שלום רב לחברי הפורום,
05-11-13
בכדי להקל על החיפוש במניות חשובות אני פותח שרשור לכול הבנקים העיקריים, אשר משפיעים על התנהלות המעוף.
כאן תוכלו לשאול שאלות על אחד מהבנקים או יותר.
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
Printable View
שלום רב לחברי הפורום,
05-11-13
בכדי להקל על החיפוש במניות חשובות אני פותח שרשור לכול הבנקים העיקריים, אשר משפיעים על התנהלות המעוף.
כאן תוכלו לשאול שאלות על אחד מהבנקים או יותר.
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
פועלים,
05-11-13
עדכון בתוך יומי,
הגרף מגיע מתקרה כפולה ב 1903 , ואתמול יוצר תבנית נרות יפנים להיפוך מטה,
היום המחיר כבר פותח בגפ מטה ושובר בינתיים את ה 1880.
ישנם בדרך שתי תמיכות חשובות,
1850 - 1820.
אני מוציא את העדכון עקב תחילת היווצרות תבנית M לירידה !
תבנית זו תיכנס לפעולה רק עם שבירת ה 1820 ,
במידה והיא כן תיכנס לפעולה היעד הנגזר בתבנית זו הוא ב 1760 , שהיא תמיכה חשובה לטווח הבינוני.
קובץ מצורף 1902
תודה ובהצלחה
דיסקונט,
27-11-13
עדכון בתוך יומי.
עקרונית גרף המנייה הוא " הנראה טוב ביותר מכול הבנקים," על בסיס יומי , אבל בשבועי הוא רוצה וממתין לירידות.
הבעייה כרגע לא במנייה אלא במדד הבנקים שזקוק מאוד למימוש.
גם הדוח הרבעוני, עדיין לא פורסם וצפוי ביממה הקרובה.
כרגע הוא בתקרה כפולה טכנית, שסיכויי הפריצה קטנים מסיכויי הירידות,
הצפי המיידי , ( בלי ההקשר לדוחות ) הוא מימוש לקראת ה 680,
לא צופה פריצה ( שוב בתלות בדוחות )
קובץ מצורף 2039
תודה ובהצלחה
הוקפץ לצורך סידור העמוד הראשון .
שלום עובדיה
אשמח לניתוח על לאומי
תודה מראש
לאומי ,
14-3-14
תודה על השאלה, והניתוח הטכני יבוא מיד לאחר הפתיח הזה.
כי בלאומי מאז ההיפוך מעלה יחד עם כול הבנקים, אני חושב עם עצמי כול יום ששינה שם בעיה !!!!והדוחות צפויים לצאת שבוע הבא.
לצורך הסבר הבאתי קודם את שני הגרפים של לאומי מול פועלים. וניתן לראות בבירור שמשהו לא תקין בגרף של לאומי עקב ריבוי מוכרים מול פועלים, והשאלה הראשונה , שכמובן ללא תשובה כרגע היא " למה "???? הרי שניהם מנועי קיטור של המעוף , אז למה המעוף כרגע נתמך רק על פועלים ????? מאז הנמוך האחרון של שיניהם , לאומי עלתה בקושי רב עם המון נרות עם צללים רק קרוב ל 6 % , ואילו פועלים שנראית מאוד חזקה עלתה עם נרות אסרטיביים מעל 10%!!! אז ההבדל הגדול הזה מאוד מפריע לי והדבר היחידי שאני יכול לקשור עליו משהו רע שצפוי כרגע לנו, אבל שלבטח ידוע למקורבים הוא הדוחות הקרובים.!!!!!
אני חייב להודות, אלא מחשבות שלי ואין לי עליהם שום הוכחה טכנית נוספת פרט להשוואת הגרפים והנרות היפנים המרכיבים אותו.
קובץ מצורף 2377
לניתוח הגרף :
נתחיל מכך שהגרף בונה כבר כמה שבועות תבנית טכנית W , שזו תבנית שנחשבת מאוד חזקה בטכני. ( התבנית מסומנת בגרף עם קו סגול ) , והיא תושלם עם פריצה וסגירה מעל ה 1360 בשלב ראשון , וסגירה מעל ה 1400 בשלב שני כאשר יעד לתבנית ( במידה וזה יקרה ) הוא 1520 !!!
