שלי מופיע באתר.
כול הקניות הם על פי הסקירות והעדכונים שאני מוציא בשוטף.
ישנם עוד מספר קניות אבל הם בתעודות סל, ואני מרבה לסחור בהם, על כן אשתדל לעדכן אותם כאן מחר.
במידה וישנם שאלות על התיק, אתם מוזמנים
תודה ובהצלחה
Printable View
שלי מופיע באתר.
כול הקניות הם על פי הסקירות והעדכונים שאני מוציא בשוטף.
ישנם עוד מספר קניות אבל הם בתעודות סל, ואני מרבה לסחור בהם, על כן אשתדל לעדכן אותם כאן מחר.
במידה וישנם שאלות על התיק, אתם מוזמנים
תודה ובהצלחה
בוקר טוב,
נכנסו לתיק אתמול ,
שופרסל
פרטנר
דיסקונט השקעות.
http://www.s-maof.com/Forum/folder.php
תעודות סל שנמצאות בתיק ,
אבל המערכת לא מקבלת אותם,
1-תכלית תא" נפט וגז , --- 1125715
קניה ב 1200 ,
סיבת קנייה , טכנית בלבד :
תמיכה על תחתית כפולה + סיכוי להיווצרות תבנית עלייה W , שבסופו של דבר כן נוצרה
קובץ מצורף 3981
תכלית דאקס שקלי,
מספר - 1118793
סיבת כניסה, פריצה של ה 8200 , שהביאה להחלטה טכנית שהמדד בדרך ל 10000.
קובץ מצורף 3982
בהמשך אוסיף נוספות.
תודה ובהצלחה
תנועות בתוך תיק האתר.
מעבר לכך ששתי התעודות סל נשארות כמובן,
יצאו מהתיק דסק"ש + כלל ביו,
נכנסו לתיק
פועלים, לאומי , גזית , כלכלית
תודה ובהצלחה
תיק המניות ,
נכנסו היום לתיק ,
1- בזן
2- שופרסל , חיזוק.
3- רמי לוי,
4- אסם.
כול הסיבות טכניות בלבד.
תודה ובהצלחה
שלום לוי,
חזרתי מחופשה והכל היה מסביבי "צבע אדום", היום הגרפים לפחות הפכו ירוק ואתה כבר קונה מניות. אחרי הירידות האחרונות יש די הרבה מניות במכירות יתר ויום כמו היום, בחלקן כבר אתמול, מציג איתותי היפוך, וכמו שחלק מהמניות היו "אמורות" לעלות אך ה"מצב" גרם להן לצנוח כך גם עכשיו אנו לא יודעים למה לצפות בעוד שעה ובטח לא מה מחר, אז איך? הסטופים שאתה כותב עליהם, הם במערכת?
והמטרה היא כמובן לא להשבית שמחה אלא להבין התנהלות
תודה וימים שקטים
ורדה
היי, מה הקישור הזה אמור להעלות? איך צופים בתיק המניות שלך?
תודה, ורדה
היי ורדה
לחצי על עמוד ראשי
בצד שמאל ישנה קובייה עם תיקי המניות על פי שמות
בהמשך אתן לך מענה לדברייך
אני פשוט בחוץ
תודה
היי ורדה,
ערב טוב,
ברוכה הבאה.
היה רגוע כאן , חסרת לי !
ישנם כמה דברים חדשים:
1- תיק מניות באתר כאשר קודם כבר הפנתי אותך לשם.
2-שרשור על ניתוח טכני ונרות יפנים , והיו שם דיונים יפים , על קווי מגמה + ערכי פיבו, את מוזמנת לקרא.
3- אני מוסיף לכול מנייה שאני חושב שהיא צפוייה לעשות היפוך או עשתה, " דרישות טכניות ובמידה והיא ממלא אותם הכול תקין במידה ולא , משהו לא בסדר בגרף.
4- החל מהיום התחלתי להוסיף סטופ לוס, טכני/ נרות יפנים/ מקצועי,
כך שכול חבר פורום שנכנס שידע מתי לצאת בלי לגרור אדומים לעתיד.
