שיהיה יום אדום שמח לכולם!!!
Printable View
שיהיה יום אדום שמח לכולם!!!
ברוך הבא לאתר.
נרשמת לפני 6 ימים וכבר העלית 14 הודעות, שרובן עוסקות במפולת שתהיה מחר. אולי תהא מפולת
ואולי לאו, אבל אין כל משמעות לכתוב "מחר מרחץ דמים בבורסה". נמק, הסבר, תן לנו קצה חוט בכדי
שנדע כי לא מדובר באדם "יודע כל" או חלילה מדבר מפוזיציה שכל רצונו להלחיץ.
היחוד בפורום זה הוא שכולם שומרים על קור רוח, ויש מקום לכל הדעות ובתנאי והן מנומקות.
מי שאינו מסביר כלל, הודעותיו אינן נמחקות אך הוא כמעט ואינו זוכה ליחס מחברי האתר, וחבל שאלה יהיו פני הדברים.
אל תכתוב בבקשה טוקבקים (מחר מפולת; מרחץ דמים;...) אלא תן לנו להכיר מי האדם ועל מה הוא מסתמך, וכך
תזכה להערכה הראויה.
דעתי האישית, מחר יהיה לחץ בפתיחה אך הוא ירגע עם התקדם המסחר. מפולת לא תהא, וזאת היות וסטית התקן
בארה"ב בסה"כ ירדה, והם מחפשים סיבה לתקן. המחזור מחר יהיה קטן יחסית, ורבים נכנסים לעמדת המתנה בשל
שבועות ושבת שלאחר החג. הארביטראז חיובי, מה שאומר ש 30% מהמדד יקבל תמיכה, ולכן הכל תלוי אך ורק במדד
הבנקים.
אין בטוח בבורסה ולא תמיד יש הגיון, ולכן תהיה פתוח בהקשר זה לשמוע דעות נוספות (ואגב, אני משתייך לצד הפסימי
ובכל זאת...).
ושוב, ברוך הבא ובהצלחה.
דעתי היא שלמרות הירידות בוול הגרף התוך יומי תהיה עליות דהינו נתחיל בנמוך ומשמה נעלה למרות שאני סבור שירוק לא נראה מחר אבל בכל זאת לא אהיה מופתע אם נראה ירוק
ההסבר: קודם כל בתל אביב יורדים כבר כמה ימים ולכן אפשר לומר שזה כבר מגולם
2 תמיד הישראלים אוהבים לעשות הפוך על הפוך
בעיה אחת שכן יש לי שלא מתסדר לי כל כך זה 1220 ששימשה כבר כמה פעמים תמיכה ואם מחר ישבר.........
דעתי בלבד
במבט הטכני.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
שים לב שהגלום סיים מעל 1230.
וע"כ 1230 עדין מהווה קו תמיכה די משמעותי.
אם לא ישבר היום אפשרי שכל המגמה תשתנה לעליות.
לא ניתחתי את הגלום ובכל זאת הסטוקסטי הRSI ה MACD ה ADX וה OBV תומכים להמשך ירידותציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
דבר נוסף אם ישבר (שבירה אמיתית) ה 1220 יש לנו תמיכה חזקה שנשברה שאמור להוביל את המדד ל 1100
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sohermaof99
כנראה שהתכוונת לדם ירוקhttp://newswatch-media.nationalgeogr...ooded-frog.jpg
תאכל צפרדעים
לא כשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d :d
מלי, התגובה הזו קצת מיותרת.
סוחר מעוף יקר. כמו ששחקן אמר, ברוך הבא לאתר.
אתה כנראה בחור צעיר, וככזה מלא ביטחון עצמי. וכמו שראית, כנראה שגם מאד מוגזם.
הבורסה לא מפסיקה להפתיע. אני כבר לא זוכר כמה פעמים כתבתי את המשפט הזה. אבל אם תחפש אותו, תראה שלא מעט.
קשה עד בילתי אפשרי לחזות מה יעשה הציבור, מה יעשו המוסדיים, ומה השיקולים של כולם.
וגם פרשנים גדולים וותיקים ממך חוטאים בזה.
אני מקווה שתלמד לקח. קצת צניעות לא תזיק. גם למען עצמך. שכן ביטחון עצמי מהסוג הזה, יביא אותך להיפרד מכספך באופן חד צדדי.
והודעה חשובה לשאר הקוראים
אני לא יודע לכמה אנשים, הכותרת של ההודעה הזו דפקה את הוויקאנד, אבל ללא ספק, בין הקוראים היה מי שנבהל.
אז תמיד קחו בחשבון, שגם אם מישהו כותב משהו, הוא לא גאון ואף אחד לא יודע את העתיד.
כנ"ל גם לגבי הפרשנים השונים בטלוויזיה, או נותני הסקירות בבנקים. אלו בנוסף לכל הצרות גם נגועים באינטרנסים.
בהצלחה לכולנו!
לדמי כיס .. על מה אני ילמד לקח אני הבטחתי נפילות אז יהיה נפילות חכה לסיום המסחר!!!
הנה זה מתקרבבב!!!!!!!!!!!!!! המעוף ישבור היום את מחסום ה 1220 ונגיע בסוף היום ל 1200!!!!!!!!!!!!!!!
נראה לי ש - sohermaof99 מנסה לשווק סחורה מקולקלת ששוכבת אצלו...ציטוט:
סוחר,
אם אין לך משהוא חכם להגיד, עדיף לא לכתוב ולהיראות חכם.
לא מנסה לשווק שום דבר פשוט לאנשים כאן אין שדב ראייה ואני רואה מרחוק עננים מתקרבים אז אני בסך הכל מנסה להזהיר שעומד לרדת גשם ותכניסו את הכביסה לבית זה הכל!!!
לא מנסה להיראות חכם ולא כלום מי שרוצה להקשיב ירוויח.. דברו איתי בסוף היום אחרי הנפילות...
sohermaof99 נראה לי שקנית פוט אחד או שניים ובגלל אלפיים שח שהשקעת אתה רוצה להפיל את כל הבורסה, לי נראה דווקא נסיים היום ירוק בשיא היומי והיפוך מגמה וממחר עליות יפות, הנימוק לזה המחזורים המאד נמוכים בפרט לימי ראשון, זה אומר שאין כבר מוכרים ברמות מחירים כאלה והקונים רק מחכים שכמה טמבלים ימכרו להם במחירים נמוכים.
אתה אומר שאלה שמוכרים טמבלים?!?! את זה אנחנו נראה בסוף היום
סוחר, יש לך עוד 15 דקות...ציטוט:
אני עדיין מחכה לקריסה.
סוחר מעוף יקר.
האם אתה מעוניין במעט קטשופ על הכובע?
אין צורך עכשיו לבוא ולתקוף/לרדת עליו...
אם לא יבין אני מאמין שהחברים יתייחסו אל הודעותיו כ.....
יום טוב.
אחת הקריסות הגדולות בהיסטוריה
נקודה למחשבה. כאשר צצים חוזי עתידות ומדברים בהחלטיות על כיוון, כדאי מאוד למי שאין לו קשר עםשחקנים גדולים לקבל מידע פנימי, לעקוב אחריהם. המכונות של השחקנים מתוכנתים לפי הילוך מחשבתם של אנשים כאלה בשביל להוציא מהם את כספם. לכן כדאי מאוד להקשיב לדבריהם ולעשות הפוך, כך להצטרף עם מפעילי המכונות להרוויח משהו.
לא חשוב לא ירד היום אז הרווח שלי ידחה למחר...
היום התיק שלי עמד על 8 פוט 1240 קנויים ו 8 פוט 1170 כתובים...
היום חיזקתי והתיק שלי עומד עכשיו על 15 פוטים קנויים 1240 ו 15 פוטים כתובים 1170....
נתראה מחר!
רק נחכה שהמדד יפול מה 1220 והקריסה תבוא!!!!
זאת האסטרטגיה שלך ?ציטוט:
להישאר עם פרמיה שלילית ולכתוב פוטים ביחס של 1 ל 1 במרחק 7 סטרייקים ?
ומה עם הצד של הקולים ? או שאת הבטחונות בצד הזה אתה מבזבז ?
אני אשמח אם תסביר את האסטרטגיה שלך
כמה זמן אתה סוחר באופציות.
ומה תוחלת הרווח שלך.
בברכה ובהצלחה
Long
יכולת לכתוב 8 קול 1240 היית מגן עם C1310 היית הופך את ההשקעה לחוזה סינטטי.ציטוט:
מבטל את השפעת הסטיה הגבוהה שהיית היום.
