חברה הצדק איתכם.
חבל על הזמן שלי.
בהצלחה.
Printable View
חברה הצדק איתכם.
חבל על הזמן שלי.
בהצלחה.
אפשר לדעת באיזו תוכנה אתה משתמש?
trador
יופי עכשיו זה לעניין ולא בדיעבד.
שיהיה בהצלחה !
שוקי
אצלי זה אף פעם לא בדיעבד
אסטרטג, כל הכבוד שהחלטת לפרסם כאן אסט' בזמןאמת.
בלי קשר לאסט' עצמה - ישר כוח.
אל תפגע, פשוט פרסמת סיכום דצמבר בסוף החודש ולא מראש. כאן עדיין לא מכירים אותך אך נשמח להכיר.
רצוי שגם שתסביר מה ביצעת וכיצד תנהל אסטרטגיה במידה ותידרש לתקן,כמו כן הנחות בסיס לביצוע גם נשמח לשמוע.
לפי מה שאני מבין אתה מניח דשדוש או עליה קלה במדד תוך ירידה בסטיית תקן?
ביצעת מכירת שתי פרפרים וכתבת שוקת בינונית .
אסטרטגיה רגישה לירידה במדד אם עליה בס"ת .
שוקי סליחה על הבוטות שלי.
בקשר לניהול הפוזיציה , אני לא אציג ניהול, רק גרפים לאחר השיפוצים או גרף בסיום הפוזיציה.
(את הסבר הניהול אני שומר ל...).
כל אחד ינהל אותה כראות עיניו.
מה ביצעתי שם?
כל אחד רואה משהו אחר.
אבל זה בסדר.
האסטרטגיה לא רגישה לסטייה ,לא לירידות ולא לעליות.
(כמובן צריך לדעת לנהל).
שיהיה בהצלחה לכולנוץ
סליחה על ההתערבות אבל יש לי הסבר לשוקי, באם אנני טועה האדון מרקל אדי (להלן האסטרטג) מעוניין לגרות תיאבוננו, הוא מעביר אימון אישי באסט' מעוף.
לכן, טיפים לא תקבל כאן, רק תרחישים של לפני ואחרי.
הצלחות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
אהה...
אסטרטג זה אדי.
היה פה בעבר..
נפל לי האסימון.
1. לא שואל מהיכן הידע, כי סומך על Redציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
2. ולכן זה מאד מעניין מדוע כמקצוען בתחום, הוא אינו מפרסם תחת שמו.
ומבלי לקבוע עמדה כלשהי, כי מעבר לפרסומים שלו, פה ושם, אין לי ממש מושג מי הוא, אני רק תוהה,
האם זה אולי כי אינו מקצוען (לא יודע, רק שואל) או שמא יש פה משהו להסתיר?
3. ואשמח גם מאד לשמוע את דעתו של האדון, בעניין הנדון.
4. מאחל רק הצלחות באסט' שהוצגה, ואגב, אם איני טועה, משה ב. כבר הציג שכמותה די מזמן ואף כינה אותה בשם מקורי ומעניין עטלף או batman, אז את הקרדיט עליה אני בשמחה אתן למשה.
בברכה
משה, תאמין לי שאני ממש לא נגדך, והיכן שמגיע לך קרדיט, אני הראשון שיקפוץ ואתן לך.
1 . אני מופיע בשם אסטרטג בכל הפורומים בהם אני כותב , כי השם Eddie היה תפוס.
והשם Astrateg פשוט תפס, ולכן נישארתי איתו (זה מאין מותג שלי).
2 . אין לי שום רצון לגרות את תיאבונו של מישהו , פשוט הצגתי עוד אסטרטגיה וזהו , מי שרוצה עושה
מי שלא , לא עושה (זו ארץ חופשיה).
3. בקשר למה שאני מעביר או לא מעביר , אם לא פירסמתי כאן , סימן שאני לא מעוניין בפירסום באתר זה.
(מי שרוצה להגיע אלי , יגיע גם ללא פירסום באתר).
4. בקשר למיקצועיות שלי, את זה תשאל את האנשיםפ שמכירים אותי.
5. אני לעולם לא מעתיק אסטרטגיות של אחרים - לעולם !!!
בדרך כלל מעתיקים ממני.
לסיכום:
העלתי גרפים בעבר , ביקשו שאפרט קצת ונתתי פירוט.
תעשו עם זה מה שטוב לכם.
ופרשנויות , אם משעמם לכם בבקשה תמשיכו לפרש ולחפש מה לא בסדר.
צר לי שזו הדרך שלכם.
הסקתי את המסקנות שלי.
תודה.
