-
סגירת פוזיציה - הרבה מעל 10% רווח ! ומלה על אחריות
צהריים טובים לכולם.
האסטרטגיה השיגה את יעדה והניבה משמעותית מעל 10% רווח. הרווח הוא פקטור של המדד
בעת הקניה, אך מכיוון שגם בתרחיש הגרוע ביותר (קניה 1008) הרווח הוא 12% הרי שמכאן הרווח רק הלך וצמח וחלק כבר הספיקו לכתוב לי על 20% רווח כשהגלום ירד לכיוון 997 ולמטה מכך.
ברכות לכל המרויחים.
ועכשיו בנוגע לכמה דברים חשובים:
כשאני כותב אסטרטגיה אני מתחשב בלא מעט גורמים, זוכר שלא כולם בעלי ידע זהה ואף לוקח "מקדם אחריות" בשל כך. בכל מקרה אני לא שולף אסטרטגיה בכמה דקות. יש כאן המון חשיבה מאחרי כל ביצוע ולא מעט אחריות. כשכתבתי הבוקר במדד 1022 כי אין שינוי באסטרטגיה ולהמשיך להחזיק, האמינו לי שאני מודע בדיוק לכובד המשקל המונח על כתפיי, ולתוצאות במקרה שגיאה.
לעומת זאת, לכתוב תגובת שלוף לוקח כמה שניות ובד"כ החשיבה בה מאוד מועטה ואינה כוללת הסבר או נימוק. וכך, לא עברה שעה מרגע פרסום האסטרטגיה וכבר כמה חברים (גם אם בודדים) החליטו "לקבור" אותה ולצאת בהצהרות שונות ומשונות. דומה הדבר לכל המנתחים ובעלי בתי ההשקעות (והאינטרסים) שהכריזו כי ה 1000 נפרץ ללא צל של ספק ומכאן רק עליות. לא יודע מה יוליד יום, אך יודע שמעט ענווה לא הרגה אף אחד.
חלק מהבעייתיות בעניין היא שרבים מאלו שהגיבו כלל לא עוסקים באופציות, בטח לא ביצעו את האסטרטגיה, ואף ספק עד כמה קראו אותה עד תום.
אסטרטגיה שנבנתה במדד 1008 ומכסה ירידות, דשדוש או עליות עד חצי אחוז מנקודה זו הינה אסטרטגיה סולידית. האם מישהו מהכותבים בדק איפה נקודת האיזון באסטרטגיה במידה ואני מושך אותה לכיוון שבת (תטא משולשת)? האם החברים הכותבים הבינו שבסיום של1.9% כשגם בתרחיש הפסימי נכתבה האסטרטגיה ב1.4% הם בעצם מצהירים שלא יהיו ירידות ולו של חצי אחוז? או אולי דשדוש?
התשובה כמובן לא.
בכל שבוע במידה רבה אני והמקצועיות שלי עומדים כאן לביקורת. אין לי בעיה לעשות כן, והאמינו לי שאני מודע כל רגע ורגע לכובד המשקל. אני זוכר שרבים מבצעים את האסטרטגיה, ולכן מתייחס ביראת כבוד לכספם כאל כספי שלי .
אני לא נביא ולא קוסם, סה"כ בשר ודם. אדרבא, תחלקו עלי תאמרו שאני טועה רק בבקשה תנמקו, תסבירו. אנו לא מצנזרים בקורת ומעודדים אותה לשם דיון פורה. רק אל תחרצו גורלות – זה הכסף של אנשים, ואתם לא רוצים להיות אחראים על הפסד של מישהו.
