בוקר טוב.
שרשור זה ירכז את הדיון באסטרטגיה, ואילו השרשור בראש הפורום
ירכז את התיקונים/מיקסומים והסגירה בלבד לשם נוחות.
הינכם מוזמנים לקחת חלק פעיל בדיון.
בהצלחה !
Printable View
בוקר טוב.
שרשור זה ירכז את הדיון באסטרטגיה, ואילו השרשור בראש הפורום
ירכז את התיקונים/מיקסומים והסגירה בלבד לשם נוחות.
הינכם מוזמנים לקחת חלק פעיל בדיון.
בהצלחה !
אחרתי
הפוטים ברחו למטה מייד
ממתין לעליות או בכלל לא פותח
רוצה להצטרף לאסטרטגיה (פעם ראשונה!) ,
האם מאוחר מדי? ה PUT1200 נהיה הרבה יותר יקר....
אפשרי להצטרף רק קח בחשבון שיעד הרווח שלנו לא יהיה דומה ליעד הרווח שלך וכך גם הסגירה.
הפוט 1200 בוצע רכישה בשנייה של שליחת ההודעה ב1650, לא יודע איך רשום 1610, אנא עדכן את המחיר בהתאם, שכן אחרת כל משחק הבטחונות ואחוז הרווח אינו נכון.
שאר האופציות בוצעו בהבדל של 10 שקלים לכאן או לכאו, אבל הפוט 1200 בממש בשניית ההודעה, הייתי עליו בלי קשר וחיכיתי לקנות
לא ש 40 שקל באמת חשוב באסטרטגיה עם יעד של כמעט אלף אבל תיקנו ל 1650 כדי שיהיה נוח לכולם.
תודה, זה על מנת לשקף מצב אמיתי, הרי ברור לך שלא מדובר על 40 שח, הרי אם לוקחים בחשבון שכאן 10 שח, ושם 10 שח, הרבה פעמים נוצר הפרש של 40 שח בתחילה, ואם לוקחים עוד 40 שח, 80 שח זה כבר הבדל של 8% בתשואה, וזה מהותי.
בכל מקרה תודה על ההתחשות, ושיהיה בהצלחה לכולנו
טוב אז ככה: (איזו התרגשות....)
קניית PUT1200 נקנה ב 1800 ש"ח ( +150 ש"ח גרוע משחקן)
כתיבת 4XP1140 נכתב ב 310 ש"ח (20X4 = 80 ש"ח משופר משחקן)
קניית P1120X3 נקנה ב 175 ש"ח (10X3=30 ש"ח גרוע משחקן)
קניית C1240 נקנה ב 360 ש"ח (70 ש"ח משופר משחקן)
כתיבת C1250X2 נכתב ב 230 ש"ח (80 ש"ח גרוע משחקן)
קניית C1320 נקנה ב 13 ש"ח (3 ש"ח גרוע משקן)
סה"כ יותר גרוע משחקן ב 113 ש"ח.
האם זה הפרש משמעותי?
לדעתי הפרש משמעותי מאד
שלום שחקן- הוספתי C1270 בגלל פחדנות שלי ב 90 ש"ח לבטחון, ברור לי שהדרך שלך יותר נכונה , אך האם זו טעות עקרונית שאני צריך לא לעשות, או זה אפשרי ?
תודה
העדפתי לא לפתוח משני טעמים:
הראשון: המדד ברח לי למטה כמעט מיידית ,
השני : ריבוי מספר האופציות באסטרטגיה * מספר היחידות שאני מבצע ..במידה ויהיה יותר מתיקון אחד העמלות יגמרו לי את כל הרווח.....
נסיון..אין לו תחליף :oops:
שלום רב,
לא יצא לי לבצע את האסטרטגיה עקב חוסר זמן, אך אשתדל לעדכן את הגרף האסטרטגיה המצורף:
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/35003
בטחונות לפי זירוסאם: 3,012 ש"ח(יש שטענו גם ל 5,500 ש"ח בטחונות), תקבול: 885- ש"ח לכן 25% מבטחונות פחות תקבול זה: 975~ ש"ח.
מספר שאלות לשחקן:
1. רשמת "אנו למעשה לא בוחרים כיוון חד-משמעי", איך זה מסתדר עם הנתונים הבאים? רואים בבירור לפי הגרף שבטווח הנוכחי אנו מפסידים ואילו יעד הרווח מתקבל במדד 1170-1175~ (במדד הנוכחי: הדלתא מאוד שלילית וגם התטא שלילית, קלות כעת אך גדלה עם הזמן) .
2. רשמת "(מעריכים 1185 לכל היותר בשלב זה) החשש הוא מזינוק בסטית התקן", אם יעד הרווח מתקבל ב 1170-1175~, איך זה מסתדר עם הערכה של 1185 לכל היותר?