זהו , ממתין לצירופך ביום יום,
לגבי שאלתך :
כול המניות שבחרתי היום הם היו שחותות, , אינטרנט זהב , בזן , רמי לוי = קו מגמה , אסם ,שופרסל שהיה רק חיזוק, ויחד עם זאת הם כולם של מדד תא" 75, פרט לאינטרנט זהב , כך שגם מדד תא" 75 קיבל חזק בימים האחרונים והוא גוסס לתיקון עולה.
עכשיו : את תא" 25 מווסטים השחקנים הגדולים, את מדד 75 לא!
על כן על פי הגרף האישי של כול אחד מהם בנפרד היה היום הזדמנות ( בינתיים ) לכניסה בהיפוכים בהיוולדם.( זה לא אומר שזה חייב להימשך מחר עקב המצב , אבל הסיכוי גדול מהסיכון )
לגבי העיתוי אומר כך:
מערכת כיפת ברזל המבורכת, נותנת שקט לקברניטי המדינה, אבל היום עם הפתיחה בת"א הבנתי עם עצמי שהמערכת נותנת גם שקט למשק ( חמסה , חמסה ). וזה לא מובן מעליו , שבזמן שחיל האוויר עושה מאות גיחות ביום ומגייסים 40 אלף חילי מילואים, אחרים בבריכה או עושים מנגל בצפייה בכדורגל.
אז כנראה שכן , מערכת כיפת ברזל שמגיע ל מפעל רפאל = ( רשות פיתוח אמצעי לחימה ), ולעובדייה פרס ישראל. נונת גב חזק למשק ו לממשלה.!!
טוב איפה היינו ולאן הגענו.
אז זהוא בעצם, את יודעת שאני אוהב תמיד לקחת כניסות בהיוולדם, אז כך זה נעשה.
תודה והמשך ערב שקט,
להשתמע בפורום.
ערב טוב, תודה על קבלת הפנים!
כמה חידושים מעניינים התחדשו כאן, נפלא!
יש הרבה מניות שחותות כמו שקראת לכך ורבות מהן הרימו ראש היום/אתמול וכמו שאתה כתבת ולזה התכוונתי - ההזדמנות היא בינתיים וענית לי שלא מחייב שימשיך מחר, אך הסיכוי גדול מהסיכון ונקווה שכך יהיה.
לגבי ת"א 75 שלא מווסתת ע"י השחקנים הגדולים - זה משפיע לשני הצדדים! רואים את זה בגרף בימים האחרונים.
תמיד התפעלתי מאיך אתה לוקח כניסות בהיוולדם, אמשיך לעקוב.
שוב, תודה, ורדה
בוקר טוב,
למעשה ורדה,
כניסת מנייה לתיק האתר, הוא פועל יוצא של כול העדכונים עצמם שאני מוציא.שאנו כבר ב עשרות מניות, מכלל המדדים בארץ
כך שמספיק לקרוא את המעקב עליהם , בכדי לתפוס את העיתוי החיובי.
תודה ובהצלחה
בוקר טוב עובדיה,
יש בעיה אחת בתיק המניות, לא רואים את היסטוריית המניות..
בוקר טוב,
אני לא יודע איך רואים היסטורייה !!
אבל אלא הרכישות השניות בלבד גם כך,
כול הפעילות על פי הפורום , זה החשוב
תודה ובהצלחה
תיק המניות ( מניות בלבד) ( ופרט לדיסקונט )נמכר אתמול ב 1200, ואכן כול המניות שהיו בה ירדו במחירים.
נחזור לפעילות בתיק כבר בשבוע הבא , על פי העדכונים שיוצאים בסופ"ש.
תודה ובהצלחה
ערב טוב,
תיק המניות עודכן על הפעילות של היום לקראת מחר.
רב המניות שהיו ביום חמישי חזרו היום לתיק,
כמובן רציתי בכך לוודא שת"א לא יורדת חזק היום ולכן לא היתה סיבה להחזיקם במצב הנוכחי לסופ"ש.
לצערי פריגו לא מראה נתון נכון!!!
על כול שאלה אתם מוזמנים.
