שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במניות חשובות אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המניות הללו..
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
Printable View
שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במניות חשובות אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המניות הללו..
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
לעובדיה בוקר טוב!
התוכל בבקשה לנתח את אבנר?,( יעד.)
תודה מראש!
אבנר,
11-5-14
דורון , אבנר נמצאת במחירי שיא,
הכלי היחידי טכני שעובד ברמות של שיא ברף, הוא הארכות לחישובי פיבונצי , וישנו ספק מסויים על אחוזי אמינותו,
על כן אתן לך את הערכים , אבל את הנחישות שלי בנושא לא אוכל,
הערכים הם,
סגירה מעלה 367 ( הוא שם כרגע )= המשך 372 , פריצתו = 378
קובץ מצורף 3103
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון לסוף שבוע , 16-5
מאז פריצת הגבוה הקודם ב 357 , המחיר נשאר תקוע בין ה 357 - 367 , שהוא הקו של היעד האחרון שנכתב בעדכון הקודם.
אין כאן מצב טכני בעייתי כרגע, המחיר מסתובב לו בשיאים, כך שחולשה תיחשב רק בירידה מה 347 , והוא די רחוק כרגע.
כאשר שבירת ה 357 = בדרך לתמיכה ב 345.
קובץ מצורף 3217
תודה ובהצלחה
אבנר ,
8-6-14,
כפי שעדכנתי בפעם הקודמת אין משהו חריג בכלל מניות הדלק והגז, הם נראות טוב, ואין שום סכנה טכנית בגרף שלהם,
מותר להם כמובן לדשדש.
קובץ מצורף 3494
תודה ובהצלחה
שלום לוי, מה דעתך על רציו יהש?
רציו,
8-6-14
הגרף נראה טוב, המתנדים הטכניים במצב ומקום כזה שמבקשים עליות,
כול עלייה עם סגירה או לחלופין פתיחה בגפ מעלה מחר מעל ה 49 = המשך עליות
קובץ מצורף 3499
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
11-6-14
לאחר הגעה ל 79 , הגרף החל במימושים.
לא רואה כאן דאגה כרגע , אבל היא תוכל להופיע בשבירת שני קווים טכניים ,
1- 77.3
2- 76.5,
כך שלמעשה הגרף כרגע מוגן על ידי שני קווים חשובים.
ממליץ לעקוב אחרי גרף של מדד הדלק והגז, בכדי להבין יותר.
קובץ מצורף 3557
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון לסופ"ש , 13-6-14
כבר מספר פעמים כתבתי שכרגע אין מה לדאוג לגרף.
המחיר מדשדש בטווח נתון וידוע שהוא 358 - 367.
כך שכול עוד הוא שומר על ה גזרות, אין כאן מה לחפש כניסה, או יציאה.
קובץ מצורף 3609
תודה ובהצלחה
ישראמקו ,
עדכון לסופ"ש , 13-6-14
כפי שעודכן בעדכון הקודם, רוב מניות הגז והדלק די מוגנות טכנית על ידי לפחות שני קווים אופקיים, מטבע הדברים רובם במחירי שיא, כל שלמעשה כמו אבנר גם מנייה זו מוגנת על ידי , קו אופקי ב 77.3 , ( במחיר שסגר 9 , וקו 76.5 , + קו מגמה עולה אשר נופל בדיוק ב 76.5,
כך שלמרות המימושים, אין כאן כרגע דאגה טכנית גם לישראמקו.
והיא לא זקוקה לצפי שבועי כרגע, היא מסתדרת יפה.
קובץ מצורף 3626
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון לסופ"ש, 20-6-14
המחיר היה בטווח דשדוש בין ה 358 -368 , כ 10 נק" ושובר אותו השבוע יורד 13 נק" ומיד באותו יום חוזר לעליות.
עם נר היפוך פטיש שכזה איך אפשר לא להיכנס !
לא אוהב את הנר היפני האחרון שהופיע הצל העליון גדול מדי לגרף שמבקש עליות , אבל המסחר ביום א יומר את דברו , ולא אני.