המחיר ביצע היפוך מעלה ב 1280 ומאז הוא מתנהל מעל שני קווי מגמה עולים באופן חיובי, אבל נמצא מתחת לקו מגמה יורד בטווח הבינוני ובינתיים ללא יכולת פריצה של קו אופקי ב 1360.
התנגדויות קרובות , 1360 -- 1380 -- 1390 -1400.
תמיכות קרובות ,1340 -- 1320 -- 1300.
קובץ מצורף 2378
לסיכום :
מצב המתנדים הטכניים בגרף לאומי לא נראים טוב חלקם בקניות יתר חריגה , וחוסר הפריצה של ה 1360 כ קו אופקי , מאוד פוגע במומנטום המתנדים , כך שמצב טכני זה מאוד מקשה כרגע על פריצה מעלה , אבל זה לא דבר שהוא לא אפשרי.
יחד עם זאת מאוד חשוב הסיום השבועי בחו"ל היום בכדי שנבין האם תא" ירוקה ביום ב" או אדומה , ויחד אתה כמובן לאומי . ומסיבה זו אני אסיים כאן את הסיכום , ואתן המשך מחר לאחר שנדע את הסגירה בעולם היום.
תודה ובהצלחה
אם אפשר בבקשה על דיסקונט שהוכנסה למדדים וגופים שניצלו את הביקושים כל השבוע ומכרו את ההאחזקות האם אפשר לחזק או לעלות סטופ למעלה?
היי קופיקו,
שבוע טוב,
ותודה על מילותיך ,
איני יודע מה לענות !!!
לחזק החל מ ..... מתי נקנה ?????
להעלות סטופ !!!! מאיזה ערך קנייה.
איני יכול לענות על שאלות אלא ללא נתונים ממך.
תודה והמשך ערב טוב.
לאומי(1351↑0%) הודיע הבוקר כי בהסכמת הפיקוח על הבנקים, יידחה יישום הוראת בנק ישראל בדבר הקדמת מועד פרסום הדוחות הכספיים, כך שההוראה הנ״ל תיושם לראשונה רק בדוחות הכספיים של הבנק לרבעון הראשון של 2014. הדחייה נעשית על מנת שניתן יהיה לכלול בפרסום דוחות לאומי, נתוני חברה כלולה מהותית - שהיא החברה לישראל.
תודה על הבאת ההודעה
בהצלחה
לאומי,
18-314
ההסתכלות הטכנית ועקיבה על גרף לאומי, עם המסקנות שלה שמשהו לא בסדר, נכונים היא !
ובעזרת חבר פורום אייל, שהביא לנו את ההודעה עצמה, ותודה.
המחיר יורד אתמול 1.48% !!!!! ולא מצליח כמובן לפרוץ את קו ה1360, כך שטכנית המחיר בדרך לקו טכני כפול ב 1320 , וצפוי לפגוש או לשבור אותו היום.
במידה ושבר, ההליכה אל ה 1280 הוא הדבר הבא..
קובץ מצורף 2400
תודה ובהצלחה
לאומי ,
23-3-14
למרות שבמקום להתחיל במהלך יורד המחיר חוזר מעלה אבל לא עובר את קו ה 1360 , וסוגר מתחתיו.
זו הפעם הרביעית שהמחיר לא מצליח לפרוץ את הקו החשוב הזה , ויחד עם ההודעה על בקשה לדחייה של הדוחות ( ????!!!! מעניין למה !! חברי הפורום, זה בנק !! לא מכולת !!!!) , אז באמת בינתיים אין שום סיבה לפריצה של קו כול כך חשוב, כי כולנו מסכימים שפריצה דורשת המשכיות, והאם היא תהיה כאן במקרה של פריצה?????
הצפי ליום א" !!! אדום.
קובץ מצורף 2466
תודה ובהצלחה
דיסקונט ,
23-3-14
יורד ביום רגוע כ 3% !!!!! נתמך בקושי ב קו אופקי 630 , למרות שבתוך יומי הוא היה מתחתיו.
עקב כניסה למכירות יתר באופן וקריאה חריג, לא צפוי ביום המסחר הבא, עוד ירידות חדות ואם בכלל ירידות.
תמיכות קרובות ב 622 -- 614 -- 600 .
הצפי הוא להמשך היחלשות לאחר הפסקה של יום יומיים, עקב אותו מתנד בקריאה חריגה.
קובץ מצורף 2467
תודה ובהצלחה
הי עובדיה,
אפשר בבקשה ניתוח של פועלים - כיוון ויעדים?