בכל אסטרטגיה שהעלתי אי-פעם לאתר, מעולם לא נטשתי באמצע. תמיד אמרתי מתי לקנות, ומתי למכור, וכשהרגשתי כמו הבוקר כי אנשים עלולים לבצע טעות אמוציונאלית נכנסתי ופרסמתי הערכת מצב מעודכנת. ידעתי גם לעמוד מולכם באסטרטגיות שלא צלחו, ולהסביר היכן היתה הטעות, וכך גם אנהג בעתיד. אמנם אנו ברצף של מספר חודשי הצלחה רצופים בהם האסטרטגיה הניבה מידי שבוע 10%, אך אין הדבר משמש תעודת ביטוח להבא, והפסדים יהיו גם יהיו – החשוב הוא יחס הרווח/הפסד לאורך זמן ולא נקודתית. אני מציע כל שבוע אסטרטגיה התואמת את הערכתי, האם לבצע זו כבר החלטה שלכם. מעולם לא בקשתי אני או מי מהחברים באתר להשתתף עם מישהו ברווחיו אז אל תבקשו ממישהו לקחת חלק בהפסדיכם.
יש לי זכות לסייע ולהדריך בעולם שעבור חלקכם נראה עד לא מזמן כקזינו. אם אני יכול לתרגם את זה גם לרווחים עבורכם, הרי אין שמח ממני בשמחתכם.
לא עלי ליבי כי אם על אותם חברים להם הבודדים הזיקו, חברים שחלקם בצעדיהם הראשונים, והם נלחצו ומימשו. מיילים של אכזבה והלקאה עצמית. המימושים היו בשלב מוקדם ובהפסד, וכעת הם מביטים בפנים עצובות על תיק שהיה הופך בדקות ממינוס 5% (וגם זו לא טרגדיה) לפלוס 15%. ביומיים.
האם החברים שהזיקו ידעו גם כעת להתייצב ולהתנצל. זו אינה שאלה רטורית כלל ואני מקווה שהדברים אכן יתנהלו כך אך איני נאיבי. רק בקשה אחת לי, שכל אדם עם עצמו יעשה חשבון נפש, ויגלה אחריות בתגובותיו. זה חלק מהייחוד של האתר לצד החברות, העזרה, השיתוף והפרגון – שמרו על זה.
המשך ערב טוב.
-
Re: סגירת פוזיציה - הרבה מעל 10% רווח !
:d מת על הגישה שלך
אהה ואל תכעס,אחרי הפרסום בגלובס הגיעו כמה ...
-
כל הכבוד על האסטרטגיה המנצחת!
תמיד יהיו בלתי מרוצים בדרך, זה טבעי ונורמאלי . חשש ולחץ מהפסדים מוטיבציה לגיטימית.
העיקר שהושגה הצלחה
חד
משמעית.
-
גדול!!! אני לא מתכוון לשחקן - הוא נשאר צנוע, אלא על הסיטואציה.
אנשים היו בהפסד אחרי יום וכבר התחילו להתלונן ולהאשים... ייתכן והיה נגמר בהפסד אבל אין ספק שזה חלק מהמשחק. אין להטיל אשמה על אף אחד - ניתן לחלוק על כל מי שמביע דעה או להסכים איתו. וזהו!!! בלי האשמות, טענות וכו'. אני רואה את האתר בעיקר בשביל להשכיל וללמוד מאחרים ובשום פנים לא רואה אותו כאתר שמחלק כסף בחינם. אני בטוח שאני מדי פעם אחלוק על שחקן או על כל אחד אחר מהמשתתפים (ואם כבר אני חולק אז לפחות שאהיה בצד המנצח...) אבל ראבאק - בסך הכל יש כוונות טובות לחבר'ה .
אחלה סיומת למותחן.
ממשיך לעקוב בהנאה.
-
שלום שחקן
אל תעשה את השגיאה ואל תתחיל לכעוס
האתר הזה אינו מאלץ אף אחד להכנס אליו או לקרוא אותו. מי שמרוצה ומוקיר, נהפך לקורא מתמיד.
