-
שלום ונעים להכיר
שלום לכולם,
שמי דודי קישוני, בעל תואר ראשון מהאוניברסיטה העברית במנהל עסקים ויחסים בינ"ל.
בעל רקע של שנים בשוק ההון, עובד כיום בתכלית בתור
אנליסט
המאקרו.
אני מחליף את רועי כמנהל פורום "תעודות סל" באתר, ומקווה שנעלה דיונים רבים בפורום
ומאחל לכולנו הצלחה.
אתם מוזמנים לפנות אלי בכל שאלה שתתעורר,
דודי
-
-
-
דודי בהצלחה. בהחלט אכנס לפורום לראות ולהתרשם.
-
היי דודי מאחל לך הצלחה מרובה , בנושא כל כך חשוב שנקרא תעודות סל .האם אתה גם מתעסק בתעודות סל בארה"ב?
-
לדודי-
לרגל המינוי החדש באתרנו
הרשה לי לאחל לך
שיהיה קסם רב בהסבריך
שתהייה תכלית לסקירותיך
תן את המיטב שבך
הראה לנו את מעלותיך
ונוכל לנשום אויר פסגות עקב המלצותיך.
אמן.
בהצלחה.
אילנה
-
דודי בהצלחה, נעטוף אותך בברכות:
שיהיו לך הצלחות רבות,
היסוסים מעטים
וכשלונות אפסיים.
שתדע להבחין בין רע לטוב
שתמיד תזכור שהכי בריא זה לאהוב (את המגמה)
שילוו אותך בחיים הרבה סלי מזל ורק לטובה
-
תודה רבה מקרב לב!
תודה רבה על האיחולים החמים!
דודי :)
-
תודה רבה! נהנתי לקרוא את שיר האיחולים :)
-
מנחם בוקר אור,אני מתנצל על העיכוב במענה. אשמח לענות על כל שאלה הקשורה לתעודות סל.באופן כללי, המוצר "תעודת סל", קיים רק בישראל. בארה"ב קיימות קרנות סל. כמובן שבין שני המוצרים קיימים אי אלו הבדלים.אם שאלתך הייתה לגבי תעודות סל בארץ המשקיעות בארה"ב, הרי כמובן שאשמח לענות על שאלות בנושא, אך לא על שאלות בנוגע לתעודות ספציפיות מכיוון שמבחינה חוקית אני מנוע מכך.בברכת המשך יום מצוין,דודי
-
שלום דודי וברוך הבא
כיוון שמדובר באתר ובפורום פתוח לכלל הציבור (כלי תקשורת לצורך העניין)
אשמח לדעת איזה חוק מונע ממך לענות על שאלות הקשורות לתעודה ספציפית ?
בברכה
Long
-
לונג צהריים טובים,
חוק ניירות-ערך מונע ממני לתת מענה לתעודות ספציפיות עקב תפקידי.
בברכת חג חנוכה שמח,
דודי קישוני
הכותב הינו עובד של קבוצת תכלית תעודות סל. הכותב אינו בעל רישיון יועץ השקעות על פי חוק הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות, בשיווק השקעות ובניהול תיקי השקעות, תשנ"ה-1995. הכותב עשוי למכור ו/או לקנות ו/או להחזיק בניירות ערך ו/או הנכסים הפיננסיים הנזכרים בהודעותיו. אין לראות באמור בהודעותיו של הכותב הנ"ל משום הצעה ו/או המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא לרכישה ו/או מכירה ו/או החזקה של ניירות ערך ו/או נכס פיננסי המתוארים בהן או של ניירות ערך ו/או נכסים פיננסים אחרים כלשהם או המלצה להשקעה באפיקים ספציפיים כלשהם. המידע המוצג הינו לידיעה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם, וכל העושה שימוש בו, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד.