לקרוא טאב HELP לפני השימוש.
לינק מתוקן 11/12 שעה 13:45
http://www.sendspace.com/file/ifq7xz
Printable View
לקרוא טאב HELP לפני השימוש.
לינק מתוקן 11/12 שעה 13:45
http://www.sendspace.com/file/ifq7xz
יופי של קובץ, תודה רבה
האם הוא מתעדכן אוטומטי מביזפורטל? אתה מזין את זה ידני?
עכשיו ראיתי
תודה
עודכן באג בחישוב נקודות איזון. נא להוריד שוב.
ההורדה לא עובדת ברגע זה
הלינק תוקן.
תרומה חשובה לפורום !
וואווו זה נראה מושקע... איך משתמשים בזה?
תודה RH
נראית עבודה רצינית מאד. אנסה להשתמש בזה.
ניתן ליצור אסטרטגיה הכוללת אופציות משני חודשים שונים ? או שיש לנהלן כשתי אסטרטגיות ?
איך ניתן להפעיל את הפקודת מקרו
זה כאילו נעול
קובץ מעודכן (תיקוני באגים) 4.12 בשעה 16:00 ראה לינק למעלה
אסטרטגיה שני חודשים שונים - ראה טאב TIME SPREAD
מקרו נעול- כאשר הקובץ עולה בדר"כ ברירת המחדל היא שמופיעה הודעה בהעלאה האם לאפשר את המקרו בקובץ או תכולה (לענות כן). אם הקובץ עולה ללא כל בקשה לאישור מקרו והלחצנים לא פעילים כנראה שהבעיה בהגדרות שאינן מאפשרות הפעלת מקרו. לבדוק (אקסל 2010) FILE-OPTION-TRUST CENTER-TRUST CENTER SETTING ולבדוק שהאופציה הראשונה לא מסומנת (ברירת המחדל בהתקנה היא האופציה השניה)
שאלה
האם הקובץ מאפשר מרווח הקלנדרי לסטרייקים שונים או חייב אותו סטרייק ?
11/12 לינק לקובץ מתוקן (תיקון בעיה בקריאת מדד מעוף מביזפורטל עקב תוספת שורות רבה מאופציות שבועיות מעבר למרווח הבטחון שלקחתי)
מרווח קלנדרי: לא מחייב אותו סטרייק. בטל הגנת גליון ודרוס את הנוסחה המאלצת את אותו הסטרייק (בדר"כ מקובל אותו סטרייק, לכן נבנה כך על מנת לחסוך הקשות )
יופי, תודה
יפה מאוד!
תודה על המאמץ וההשקעה =)
רוני
המרווח הקלנדרי הפסיק לעבוד
אלי, בדוק שהכנסת מחירים של אופציות חודשיות ולא שבועיות. אחרת, חישוב סטיית התקן משתבש. אם זו לא הבעיה, רשום לי את נתוני האופציות ומדד המעוף שבדקת.
הוא עובד עד שעושים פעם ראשונה עדכון נתונים
אז כל התאים מתאסים לאותו ערך (ערל התקבול המקורי)
הקוד מנסה למצוא את סטית התקן הגלומה בין 10 ל- 40 אחוז. אם הכנסת את הנתונים הנכונים וסטית התקן לא בתחום הנ"ל , המקרו נתקע בשלב בן התאים מתאפסים.
אם הכנסת מחירים חודשיים נכונים, ייתכן כי הסטיה באחד הסטרייקים היתה קטנה מ-10%. הקובץ הנ"ל יבדוק את הסטיה בין 1 אחוז ל-40 אחוז וישאיר ברירת מחדל של סטיית תקן שוק אם הסטיה הנכונה לא תימצא בתחום.
http://www.sendspace.com/file/ah31ml
שלחתי לך בפרטי
אלי שלום, כל הכבוד!!!
הכבוד הוא ל שהכין לו קובץ מצויין
אהלן RH
עבודה מעולה
תגיד לי איך זה מחשב את הנק איזון באסטרטגיה , ומה בדיוק זה אומר מבחינת המשך הניהול
זא איך אני משתמש בנתון הזה לטובתי ?
מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ? הלינקים כבר לא עובדים
שאלה סופר חשובה לRH2000 מאוד מקווה שיוכל לעזור לי או מישהו שעובד עם הקובץ!!!!
היום נתקלתי בבעיה של שאיבת הנתונים מביזפורטל לגיליון TA1
אני רואה שגיליון ביזפורטל מתעדכן כתוצאה מהשאיבה (לחיצה על העיגול ליד ביזרפורטל בגיליון TA1 ) אבל הגיליון TA1 לא מתעדכן בשערים ומראה במקום שערים במספרים את האותייות NA כלומר השאיבה לא הצליחה
מישהו יכול לעזור לי פה הקובץ הזה מעולה וכול הכבוד לRH2000 שהעלה אותו לפני כמה שנים רק שמאז יום חמישי אני נתקל בבעיית שאיבה ואני צריך עזרה ..מקווה שRH2000 עוד באתר ויקרא את השאלה ויענה לי או מישהו אחר שגם נתקל בבעיה ופתר אותה
תודה מראש !!
רוני שלום,
אם אתה עדיין בהאזנה כאן באתר....
אני מנסה בדף המרווח הקלינדרי (TIME SPREAD) לעשות מרווח בין שבועי לחודשי ולא מצליח, האם יש לך קובץ מעודכן שעושה את זה?
RONO - כזכור לי ביזפורטל שינו משהו בשמות של האופציות ולכן זה קורה, צריך להתאים את השמות שמחפש הקובץ לשמות שמתקבלים מביזפורטל ואז עבד לי.
אם זה עדיין מעניין אותך, שלח הודעה .
תודה ושבת שלום