זה הרוב, זו הגישה השלטת. ואתה יכול לחוש זאת בהוקרת התודה הכללית לה אתה זוכה, ובכבוד ממנו אתה נהנה
תמיד יש את היוצאים מן הכלל, שמנסים להטיל בוץ ורפש, ועלולים חס וחלילה לפגוע בחדוות העשיה והמתן.
אבל חבל על זמנך והאנרגיה - אל תעסוק באלה. תמשיך בשלך, אנחנו איתך ומאחוריך. מודים ונעזרים
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קרח צפוני
שלום שחקן
אל תעשה את השגיאה ואל תתחיל לכעוס
האתר הזה אינו מאלץ אף אחד להכנס אליו או לקרוא אותו. מי שמרוצה ומוקיר, נהפך לקורא מתמיד.
זה הרוב, זו הגישה השלטת. ואתה יכול לחוש זאת בהוקרת התודה הכללית לה אתה זוכה, ובכבוד ממנו אתה נהנה
תמיד יש את היוצאים מן הכלל, שמנסים להטיל בוץ ורפש, ועלולים חס וחלילה לפגוע בחדוות העשיה והמתן.
אבל חבל על זמנך והאנרגיה - אל תעסוק באלה. תמשיך בשלך, אנחנו איתך ומאחוריך. מודים ונעזרים
מסכים עם כל מילה.
-
-
מצטרף לתודות, אמנם אני עדיין שלילי, אבל הפוזיציה קולעת
שחק, ישר כוח
תודה
-
לשחקן
אל תכעס. מי שרוצה שיקרא ומי שרוצה שיבצע. אין כל אחריות אלא רצון טוב וכמובן ידע רב שלך.
שאלתי אליך האם להיכנס מחר בפעם נוספת לאסטרטגיה הזו. יכול להיות שבבוקר מדד המעוף יעלה במקצת ויהיה בסביבות 1000
אשמח לקבל תשובתך עד מחר בבוקר
תודה
דוד
כעס - לא טוב לבריאות
כסף כנראה כבר יש לך לכן שמור על הבריאות
-
שחקן כל הכבוד :!:
תמיד יהיו אנשים שלא יודעים להעריך או שחושבים שמישהו חייב להם משהו (כשזה נוגע לכיס אנשים לפעמים חסרי סבלנות). לא צריך להתרגש מהמיעוט הזה, אמנם אני חדש בפורום אבל ממה שהספקתי להתרשם רוב חברי הפורום מרוצים ומודים לך מאוד.
-
Re: סגירת פוזיציה - הרבה מעל 10% רווח ! ומלה על אחריות
שחקן מורידה את הכובע שוב, עוד מעט לא ישארו כובעים בחנות
יישר כח!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה לכולכם
-
כל הכבוד!!!
שוב אסט. מנצחת.
-
שיעור מס' 1 - הסבלנות משתלמת.
:P
-
-
מה שלומכם חברים...
היתי חייב להגיב על כל מיני תגובות של חברים בפורום כאילו שחקן חייב להם מה שהוא...
במקום שחברים יודו שהם בכלל באתר הזה בחינם הם עוד מקניטים אותו על אסטרטגיות שבועיות .
טוב אז לכל הסוחרים באלף דולר שחושבים שהם סופר טריידרים...
קודם כל תגידו תודה על סקירה שבועית מושקעת ועדכנית!!!! אחרי זה תגידו תודה על אסטרטגיות שבועיות שמניבות מעל ל10% בטווח של מעל ל-90% הצלחה... אחרי זה תגידו תודה על קורסים איכותיים במחירים סימליים1!!!!!!
לפי דעתי הוא יותר מאדם שחושב על עצמו הוא גם חושב עלהכלל ונכון שהאתר נהייה בסדר גודל מסחרר אך זה עדיין לא אומר שכל מיני גוקים צריכים להיכנס ולהתחיל להסריח.