תודה ובהצלחה
בוקר טוב,
מספר הסברים לגבי תיק המניות באתר.
מעבר לעדכונים השוטפים ולרב מדוייקים שאני מוציא על כלל המניות, אני סוחר מקצועי בעצמי, ונחשב אגרסיבי, , ומה הכוונה.
הרי המניות מסוקרות ומעודכנות מולכם ועל פי זה גם אני פועל, אבל אני ממתין למניות לא בקווי התנגדות באם פרצו,( לאטים רחוקות כן ) אלא אוהב יותר בקווי תמיכה חשובים ( לאחר מהלך יורד ) ומראים בלימה ברורה. בכדי לקחת כול מהלך שנוצר בהיוולדו.
וזו חלק מהסיבות שלהבדיל מ מנתחים טכניים אחרים שסוקרים מנייה שרק עולה, אני מעדיף לעקוב אחרי היורדות כי שם נמצא פוטנציאל העליות בהיפוך, ולפעול שוב בהיפוך בהיוולדו. ( למרות שאני כן עוקב אחרי חלק מהעולות בשבילכם )
כאשר המנייה היא מהכבדות אני מבצע כניסה בתיק האתר מיד עם הקניה, האמיתית ,אבל כאשר המניות בחלקם הם בסיכון גבוה כמו נניח אבוג'ן, אני לא מעדכן מיד בתיק האתר , ויש לכך כמה סיבות.
1- זה לא בדיוק שרות איתותים פתוח.
2- לגבי מניות בסיכון גבוה אני מעדיף " כרגע " להעביר אותה לאתר לאחר שנראות בטוחות יותר" ,( כי אולי חלק מהעוקבים כן רוצים להיכנס, וכרגע אני מעדיף שייכנסו במקום טכני בטוח יותר.)
3- אין לי כוונות לסחוב איתי אחרים ( במידה וישנם כאלה ) על מנייה בסיכון גבוה ( ואבוג'ן היא כזו, כי אפילו בעדכון האחרון כתבתי " יעד כללי 4800 , מול מתנדים חנוקים במכירות יתר " ) , ולכן את העדכון של אבוג'ן בתיק נעשב רק היום עם שער אתמול ( ומקרה שופרסל דומה ). ומיד עם כניסתה לתיק הגיע עדכון באתר.
4-תיק המניות באתר לא מקיף את כול הכניסות שלי, ( פתיחות ש כזו , היא חדשה גם לי, ואולי בעתיד נוסיף את הכול).
5- אני מחזיק בתיק גם תעודות סל.
6- ואחרון, אשמח לענות כאן על כול שאלה, בהקשר לתיק כולל סיבות כניסה יציאה שכולם טכניות כמובן. כאשר הסברים אלא באים לאחר שיחה עם וולרי , על אותם הדברים.
בנוסף, הסכמתי לפרסם את תיק המניות בתקווה ליצור דיונים על נושאים טכניים ערכיים בפורום האתר, אבל אני מודה שעדיין לא הצלחתי בכך. ולא בהכרח להראות לאחרים שכן אפשר גם בבורסה בת"א, ליצור רווחים על פי עקיבה טכנית
יתכן וכבר בעדכונים בסופ"ש הקרוב, אציין בעדכון הספציפי של אותה מנייה שהיא " בתכנון או על הכוונת לכניסה לתיק בתנאי ש.... ) וזה ואולי יעזור קצת יותר לאחרים אשר עוקבים.
שוב , אשמח לשאלותיכם,
תודה ויום שקט.
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן
תיק מניות האתר,
קודם כול ממליץ לקרא את ההסברים שהוצאתי היום בבוקר.
שנית, שינויים צפויים בתיק ואולי כבר היום :
1- בזן בשבירה של ה 103 תצא מהתיק,
2- פרטנר במידה ותשבור את ה 2560 , תצא מהתיק. ( על פי הקושי שכבר פרסמתי אתמול בעדכון.)
3- סלקום , במידה ותשבור את ה 4000 , תצא מהתיק, ( על פי הקושי שכבר נראה אתמול ).
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן
תודה ובהצלחה
תודה על העדכון!
תודה עובדיה !
