שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במדדי ישראל חשובים , אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המדדים הללו..
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במדדי ישראל חשובים , אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המדדים הללו..
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
feder, ערב טוב,
מדד תא" 75, מקדים במקצת את תא" 25, מסיבות מובנות,
ועל כן הוא כבר נמצא במהלך יורד, הוא בתוכו כרגע.
כול המתנדים הטכניים מדברים על עוד מטה ,
כאשר התמיכות הקרובות שלו מסומנים בגרף המצורף,
בנוסף ישנו סיכון שמחר הגרף שובר את ממוצע 20 , מה שיזמין עוד מוכרים.
ברגע שנראה רגיעה מסוימת יש על מה לדבר לגבי כניסה, כרגע , היום, מחר, לא רואה את זה עדיי
קובץ מצורף 2390
אולי תוסיף גם את גרף הממוצע
בוקר טוב,
בבקשה
קובץ מצורף 2391
תא, נפט וגז,
19-3-14
המדד ששומר להולך כול הדרך על קו מגמה עולה , שטכנית זהו דבר מצויין,, נלחם אתמול על ה קו החשוב באזור שהוא 1306.
במידה ולא יפרץ המחירים צפויים לרדת אל ה 1275 לאותו קו מגמה , ובאם ייתמך ( זה הצפי בינתיים במידה ויירד ) אזי תושלם תבנית משולש עולה, עם סיכויים גדולים יותר לפריצת ה 1306.
משולש זה הוא המסוג החיובי בטכני, ולמעשה כול ירידה לקו מגמה הוא לצורך העלייה ופריצה.
נמתין בסבלנות להמשך התנהלות הגרף.
במידה ופורץ היום את ה 1306 , היעד הקרוב הוא 1335.
קובץ מצורף 2420
תודה ובהצלחה.
תא" נפט וגז,
24-3-14
לפני שלושה ימי מסחר המדד פורץ את קו ה 1306 , ובכך מתאים את עצמו לסקירה הקודמת עם יעד קרוב ב 1330.
לא ניתן לומר כרגע באם יפרוץ גם קו זה אבל גם גרף זה חנוק כמו , בנקים ו תא" 25 ולכן ניתן לו להגיע ונוכל להעריך טוב יותר לגבי פריצה כן או לא,
קובץ מצורף 2487
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז ,
30-3-14
עדכון בתוך יומי,
המגזר חוטף היום קצת בינתיים עקב פונד,
אין ספק שלא משנה כרגע הירידות , זה זמני.
טכנית מדד הנפט והגז היה זקוק לאוורור , כפי שכבר נכתב ביום ד" האחרון והוא הגיע בתצורה אחרת.
על פניו המחיר עדיין מעל הקו החשוב לטווח הקצר ב 1330, אבל אני חושש שעקב מצב המתנדים הוא ישבור אותו מטה , ובמידה וכך יקרה התמיכה הבאה החשובה ב 1306.
מקודם מאוד לומר עד איפה זה יגיע , על כן נמשיך לעקוב.
קובץ מצורף 2559
תודה ובהצלחה
מדד תא" 75.
6-4-14
המדד יורד בינתיים קרוב ל 1.5%- , אבל עדיין שומר על קו ה 955 -- 953 , שזהו אזור בן כ 3 נק " שהוא תמיכה בגרף..
נכון הוא שהגרף של המדד נראה כמו שכאילו זרקנו את הנרות בין 950 ל 980 על הגרף ואיפה שנפל נפל, !!
אין שום קשר בין ה נרות היפנים.
וזה מה יש, על כן המדד יחשב כ מדשדש. בטווחים שבין 956 -- 980 .
כאשר במידה ותיווצר ירידה מה טווח הזה, מצבו יחמיר.
קובץ מצורף 2675
תודה ובהצלחה
תא" נפט וגז.
13-4-14,
הגרף יורד ביום ה" ה אחרון ב קרוב ל 1%, אבל אחוז שלילי, ובודד זה משנה את תמונה הטכנית של ה גרף כאשר הוא מאותת על מהלך יורד לפני עם שבירת התמיכה ב 1356.
היעדים מטה כרגע עומדים על 1334 -- 1321.