-
לשחקן מעוף,
אני מוריד לפניך את הכובע. רציתי לסגור הפוזיציה ב1022 אבל אמרת שהירידות יבואו ועוד איך הגיעו. אני בתחילת הדרך אבל למדתי היום המון. תודה לך.
-
אני קורא כאן את התגובות ולא יודע אם לצחוק או לבכות
תחום הנגזרים הוא התחום שנחשב הכי מסובך בתחום ההשקעות
אנשים לא מבינים מה הם עושים, לא מבינים אסטרטגיה ולא מבינים
מה הם עושים. מי שחושב שהוא משקיע באג"ח ממשלתי של ארה"ב כדאי שיזמין צלצול השכמה ודחוף!!
מי שרוצה להסתמך על המלצות שחקן מעוף מוזמן לעשות זאת על אחריותו, בנתיים ההמלצות הללו מניבות יפה וכל שאר הציניקנים חסרי הידע מוזמנים לאכול את הכובעון שלהם בזמן אמת
אני ממליץ לכל מי שרוצה להשקיע בשוק המעו"ף לעשות קורס, בסיסי ומתקדם ורק אז להכנס בסכומים קטנים עד שיצבור נסיון
גם עם תואר שני במימון אני אומר שיש לי הרבה מה ללמוד ובמיוחד מבעלי נסיון כמו שחקן מעוף
אני יודע שמן הסתם הוא גם יטעה בהערכותיו מהסיבה הפשוטה שהוא אדם ולא מכונת חיזוי. זה נלקח בחשבון במסגרת הרצון שלי ללמוד מהמלצותיו ומדרך החשיבה שלו
בהצלחה לכולם!
-
שלום לכולם ותודה לשחקן
גם אני התאכזבתי מהתגובות לאסטרטגיה אבל מנסיון העבר האמנתי שאם יהיה שינוי בהערכה אז תיהיה הודעה בפורום.
לאחר ביצוע האסטרטגיה סגרתי את המסך עד רגע לפני הנעילה ואפילו הוספתי אסטרטגיה שלי במדד 1018 כי הערכתי ירידות היום או מחר. כמובן הסבלנות משתלמת.
למי שהתכסה והפסיד אין לכם להלין אלא על עצמכם. ראו זאת כ"שכר לימוד".
למי שפסל את האסטרטגיה וזילזל בה בלי נימוקים ויתכן שעשה זאת מפוזיציה או מחוסר הבנה, אני מקוה שאתם יכולים להסתכל במראה. רצוי שתבקשו סליחה גם בפורום.
שוב תודה שחקן, הפעם לא הספקתי לממש אבל זאת אחריותי.
שוב תודה שחקן.
-
-
שחקן היקר. כמו שכבר אמרו כאן אל תתיחס לאמירות של כל אחד ואחת שבהרבה מקרים לא מבינים את תחום הנגזרים לעומק או כלל עד כדי כך שאין להם אפילו מושג מהו פירוש של "מעו"ף" שלא לדבר על מונחים כמו סינטטי או יותר.אך כמו שצויין זו "מחיר התהילה".כתבה בגלובס משכה הרבה אנשים ומה לעשות בטח יש ביניים טיפוסים שעדיף שלא היו באים.המשך בעבודתך הנאמנה. הרבה הצלחה וחג שמח.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי aliza668
שחקן מורידה את הכובע שוב, עוד מעט לא ישארו כובעים בחנות
יישר כח!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה לכולכם
מוכרת ? (כובעים) :d :d :d
-
לא קונה עוד משאית להובלה :d :d :d
-
שלום,
אשמח לקבל התייחסותך לפוזיציה ר"מ:
לונג 7 קול 970
שורט 7 קול 1020
שורט 14 קול 1040
שורט 14 קול 1060
שורט 14 קול 1080
לונג 7 פוט 1020
שורט 14 פוט 970
שורט 14 פוט 960
שורט 14 פוט 950
דרישת בטחונות 270 א' ש"ח
תזרים מ 970 עד 1040 של 100 א' ש"ח
מקדים תודה
חג שמח
איציק
-
שלום שחקן ולכולם
אני הייתי רוצה להתייחס מפן אחר לגמרי, לא שאני חולק על המגיבים בשרשור הזה, הפוך מסכים עם כל מילה שנכתבה.