תודה
פועלים ,
25-3-14
אומר בכנות כול מה שאכתוב יתכן וזה יהיה שווה לקרח שימס עוד יומיים , עקב הפקיעה.
פועלים נמצאת ברגעי הכתיבה ב 2020 , ההתנגדות הטכנית היא ב 2100, על פי גרף שבועי , כי התנגדות זו היא מלפני המפולת ב 2008.
המתנדים סופר חנוקים , ואפילו מתנד מגמה ראשי לא רואה את העליות היום ב" עלייה " עדיין.
האם יכולה להגיע ל 2100 , כן
האם יכולה לרדת מטה לתיקון עמוק יותר, כן,
ההחלטה תמיד שלך,
קובץ מצורף 2513
בהצלחה
תודה,
:thumbs-up:
וודאי שההחלטה תמיד שלי.
ומה שכנראה אקח מהניתוח זה את המלצת "המשקל והים".
(:dובאנגלית Wait & See)
עובדיה שלום,
אשמח לשמוע את דעתך המעודכנת לגבי מניית לאומי... 1360 כידוע נפרץ... וגם תאריך הדוח מתקרב...
תודה מראש
אייל
לאומי,
25-3-14
עדכון לאחר סגירת המסחר.
נתחיל עם השוואה בין פועלים ולאומי.
ופועלים עדיין זוכה בפער חיובי מלאומי ב 4%+.
קובץ מצורף 2516
ועכשיו לגבי לאומי, כאשר אני מראש אומר, עוד יומיים פקיעה ושאלתך נוגעת לשחקן מרכזי בפקיעה עצמה, כך שהכול יכול לקראת.
לאומי,
פרצה את ה 1360 לפני 3 ימי מסחר. ( התבנית W הטובה והאמינה , נהרסה בינתיים ולא קיימת. יותר ).
המחיר נעצר אתמול והיום ב קו מגמה יורד ב דיוק רב, והשחקנים ה דואגים בינתיים לא לפרוץ כי לפריצה יש משמעות שיכולה לאוציא את חישובייהם מאיפוס..
שני הנרות האחרונים בעלי צל עליון מה שמסביר נוכחות מוכרים.
2 מתוך 3 מתנדי מומנטום פנו מטה. ומתנדי מגמה נרגעו בהקשר לעליות.
לסיכום :
אילולי הפקיעה לא הייתה בעוד יום, אזי הייתי כותב מיד שגרף זה מוכן ובשל למהלך יורד, אבל זו ממש בעייה לכתוב את בנקודת הזמן הזו, ומצד שני בנטרול הפקיעה, הצפי הוא לירידה ראשונית לקו מגמה עולה ב 1330.
לא רואה כרגע עליות כאן שלא עקב הפקיעה עצמה.
קובץ מצורף 2517
לגבי הדוחות גם שאלתה , אבל איני יודע דבר פרט למה שכבר כתבתי כאשר ראיתי את גרף לאומי והוא לא נראה לי טוב, יחד עם זאת בנק שדוחה דוח, זה לא בדיוק דבר רגיל, ומאוד מענין " למה" כך שמשהו לטובה זה לא.
מקווה שעזרתי
תודה ובהצלחה
תודה רבה...
בהצלחה רבה
לאומי ,
30-3-14 ,
להזכירכם, מחר דוחות לאומי שנדחו מהפעם הקודמת,
ואולי נוכל להבין את אשר נראה בגרפים כבר לפני שבועיים.
תודה ובהצלחה
לאומי,
31-3-14
עדכון בתוך יומי
הדוחות פורסמו, !!
איני יודע מה יצא, כי אני כידוע לא קורא דוחות,
אבל :
המתלהבים מיד נכנסו, ובינתיים הם היו בסהכ" טרף קל למוכרים שנותנים לנו בשעה זו עוד נר יומי עם צל עליון,
כמובן נמתין לסגירה בכדי להבין את המשמעויות לגרף לאומי.
קובץ מצורף 2576
תודה ובהצלחה
לאומי,
1-4-14
עדכון בתוך יומי.
נו שויין !!!!!
דוחות כן או לא, + דחיית דוחות לאתמול, מוכיחים את הבעיה אשר קיימת ושכבר הועלתה כאן לפני שבועיים !!
