צהרים טובים.
שרשור זה ירכז את הדיון באסטרטגיה, ואילו השרשור בראש הפורום
ירכז את התיקונים/מיקסומים והסגירה בלבד לשם נוחות.
הינכם מוזמנים לקחת חלק פעיל בדיון.
בהצלחה !
Printable View
צהרים טובים.
שרשור זה ירכז את הדיון באסטרטגיה, ואילו השרשור בראש הפורום
ירכז את התיקונים/מיקסומים והסגירה בלבד לשם נוחות.
הינכם מוזמנים לקחת חלק פעיל בדיון.
בהצלחה !
שלום שחקן
האם יש הסבר לעלייה הלא צפויה ביום חמישי.?
תודה !
יש פה מישהו שמודאג מעליות אחרונות ?
אין כאלה שפתחו אסטרטגיה שבועית כולשהי :( ?
הכול בשליטה אצל כולם ?
לא יודע אם בשליטה וברור שאני מבואס מהעליות האלה אבל גלגלתי לשבוע הבא אז ממש אין לחץ
3cfבמילים אחרות, אם גלגלת לשבוע הבא , זה אומר שקיבעת את ההפסד ופתחת אסט' חדשה. זה פירוש המילים "לגלגל". מאחל לך בהצלחה
http://www.s-maof.com/Forum/sahkan-m...er-offline.png יפה אמרת - גילגול = קביעת הפסד וhttp://www.s-maof.com/Forum/sahkan-m...er-offline.png לא מסכים לגבי שאין לחץ. עוד אתמול שחקן כתב C1450 שבועי ש רוב הזמן היום היה בתוך הכסף. ספק אם זה היה
מתוכנן :)
מה שמעודד כרגע שמחזורי מסחר לא היו ממש גדולים בעליות. זה סימן טוב.
חברים בוקר טוב.
יש כאן סוגיה מאוד מעניינת שאף אחד לא העלה בינתיים. מה עם ראלי סוף שנה? שנה שעברה סיימנו באזור 1475. במידה ונסגור את השנה מתחת לרמה הזו התשואה השנתית של המעוף תהיה שלילית.
ראיתי במפת הפוזיציות של דצמבר שנכתבו כבר ערימות קולים ברמות 1450 1460 1470 .....
מה דעתכם? היכן נהיה בסוף דצמבר?
חשוב לציין שעד ל 1.1 יהיו עוד 2 ימי מסחר אחרי פקיעת דצמבר...
גם אני קצת חששתי מהעניין אך נראה כי נלקח בחשבון בעת פתיחת האסטרטגיה
- ציבור – בחודש הקודם זיהינו האטה. גם בחודש הנוכחי אנו רואים בלימה מסוימת אבל עדין אין מדובר בפדיונות ויתכן וכל אגדות ראלי סוף שנה ידחפו שוב הכסף. בשורה תחתונה יש תמיכה קלה למעוף בממוצע 1-3 נקודות ביומי.
ראלי סוף שנה הוא יותר מסתם אגדה:
עשרות אלפי עצמאים נוהגים להשלים את הפקדותיהם לקרנות הפנסיה, ביטוחי המנהלים וקרנות ההשתלמות לקראת תום שנת המס, כדי לזכות בהטבות מס.
הקופות חייבות להתכסות בבורסה ומגדילות את הביקושים.
השנה, נוספה החובה להפקיד לפנסיה עבור כל העצמאים, מה שצפוי להגדיל עוד את הביקושים.
אסטרטגית זו מניחה כיוון אחד בלבד , הפסד בעליה לא מקוזז בכלל עם ה PUT 1420 , זו פעם ראשונה שאני רואה את שחקן בונה אסטרטגיה כזו , גם P1430 וגם ה call 1450 שהם המשמעותיים מפסידים בכוון למעלה ההגנות לא משמעותיות בכלל
מה שמוזר לי הוא שעדיין לא ראינו כתבות ראלי סוף שנה שהנוכלים אמורים לשחרר כדי לדחוף לכולם. הם כתבו ערימות 1450 1460 1470 בצד הקולים. באמת החודש הולך להיות מעניין. מקווה שהיו עוד הרבה ימים ירוקים! אמן. צריך להיזהר בכתיבת קוליםלגביי אגדה או לא אגדה- ניתן לנתח מה שנים האחרונות שמתוך 9 פעמים ראינו ריצה לראלי 7 פעמים. לא נראה לי אגדה. חשוב לציין שמבחינתי ראלי הוא עליה בחודש חודשיים האחרונים וסיום השנה בשער גבוה מהשער בתחילת אותה שנה. בקיצור השנה צריכים להיות לפחות ב 1475 . יש לשים לב שיש עוד 2 ימי מסחר לשנת 2017 אחרי פקיעה דצמבר.