לגרף קיים פוטנציאל טכני להמשך עליות אבל עד אשר סוגיית הופעת הנר היומי האחרון תתבהר , יש להרים גבה על ה המשכיות מעלה., כאשר הנר הזה גם עוצר בנגיעה ל ממוצע 20.
צפי שבועי :
עקרונית המשך עליות, בפריצת ממוצע 20. ( כי הבעיה היא בגרף השבועי אשר רוצה ירידות מכאו, וזו הדילמה בהקשר לצל הנר היפני האחרון )
קובץ מצורף 3753
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון לסופ"ש, 20-14
זהוא הגרף בשני ב" מחלקת " הדלקיות שאני רואה, וגם כאן המימוש האחרון לא מוצא חן בעיני. ! ( כמו בנר של אבנר )
המחיר לא מצליח להגיע לגבוה הקודם ויתרה מכך גם סוגר שלילי על תמיכה !
סגירה זו מזמינה המשך ירידות כאשר במקרא של גרף זה, שבירת קו מגמה עולה אשר מופיע בגרף הוא עינין של זמן, כי אני צופה שהוא ישבר יחד עם תמיכה ב 76.5, שהוא הקו המגן השני.
המתנדים רוצים מטה.
צפי שבועי :
תנועת מחיר בין 79 - 76.
קובץ מצורף 3754
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון בתוך יומי, 23-6-14
זהו היום השלישי ברציפות שהמוכרים מנסים לשבור את קו ה 77.3 , ובינתיים ללא הצלחה, אבל.....
במידה וקו זה ישבר המחיר יהיה בדרכו ל 76.5 ושם יבחן הטווח הקצר של הגרף כי שבירתו = שבירת קו מגמה עולה.
קובץ מצורף 3816
תודה ובהצלחה
אבנר ,
30-6-14.
ובהזדמנות זו אסביר גם למה אני לא מרבה לעדכן את הגרפים של הדילקיות החשובות.....
הסיבה היא פשוטה : כי הדלקיות הגיעו לרמת מחירים גבוה שממנו ללא הודעה פונד, נוספת אין סיבה טכנית ממש לעליות מחירים , והם מגלמות כרגע את מה שיש ! ולכן רואים אותם מדשדשות במחירים גבוהים , ואין מה לעדכן כאן.
לשאלתך :
אני חוזר על הדברים העיקריים מאז הגעתה של אבנר ל 357.
המחיר נמצא מוגן על ידי שני קווים טכניים עיקריים , שהם : 346.3 - 333 .
בכדי שמשהו רע יקרה לאבנר בגרף שלה על המחיר לשבור את קו ה 333 , והרי המחיר די מוגן ורחוק ממנו, וכול ירידה שהי מביאה מיד קונים שמרימים את המחיר כמו נר יומי אתמול,
ראה בגרף את החלוקה של שני הקווים עד אשר אבנר תהיה שלילית.
קו מגן 1 מוגש בצהוב , ושני בירוק...
והינה המחיר מגיע לאזור התחתון של הצהוב ביום חמישי, ויום א" הוא מיד חוזר מעלה בגפ עולה.....
אז אין לי כאן מה לעדכן פרט לכך
קובץ מצורף 3927
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון לסופ"ש ' 4-7-14
כפי שהוסבר בעדכון הקודם המופיע כאן מטה, המחיר ממשיך לשהות במקום מוגן על ידי שני קווים טכניים, כאשר היום הוא פותח מתחת ל 346 , ומיד עולה מעלה חזרה לסגירה שבועית ב 350.
אין כאן צפי ואין כאן דאגה, כול עוד המחיר מעל ה 333 .
קובץ מצורף 3996
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון לסופ"ש , 4-7-14
גם ישראמקו שהיתה מספר ימים סביב קו מגן 1 , עולה מיד מעליו וסוגרת את המסחר השבועי ב 76.
למרות שאין צפי כרגע לפריצות חשובות, עדיין המחיר נסחר באופן חיובי ועם שני קווים טכניים להגנה, כאשר הנמוך נמצא ב 73.7.
קובץ מצורף 4009
תודה ובהצלחה .