בוקר טוב,
פריגו יוצאת כבר עכשיו , מהבוקר מהתיק.
סיבה :
1- קטיעת ההמשכיות מעלה.
2- שוברת חזרה מטה שני קווי תמיכה -- 156 --154
כול פריצה של ה 156 פריגו תהיה מועמד לכניסה חוזרת..
כרגע נכון לסגירה בחו"ל היא שלילית
קובץ מצורף 4178
אמן
תודה ובהצלחה,
תיק האתר,
יוצאות ברגע זה ,
דיסקונט,
סלקום,
שופרסל
דיסקונט + שופרסל, הגרף לא מתנהג שאופן סביר למהלך עולה
סלקום סטופ כפי שדווח כבר אתמול ב 4000
שאר המניות גם הם מיועדות למכירה היום עקב אווירה לא ברורה במדינה כרגע,
וכמובן לכולם נמצא נקודות חדשות
תודה ובהצלחה
לוי שבת שלום,
למה לא רואים את תיק המניות שלך באתר ?
ערב טוב,
קודם כול הוא ריק ! כי פרסמתי כאן שאמכור את הכול בקרבת הסופ"ש
אבל :
אני באמת לא יודע למה תיק מניות שלי באתר לא מופיע,
נראה ביום א" איני רוצה להפריעה לאף אחד באתר כרגע.
תודה ו שבת שלום
עובדיה שלום ושבוע טוב,
תיק המניות עדיין לא מופיע אז אם ץוכל לעדכן בפוסט הזה על כניסה של מניות חדשות נודה לך.
אני יודע , שתיק המניות לא מופיע,
פניתי לולרי, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה, ואין לי כוונות ללחוץ על הנושא כרגע.
אני שוב מציין, התיק שבאתר ריק ,
הכול נמכר בימי רביעי , חמישי כפי שעדכנתי כאן גם לפני המכירה,
זה פשוט היה צעדת טכני -- פונד , מתבקש
במידה ומשהו יכנס, למרות שאני לא חושב, אפרסם זאת כאן
תודה ובהצלחה
בוקר טוב, ושקט
1092345 חלל תקשורת ,
נכנסה לתיק עם כול הזהירות הנדרשת , סטופ לעסקה ב 4975 עם סגירה ( כרגע ).
סיבת כניסה = טכנית בלבד! כאשר במשך 14 ימי מסחר המחיר לא שובר לרגע את ה 5000 , ו12 ימי מסחר מתוכם לא שובר את ה 5100.
אמן
תודה ובהצלחה,
אפשר להקשות? איך מ"לא שובר" מסיקים לונג? מצרפת מה רואה כשאני אומרת זאת.
תודה, ורדה
קובץ מצורף 4234
בכייף ורדה.
אין איתות !!!! וזה קודם כול !
איתות לשמו הכוונה , אבל יש הרבה דברים נוספים.
1 המחיר לא שובר את ה 5100 - 5000 לאורך זמן ! מי לא שובר ?? המוכרים כמובן, ובראותנו שהמוכרים לא לוחצים כלל על המנייה אזי המוכרים שהם המחזיקים הכבדים ולא את או אני---- לא מעוניינים למכור לאחר מהלך יורד של כ 18% מהטווח התחתון של הדשדוש או מ 27% מהטווח העליון , אזי הם יודעים שמחזיקים משהו טוב ביחס למחיר הנתון.
2- אל נשכח את סיבת הירידות החדות ! בסה"כ פורסם על מחיר מכירה של החברה נמוך ממה שציפו המשקיעים בחברה.
3-לא הכול טכני בחיים , בגרפים ! נניח 15 % , ישנם הרבה מניות שעולות כי עולות ולא כי היה איתות ( מצב שוק , מצב של משקיעים , העברת ידיים במחיר שנקבע , אווירה כללית לאחר פרסום , ועוד ועוד.....)
4- כמו שהמוכרים לא מעוניינים למכור או לפחות ללחוץ על מכירה ( רואים זאת על פי רמת מחיר + נפח , אזי גם הקונים לא נותנים לרדת לקו ה 5000 , משמע , אלה ערכים שכרגע הקונים לא רוצים לראות מתחת להם.