אתחיל בזה שאפו לשחקן, אין לי מילים, כמו כל הפעמים שראיתי את דעתך ורבות פעלתי לפי זה, שאם נצמדים לתוכניות שלך ו/או להמלצות שלך, בשורה התחתונה רק מרוויחים.
רציתי להוסיף שממתי שהאתר הזה התפרסם, (לא שמפריע לי המצטרפים החדשים) מפריע לי (בלשון המעטה) הלחץ שנהיה כאן באתר, ושוב אני לא מתכוון על הלחץ בצ'ט בגלל ריבוי האנשים, אלא הכוונה על לחץ חברתי שנהיה כאן היא ממש בלתי נסבלת, במיוחד לגבי ההמלצות של שחקן על מניה כזאת או אחרת, או על האסטרגיה, זכורני השרשור הענק שהיה כאן לא מזמן, על האטסרטגיה ששחקן הביא, אם כן הגיע ל10 אחוז או לא הגיע ל10 אחוז, חבר'ה מה עובר עליכם נראה לכם ששחקן לא עוקב אחרי האסטרטגיה שהוא כתב, תאמינו לי נסיון העבר הראה לנו שהוא עוקב אחרי זה ומבלי התערבות מאסיבית אומר מה לעשות, ואין צורך להפעיל לחץ פיזי לא מתון ולצעוק הגיע כבר ל 10 אחוז רווח או לחילופין מה עושים אם הלך נגד, ובמצב יותר גרוע להשמיץ אני מיישר קו עם כל אלה שכתבו לפני, חבר'ה מי שלא רוצה שלא יעשה את האסטרטגיה ומי שכן עושה גם שאני מסכים עם הסוברים שהוא עשה זאת על דעת עצמו, אבל בכל זאת הנסיון הוכיח ששחקן לא זורק אותנו על המים וגם אם הולך הפוך ממה שציפה הוא מדריך מייעץ ומכווין מה לעשות ואיפה לצאת, אז אנא מכם, אם אפשר פשוט להוריד את הלחץ הזה ולהיות בשקט ולראות איך יפול דבר, זה יהיה יומרני מדי שאם אני יאמר לכם לנסות את שחקן שבוע אחד כשזה הולך בעד ושבוע שזה הולך נגד ולראות אם שחקן זרק אותנו למים והלך לו או שהוא
באמת
מנסה לעזור (אני בוחר באפשרות לא לנסות בכלל כי כבר הכירותי מכבר שהתוצאה היא שהוא מעדכן לבד בלי לחץ)
אני כותב את זה מתוך אפשר לומר קצת כעס והרבה בשביל לעזור ועוד יותר מנסיון העבר כאמור שאין סיבה להפוך עולמות ולהשתולל.
