריך להיות דבוק למחשב ולעקוב אחרי הודעות שלי אלא לדעת בערך באיזה
מדד אתה משיג את היעד שהצבת לעצמך (היעד שלך יכול להיות גם נמוך מ 10%)
ואז לממש.
תשובה קונקרטית לשאלתך - המדד כעת 1003. המתן מספר דקות, הוא ישוב ל 1001
ואז תממש.
בהצלחה.
אין דברים כאלה
אני עובר על ההודעות עכשיו ורואה למטה שהמדד 1004. 5 דקות אחרי זה
צונח ל 1000!!!!!!
מאיר טל קיבלת עוד הזדמנות יציאה דבש.
שחקן אני מאלה שלא חיכו ויצאו אתמול ב 9% ועוד טיפלה. לא מצטער לרגע
שאולי פספסתי איזה כמה אחוזים :d :d
תודה ענקית לך !!
אין מילים שחקן אלפי תודות יצאתי כבר אתמול ב11 אחוז רווח :d :P :d
חברים יקרים,
כל הכבוד לכל המרוויחים ומי יתן ונזכה באחוזים מאוד גבוהים
לממש את רב האסט' אך כשהשימחה בלב כדאי להזכיר כי שחקן
עושה את המיטב שבמיטב שהאסט' ינחלו לבסוף הצלחה אך לפעמים
וזה קורה לעיתים רחוקות יש והאסט' אינה עולה בקנה אחד עם הפרמטרים
של השוק ועם הכיוון אותו הוא בחר אז אנא מכם דווקא ברגעים אלו ראשית
חשוב מאוד שלא להכנס ללחץ כי יש קברניט על הסיפון ולבטח הוא יבצע
את התיקונים הנידרשים ושנית לא לשכוח שדווקא בזמנים כאלו חשובה מילת
עידוד ולבטח לא איזושהי עקיצה שלא אחת נזרקה כאן לאויר בעוד האסט'
נעשתה שעות מעטות קודם לכן,זה לא אומר אם בתחילה האסט' מפסידה אז
בהכרח היא נכשלה,הסבלנות לא אחת משתלמת..
תודה לכולם
אני הפסדתי באסטרטגיה אבל לא הרבה משהו באזור ה- 200 שקלים.
אני ביצעתי אותה כשהמדד היה על 1005 בערך ומימשתי כשהמדד היה על 1004 בערך.
שמתי לב למספר דברים מהם אני למד ואני אשמח לקבל תשובות מכם או משחקן:
1. המדד לפעמים זז למעלה או למטה מהר מדי וקשה לתפוס אותו אלא אם כן אתה יושב כל היום מול המסך. האם יש דרך לדעת מתי המדד מגיע לנק' אופטימלית (קבועה מראש למשל) מיד כאשר המדד מגיע לנק או שאין ברירה וחייבים לשבת מול המסך?
2. בזמן
אמת
כשיש צורך לבצע את האסט' או לממשה זה לוקח הרבה זמן במיוחד שצריך למכור או לקנות כל אופציה בנפרד ולבדוק האם זה בוצע (להבדיל מנקלט). אני משתמש בתוכנת טרייד 1 ואין אפשרות לבצע אסטר' באופן אוטומטי. (המשך בהודעה הבאה. אין יותר מקום)
המשך שאלות:
3. איך אפשר בתוכנת טרייד 1 לראות בכל רגע נתון כמה רווח או הפסד מניבה האסטרטגיה?
4. האם במקרה של מימוש חייבים לקנות קודם את הכתיבות כדי למנוע מצב של פדיון כפוי או שזה לא משנה כי ממילא אתה מתכוון לממש את כל האסט' כלומר אתה ממילא תמכור את כל הקניות ותקנה את כל הכתיבות בחזרה? השאלה נועדה כדי לאפשר לי לחסוך זמן ולממש לפי הסדר שהאופציות רשומות אצלי בלי לחשוב מה צריך קודם, ואולי אפילו כדי לממש את אלה שנמצאות בכיוון של רווח עם המדד (בשביל להרוויח עוד כמה שקלים מכל מכירה/קניה)?