3. אם אפשר יותר פירוט לגבי "להפוך קנוי למרווח כתוב בשל ההנחה כי לא נצא מגבולות הפוזיציה"
4. אם אפשר גם הסבר על ההגיון מאחורי רגל הקולים?
תודה שחקן והצלחות,
שבוע טוב
קאריה מחשבה נחמדה.
אבל לפי דעתי שחקן יעדיף לסגור לפני והכי חשוב הוא לא יגדיל את הבטחונות
בצעתי ב-90 ש"ח פחות טוב משחקן
לא רציתי להמתין ליותר עליות
גם 300 ש"ח ליחידה מספק אותי.
תודה לשחקן על הליווי
מדוע בטחונות 3000? הרי ההפסד המקסימלי התאורטי הוא 6000 + עלות הפוזיציה כלומר כ 6800 ש״ח ומכאן יעד רווח של 1700. שחקן, האם תוכל לרשום מהו יעד הרווח שאתה מכוון אליו?
1.לכל מי שפספס ,ניתן היום היה להכנס בעלות מופחתת
2.מכוון שבפוטים לא נדרש ביטחונות,בצעתי את ה 4 :3 בין 1250 ל 1230 עלה לי זול ,עם דרישת ביטחונות קטנה
3.בדיעבד אוכלים לנו את הפוט 1200
4,האחד על שנים בקולים במרווח של סטרייק אחד עלול לגרום נזק אם/ו כאשר השוק יעלה או הסטיה תעלה
רציתי להתייעץ איתכם ועם שחקן
כיוון שהיום המדד הגיע ל 1211 והתרחק מהפוזיציה של שחקן:
1. האם אפשר להצטרף (בפעם הראשונה שלי) לבדיוק אותה אסטרטגיה של שחקן במחירים שונים לגמרי אבל בסך מחיר נמוך משמעותית?
2. כיוון שבמשך זמן רב - כל מה שראיתי זה רק איך הכל בסוף מתכנס לתחזיות שחקן לעשות כך:
SELL C1210 1700
BUY C1220 1200
שזה פחות או יותר 50% - 50% על פקיעה ב 1215: מתחת רווח מעל הפסד (שניהם מוגבלים עד 500 שקל).
ועוד: אם ימשיך לעלות לגלגל הלאה כלומר
SELL C1220 (ברווח)
BUY C1230
ואז פקיעה ב 1225: מתחת רווח מעל הפסד (רק הפעם שניהם מוגבלים עד 1000 שקל).
וכן הלאה עד התיקון המיוחל [או כמובן עד פשיטת רגל... :)]
האם זה עונה לחוקים? האם זה חכם\נכון\הגיוני\ראוי ??
מלמטה P1200 מכסה עד אלפיים. מלמעלה כנראה שהם רחוקים עדיין אינו דורש יותר בטחונות כנראה בעליית המדד כמובן שידרוש עוד הרבה בטחונות כמו שכתבת דעתי בלבד
הבטחונות המקסימליים מחושבים לפי 44 תרחישים שמפרסמת הבורסה וזה מה שיוצא כרגע למרות שבהחלט ניתן להפסיד הרבה יותר.
לדוגמא כתיבת C1210 חשוף, מבחינת ההפסד התיאורטי האפשרי הוא אין-סוף, אך לפי תרחישי הבורסה יבקשו כרגע מהכותב בטחונות של כ 13,300 ש"ח.
נוסחת שחקן ללקיחת 25% רווח מתבססת לפי בטחונות פחות תקבול.
בדרך כלל, הבטחונות קרובים להפסד המקסימלי אך באסטרטגיה הנוכחית ההבדל נובע מכיוון שההפסד המקסימלי מתקבל במדד 1320, מרחק של כ 110 נקודות מהספוט.
בלי קשר, לדעתי צריך לקחת בחשבון שהכל אפשרי.
שבת שלום
איסטרגית שחקן לא דרשה ביטחונות בפוטים
כי 1 1200 עד 1140 נותן 6000 ו 3 מרווחים כתובים דורש 6 אלף
אז ביצעתי כמו שציינת 1250-1230
בדיעבד הפוט שרוף כרגע ביום ראשון
הלוואי 600 שח
אולי כדאי לקחת ביום ראשון את הקול הקנוי ולקנות 2 קולים 1280
ולהפוך למרווח עולה כתוב?
נראה לי שידרשו ביטחונות בקולים
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/35003
לא יודע איך יגמר היום החזק הזה בוול, רק מזכיר שאצלנו הורידו את דרוג החוב הפנימי ויכולות להיות לזה השלכות שליליות מאוד. החודש באופציות ארוך מאוד. ..
bad025,
לא ברור לי מה שאלתך.