מקווה שעניתי על הכל.
אדי שלום
ראיתי סרטוני יוטיוב של האסטרטגיות שלך.
התרשמתי לטובה.
אשמח לבצע בנוסף לאסטרטגיות של שחקן
תמשיך ללוות.
תודה
אבי
אני לא מכיר את אדי ולא נכנס לעניינים אישייים.
אבל יש לי הערה לגבי האסטרטגיה, ואזהרה לפני שמישהו מתלהב וחושב שמצא את הדרך הבטוחה לרווחים:
גרף הפקיעה יכול מאד מאד להטעות. הרעיון שנמצאים בתוך עמק, ועם תזוזה של המדד לאחד הצדדים, אז קודם כל הגרף עולה ואפשר לצאת עם רווח, זו אשליה. זה אולי נכון יומיים לפקיעה. אבל עד אז, כל ההתחכמות מתמצעת לשוקת בינונית מכורה (עם כל הסיכונים שיש בשוקת בינונית מכורה, ועם כל הידע שצריך על מנת לנהל אותה).
אני מעלה את גרף האסטרטגיה היום וגם ארבעה ימים לפקיעה. אפשר לראות שהבליטות נמחקות.
מבחינה מתמטית, הסיבה היא שה"כח" שיש ל 15 אופציות, הרבה יותר חזק מה"כח" שיש לאופציות הבודדות שעושות את הטופוגרפיה.
אם זה היה כל כך פשוט, לא הייתי מבזבז את הזמן שלי על שקתות רחבות.
כיס יקר,
אין כאן ולא היו עיניינים אישיים (what so ever).
האדון פשוט התגאה בהישגים שלו לדצמבר (בדיעבד) ומתגאה בהשגים שלו לינואר (מראש) - אז חשבתי שמן הראוי שתהיה שקיפות - ויאמר לנו מיהו האדון וילווה ויסביר צעדיו.
מתברר, באופן לא מפתיע שאינו מוכן לנהל (ומה הפואנטה במעו"ף אם לא ניהול, כל זב חוטם יודע לפתוח פוזיציה) - אלה רק מוכן להציג לנו מצג עקר של פתיחה וסגירת פוזיציה. אח"כ מסתבר שהוא בכלל מומחה מעו"ף (כך מציג עצמו). אז אני סתם תהיתי למה לו להציג לנו ככה דברים ולבזבז את זמנו היקר כאן.....
חברה הצדק אתכם.
טעות שלי.
שיהיה בהצלחה.
ואני תוהה מה עשה אסטרטג שזכה ליחס הזה..
האיש פרסם חודש שעבר אסט' שביצע בסוף החודש, ולא הייתם מרוצים (ויש משהו בכך), אך החודש הגדיל לעשות ופרסם את האסט' שלו מבעוד מועד (ומחירים ריאלים), עדיין אינכם מרוצים ומתייחסים בזלזול..
אסטרטג, צר לי על היחס, אשמח עם תנהל את האסטרטגיה כאן באתר. כפי שאמרת, מי שלא רוצה - שלא יבצע.
תודה ושנה טובה.
אכן אין כאן שום דבר אישי,איני מכיר את הבחור כלל.
אדי כתבת " צר לי שזו הדרך שלכם הסקתי את המסקנות שלי."
הדרך שלנו היא בסה"כ לשתף וללמוד בשיתוף וזה לטובת כולנו.
התקבלת בחשדנות וזה נכון,ניתן לראות בכך מנגנון הגנה מפני גורמים אינטרסנטים שמידי פעם מופעים באתר.
ועוד דבר עברנו הרבה תלאות בדרך כדי לדעת שאין חייה כזאת :
"האסטרטגיה לא רגישה לסטייה ,לא לירידות ולא לעליות."
קצת קרדית לחברים וגילוי נאות על נקודות תורפה באסטרטגיה לא יזיקו.
בהצלחה.
נעקוב בעניין רב.
שוקי
אם היית שם לב לאסטרטגיה ,היית רואה ש :
1 .טווח המסחר שלה רחב כדי 70 נקודות לכל כיוון.
2 .מיכיוון שאנו עוסקים במסחר ובסטטיסטיקה , תבדוק מה תנועת שוק בדרך כלל בין מקסימום חודשי למינימום חודשי ותבין את ההסתברות להגיע לקצוות.
3 .קצת ידע על היווניות ועל ההתנהגות שלהם (תבדוק גרפים של היווניות לאורך חיי האופציה) ותבין למה הסטייה פחות משמעותית בפוזיציה זו , ולמה לתטא יש משמעות אדירה.
