-
אסטרטגיית דצמבר - המשך תיקון/מיקסום רווח !
11:30; 1306.5
בוקר טוב.
אמש בצענו תיקון שתכליתו ירידה קלה של 0.4-0.5 שתאפשר לנו לסגור את האסטרטגיה מוקדם טרם הפקיעה – זה לא התרחש, והבוקר אנו פותחים בעליה נאה. מכיוון שכך, עלינו להוסיף ולמתוח את גבולות ההגנה בכדי להיות בנקודה אופטימאלית לקראת הפקיעה.
במצב זה התיקון המתבקש:
נרכוש 2 יחידות PUT 1280 – נכתבו במחיר 210 ₪ ליחידה, ושווים כעת 80 ₪.
נכתוב 2 יחידות PUT 1290 – מחיר כל יחידה 180 ש"ח.
עד כה האסטרטגיה היתה מאופסת, וכעת אנו ברווח של כ 250 ₪ (שימו לב שכל תיקון החודש עגלתי מטה).
• שימו לב, כי יתכנו תיקונים נוספים/סגירה במהלך היום.
המשך יום טוב.
-
Re: אסטרטגיית דצמבר - המשך תיקון/מיקסום רווח !
בוצע. לצערי תקבול של 160 ליח' (90 ו-170) במקום 200 אצל שחקן.
-
-
הביצועים שלי:
http://zerosum.co.il/Users/925/Positions/Show/8413
איך בדיוק תיקון זה מקדם אותנו?
קיווינו למזל והוא לא בא.
איציק
-
שחקן,
תודה על העדכון.
המחירים שלי: 175 ו- 90
-
מישהו יכול לפרסם את הפוזיציה הנוכחית בבקשה?
-
שחקן כתב :עד כה האסטרטגיה היתה מאופסת, וכעת אנו ברווח של כ 250 ₪.
הכיצד?
כרגע יש הפסד של כ550 ש"ח ליחידה ?!
שחקן כתב גם : שימו לב, כי יתכנו תיקונים נוספים/סגירה במהלך היום.
מעניין איך נוכל לסגור פערים.
בהצלחה לנו
-
להלן הפוזיצה לשתי יחידות:
http://www.zerosum.co.il/Users/1226/Positions/Show/8415
ההפסד הוא כ-450 ש"ח ליחידה.
לטעמי עדיף לצאת אפילו בהפסד ולא להשאר לפקיעה.
-
פעם נוספת בפעם המי יודע כמה: רווח לא אומר שכל האסטרטגיה ברווח, אלא עד כה
מה הניבו התיקונים. אני לא מתיחס לכלל האסטרטגיה שאם נסגור אותה ברגע זה אכן יהיה הפסד.
-
שחקן, האם תוכל לומר מה המצב מבחינת השחקנים? האם סוגרים את הפוזיציות היום? האם עדיין ניתן להסתמך על רצונם בפקיעה נמוכה מ - 1300?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
מה הניבו התיקונים. אני לא מתיחס לכלל האסטרטגיה שאם נסגור אותה ברגע זה אכן יהיה הפסד.
מתנצל עכשיו זה מסתדר
הכול מובן
תודה רבה
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mike317
שחקן, האם תוכל לומר מה המצב מבחינת השחקנים? האם סוגרים את הפוזיציות היום? האם עדיין ניתן להסתמך על רצונם בפקיעה נמוכה מ - 1300?
מצטרף למייק
אשמח לשמוע על פעולת השחקנים היום.
האם מחזיקים את השוק? נראה שלא (מדד הבנקים פחות או יותר על אותה רמה של ת"א 25)
ספקולציה שלי => אני לא אתפלא אם התחילו לסגור פוטים, ויורידו את השוק בהמשך לצורך סגירת קולים.
-
נראה שאין תיקון נוסף היום...
כנראה נמשיך בשיטת לשבת ולהתפלל.
-
בינתיים לצערי אני לא רואה שום הבדל בין אסטרטגיה חודשית לשבועית.
לא ברמת הסיכון ולא ברמת הזמינות מול המחשב.... :?
-
ציטוט:
הרי ממילא זה לא רלוונטי בסופו של דבר
אז אל תציין את הרווח /הפסד הזה וגמרנו.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
איציק , ערב טוב, טעות בידך, זה בשיטת לשבת "ולהישחק".
אם מדד ירד, מצויין אסטרטגיה מרוויחה.
אם מדד עולה, ימשיך להעלות את כתיבת הפוטים כלפי מעלה.
לטובת האסטרטגיה יש דישדוש ולא תנועה חדה כלפי מעלה שהיתה מחייבת כתיבה נועזת הרבה יותר של הפוטים.
מחר ביקור ב- 1300 ייתן רווח. סגירה באיזור 1295 יתן אפשרות להשאר לפקיעה.
בהצלחה.
-
מקווה בשביל כל כותבי האסטר' שתהיה פקיעה נוחה ושלא תפסידו.