קובץ מצורף 2791
תודה ובהצלחה
בוקר טוב ושבוע טוב לוי !!
האם תוכל לעשות ניתוח של ת"א 100 ?
שבוע טוב,
כמובן , אבל רק לאחר הפתיחה, כי מערכת הגרפים עובדת ומושפעת מ ממכרז הפתיחה. ואני חייב שהיא תעצור, וזה יקרה רק לאחר הפתיחה.
תודה
מדד תא" 100.
13-4-14
המדד פותח בגפ מטה של 2%- ישירות לתמיכה הטכנית ב 1260,
וכבר מהפתיחה ניתן לומר שלא משנה עד איפה הוא יגיע היום , כי ביום המסחר הבא צפוי נר ירוק או הליכה ימינה, מהסיבה ש פתיחה זו היום מכניסה מתנד מומנטום עיקרי לקריאה חריגה במכירות יתר !
כמובן שלצורך דיוק רב יותר אני זקוק לסגירה עם הקריאה הסופית של אותו מתנד , וגם למתנדים האחרים, אבל זו התמונה עם ה פתיחה.
תמיכות והתנגדות אופקיות קרובות מופיעות בגרף.
קובץ מצורף 2793
תודה ובהצלחה,
חג שמח.
תודה רבה לוי. אם הבנתי נכון ,אין סיכוי שת"א 100 תרד מחר מ 1260 ?
המשך יום טוב
אין על מה,
אבל לא זאת כתבתי, אלא
"וכבר מהפתיחה ניתן לומר שלא משנה עד איפה הוא יגיע היום ,כי ביום המסחר הבא צפוי נר ירוק או הליכה ימינה,
ואין במשפט חשוב זה התייחסות לערכים אלא רק לנרות, ביחס לקווים,
כך שלא אוכל לומר שוודאות מוחלטת , טכנית מקצועית, שהוא לא ירד מ 1260,
אוכל להעריך שהבלימה קרובה מאוד.
תודה
תודה רבה לוי
תא" נפט וגז.
18-4-14
הגרף עמד במשך 4 ימי מסחר בקרבת ה 1380, ודבר אחד קיים שם " מוכרים ".
טכנית המחיר שובר שוב את ה 1360 , אבל עדיין מעל ה 1334 -- 1330 , שהם קווים מאוד חשובים לטווח הקצר.
המתנדים הטכניים שליליים, כך שניתן לצפות להמשך מימוש מסוים במניות המרכיבות גרף זה.
קובץ מצורף 2832
תודה ובהצלחה
תא" 100.
18-4-14
המדד עדיין נמצא במהלך יורד, ומגיע אתמול בפעם השניה במשך 3 ימי מסחר , לקו ה 1260 כך שסכנת השבירה של ה קו עדיין קיים.
המתנדים הטכניים עדיין שליליים.
המחיר שבר את ממוצע 20 החשוב ו נתמך כרגע על ממוצע 50.
קובץ מצורף 2835
תודה ובהצלחה
מדד תא" 100,
27-4-14
העדכון האחרון היה ב 18-4, וכבר אז נכתב שהמדד נמצא במהלך יורד , וגם היום התמונה הטכנית עדיין לא השתנתה.
המחיר נמצא מתחת לממוצע 20 החשוב, ועדיין נתמך מעל ממוצע 50 ( לפני פתיחת המסחר ) , + עדיין מעל קו אופקי ב 1260,
הצפי הוא לשבירת הקו הקרוב + שבירת ממוצע 50 עם כיוון כללי ל 1245.
קובץ מצורף 2909
תודה ובהצלחה
מדד תא" 100,
27-4-14
עדכון מיד לאחר הפתיחה.
המדד כצפוי מהעדכון של הבוקר פותח מתחת לקו החשוב ב 1260 , כאשר בינתיים זו רק שבירה טכנית בתוך יומי, אבל,
במידה והוא לא יחזור היום עד הסגירה או עד יום המסחר הבא מעליו = המשך ירידות ל 1245.
קובץ מצורף 2912
תודה ובהצלחה
מדד תא" 100 ,
2-5-14
כצפוי מהעדכונים על המדד, הוא המשיך את דרכו מטה , ושובר שוב את קו ה 120,
הנמוך שהגיע הוא 1247, כך שבהחלט נוכל לסלוח לו שלא נגע בתמיכה ב 1245, כי ההתרוממות שלו נראית טכנית טובה.