אבנר,
עדכון בתוך יומי , 8-7-14
המחיר שובר בינתיים ובגבורה רק את קו המגן מספר אחד, ולמרות שכול המגזר סופג ירידות אבנר עדיין מחזיקה יפה.
קשה מאוד בימי לחץ לחבר את הטכני כך שלא אוכל לעסוק בספקולציות לכאן או לשם אבל אשתדל לעדכן מקרוב יותר.
מצבה של אבנר כרגע טוב
קובץ מצורף 4059
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון בתוך יומי, 8-7-14
המחיר עדיין מחזיק מעל קו מגן 2 שנמצא ב 73.7 , לאחר שאת הראשון ב 76.5 הוא שבר ביום א".
כפי שכבר הוסבר בהרחבה, אין כאן דאגה למרות הירידות כול עוד המחיר לא שובר את ה 73.7
קובץ מצורף 4061
תודה ובהצלחה
אבנר ,
עדכון לסופ"ש, 11-7-14
הגרף שומר על קו מגן 2 , כך ששוב לא מוצא מקום לדאגה , והקונים דואגים להראות לנו את זה,
משהו חריג " רע" רק בשבירת ה 333.
קובץ מצורף 4100
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון ל 11-7-14
המחיר אכן מכבד עדיין את קו המגן 2 שנמצא ב 73.7, כך שאין כאן מה לעדכן,
וכול עוד הקונים והמוכרים מראים לנו זאת , אנו חייבים לקבל שהכול תקין.
קובץ מצורף 4116
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
רציו,
עדכון לסופ"ש, 12-7-14
אני בוחר לכתוב על גרף שבועי כי הוא פשוט יותר להסבר לקורא.
התנועות היומיות בגרף יומי לגבי רציו הפכו להיות " לא רלוונטיות" מהסיבה הפשוטה שגרף שבועי , שהוא חזק מיומי כמובן, נמצא במגמת דשדוש כאשר הטווח הנתון הוא 52 -- 46.7, כך שיש לנו טווח של 5.3 נק" , ורק פריצה או שבירה ייתנו מיד ומהר כ 5 נק" לכול כיוון.
גרף שבועי :
קובץ מצורף 4135
אותה תמונה בגרף יומי.
קובץ מצורף 4136
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון ל 15-7-14,
כפי שנכתב בעדכונים מצבה של אבנר היה טוב יותר מהגרפים האחרים, ועובדתית חזרה מיד ל 358.
זה שמצאה התנגדות זה בסדר וברור , הרי גם זאת אמרתי קודם , אין כאן סיבה כרגע לפריצה !
אבנר חזרה למקום טוב ומוגן על ידי שני קווים כמו שהיתה,
346 -- 333
קובץ מצורף 4157
אמן
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון לסופ"ש, 18-7-14
כבר כמה חודשים אני כותב בעדכונים שאין סיבה לפריצה של ה 358.8 , והינה המחיר פורץ מגיע פעמיים ל 366 ונחסם !!!
היתי רוצה לשאול את הקונים האלא : מה עשיתם בזה!!!
פרצתם מקום כול כך קשה , תמשיכו הלאה , תעלו, אבל כרגע הגרף טכנית רוצה מאוד לרדת !!
טכנית המחיר נסחר מעל הממוצעים החשובים אבל מתנדי מומנטום נחלשו מאוד ביומיים האחרונים.
הגזרה היא ברורה :
שבירה של ה 358.8 = שלילי חזרה .
פריצה של ה 366 = חיובי להמשך.
קובץ מצורף 4186
אמן
תודה ובהצלחה.
אבנר,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
למרות שאין כאן פריצות נוספות, וכך היה צפוי, המחיר נסחר באופן חיובי כאשר הפעם ממוצע 20 הוא הגורם לתמיכה..
לכול אורך הדרך בינתיים ---- מבשל המצב הביטחוני אבנר שומרת על מקומה בגרף וזה כמובן לזכותה, ובעיקר למוכרים ! שלא מעונינים ללחוץ על המחיר מטה .
אין כאן מה להרחיב כאשר הכול תקין להמשכיות תקינה ורק שבירה של ה 333 יכניס חולשה לגרף.