-
איפה ישנם
עוד אנשים
כמו האיש ההוא
אשר הלך בערבות הבודדות
טרלה לה לה להל הל הל הל הל הל הל הל ה :d
מה שקורה פה הוא סופר מעניין
וכדי להזכיר למי שצריך
זה קורה בסופר-התנדבות ומפגן של רצון טוב
משהו אמר אהבת חינם?????? :d :d :d
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי its
שלום,
אשמח לקבל התייחסותך לפוזיציה ר"מ:
לונג 7 קול 970
שורט 7 קול 1020
שורט 14 קול 1040
שורט 14 קול 1060
שורט 14 קול 1080
לונג 7 פוט 1020
שורט 14 פוט 970
שורט 14 פוט 960
שורט 14 פוט 950
דרישת בטחונות 270 א' ש"ח
תזרים מ 970 עד 1040 של 100 א' ש"ח
מקדים תודה
חג שמח
איציק
אני כמובן לא שחקן אך נראה לי די נועז.רצועה צרה בתחילת החודש.אתה צריך חודש ממש סטטי ואם תבוא תזוזה חדה לכיוון כלשהו יתכן וידרשו ממך לסגור הרבה לפני פקיעה (אם כאני לא יודע באיזה מסגרת אתה עובד).זו לפחות דעתי
-
שאלה לשחקן לגבי הפוזיציה
כתבת:
"אסטרטגיה שנבנתה במדד 1008 ומכסה ירידות, דשדוש או עליות עד חצי אחוז מנקודה זו הינה אסטרטגיה סולידית. האם מישהו מהכותבים בדק איפה נקודת האיזון באסטרטגיה במידה ואני מושך אותה לכיוון שבת (תטא משולשת)? האם החברים הכותבים הבינו שבסיום של1.9% כשגם בתרחיש הפסימי נכתבה האסטרטגיה ב1.4% הם בעצם מצהירים שלא יהיו ירידות ולו של חצי אחוז? או אולי דשדוש"
האם תוכל להסביר את המשפט?
מהם האחוזים? על איזה בסיס הם מחושבים?
תודה
-
שחקן,
אני חייב להודות שרעד לי הפופיק היום בבוקר. אבל כרגיל אני הולך איתך עד הסוף, ולא מתאכזב :P
הבעיה העיקרית פה לדעתי היא חוסר הבנה בסיסית בתחום האופציות.
אותו מגיב שהציע להפגש ב 1040, מוזמן לעזוב את האתר, ולחזור כשנגיע למדד הנ"ל.
יתרה מזאת, חדי העין יכלו לשים לב שזה בכלל לא משנה אם היו כותבים את האסט' לעליות או לירידות, ניתן היה להרוויח 10% כך או כך!
מסחר באופציות זה לא סתם לקנות פוט ולקוות לטוב. מי שלא יודע את ההבדל בין תטא לדלתא, מוטב שלא יכתוב פה את הרפש שלו, וישאיר אותו בבית.
בכלל, חוצפה שלא כדוגמתה, להכנס לבית אחר ולעלוב במארח!
בברכת חודש מוצלח לכולם!
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Lior Asher
שחקן,
אני חייב להודות שרעד לי הפופיק היום בבוקר. אבל כרגיל אני הולך איתך עד הסוף, ולא מתאכזב :P
הבעיה העיקרית פה לדעתי היא חוסר הבנה בסיסית בתחום האופציות.
אותו מגיב שהציע להפגש ב 1040, מוזמן לעזוב את האתר, ולחזור כשנגיע למדד הנ"ל.
יתרה מזאת, חדי העין יכלו לשים לב שזה בכלל לא משנה אם היו כותבים את האסט' לעליות או לירידות, ניתן היה להרוויח 10% כך או כך!
מסחר באופציות זה לא סתם לקנות פוט ולקוות לטוב. מי שלא יודע את ההבדל בין תטא לדלתא, מוטב שלא יכתוב פה את הרפש שלו, וישאיר אותו בבית.
בכלל, חוצפה שלא כדוגמתה, להכנס לבית אחר ולעלוב במארח!
בברכת חודש מוצלח לכולם!
כל מילה בסלע .
-
עם כל הכבוד לשחקן הפעם הוא ניצל בנס,
עדכון המדדים הציל את האסטרטגיה שלו.
בכל אופן, אני חושב שבמידה ואסטרטגיה לא מצליחה אז צריך לדעת לספוג את ההפסד,
התגובות שהיו פה לדעתי ילדותיות.
ועוד נקודה שחובה להזכיר שצריך סבלנות, הוא רשם בפירוש האסטרטגיה צריכה להמשך גם בשבוע הבא, כך שרווחים היו אמורים להגיע רק ביום ראשון שני בשבוע הבא.