(לאחר התלבטות החודש החלטתי לא להיכנס- נראה לי שבחודש הבא אצטרף אליכם, אני סומך על שחקן שיעשה את התיקונים הנצרכים לחודש הבא, ולא ילך על מגמת ירידה, כאשר יש סטיה כזונמוכה הן בארץ ובעיקר בארה"ב- אין טעם להילחם בברנקי הוא יותר חזק מההערכות שלנו.)
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי yehi1
ציטוט:
הרי ממילא זה לא רלוונטי בסופו של דבר
אז אל תציין את הרווח /הפסד הזה וגמרנו.
אז אל תקרא... לאחרים אולי זה כן רלוונטי...
-
חברים לא להלחץ
מחר המדד יסתובב סביב ה 1300 ואלי טיפה למטה
תהיה אפשרות יפה לסגור ברווח כולל על כל האיסטרטגיה והשיפוצים
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
לטובת האסטרטגיה יש דישדוש ולא תנועה חדה כלפי מעלה שהיתה מחייבת כתיבה נועזת הרבה יותר של הפוטים.
בהצלחה.
דבריך בדיוק מוכיחים הטענה שלי. ואם מחר נפתח בעליה של 0.8% ולא בירידה???
למעשה אנו מתפללים שזה לא יקרה.
לאן תקרב הפוטים ערב פקיעה? להזכירך מחר יום מסחר אחרון ולהישאר לפקיעה ממש לא מומלץ .
יש לי ביקורת על ניהול האסט' אבל בחרתי להישאר עד הסוף לפי הוראות שחקן. למעשה אם נסגור ברווח זה יהיה רק בגלל מזל. אני תוהה מדוע נוהלה אסט' כנגד המגמה... זה שהמצב הכלכלי חרא זה ממש לא רלבנטי לכלום... הולכים רק לפי המגמה ותו לא. אם המגמה מתהפכת מתהפכים איתה אבל לא יושבים ומחכים שהיא תתאים עצמה אליך. היה המון זמן לעשות זאת אבל זה לא קרה וחבל.
איציק
-
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
בהצלחה.
דבריך בדיוק מוכיחים הטענה שלי. ואם מחר נפתח בעליה של 0.8% ולא בירידה???
למעשה אנו מתפללים שזה לא יקרה.
לאן תקרב הפוטים ערב פקיעה? להזכירך מחר יום מסחר אחרון ולהישאר לפקיעה ממש לא מומלץ .
איציק
איציק נניח שעולה בעשר נקודות למעלה, לדעתי לא יהיה מנוס מקרוב כתיבת הפוטים עד לסטרייק סמוך למדד, ואם יהיו עליות גדולות יותר לא יהיה ברירה אלה לכתוב יותר למעלה.
אין צורך להתפלל. למרות שזה אף פעם לא מזיק. צריך פשוט לפעול לפי המדד.
הגישה צריכה להיות לדעתי, המתנה בסבלנות להגעת המדד לאיזור הרווח או לחילופין באין ברירה לצמצם את הסיכון להפסד.
תיקון של עשר נקודות למטה מכניס אותך בגדול לתוך שורת הרווח , בריחת המדד למעלה ורדיפה אחריו בכתיבת פוטים יצמצם הפסד.
מה לעשות ,אבל , שחקן תמיד מפחד יותר מחלק תחתון מאשר מעליון. ואת זה אני מניח כבר הבנת.
בהצלחה.
-
[="
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "itsikf1"כנראה שאין תיקון נוסף היום...
כנראה נמשיך בשיטת לשבת ולהתפלל.[/quote
quote]
יש לי ביקורת על ניהול האסט' אבל בחרתי להישאר עד הסוף לפי הוראות שחקן. למעשה אם נסגור ברווח זה יהיה רק בגלל מזל. אני תוהה מדוע נוהלה אסט' כנגד המגמה... זה שהמצב הכלכלי חרא זה ממש לא רלבנטי לכלום... הולכים רק לפי המגמה ותו לא. אם המגמה מתהפכת מתהפכים איתה אבל לא יושבים ומחכים שהיא תתאים עצמה אליך. היה המון זמן לעשות זאת אבל זה לא קרה וחבל.
איציק
[/quote]
איציק,
התלבטתי אם לכתוב לך אחרי ההערה הראשונה - אבל עכשיו כבר חייבת להגיב לך.
בחרת לעשות את האסט' של שחקן, אפילו בכפולות. כלומר - אתה מקבל את הנחות היסוד שלו, או לחילופין סומך על מיקצועיותו שימקסם את האסט' לפי יכולתו וניסיונו. ההערה שלך - לשבת ולהתפלל אינה במקומה לטעמי. גם אם היא נכונה - בעיני זה לירוק בבאר ששתית ממנה. הבנדם משקיע מזמנו ומאחריותו ומכל מה שיש לו - ללא תמורה וזה ממש לא מגיע לו. בקיצור - לא לעניין. גם אם תפסיד מהסיפור הזה - תפיק לקחים אישים - אבל תפסיד כמו גבר.