4 .על פי כל הניתוחים של השוק ועל פי המתמטיקה של האופציות (מודל B&S) ועל פי סטטיסטיקה והיסתברות הסיכוי לסגור את הפוזיציה ברווח עד לסוף החודש הוא גבוה מאוד(זה מה שמעניין אותי) .
5 .אין לי צורך לעקוב אחר הפוזיציה כל יום ויום (תבדוק יחס יווניות) , מתי ראית את השוק עושה תנועה של 30-40 נקודות לכיוון אחד, כלומר הכסף עובד עבורי ולא אני עבורו .
(רק לסבר את האוזן , גם עבור תנועה של 50 נקודות ביום אני אהיה ברווח ויש לי מספיק זמן לשפץ).
אני חושב שעניתי פה גם על שאלת המקצועיות שלי לספקנים.
תודה למי שפירגן ותודה למי שלא על כך שפתח את עיניי והעמיד אותי על טעותי.
כמו שכתבתי,
שיהיה לכולנו חודש מוצלח.
למיטב ידיעתי, בחודש שעבר היגענו לאמפליטודה של 80 נקודות. האסטרטגיה הייתה נכנסת בחודש שעבר לבעייה לא קטנה, ותקן אותי אם אני טועה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Astrateg
אתה לא לוקח בחשבון את השפעת הזמן ואת הניהול
תחשב יווניות.
תראה איך הן עובדות במהלך החודש(עם חלוף הזמן) , יש את זה בכל ספר על אופציות.
דמי כיס, שאלה לי אליך.
מה קורה למרווחים שבועיים לאחר הפתיחה אם השוק עושה רק 40 נקודות תנועה לכיוון שלהם?
אפשר לבדוק את זה גם עכשיו, אשמח לתשובה.
לגבי ניהול, זה בערך מה שכתבתי. אסטרטגיה כזו צריך לנהל, כאשר לדעתי הניהול לא שונה מהותית מניהול שוקת בינונית מכורה.
לגבי שאלתך, מבלי להכנס לחישובים, ניתן להניח שאלמט הזמן יבטל את העליה בגודל המרווח. כמובן שזה תופס בהתחלה. השחיקה לא תוכל להתמודד עם המשך התקדמות המדד לכיוון המרווח.
יש לך שתי טעויות.
1. הניהול שונה לחלוטין מניהול מרווחים כתובים , אל תשכח שיש לך פוזיציה ריווחית באמצע.
2. הזמן יעשה פה עבודה נהדרת , ואת המרווחים הכתובים ,לא יהיה להכפיל או לשלש , אפשר להפוך אותם למשהו אחר , מאין מלכודות ולפתוח מרווחים רחוקים יותר וכך להגדיל את הסיכויים לרווח ולהוריד ביטחונות.
דמי כיס לא נוהג להתערב בדרך כלל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
דמי כיס,שחקנים עושים כסף ממרווחים, מספיק ששוק עולה 1% אחד אתה יוצא עם רווחים יפים בלי סיכון גדול.
האסטרטגיה של אדי טובה,לשחקנים עם עיניים קטנות,ניתן לצאת באמצע הדרך עם כסף בחשבון,כמו-כן היא ניתנת לשיפוץ.
חבל שרוב השחקנים באתר לא ניכנסים לעומק של השיפוצים,ומחכים לקבל הכל לעוס ומוכן.
הבאתי את עניין השיפוצים לאתר בכדי לתת לכם חכה לדוג ,ולא דג כל יום שישי,אולם לצערי לא הצלחתי להכניס את השיפוצים מספיק לתודעה וחבל.
כל מלה בסלע.
שלום לכולם
ראשית אני לא רואה שום אסטרטגיה מתחילת השרשור האם אני טועה ?
שנית - אדי תודה על השיתוף אבל לדעתי מה שהחברים "מתרעמים " הוא שאתה לא מוכן לשתף אותנו עם מהלכי התיקון (שזה מטרתו העיקרית של האתר) וכמו שמשה הגדיר נכון - "לספק את החכה ולא את הדגים"
ולכן - אני אישית אשמח לראות את האסטרטגיה (איפה היא ?) ולשמוע את תכנון המהלכים / תיקונים ולא לפי פרסום גרפים שמייצגים את הפוזיציה כשהיא השתנתה
תודה מראש
היי אדי,
בהתחלה נתת לנו אסטרטגיות בדיעבד. אם רצית להראות שהצלחת בדצמבר, מברוק! (בלי שום ציניות).