-
כל הכבוד ישר כוח הצדק אתך :P
-
שחקן היקר,
אני בספק אם תקרא הודעה זו אבל חשוב לי לציין בפנייך שאני כמו הרוב המוחלט של חברי האתר מעריכים את פועלך פה(הקמת האתר ועידכונים שוטפים וסריקות מקצועיות וכ'ו) ומאמינים לגמרי באסטרטגיה שאתה מניב מדי שבוע(על אף שיחסית אני חדש פה,לצערי). וכן ,צריך גם לעיתים (במקרה דנן -רחוקות..) לדעת לספוג הפסדים,כל מי שיודע לקרוא מפת פוזיציות ומתעמק באסטרטגיה שהצעת אתמול לא היה ממהר כל כך לבטלו כבר היום בבוקר,לכן שוב אני מצטרף ליישר כוח גדול על פועלך ,אל ייפול רוחך מאותם מלעיזים שטועים ואף יותר חמור מטעים אחרים!
בברכה
חגי
-
כל הכבוד לך אדוני השחקן,אני באופן אישי סומך עליך ב-100% ומקווה שגם רוב החבר'ה באתר.
צריך לדעת שלפעמים מרויחים ולפעמים מפסידים
ישר כח
-
אח שלי אמר לי שאין רוכב מקצועי שלא נפל בעברו מהסוס, כנ"ל לאופניים, כנ"ל להשקעות
לחברים השואלים אותו "האם לחזור לשוק המניות? הוא משיב בשאלה: "האם אתה מוכן נפשית גם להפסיד? ולאלה שמסרבים הוא מייעץ לא להתקרב לאש, ולהסתפק בהשקעה סולידית וצנועה
ובגלל זה אין משקיע מקצועי שאך ורק מרויח ולא מפסיד, וכל הצלחה נמדדת אך ורק בתוחלת התשואה של פונקצית התפלגות תוצאות הפוזיציות בהן שהה, תודה
-
רבותי,
למי שעד עכשוו לא הבין, צריך כאן עצבים מברזל, קור רוח מקפיא, והבנה ששחקן אמיתי במעוף יודע שיהיו מקרים בהם יפסיד וזה חלק מהמקצועיות.
אין אפשרות ל- 100% הצלחה אולם שיעורי ההצלחה עד כה הם
באמת
בלתי רגילים ומי שלא מבין בנושא מתחיל להאמין שמדובר ב"קלי קלות" אבל זה מאד מטעה.
לפי אופי האשלות, יש חברים רבים שעבורם זו כניסה ראשונה לנושא.
הנושא מאד מאד מורכב ולכן שחקנים חדשים רבים בד"כ מפסידים את כל כספם.
כאן יש מורה מלווה מהדרגה הראשונה.
זו הזדמנות יוצאת דופן לכולם ללמוד את דרך המחשבה המקצוענית.
זה לא אומר שממחר, כל מי שעושה את ההוראות בלי להבין, יהיה מקצוען. צריך ללמוד והרבה.
אני מציע לחברים החדשים וחסרי הנסיון קודם כל לעבור את הקורס.
העמידו לרשותנו מרצה מנוסה, מעולה ממדרגה ראשונה.
הקורס הוא חוויה מדהימה והכל נעשה מתוך כוונה שהחברים יוכלו להצליח.
כל קיומו של אתר זה הוא תופעה יוצאת דופן. ואני אומר זאת כאדם שמעורב, עוקב, לומד ופעיל לסרוגין בתחום שנים רבות.
אני עם כל הידע והניסיון שיש לי, אני משתתף בקורס מתוך ידיעה שתמיד יש מה ללמוד בתחום מאד מורכב זה ובמיוחד ממורים עם ניסיון והבנה יוצאי דופן.
לכן חברים, תמיד לזכור את הדברים בכניסה לאתר: אפשר להפסיד ולפעמים כל הזמן עד שנמחקים. זה בד"כ קורה כל מי שנכנס לתחום.