ישנו אומנם כאוס קטן בגרף זה בדומה לגרף תא" 75, אבל בסה"כ הכול טכני.
המדד בהחלט בשל לתיקון עולה, אבל תיקון, כי יעדו כרגע עובר למטה יותר , למשל 1220, אבל לא היום ולא מחר, בהמשך כמובן
במידה ויצא תיקון עולה כבר ביום המסחר הבא, אזי העליות יכולות להגיע עד ה 1281, והוא עדיין יחשב כמתקן מעלה לצורך המשך ירידות
קובץ מצורף 2993
תודה ובהצלחה
תא" 100
4-5-12
בשל או לא, הוא ירד לתמיכה שצוינה מ 1280+ !
וכנראה שבאמת עכשיו הוא מוכן למהלך עולה מתקן, כאשר בהמשך הוא צפוי לחזור לירידות , ברגע שזה יתחיל נבדוק עד איפה ונפרסם.
קובץ מצורף 3014
תודה ובהצלחה
מדד תא" 75,
7-5-14
המחיר נמצא בין שתי תמיכות חשובות , כאשר ה 930 בחלק העליון ואילו ה 900 בחלק התחתון.
המחיר עושה את דרכו מאז השבירה של ה 930 לכיוון ה 900 , שהיא נקודה טכנית מאוד חשובה בגרף זה.
יכולות שבירה או פריצה, נוכל לוודא רק בנגיעה הם הקו.
קובץ מצורף 3034
תודה ובהצלחה
עובדיה במדד 75 תראה תמיכה ב901 -900 של תעלה שמתחילה מאוגוסט ספטמבר 2012
היי,
אני רואה כמוך תמיכה ב 900, אבל תמיכה צריכים לוודא שהיא קוראת
בהצלחה
תא" 75,
8-5-14
המחיר פותח היום מתחת לקו ה מאוד חשוב ב 900 , ומיד עובר לעליות כאשר כרגע המדד חיובי ומעל הקו,
המדד בהחלט בשל לתיקון עולה, כך שבסופ"ש נוכל כבר להעריך עד איפה העליות הצפויות, בתנאי שהגרף מסיים מעל ה 900 כמובן.
קובץ מצורף 3051
תודה ובהצלחה
מדד תא" 75,
9-5-14
בסופו של יום, המחיר לא פורץ את אזור ה 900 -- 901 , ומשאיר את ההחלטה ליום המסחר הבא, כאשר לפחות יתרון מסויים יש לו כי הנר היומי שנוצר, הוא נר יפני אשר מזמין קונים, ולכן,
כול פתיחה בגפ מעלה ביום המסחר הבא = המדד פותח במהלך עולה מתקן.
קובץ מצורף 3083
תודה ובהצלחה
תא" 100,
9-5-14
המדד יורד לתמיכה נוספת ב 1234, ושם יוצר בלימה.
הנר היומי האחרון הוא בסה"כ נר יפני טוב שממנו ניתן להתחיל מהלך עוולה מתקן.
ברגע שה מהלך יצא לדרך נוכל להעריך עד איפה ,
קובץ מצורף 3092
תודה ובהצלחה
שלום לוי,
אפשר בבקשה עדכון למדד 75
תודה, ורדה
מדד תא" 75,
ורדה, פני המדד מעלה, חבל להאריך בכתובים, ראי גרף,
ואלא הקווים שיש לדאוג להם.
צפי למחר = עליות.
קובץ מצורף 3127
תודה ובהצלחה
תודה!
כתבת ביום שישי - ברגע שה מהלך יצא לדרך נוכל להעריך עד איפה
ואת זה אני רוצה לשמוע...
ובאותו נושא - הקוים שציינת: האם אתה לא צופה "קשיים" גם קודם למשל 918-920 אם לא 910 - האם מצב המתנדים קשור לצפי זה?