עכשיו נתת לנו אסטרטגיה ואתה מצהיר את הדברים הבאים
מעט האנשים שמנהלים פה פוזיציות חוץ משחקן, נוהגים לתת עדכונים פחות או יותר בזמן ביצוע. אף אחד מהם ככל הידוע לי לא מעביר אימוני מעוף או קורסים כמוך, ולא משווק את עצמו ככזה. יש מצידם (בדר"כ) שקיפות מלאה לגבי הפוזיציה שהם מנהלים, כי הם פשוט חולקים אותה עם שאר חברי האתר.ציטוט:
אתה לא מוכן להראות / ללמד ניהול בזמןאמת. .. זה לגיטימי לחלוטין.
אין לי ונראה לי גם לחברים האחרים בעיה שמישהו ישווק עצמו באתר... אתה ממש לא חייב לחלוק ידע שלך בחינם (כמו שחקן ואנשים אחרים באתר -> זה נהיה פה נורמה. התרגלנו לטוב!).
כנראה שהיית מקפיץ הרבה פחות אנשים אם היית יותר ישיר, כותב זאת בצורה ברורה, בלי רמזים ושלוש נקודות...
הראל
מסכים עם מה שנאמרציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
אכן יש פוזיציה רווחית באמצע. אבל היא לא מספיק חזקה כדי לכסות על הנזק שנגרם מהשוקת הבינונית המכורה. ולכן, תנועה בתחילת החודש תיגרום נזק. זו עובדה שלא ניתן להתווכח עליה. ולצורך זה הבאתי את הגרפים ששמתי קודם. ברור שהזמן יעשה עבודה נהדרת כל עוד נשארים בגבולות. שכן סופרפוזיציה של כל האופציות נותנת שוקת מכורה. רק ממש סמוך לפקיעה הפוזיציה המרכזית שלך נותנת הגנה מפני תנועה. וזה גם הגיוני כי באותו הזמן, המרווחים שבצדדים כבר יהפכו לאבק. ותישאר עם שוקת קנויה.ציטוט:
לגבי "שיפוצים". שיפוץ אינו פיתרון פלא. אם ברגע מסויים פוזיציה נמצאת בהפסד, תמיד המצב פחות טוב מאשר מישהו שיפתח את אותו הדבר באותו הרגע. שיפוץ הוא שינוי של הנחת היסוד של הפוזיציה. אם היינו יודעים את העתיד, לא היה צריך לשפץ כלום.
אגב, גם קרוב רגליים בשוקת, הוא שיפוץ שמגיע משינוי בהנחת היסוד של הפוזיציה (הקטנת הטווח). אני לא רואה אפשרות לשיפוץ שאינו מגיע משינוי הנחת היסוד.
לאסטרטיג- כי כך אתה מעדיף כאן ואני רוצה לכבד זאת,
ןלשאר החברים.
יחס משותף נבנה מהרצון של ב' או יותר מהצדדים להגיע למקום המשותף.
אסטרטג ספר לנו עד לאן הוא מעונין להגיע, אפשר לבחור להגיע למקום משותף זה, ןלהתחבר אליו,
אפשר שלא.
אין לאף אחד את האפשרות לומר למישהו אחר אם להגיע, מוצעת כאן אפשרות , סבירה, למרחב המשותף.
ע"כ איני מבין מה התלונות לגביו. (אגב עד כה נכנסו לכאן יותר מאשר לאסרטגיה של שחקן- אולי רק בגלל החידוש וההתרעננות)
לגבי התיקונים:
לדעתי, לא רק שאסרטג יראה את התיקונים, אלא הוא גם יסביר אותם, כמו שבתחילה הוא לא הסביר כלום ולאחר מכן שפף הרבה ידע, במקום לתקוף אותו בואו נלמד מה שאפשר ממנו, וגם מה שלא.
תיקונים:
דמי כיס כתב שאינו רואה אפשרות לשינו שלא נובעת משינוי הנחת היסוד.:
אני מבקש להראות לך אפשרות.
למשל בשבוע ראשן של החודש אתה רוצה להיות לא קרוב יותר מאשר 70 נקודות לכל צד.
שבוע שני אתה רוצה ומוכן להיות קרוב 60 נקודות וכן הלאה.
ע"כ בשבוע שני תקרב את הרגל או תזיז את הפוזיציה בהתאם.(וזה באופן הפשטני ביותר)
הנחת היסוד יכולה להיות הנחה של תנועה ולא הנחה של מצב.
בהצלחה לכל החברים וגם לאסטרטג.
ציטוט:
היכן האסטרטגייה?, למה מחקת אותה?