כאן מלמדים את החברים דרך שונה. זו זכות להיות חבר באתר והזדמנות יוצאת דופן.
גם כאשר יהיו הפסדים, צריך לזכור את התוצאה הסופית ובכל מקרה להודות לשחקן על כל המאמץ הכביר שנעשה באתר ללא תמורה.
לסיום אני רוצה להודות לשחקן על הקורס המדהים.
אני גם מודה למרצה על החומר המרתק ועל כך שמצא את הזמן ללמד בקורס.
בברכה לכל החברים,
יצחק.
-
שחקן
יש אימרה ישנה של נווטים טובים: "אני את הטעויות שלי עושה לבד". כלומר, גם אם כל העדר נוהר שמאלה, ואתה בטוח בעצמך והולך דווקא ימינה - יש מספיק ידע מקצועי ובטחון עצמי מאחורי ההליכה הזו.
אני סומך עליך שאתה יודע לאן אתה הולך, וחושב שאתה עושה טוב. תמשיך ככה.
-
השתתפתי לראשונה בפוזיציה ששחקן נתן,
נכנסתי ב- 1004 ועדיין אין לי את אותם 10 אחוז רווח.
לשם השואה ולימוד-
האם מישהו שהספיק לממש והרויח יכול לכתוב את שערי הקניה והמכירה של האופציות שרכש,
אשמח גם לדעת את כמות הביטחונות שנידרשו.
המשך יום נעים,
ומכיוון שזו הודעתי הראשונה בפורום,
אני מרגיש מחויבות להודות לשחקן וצוותו על העבודה\ממון המושקעים כאן.
-
שלום שחקן.
א.אני רוצה להגיד שאתה צודק, אני אישית לא מבצע את האסטרטגיות כי אני לא בקטע של לכתוב אופציות.
אבל! אנשים התרגלו לקחת 10 אחוז כל שבוע, לא יזיק להם להחזיר פעם אחת 10 אחוז לבורסה ואין מה להתלונן, זה לא הפסד אלא מחיקת רווח שעשית ביום!(לפני שבוע) וזה היה יותר מ10 אחוז, אחרים הגיעו ל20 אחוז ויותר.
דבר שני, רציתי להעיר, כתבת שנכנסת כדי להגיד שהפוזיציה לא משתנה,ועל זה תודה, רק נקודה לשיפור...לפני הפקיעה נכנסת לצאט ואמרת לא להתרגש מהעליות מעל ה995 זה רק השחלת קולים והצפי לפקיעה נשאר סביבות 980. אז היתי שמח אם את את ההערה שלך לגבי אתמול על שמירת הפוזיציה היית נכנס גם לצאט וכותב את זה, גם אם זה ל2 דקות כדי לסגור את החבר'ה...אחרי הכל בשעות המסחר כולם בצאט, אז זאת נראית לי הבמה האולטמטיבית להודעות קריטיות או מרגיעות באון ליין... זה
באמת
נראה לי חשוב, אני נכנסתי קצת מאוחר, בשעה 3 ולא היה שום איזכור על ההודעה פה, גם יותר מאוחר...
תודה!
-
לא הספקתי לצאת אתמול מהפוזיציה
האם עדיין כדאי להישאר
או לסגור?
תודה
רועי
-
שחקן יקר
אני משוטט גם באתר אחר העוסק בניתוח טכני של מניות
כל המלצה על מנייה מחייבת נימוק ועדיף בתוספת גרף.
הודעות הרצה ללא נימוק נמחקות מיידית והכותב מוזהר.
מציע לאפשר למס' מנהלים למחוק הודעות ובוודאי מזיקות ללא נימוק.
כשם שאתה סוקר את השוק ומנמק כך חייב גם כל מגיב הטוען אחרת.
"אני מאמין" אגב זה לא נימוק.