שנית - יש לך ביקורת עם אופן ניהול האסט'. גם לי. (לטעמי התיקון של אתמול היה שגוי) . אבל שקלת הדברים - וכנראה שהצד של ה"להשאר" שקל יותר מאשר "לצאת" ולכן קיבלת החלטה להמשיך לפי הדרך שלו. יש לו שיקולים שברור שאנחנו לא מודעים להם, אתה קורה לזה מזל - הוא קורא לזה אחרת. לכן, אין טעם בהתרסה הזו (לטעמי).
אגב, זה המקום לציין שיש כאן ערך מוסף לא רגיל, בלימוד ובהתנהלות כל החודש (שלא לדבר על סבלנות ואומץ) - אז איך שלא יהיה, לא הכל נמדד בכסף, וכן נתרמנו מהסיפור בסה"כ.
שתהיה מחר ירידה מדשדשת (מונח חדש :) )
-
קאריה יקרה,
לא התלוננתי על הכפולות בהן בחרתי לעשות האסט' ולא בכיתי על ההפסד האפשרי (וכולם מוזמנים לעבור על הפוסטים שלי באסט' בכל השרשורים). ואכן בחרתי להישאר עד הסוף למטרת הלימוד
אולם:
1) מדובר בסיעור מוחות ולא ב"כזה ראה וקדש" ולכן גם ביקורת צריכה להיאמר ואף על מהלכי ניהול האסט' על ידי שחקן.
2) שחקן ביצע תיקון שלפי הודאתו קיווה לפתיחה בירידה של חצי אחוז ביום המחרת. יש לקרוא לדברים בשמם.
איציק.
-
ציטוט:
קאריה יקרה,
לא התלוננתי על הכפולות בהן בחרתי לעשות האסט' ולא בכיתי על ההפסד האפשרי (וכולם מוזמנים לעבור על הפוסטים שלי באסט' בכל השרשורים). ואכן בחרתי להישאר עד הסוף למטרת הלימוד
אולם:
1) מדובר בסיעור מוחות ולא ב"כזה ראה וקדש" ולכן גם ביקורת צריכה להיאמר ואף על מהלכי ניהול האסט' על ידי שחקן.
2) שחקן ביצע תיקון שלפי הודאתו קיווה לפתיחה בירידה של חצי אחוז ביום המחרת. יש לקרוא לדברים בשמם.
איציק.
איציק,
1. אני ממש לא קאריה (אבל ניחא).
2. אין לי כלל בעיה עם ביקורת, להיפך (אפילו ציינתי שגם לי יש משלי). אבל יש דרך לעשותה באופן חיובי ובונה (ולא לשחרר התרסות לחלל האויר בסגנון של "לשבת ולהתפלל").
3. שחקן טעה בהערכותיו. ציפה לירידה שלא הגיעה. צריך אמנם ללבן זאת, אבל אם החלטנו ללכת איתו, אז גם לקבל זאת, ואף ללמוד כיצד להיחלץ בכל זאת. אגב, יש כאלה שהתחילו איתו ושינו בהמשך.
4. אני חושבת שיש מקום ששחקן ישתף אותנו קצת יותר בשיקוליו לגבי הצעדים השונים, על מנת שנוכל להבין מה עומד על הפרק. אנחנו (כפי שהוא שם לב) צמאים לכל מילה שלו.
בהצלחה היום ובכלל,
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
ציטוט:
קאריה יקרה,
אולם:
איציק.
איציק,
1. אני ממש לא קאריה (אבל ניחא).
2. אין לי כלל בעיה עם ביקורת, להיפך (אפילו ציינתי שגם לי יש משלי). אבל יש דרך לעשותה באופן חיובי ובונה (ולא לשחרר התרסות לחלל האויר בסגנון של "לשבת ולהתפלל").
3. שחקן טעה בהערכותיו. ציפה לירידה שלא הגיעה. צריך אמנם ללבן זאת, אבל אם החלטנו ללכת איתו, אז גם לקבל זאת, ואף ללמוד כיצד להיחלץ בכל זאת. אגב, יש כאלה שהתחילו איתו ושינו בהמשך.
4. אני חושבת שיש מקום ששחקן ישתף אותנו קצת יותר בשיקוליו לגבי הצעדים השונים, על מנת שנוכל להבין מה עומד על הפרק. אנחנו (כפי שהוא שם לב) צמאים לכל מילה שלו.
בהצלחה היום ובכלל,
1. סליחה התבלבלתי בשמות.
2. לא חושב שמדובר בביטוי שבו משתמעת התרסה.
3. הרבה פעמים הרצתי סימולציות לתיקונים אך בחרתי להישאר - כדי לראות אם אני יכול ללמוד משהו שאני לא יודע.
4. בכוונתי לעשות גם אסט' ינואר במכפלה של 10.
5. סומך על הכוונות הטובות והרצון הכנה של שחקן - אבל גם הוא לפעמים שוגה.
איציק.