5- גרף שבועי צועק וזועק למהלך מתקן עולה, ז"א אפילו תיקון טכני לבדיקת ה 6200 שהיה הטווח התחתון של הדשדוש עדיין לא נבדק, ואין כרגע סיבה טכנית להמשך ירידות ללא בדיקה.
6- שום רמת פיבו מאז הנפילה לא נבדקה !
7-מאז תחילת המבצע, המנייה לא ירדה במילימטר מהקווים שלה, שזה חוסן עצמי כמובן כאשר כבר הזכרתי אותה בסופ"ש ובמשך ימי הלחימה .
8- ואחרון -- כל הסיבות יחדיו מביאות להחלטה טכנית שהסיכוי גובר כרגע על הסיכון בכניסה למנייה.
דרך אגב:
לא הקשית הפעם , אלא להיפך, את מראה בפורום בדיוק מה כוונתי בפרסום תיק מניות באתר, המטרה האישית שלי היא לא , להראות ההיפך ממה שאחרים טוענים לגבי הבורסה הישראלית שאין בה אפשרויות רווח , ואת יודעת שדעתי בדיוק הפוכה.
או שלא ניתן לתזמן בדיוק רב כל כניסה למנייה, ודעתי הרי היא שכן ניתן.
אלא שמטרת פרסום תיק האתר, שאני מודה לא יופיע כאן הכול , כי ישנם תעודות סל שהאתר עדיין לא הצליח לשבץ ואני בהם, או מכול סיבה אחרת .... ליצור דיון טכני בדיוק כמו שעשית כרגע ועל כך תודה גדולה.
החברים כאן ישנים ! לפעמים .
אין עדיין הבנה ב " מה זה דיון טכני לשמו."
,
הנה מינית לך מספר סיבות לכניסה , שאולי אני טועה בהם אבל עובדתית הם קיימים, ויש לשים לב אליהם, כך שניתן לעשות העתק הדבק לחלק מהגרפים האחרים.
שוב תודה ומקווה שההסבר מספק
היי, למדתי מההסבר. העלת מספר שיקולים טכניים ופונדמנטיליים והשיקלול שלהם הביא אותך למסקנה הסופית. אמרת שאין איתות לשמו וכנראה שזה מה שהיה חסר לי, כי הרי אנחנו יכולים למצוא את עצמנו עם המשך "שמירת" קו המחיר אך ללא עליות, וזה בטח לא מטרתך. מצד שני אם המחיר יטפס מעלה אכן הכניסה היא בתחילת המהלך.
תודה
תנועות בתיק האתר,
נכנסו היום עם הפתיחה שתי מניות .
1- דיסקונט
2- אסם.
סיבות הכניסה פורסמו בשרשור של כול מנייה.
תודה ובהצלחה
תנועות בתיק האתר,
נכנסה היום בבוקר קמהדע, מיד עם הפתיחה, עוולה כרגע מעל 4%
יתכן ודיסקונט תצא היום בדקות הקרובות עקב הגעה לקו מגמה יורד , למרות שיש די הרבה קונים , אבל מדד הבנקים יורד ב 0.3%- ורק דיסקונט מחזיקה בינתיים,
במידה והמנייה תצא והקו בסופו של דבר ייפרץ, היא תכנס שוב.
קובץ מצורף 4336
אמן.
תנועות בתיק המניות ,
היום נמכרו קמהדע + אסם,
סיבת המכירה , טכניות
התיק ישאר רק עם חלל תקשורת עד יום א" הקרוב.
תיק מניות האתר,
החל ממחר 10-8-14 המניות אשר נמצאות על הכוונת לכניסה הם
פועלים,
לאומי,
דיסקונט,
פריגו
עזריאלי
מזור
OPK
איתורן
תעודת סל מדד הבנקים.
סיבת כניסה לכול המניות, טכני בלבד.
כול כניסה באחת המניות הללו, נפרסם בהתאם.
תודה רבה לוי !
האמת שפרסום המניות שבכוונת טרם כניסתן לתיק זה רעיון מעולה !