5. האם לא כדאי היה להותיר את הפוטים 940 (כתיבות כפול 3) ואת הקולים (קניה כפול 3) כדי למקסם רווחים מעליית המדד הצפויה?
אני מודה מראש לכל מי שיהא סבלנות לענות...
כל עקבה לטובה!
אתמול פיספסתי ולא הצלחתי לממש והייתי מבואס מזה מה עוד שהמסחר בארה"ב התחיל בעליות חדות,
והיום עשיתי זאת ב-15% רווח!
תודה ענקית לשחקן !!! ולעצות שאר החברה' - אין מילים...
מאיר טל
שלום שחקן
ראשית תודה על כל ההשקעה שלך מכל הלב
שאלת תם:
האם אפשר לצרף עם האסטרטגיה פקודות מכירה אוטומטיות שיפעלו ב-10% רווח??
תודה מראש
ערב טוב לעוסקים באופציות,
ראשית נא להתייחס לתגובתי זו בתור דעתי האישית והפרטית בלבד,
ובנוסף, גם אם חלק מדבריי לא יערבו לחלק מהאנשים, אין כאן שום כוונה או תוכחה אישית נגד אף אחד, אלא רצון למנוע מפחי נפש מחלק מכם.
1. למרות גאוניותו (וזו דעתי הנחרצת) של שחקן מעוף אי אפשר להתעסק באופציות וכאילו לצפות ששחקן יגנן את כולם וייתן לכל אחד את הרווחים "עם כפית לפה" כל יום ראשון בבוקר.
כלומר, גם יגיד לכל אחד מאתנו, בהודעה אישית, בדיוק מתי לבצע וגם מתי "על השניה" לסגור (למרות שבפועל הוא לגמרי עושה זאת, דרך האתר).
2. עד ששחקן הקים את האתר, לא ידוע לי שהיה מישהו שנתן כל שבוע אסטרטגיות מוכנות ולעוסות לכל דיכפין (חינם אין כסף) ועוד כאלו שבדרך אל הבנק עושות צחוק מכל הסטטיסטיקות.
ז"א שמי שעסק באופציות השתדל גם להבין את מה שהוא עושה, גם ניסה ללמוד כמה שיותר, פעל בזהירות ובעיקר דאג לעקוב אחרי הפוזיציות שלו (ואגב מי שלא עשה כן, קיבל מהר מאד תעודת הוקרה משאר שחקני המעו"ף על היותו תורם נדיב שבנדיבים).
3. זה לא נורא אם לא ממש מבינים באופציות (והכוונה להבין את הפרמטרים השונים המשפיעים ולדעת כיצד לחשב אותם), אבל ככל שמבינים פחות צריך לעקוב יותר, ולהיות עם חמש אצבעות על הדופק, לעקוב באתר או לעקוב בתוכנת המסחר וברגע שהושג היעד או הגיע הסטופלוס, לחתוך החוצה מיד.
4. קחו בחשבון שהמסחר באופציות מעו"ף הינו "משחק סכום אפס" , ועל כל שקל שהרווחתם יש מישהו אחר שהפסיד את אותו השקל. ז"א שהכסף הולך לסוחרים/שחקנים הטובים והמנוסים ואילו הפחות טובים או החדשים רואים בעיקר אדום ועוד אדום עד שהכסף נגמר ואז רואים את המספר העגול.
לסיום,
אלו שיש להם הידע והנסיון כנראה כבר יודעים מזמן את מה שכתבתי לכן אני פונה בעיקר לאלו שעושים את צעדיהם הראשונים:
כל זמן שאתם באסטרטגיה ובעיקר עם לקחתם פוזיציה על השוק, תהיו ערניים עד כמה שניתן, ובמקביל לכו ללמוד את הנושא בהקדם האפשרי (קורס ועוד קורס ועוד ועוד...). מנסיון אישי, כל שקל שתוציאו על קורס טוב = מינימום 10 שקל במסחר באופציות, וכל שעת לימוד = מינימום יום אחד פחות של דיכאון ומפח נפש (על הפסדים שלא מנעתם או רווחים שלא מימשתם).
בברכה