שלום סוחר
איזה יופי שיש מי שדואג לנו כל כך ומזהיר אותנו, תודה לך.
והמשכיל בעת ההיא יידום.
שבוע מוצלח
[left:1jnd5nmh]ארז[/left:1jnd5nmh]
יש נושאים שפשוט משעשעים אותי... זה היה אחד מהם...
אותי לא כל כך, הבחור כאן אומנם לא העפרון הכי מחודד בקלמר, אבל זה לא אומר שלא צריך להציע לו דרך חשיבה קצת אחרת או לפחות להגן על התיק שלו באופן מסויים.
אז סוחר מעוף 99, קודם כל התגובות שלך לא ראויות לפורום ציבורי, אני לא כותב כאן יותר מדי, אבל דיי בהסתכלות סביב בשביל לראות שלא זה הסגנון שנדרש מהמשתמשים באתר הזה. לא שאלה של אליטסטיות אלא מינימום כבוד הדדי, אני לא נכנס לשיח אנשים (גם אם אני מוזמן) ומתחיל לצרוח בקולי קולות את משנתי, ואני מאוד מקווה שגם אתה לא נוהג כך בחייך הפרטיים.
באשר להרגשתך, היא לא רחוקה מהמציאות, אתה לא היחיד שמרגיש ככה, אבל, כשכולם בבונקרים אין מלחמות ולכן גם אם יהיו ירידות הן יבואו או לאחר עליות שירדימו את המשקיעים, או לאט ובזהירות. לא מרחץ דמים ולא שואה גרעינית.
גם אם אתה בוחר לנקוט עמדה ולקחת כיוון, זה אמיץ וראוי מצד אחד, אבל טיפשי ופזיז מצד שני. יש דרכים לפעול באופ' בצורה כזאת שתבטיח לך רווחים במידה ואתה צודק, ולא תגזור לך את הבריאות במידה ואתה טועה.
אתה ילד גדול (לא יודע למה אני מניח את זה, אבל אני נוטה לחשוב שלא נותנים לילדים לסחור באופ'), אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אבל אם אתה בוחר להמר לך, אז סע לוגאס, יש שם אלכוהול חופשי.
יש לך מושג עד כמה מגוחך זה נשמע?ציטוט:
פורסם במקור על ידי רמי
תשובה ללונג:
זאת לא האסטרטגיה שלי בד"כ אבל החודש אני עשיתי אסטרגיה כזאת בגלל שחודש שעבר קניתי 8 פוטים 1240 שהם היו זולים מאוד ולא כתבתי כלום אז אחרי הפילות כתבתי 8 פוטים 1170 במחיר שקניתי את הפוטים 1240, מבין?.. והיום שיפרתי את האסטרטגיה והוספתי כסף כדי להגדיל את הרווח...
מציע לחסום את סוחר מעוף. נראה כי הוא שליחו של אתר מתחרה הרוצה לגרום לבלגן אצלנו. נוקיע אותו מתוכנו ויותר לא נתייחס אליו .
טופל. מילא לא לתרום אבל יש לו פוטנציאל נזק מיותר בגרימת דאגת יתר ומפח נפש למשקיעים.
לדעתי מוקדם מדי. הוא אולי פיזר תחזיות מופרכות בביטחון עצמי, אבל חלק מהעניין של לשחק בבורסה זה ללמוד להיות מחוסן מתחזיות של "מבינים". בניהם גם פרשנים "רישמיים" בעיתונות הכלכלית ובטלוויזיה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
יש מה ללמוד גם מאילו שפועלים באופן שלילי. וגם אולי אפשר להשפיע עליהם להשתנות, ולהציל אותם מעצמם.
דמי כיס
בשעה כזו אתה ער?
אתה מדבר :dציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
אני מנחש שאתם ערים עקב חששות מהמפולת שידידנו סוחר המעוף צופה :dציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
עכשיו כאשר גם supgog מצטרף אפשר להרים כוסית.
לילה טוב.
כל מילה בסלע.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
נראה לי שהזדרזנו קצת
לפי דעתכם איך יפתח המסחר יום חמישי?
אני חושב בירידות קלות ולאחר מכן יעבור לעליה.
נראה מה יהיה בשוק העולמי(נתונים) ואימון של סוחרים בעולם על פתרון ביוון וארה"ב.
חג שמח לכולם!