וכמובן הבעיה לא מעניינת, אלה התנהלות הגרף בלבד,
המחיר פותח היום מתחת לקו הבעייתי ב 1360 , ובינתיים מתנהל מתחתיו,
ללא פריצתו אין עליות בגרף זה.
קובץ מצורף 2609
תודה ובהצלחה
לאומי,
3-4-14
הגרף מוכיח בינתיים כול יום מחדש, שהוא סובל מחולשה כללית,
לא משנה איפה נמצא מדד הבנקים או פועלים,
לאומי לא מצליחה לפרוץ את קו המגמה הנוכחי.
בינתיים המחיר תקוע בין 1360 -- 1387.
נמתין לפריצה או שבירה.
קובץ מצורף 2648
תודה ובהצלחה
לאומי ,
4-4-14
סיום וסגירה ב 1379, הוא נחמד אבל לא יותר מכך,
כול עוד קו המגמה היורד לא יפרץ אין סיבה להיכנס או להיות במנייה זו. הקו נמצא היום ב 1387.
קובץ מצורף 2656
תודה ובהצלחה
לאומי ,
7-4-14
המשך מעקב על על גרף לאומי,
עדכון בתוך יומי,
מדד הבנקים כבר היה ב 1342 היום, ולאומי הגיעה כבר אתמול לקו מגמה יורד, אבל לא פרצה, והים בינתיים המסחר מתנהל מתחת לקו, כך ש :
הגרף ממשיך להוכיח בינתיים ש לא הייתה , ואין עדיין סיבה לכניסה לגרף זה.
קובץ מצורף 2685
תודה ובהצלחה
לאומי,
8-4-14
היתכן שלאומי פרצה אתמול את הקו הבעייתי אשר החזיק אותה למטה ?
במידה וכן היעד שניתן לה הוא 1420 .
במידה ולא היא תחזור היום מתחת לקו.
המתנדים הטכניים כן מאפשרים המשך עליות,
קובץ מצורף 2702
תודה ובהצלחה
לאומי,
9-4-14
המחיר חוזר מיד לתוך הקו שפרץ רק יום לפני.
כך שאין לנו פריצה בלאומי,
המחיר צפוי להתנהל מתחת לקו.
קובץ מצורף 2716
תודה ובהצלחה
לאומי,
11-4-14
כול ההערכות כאן היו נכונות , כך שהמחיר חוזר להתנהל מתחת לקו מגמה , למרות הפריצה.
סכנת שבירה של ה1360 , קיים בגרף זה, כאשר עליות, איני רואה כלל כרגע. בטווח הקצר.
קובץ מצורף 2765
תודה ובהצלחה
לאומי,
17-4-14
אנו עוקבים באופן צמוד על אחד ממנועי הסילון של תא" , כבר קרוב לחודש. ועד היום לא נמצאה סיבה טכנית אחת להיכנס למנייה.
המחיר עדיין מחפש את עצמו, כאשר הוא נסחר בחולשה רבה בטווחים שבין ה 1360 -- 1400.
שבירת ה 1360 הוא עינין של זמן, והוא צפוי כרגע.
קובץ מצורף 2821
תודה ובהצלחה
פועלים ,
22-4-14
פועלים שנמצאת במהלך יורד מאז הגעה לגבוה ב 2070, קרובה מאוד לבלימה ויציאה לתיקון עולה.
וכבר היום בלימה זו צפויה להופיע בגרף, בתצורת , נר יומי דוגי, או ירוק.
בלימה זו לא צפויה לקחת את המחיר לשיא חדש, , אלא לתיקון עולה בשלב זה , כך שברגע שזה יתחיל נוכל להעריך עד איפה.
הבעיה הרצינית יותר בגרף זה הוא בטווח השבועי, שכבר החל לעבוד מטה, וכול המתנדים הטכניים רוצים לראות את פועלים מטה הרבה יותר, , אבל שוב בגרף שבועי וזה כמובן יוכל לקחת את הזמן שלו.
תמיכות והתנגדויות מופיעות בגרף.
קובץ מצורף 2848
תודה ובהצלחה
לאומי,
23-4-14
המחיר יורד אתמול לתמיכה ב 1360 וממנו מתרומם שוב, אבל עדיין מתחת לקו ה עיקרי ב 1285.
כול עוד קו זה לא יפרץ מעלה , לא ייווצרו העליות.
קובץ מצורף 2868
תודה ובהצלחה
לאומי,
24-4-14
חולשתו של הגרף הזה שאני מלווה כבר הרבה זמן , לא עוזבת את האזור.