קובץ מצורף 4273
אמן
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
גם לסוחרי ישראמקו , כמו אבנר, יש להם נחת מוחלט מכול הקורה מסביב , אין כאן דאגה טכנית לכלום , ואני חוזר על כך כבר המון זמן.
המחיר בטוח ומוגן כול עוד הוא מעל ה 73.7,
ואין מה להוסיף.
קובץ מצורף 4280
אמן.
תודה ובהצלחה.
אבנר,
עדכון לסופ"ש, 1-8-14
המחיר מחזיק יפה מאוד בגבהים כך שגם שבוע זה אין מה לעדכן, מבחינה טכנית הכוונה.
השורה התחתונה ידועה, רק ירידה מ 333 = לא טוב להמשך.
קובץ מצורף 4380
נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
אמן
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון לסופ"ש, 1-8-14
בדומה לאבנר, אין כאן גם השבוע שום דבר רע !
הכול מתנהל בינתיים באופן רגוע , כול עוד המחיר מעל הקו המגן ב 73.7.
הבעיה היחיד שנוצרה היא שהגרף יצר שיא יורד שנמצא כרגע ב 77.3, וקו זה יכול להזמין מוכרים בהמשך.
קובץ מצורף 4395
נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
אמן
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון לסופ"ש, 8-8-14
המחיר בגרף זה מתאים את עצמו לגרף המדד כאשר יורד ושובר שוב את ממוצע 20.
כרגע אבנר שלילית ובהחלט הירידות יוכלו להגיע לקו המגן ב 333.
צפי ליום א" שלילי.
קובץ מצורף 4473
ישראמקו,
עדכון לסופ"ש, 8-8-14
סגירה שבועית ב 75.5, עדיין נחשבת לטובה , כמובן לעומת מניות רגילות ,
להזכירכם קו התמיכה המגן נמצא ב 73.7 , ורק שבירתו יומר חולשה .
צפי להיום המסחר הבא = המשך היחלשות.
קובץ מצורף 4483
תודה ובהצלחה
כוהן פיתוח
עדכון לסופ"ש , 8-8-14
המחיר מתקרב פעם נוספת לקו אופקי ב 12500 , שם עוברים שני קווים טכנים חשובים לטווח הקצר.
1- קו מגמה עולה ארוך טווח.
2- קו אופקי כתמיכה חשובה.
שבירה כאן = שינוי לרעה בטווח המידי מה שיגרור ירידות ל 12000 , תחילה.
צפי ליום א" :
ניסיון שבירת הקו החשוב.
קובץ מצורף 4491
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון לסופ"ש, 15-8-14
המחיר ממשיך לטייל לו בגבהים,
אין שום דבר מיוחד או חריג בגרף , שיכול כרגע לסכן.
רק ירידה מה 333 יוכל להכניס קצת לחץ לגרף.
אין סיבה לפריצה, ואין סיבה לירידה מה 333.
קובץ מצורף 4583
תודה ובהצלחה.
ישראמקו,
עדכון ל סופ"ש, 15-8-14
הכול דבש !!
75 הוא אזור טוב לסיים את השבוע, כול עוד המחיר מעל ה 73.7, הכול תקין
אין כרגע צפי לירידה מקו זה.
קובץ מצורף 4612
תודה ובהצלחה
כהן פיתוח ,
עדכון לסופ"ש, 16-8-14
המחיר שובר השבוע קו מגמה עולה ארוך טווח ב 12600 , ומשם ממשעך את דרכו מטה כאשר הוא שבר גם 3 תמיכות אופקיות ב 12600 -- 12400 - --12200 .
ומגיע לסגירה שבועית ב 12010.
שלא יהיה ספק , הגרף שלילי ויקח את המחיר עוד מטה כאשר הקו ב 11400 כבר על הכוונת, ויתכן גם מטה מזה אל הקו ב 10800 , כך שהירידות הצפויות כרגע , ואני מציין כרגע, הם של עוד 5 עד 10 אחוזים.
קובץ מצורף 4626
תודה ובצלחה
כהן פיתוח,
עדכון ל 18-8-14
הגרף ממשיך את הצפי השבועי שהוא היחלשות ושובר אתמול את קו ה 12000 , ונסחר מתחתיו גם היום.