רק הצלחות לכולם
לא רוצה להתערב מדי, אבל נראה לי סוג של "ברוגז" :roll:
אבל ברצינות - ניתן לחוות דיעה עם קצת פחות עוקצנות וסרקזם. זה רק עניין של ניסוח וכבוד הדדי....
טוב אז האסט' נמחקה, וכנראה שאסטרטג אינו מעוניין להציג אותה.
לדעתי הגישה כאן הייתה מעט שלילית מידי ואני בהחלט יכול להבין אם נעלב.
כך או כך, חושב שעל כולנו להיות פחות תוקפניים.
זה בדיוק שינוי של הנחת היסוד. הנחת טווח אחד, ואתה מחליף לטווח אחר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
מעניין,
יש אנשים שמשחקים בכאילו,
ויש כאלו שהברוגז אצלם מדבר,
ואנחנו נשמח בחלקנו ,
הכאילו אותנו לא כל כך מעניין
ומברוגז אנחנו לא מתרגשים
רק הצלחות לכל החברים בהמשך החודש
בנתיים אלה שמשחקים בכאילו+אלה שמשחקים ברוגז,עושים כסף טוב כל חודש בשוק המעוף.וזה מה שחשוב וקובע.ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
השוק מייצר אין סוף איסטרטגיות
השאלה היא מאיפה להתחיל
מכוון שכל עוד השוק מעל 1300 הכוון הוא למעלה
עדיפה איסטרטגיה מוטת עליות
ולדעתי עדיף בפוטים ,מהסיבה שציינתי קודם
בקולים ינסו לנער אותנו ,בלי הכרה
במעוף צריך מעוף ,הכוונה לא להצמד לספוט של היום אלא לעבוד מעל או מתחת לספוט
לכן בניתי את האיסטרטגיה המניחה שבעוד שבוע 10 ימים נהיה באיזור ה 1340+
כי הרי השוק לא יעמוד באיזור הפקיעה 4 שבועות
שוקי ידידי.
אני הצגתי את האסטרטגיה מרצון טוב, ללא שום התניות,כתבתי שכל אחד ינהל אותה כראות עיניו ,זה פתיחת דיון לניהול , אם אנשים היו מעלים רעיונות , אני בטוח שהיו לומדים אחד מהשני והתועלת הייתה הרבה יותר רבה מאשר להאכיל את כולם בכפית.
אבל לא ציפיתי לכאלה תגובות.(תעבור על כל השירשור).
אוליבאמת לא הייתי צריך, באמת שלא נעם לי , לא ניתקלתי בדבר כזה בשום מקום.
א. כבר כתבתי בעבר, כי כל מי שמרוויח ומי שמצליח מהמעו"ף לעצמו נתח לקחת, שיבושם לו, ובאמיתי לחלוטין.ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
כשלעצמי, אין לי שום עניין להוכיח לאף אחד מי אני, כמה אני, ולמה אני ולא אחר, טוב לי עם מה שאני ועם מה שעושה, ובמיוחד שמח בחלקי.
ב. אבל בכל זאת יש משהו מעניין, בתגובתי אשר לעיל צותתה, לא הזכרתי אף שם ואף כינוי של חבר, אז מעניין איך לו קוראים, לזה אשר קופץ בראש (או שמא נכון לומר "על ראש ה... הכובע בוער :d )
אז, לילה טוב חברים, ואנא סלחו לי ידידיי כי בעוד פורום, משטויותיי (ע"פ משה) עלי לתרום :d
ציטוט:
לאדי האסטרטג אבל לא בשיווק,
1. לו לא היית משוויץ בהצלחותיך לדצמבר דיעבד (אוחחח איזה חודש היה לך....), לא היה קופץ לי הפיוז (מה רצית לומר שאתה גאון?)
2. לו לא היית מציג אסט' לינואר - ועוד זורק טיזינג (שיווק אמרנו?) את כל מה שכתבת לעיל (צריך לדעת לנהל, את הסבר הניהול אני שומר ל....) לא היה נשרף לי אותו פיוז....
3. הגדלת לעשות והצגת אסט' שלא רגישה לכלום, תגיד עד כדי כך אנחנו נראים לך אדיוטים?
4. לבסוף אתה אומר, "כמובן צריך לדעת לנהל" - אז כמו שציינתי - החכמה היא לא לפתוח אסט' אלה לנהל אותה ואם אינך רוצה להראות לנו איך, אז יש לנו כבר כמה מועמדים שפותחים אסט' כל פעם שנוחתת עליהם הרוח וסוגרים אותם ברווח חלומי (מעולם הפנטזיות).
5. בקיצור - קצת צניעות, דיבור בגובה העיניים והכי חשוב שקיפות - והיית מתקבל בברכה.
הצלחות