לאומי מתקרבת שוב לקו ה 1360 עם סיכוי שבירה חדשים.
כול עוד קו ה 1385 לא ייפרץ, לא יהיו בגרף הזה עליות.
קובץ מצורף 2882
תודה ובהצלחה
לאומי,
25-4-14
בעדכון הקודם נכתב,
"לאומי מתקרבת שוב לקו ה 1360 עם סיכוי שבירה חדשים."
והמחיר שובר אתמול את הקו החשוב לטווח הקצר.
במידה והמחיר לא יחזור מיד מעל ה 1360 וכבר ביום א" הקרוב, הוא צפוי יהיה לפגוש את הקו ב 1340.
קובץ מצורף 2892
תודה ובהצלחה
פועלים + לאומי.
29-4-14
המחיר שנתמך בסבב זה על 1940, מצליח אתמול לעבור מחסום זמני ב קו ב 1980, ולסגור נק" אחת מעליו.
סגירה זו בסה"כ קטנה כמו שהיא משאירה צפי חיובי להיום, כאשר אני חייב לומר, פועלים נמצאת המהלך עולה מתקן על כול הירידות האחרונות מה 2070 אל ה 1940.
כך שכול עוד המחיר נמצא מתחת ל 2020, הצפי הוא לחזרה לירידות, אבל נתון זה לא צריך להפריע למי שכבר בפנים כאשר מומלץ לעקוב כאן בקריאה .
קובץ מצורף 2942
תודה ובהצלחה
לאומי,
גם לאומי מסיימת אתמול חיובי, כאשר היא פורצת את קו ה 1360 !
המחסום שלה נמצא כרגע ב 1380 , כך שעליות נוספות מעבר לכך רק בפריצתו.
ולמעשה שני הבנקים הגדולים נמצאים היום בחלק החיובי של הגרף
קובץ מצורף 2943
השאלה החשובה היא , מה יקרה לבלוקים, במידה ושניהם יעלו?
תודה ובהצלחה
פועלים + לאומי.
9-5-14
פועלים:
גרף פועלים ממשיך להיראות טוב יותר מלאומי, כאשר פועלים יורדת שוב לתמיכה ב1940 , יוצרת תחתית כפולה וממנה מתרוממת., כבר יומיים.
למעשה המחיר יכול להתרומם עד קו ה 2020 , וכול עליה זו תיחשב כתיקון עולה למהלך היורד.
המתנדים בעד המשך עליות.
קובץ מצורף 3081
לאומי,
חולשתו של הגרף ממשיכה להופיע כאשר ביום ד" המחיר נתמך על קו 1340 , אבל אתמול למרות עליה של 0.14%, הוא לא תרומם.
מעל ראשו נמצאים שני קווים טכנים, אלכסונים , שמתחברים באזור ה 1375,
נמתין לפריצה, , כאשר המתנדים כרגע כן מאפשרים .
קובץ מצורף 3082
תודה ובהצלחה
מזמן לא דיברנו על לאומי, והיא עלתה כמה אחוזים.
אתמול ראיתי פריצת משולש למרות שיש לי עוד משולש מצוייר שאותו לא פרצה אתמול, אך היום קפצה מעליהם ומעל התנגדות
אבל אנחנו יודעים שהיה זה פרסום דוחות שהקפיצו אותה
מה לצפות בהמשך? תודה
רק במידה ופורצת את ה1400,
חד משמעי.
תודה
פועלים?
תודה רבה
פועלים ,
2-6-14
עדכון לאחר הסגירה.
ראי ורדה, פועלים מחזיקה את המעוף!
ראי מה עשה היום , בינלאומי 5, דיסקונט א , מזרחי ,
מישהו צריך לאפס , אחרת המעוף היה יורד חזק יותר ולא מסיים בחיובי מינורי.
לשאלתך .
פועלים ב CCI 255, ביומי, לא רואה כאן פריצה בימים הקרובים + היא בתקרה כפולה ביומי + שבועי.
אולי פועלים תמשיך לאפס , לא יודע, אבל טכנית היא נראת טוב, ואם היא רוצה היא פורצת, נשאלת השאלה שאני לא אוהב להתעסק איתה , והיא , האומנם תפרוץ כי יכולה? או כי היא צריכה ?
המעוף יענה.
קובץ מצורף 3410
תודה וחג שמח.