יכול להיות שהיום העליות נובעות מכך, שמנהלי קרנות רוצים להראות ביצועים טובים לנובמבר. נחכה לחודש הבא ונראה. יכול להיות שיהיה ראלי ויכול להיות שלא. בנוסף, המצב הגיאופוליטי בעולם ממש לא טוב. בעיות עם צפון קוראה וגם עם איראן
שחקן אנו נשמח לסימן מצדך שהכל תחת שליטה כי כרגע המצב נראה בכי רע
החודש ארוך --יש עוד 3 פעמים שבועיות -אפשר להמתין בסבלנות:thumbs-up:
היינו על 3000 שקל בטחונות ועברנו ל 4000 ? האם זה נכון?
גם בסגירה של 800-700 זה עדיין בהפסד...
אלפיון- לא כדאי לגלגל לדעתי. מדד יכול לקחת פרסה חוץ מזה הפסדת כבר 105 שקל על הגנה ותצטרך בגלגול להוציא כסף נוסף להגנה.
לפי דעתי כדאי או לסגור ב סביבות 400 שקל או לצאת לפקיעה. זה לא כל כך מפחיד :)
ד :(
לפי פוזיציות שמומשו עד כה , אנו בהפסד של 250 ש"ח בערך , תוסיפו לכך את ההפסד בגין פוט 1430דצמבר (הפסד בסביבות 500 ש"ח) + הפסד של הגנה שבועית קול 1480 (הפסד בסביבות 100 ש"ח) ,אם מניחים רווח בגין כתיבה שבועית של פוט 1440 (70 ש"ח בערך) , ללא קול 1450 שבועי ההפסד הוא:
ש"חLoss=-250-500-100+2x70= -710 .
קול 1450שבועי נכתב בערך ב 1000 ש"ח , ולכן עבור רווח של כל האסטרטגיה , אנו צריכים לקנות אותו בפחות מ 290 ש"ח .
צפי ליום קשה לאסטרטגיה :(
ביום חמישי קניתי קול 1470 שבועי בסכום נאה 146 יחידות בשער 250 , אני כרגע כמעט 100% רווח, שוקל מימוש. אם כי נראה כי יש לי עוד עליות בדרך כי טבע עולה יפה לאור תוכנית ההתייעלות ובוול מקבלים את זה יפה מאוד.
הבנקים ירדו שבוע שעבר 3% ללא סיבה ממשית..., בחמישי האחרון הכול ירד במדד 35 בגלל שטבע עלתה 18%.
אין מה למהר רגע למכור
זהו מכרתי קול 1470 בשער 700 , מספיק רווח נאה מאוד- לא צריך להיות חמדן, ננסה להיכנס שוב שבוע הבא.
שמעון כל הכבוד על המהלך
הי שמעון
אני מנסה להבין מה המהלך? קניית CALL?
ברור לך שבחרת כיוון חד משמעי.
שמעון, ברכות על הרווחים. אולם היה כאן ממש הימור חד כיווני. באותה מידה היתה המגמה יכולה להיות לבכיוון ההפוך. אם למשל היית כותב קול 1500 עם הגנה צמודה ב1510 ובנוסף, כדי להגדיל את התקבול היית כותב פוט 1430 והגנה צמוד ב1420, יכול להיות שהרווח היה יותר קטן אולם הביטחון היה הרבה יותר גבוה. זכור זאת לגבי העתיד.יום נעים
שלום שחקן,
בתיקון האחרון הגדלנו את דרישת הבטחונות ל 5000 ש"ח לאסטר' , ירידה חדה מטה לכיוון 1440 עשויה להוביל להפסד גדול . האם אני מפספס משהו ? , ואם לא אז מדוע בכל זאת היה כדאי לקחת את הסיכון ?.
נראה לי שסקייז בפתח ,
שחקן , דחוף !
בתיקון היום רשמתה :כתיבת PUT 1470 (דצמבר) - תקבול נוכחי 110 ₪. אבל מחירה באותו הזמן היה 410 ש"ח .
נא לתקן .
שלום שחקן,
מספר שאלות חשובות בעניין התיקון האחרון (20.12 בשעה 15:00)
בתיקון אנו קונים חזרה את Pׁׂ1460 שבועי ומרוויחים. ובמקביל כותבים P1470 לשבוע הבא בפרמיה של 440 ש"ח ואילו אתה ציינת 110 ש"ח - האם זוהי טעות ?
בנוסף בעקבות התיקון ומחר מיד אחרי הפקיעה אנו נישאר חשופים עם P1470 כתוב ? אשמח אם תוכל להסביר מה השיקולים
רפאל, אבירן - המחיר תוקן לעדכני תוך מספר דקות לאחר פרסום ההודעה.
מה עם הצד של הקולים?
האם אנחנו משאירים לפקיעה
לכאורה זה מאוזן ואפשר להשלים מחר בבוקר , למרות שלפני שבועיים היה הפסד גדול בפקיעה
שימו לב, צד הקול נכנס לפקיעה.
השלמה מחר בבוקר.