תא" 75,
13-5-14
תודה ורדה,
הערכים שציינת כמו 910 -918 -920 הן קרובים מדי כך שאני בכלל צופה היום גפ מעלה מעל ה 910 , ולכן הוא לא יהבא בעיה, ולגבי ה 920 , אז עוד אחוז מסכן ואנו בפתחו, אז גם שם לא רואה בעייה,
קווים בעייתים אני רואה.
1- ממוצע 20 ( מופיע בגרף ) = באזור ה 929 -930 , והוא יעלה קצת היום מחר.
2- תיקוני פיבו , שהם ---- 928 -- 938 --- 948. ואני מצפה שאת שני הראשונים הוא יפרוץ.
3- הבעיה העתידית הקשה ביותר נמצאת ב 950 -955, ומדוע ? מהסיבה שאם המדד יעצור שם, ייוצר תבנית ראש וכתפיים ביומי ושבועי בעיקר.
אז כן המדד בלונג, וצפוי להמשיך כ כזה אבל עם גבה אחת מעלה , ובזהירות.
קובץ מצורף 3136
תודה ובהצלחה
בוקר טוב, תודה רבה!
מדד תא" 75,
13-5-14
עדכון בתוך יומי,
כצפוי מהעדכון שלפני הפתיחה ואתמול המדד פותח בגפ מעלה מעל קו ה 910 וכך פותרים את בעיית ההתנגדות.
אין שום סיבה טכנית כרגע שהמדד לא יטפס עוד , רק הקווים שנתנו בבוקר יכולים להבא בעייה.
קובץ מצורף 3143
תודה ובהצלחה
מדד תא" 75,
14-5-14
הדברים היו בהחלט צפויים ונכתב על כך לפני הפתיחה .
אבל ב שתי מילים,
המדד " שיחק אותה " עם עליות של קרוב ל 1.5%.
הכול ממשיך על פי הסיכומים ה קודמים כאשר הקווים החשובים הובאו כאן אתמול.
צפי להמשך עליות עם פריצת ממוצע 20.
קובץ מצורף 3154
תודה ובהצלחה
מדד תא" 75.
עדכון לסוף שבוע , 15-5
בכול העדכונים שהוצאתי על המדד והם לא מאט , הקפדתי לתת את היעדים הטכניים ברורוים שהמדד צפוי להיתקל בקשיים, והראשון בינהם היה ממוצע 20 עם חשיבות הגדולה.
המדד ניסה במשך שני ימי המסחר האחרונים לפרוץ אבל ללא הצלחה , כאשר אי יכולת פריצה זו שכמובן היא לרעה, יכולה בהחלט להחזירו מטה וגם לשפל נמוך יותר מהקודם.
אומנם המדד סוגר מעל ה 910 כתמיכה אבל מבחינתי הכול פתוח לצורך אפשרות להמשך ירידות
קובץ מצורף 3194
תודה ובהצלחה
מדד תא" נפט וגז.
עדכון לסוף שבוע , 16-5-
הגרף שזוכה למומנטום מצוין בתקופה האחרונה, עושה עצירה נוספת בקרבת ה1400 , מומנטום חיובי זה , בא לידי ביטוי במניות העיקריות שמרכיבות אותו כמובן.
המדד מגיע ל נקודה הנוכחית לאחר תמיכה משולשת ב 1335 , ולמרות 4 נרות אדומים הוא עדיין שומר טכנית על קו הפריצה האחרון ב 1373 , כך שחולשה מסויימת יכולה להופיע רק עם ירידה מקו זה , שיוביל לתמיכה הקרובה ב 1356.
קובץ מצורף 3216
תודה ובהצלחה
ת"א 75 נעצר מעל 900, מעל ממוצע 200 ועל קו מגמה עולה ארוך ונדמה לי שגם על פיבונאצי 50% מאז תחילת העליות לפני כחצי שנה
לאן פניו?
היי,
לטעמי אותו הסבר על מדד הנדלן, הולך גם כאן,
זהו שבוע בעייתי לנתח מדדים עקב הפקיעה, ויתכן שבמקום ירידות נקבל תחתית כפולה עם סיכויי עלייה גדולים יותר,
אבל באם נמתין לפתיחה נבין הכול, כי במסחר כמו במסחר הכול הפוח.
תודה
נחכה, תודה
ולא היה צריך לחכות הרבה , נכון!