בוצע במחירי שחקן
תודה לשחקן
לא ברור לי למה השארנו את P1200 בלי כתיבה.
אפשר היה למכור רק 3 יחידות P1140 או לחלופין למכור 4 יחידות P1170
בוצע כך:
קניית 4XP1140 במחיר 160 ש"ח (פחות טוב משחקן ב 25X4=100 ש"ח)
כתיבת 3XP1170 בתקבול של 400 ש"ח (יותר טוב משחקן ב 40X3=120 ש"ח)
אז סה"כ ביצעתי את התיקון ב 20 ש"ח יותר טוב משחקן?
אבל עדיין מופיע לי שווי הפוזיציה במינוס:
http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
מישהו יכול לבדוק האם ביצעתי טוב? (תודה מראש :))
ביצעת כנדרש!
צריך לשים לב שכששחקן מחשב רווחים בתוך חיי הפוזיציה הוא מתייחס לקידומים / בריחות שנעשו, ולכך הסימולטור אינו מתייחס.
למה הכוונה:
בפתיחה שילמנו כסף - 998 ש"ח במקרה שלך.
לאחר תיקון שהכניס כסף אז עלות נטו של הפוזיציה שלך היא 438 ש"ח.
הסימולטור מראה שווי של 71 ש"ח - מה שיעלה לך כרגע לסגור אותה.
בשיטת שחקן, כמו שכתב, קונה בחזרה פוטים 1140 שנמכרו יותר ביוקר ונשחקו = רווח.
מקווה שמובן.
בהצלחה לכולנו
תודה ME2 ^_^
אבל הגרף (הצורה שלו) נראית פחות או יותר אותו דבר.... זה בסדר?
הגרף (מזכיר שאתה רואה גרף לפקיעה ) נראה בערך אותו דבר אבל בזכות ההכנסה הכספית מהקידום ההפסד בתחום המרכזי קטן יותר - כל הגרף עלה למעלה.
יהיו עוד שינויים, החודש עוד ארוך.
שלום לכולם ושבוע טוב,
בוצע תיקון באיחור.
הזזתי P ל 1160 (במקום 1170 לפי שחקן).
4P1140 - נקנה ב 230 (70 שח רווח)
3P1160 - נכתב ב 390 שח.
כמעט לא שמתי לב לב שיצא עוד תיקון....
מעבר ל SMS, האם ישנה דרך לקבל אימייל מיידית כשיש שינוי באיזה פורום?
בכל מקרה, בצעתי את התיקון כך:
מכירת C1320 ב 330 ש"ח, כמו שחקן.
מכירת C1320 ב 10 ש"ח , 2 ש"ח פחות טוב (פה- אני לא מבין עדיין מה הוא עשה שם, ולא מבין למה הורדנו אותו, שכן המחיר נורא זול, אז מה אכפת שיהיה שם?)
קניית 2XC1280 ב 50 ש"ח (10 ש"ח פחות טוב משחקן)
קישור ל ZEROSUM
שוב, אשמח לפידבק האם פעלתי טוב.... תודה!
עוד שאלה - האם כל התיקונים האלה נורמאלים? או שנפלתי על אסטרטגיה במיוחד מסובכת?
ניב,
מעל ההודעות - הגדרות נושא - הרשם לעדכונים.
עשית הכל כשורה.
זו בהחלט לא אסטרטגיה סטנדרטית. תוכל לקרוא שוב את ההסבר של שחקן כאשר פתח אותה. הכוונה הייתה לפתוח ולנסות לכוון לשני הכיוונים - אם היינו מקבלים עליה גדולה אז היינו מקדמים את הפוטים הכתובים ואם העליה הייתה ממשיכה אפשר היה גם לממש ברווח את המרווח 1240-1250.
לעומת זאת ירידה גדולה הייתה מכניסה אותנו מיד לרווח נאה - הן מהדלתא והן מהווגא (עלייה בסטיות התקן שהייתה מעלה מאוד את מחירי פוט 1200)..
היות ואין לא עליה ולא ירידה - פתחנו ב- 1201 ומאז מדשדשים, אז הכיוון הוא להגדיל את הטתא - השחיקה. עדיין עדיפות לירידות אבל כעת האסטרטגיה מעדיפה ירידות לא חדות.
ממש מלאכת מחשבת =)
תודה ME2.
בקשר לרישום על פורומים - זה לא תמיד עובד.
שרשור שכתבתי בו, אני מקבל במיידי אימייל על כל תגובה. (מעולה!)
אבל האפשרות ה"רגילה" של הגדרות הרישום - אני מקבל רק סיכומים יומיים (לא מספיק טוב בשביל אופציות!)
תודה