חייב לומר שלמרות השבירה , ישנו סיכוי ליציאה למהלך עולה ( למרות שהשבועי עדיין ויהיה שלילי בתקופה הקרובה ) , מתקן בלבד,
והוכחה לכך נוכל לקבל במידה וה 12000 ייפרץ היום או מחר בחזרה.
אני חוזר שוב ,
במידה וזה יקרה, זה לא יהיה מהלך עולה , אלא מתקן בלבד , והוא יוכל במקסימום להגיע לקו המגמה אשר נשבר.
קובץ מצורף 4644
תודה ובהצלחה
אבנר,
עדכון ל 19-8-14
המחיר יורד היום מעל 2.5%, וזה המון לגרף כזה רגוע.
והמחיר גם מתקרב לקו המגן שלו ב 333 , בצעדי ענק,
האם הפעם הוא יכול לשבור אותו?
עקרונית כן, יש מספיק מקום למתנדי מומנטם להוביל את המחיר עוד מטה , אבל יחד עם זאת המשך ירידות לא צפויות מחר , אלא הליכה ימינה. מה שיכול לעזור להרגיע את המוכרים כרגע.
הצפי נשאר שלילי בגדול, אבל מחר הליכה מאט ימינה ואז בחון את הגרף מחר בסגירה.
קובץ מצורף 4648
תודה ובהצלחה
ישראמקו,
עדכון ל 19-8-14
אתמול הגרף הראה כמה הקו שאני מרבה לכתוב עליו חשוב ! ,
המחיר יורד במדויק ל 73.7 וממנו נכנסים מיד הקונים ומרימים את המחיר כאילו כלום לא קרה.
מצד אחד יש לשים לב יותר לגרף , מהסיבה שהמוכרים כבר מוכנים לשבור את הקו.
מצד שני טוב להיות בטוחים יותר שהקונים מוכנים להחזיק במחיר.
אומנם מתנדי מומנטום שליליים בשני טווחי הזמן , אבל בינתיים שבירה לא מחייבת.
קובץ מצורף 4656
תודה ובהצלחה
אבנר ,
עדכון ל 20-8-14
המחיר פתח אומנם בגפ מעלה = הליכה ימינה אבל לחץ המוכרים המשיך והביא לסגירה ב 334 = נקודה אחת מעל הקו החשוב ב333.
כפי שציינתי אתמול באם המוכרים רוצים הטכני מאפשר לשבור את הקו , יהי מענין לראות מחר את כוונתם דווקא של הקונים , תומכים באזור חשוב, או הולכים לחפש סחורה זולה יותר.
במידה וקו זה ישבר, התמיכה הבאה ב 326.
קובץ מצורף 4666
תודה ובהצלחה
כהן פיתוח
עדכון ל 20-8-14
המחיר עדיין לא מצליח ליצור משהו חיובי , וממשיך לרדת יומיים נוספים , לאחר העדכון האחרון.
כאשר כרגע כול התמיכות שנכתבו , נמצאות בתוקף. ורק פריצת ה12000 , יכול לדחות את המשך הירידות אבל לא לבטלם.
קובץ מצורף 4675
תודה ובהצלחה.
אבנר ,
עדכון לסופ"ש, 22-8-14
קו מגן הוא קו מגן !
ה 333 , היה צריך לעצור את המוכרים והוא עצר יחד עם ממוצע 200 החשוב המופיע בגרף !
הבעיה היא אחרת :
לא אהבתי את הצל העליון היום והוא לא היה צריך להופיע !
זה שהוא נגע ב 335 וירד וכך נוצר, משאיר ספקות לגבי החזקת קו ה 333 בהמשך.
שני טווחי הזמן של הגרפים לא סיימו את המהלך היורד שלהם ואולי עקב כך הרמז בצל העליון.
הגרף עדיין שלילי, וסכנת שבירה של ה 333 עדיין באוויר. , וגבי יום המסחר הבא, צפוי ללכת ימינה.
קובץ מצורף 4709
תודה ובהצלחה
אפשר לקבל עדכון על ישראמקו ?