נא לשים לב למחירים במיוחד.
http://zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/8889
Printable View
נא לשים לב למחירים במיוחד.
מאוד נחמד שהאסטרטגיה מתחילה עם רווח של 25 אש"ח :!:
במילים אחרות :
או שעשית מסחר יומי - שזה נחמד אבל לא אסטרטגיה לפקיעה
או שסתם תקעת מחירים...
המחירים שתקעתי הם מחירים פחות או יותר שיהיו יום או יומיים ליפני הפקיעה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אל הלא נודע
אני מחכה למחירים שמופיעים באסטרטגיה ורק אחר-כך מבצע.
אם השוק יזוז לבצע בהתאם לזוז עם האסטרטגיה.
שלא תגידו שאני לא מפנק אתכם.
ואאלה, פינוקציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
אבל פינוק יותר גדול אם פשוט תתקע את הרווח וסאלמאת - יצאת גדול (כמו תמיד...)
[quote=red-r]ואאלה, פינוקציטוט:
אבל פינוק יותר גדול אם פשוט תתקע את הרווח וסאלמאת - יצאת גדול (כמו תמיד...)[/quote:26qwlrmz]
אם הבנתי נכון מדובר על ביצה שעדיין לא נולדה וכבר מדברים על לתקוע את הרווח
אולי אני לא מבין ,אשמח לקבל הסבר
במדד פקיעה 1320 חייבים 120 אלף על ה-60 קולים 1300
במדד פקיעה 1300 חייבים 120 אלף על הפוטים 1320
במדד פקיעה 1310 חייבים 60+60 גם על הקולים וגם על הפוטים
כסף קיבלת 100 אלף דרוש 20 אלף נוספים לביטחונות
או שמישהו מצליח לעקוף את התרחישים
:oops: :o :d :twisted:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
בבנקהפועלים מסרו לי שגם במדד פקיעה 1330 אתה עדיין מפסיד 10 אלף
וכנ"ל גם ב מדד פקיעה 1290
אז מה יספרו לי שאולי הסטיה תעלה ותצליח לסגור לפני פקיעה
או שיש תוכנת גנבים שמסוגלת לבצע את כל האיסטרטגיה במכה אחת
או שלא מבצעת בכלל
או שיש מכונה ,שתדאג שאלו המחירים שהיא תתן לך
[quote=קאריה]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "קאריה":qrscnkv3
או שלא מבצעת בכלל
או שיש מכונה ,שתדאג שאלו המחירים שהיא תתן לך[/quote:qrscnkv3]
קאריה כתבתי במיוחד לשים לב למחירים.
העלתי את האסטרטגיה היום שתבדקו ותבצעו לפי המחירים שנתתי.
המחירים לא בשמיים ,קאריה אני תמיד צריך להעיר לך שקודם תבדוק הטב ליפני שאתה חורץ משפט.
מה שאני רואה באסט' זה 60 קופסאות, כשכל אחת מרוויחה 560 ש"ח, ועוד שוקת קנויה של 10 יחידות לכל הצד.
הבעיה היא שבשום נקודת זמן בודדה לא תוכל לבצע את הקופסאות בבת אחת ולהבטיח את הרווח שלהן, כי יש מכונות שעושות את זה הרבה יותר מהר (וזה יקרה גם הרבה לפני שניתן יהיה להרוויח כל כך הרבה על כל קופסא).
אז מה ניתן לעשות? לבנות את הקופסא בחלקים.
מה הבעיה עם זה? שזה הימור מוחלט על כיוון.
אז מכל הפינוק שלנו נשארנו עם אסט' שעיקרה המתנה למחיר מסוים, פתיחת חלק מקופסא והמתנה בתקווה שנצליח לסגור אותה ברווח המיוחל (ואני מאוד סקפטי לגבי העניין, 560 לקופסא הם 28%..).
סלח לי, אבל אני אוותר הפעם. שיהיה בהצלחה.
[quote=red-r]ואאלה, פינוקציטוט:
אבל פינוק יותר גדול אם פשוט תתקע את הרווח וסאלמאת - יצאת גדול (כמו תמיד...)[/quote:kwpq568q]
ברור מאליו שאת האסטרטגיה צריך לבצע בשלבים,קולים מול קולים,ופוטים מול פוטים.
יומיים ליפני הפקיעה להתחיל לבצע בשלבים.
כאשר אצא לפנסיה מתכונן לפתוח גנון של 10 ילדים מבוגרים.{קניתי מראש מוצצים}.
[quote=קאריה]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "קאריה":370xndfv
או שלא מבצעת בכלל
או שיש מכונה ,שתדאג שאלו המחירים שהיא תתן לך[/quote:370xndfv]
קאריה,
מתפלא עליך, האם לא שמעת על "תוכנת גנבים " שנקראת פנטזיה
http://image3.greetingcards.com/dgc/...azySmiley1.jpg
וכן על "מכונה ,שתדאג שאלו יהיו המחירים " אשר שמה בישראל הוא אילוזיה.
http://www.fantasyflightgames.com/ff...smiley-fan.png
אהבתי
[quote=גיל (רעננה)][quote="קאריה":3a5kykpz]ציטוט:
פורסם במקור על ידי "קאריה":3a5kykpz
או שלא מבצעת בכלל
או שיש מכונה ,שתדאג שאלו המחירים שהיא תתן לך[/quote:3a5kykpz]
קאריה,
מתפלא עליך, האם לא שמעת על "תוכנת גנבים " שנקראת פנטזיה
http://image3.greetingcards.com/dgc/...azySmiley1.jpg
וכן על "מכונה ,שתדאג שאלו יהיו המחירים " אשר שמה בישראל הוא אילוזיה.
http://www.fantasyflightgames.com/ff...smiley-fan.png[/quote:3a5kykpz]
כרגיל העברת בקורת.
עד היום עוד לא ראיתי מימך שום תובנה,ושום ראיה לעומק.
כרגיל העברת בקורת.
עד היום עוד לא ראיתי מימך שום תובנה,ושום ראיה לעומק.
אל תיקח את אישי ,סתם התלוצצתי
אין ספק מגיע לך שאפו ענק
על ההתמדה החודשית
ועל ההשקעה,קבל את ברכותי
אתה יותר מענק
משה,
שטויות חביבי, הביקורת שלי, קטנה עליך.
בעניין תובנות, אכן קשה לי מאד להגיע לתובנות כלשהן באשר לאסטרטגיה עתידית, עם מחירים שאין שום מצב שבעולם שיוכלו להתקיים בו זמנית, כלומר, אין מצב בעולם שמישהו יוכל לבצע אסטרטגיה זו בבת אחת (או תוך כמה דקות).
וברגע שמבצעים אסטרטגיה בשלבים, זה יכול להצליח בגדול אך יכול גם יכול להיכשל בהפסד ענק.
מי לידינו יתקע כי באם נבצע רק צד אחד של המשוואה, ונמתין עם צידה השני, מעו"פנו היקר יתגמל אותנו ויאפשר תיזמון נוסף, או חלון זמנים, שבו בדיוק יסתדרו המחירים ה"מומתנים" ויאפשרו לעמוד הן בלו"ז (כלומר, שהפקיעה לא תגיע לפני) וכמובן גם במחיר הרצוי.
בא לך לעשות אסטרטגיות הבנויות על מסחר כיוון, שיבושם לך חביבי ותהנה מכל שקל שתוכל להוציא מהמעו"ף.
אבל מי שאינו מבין עניינים ברמה מספקת, יכול עוד לטעות ולחשוב כי יש סיכוי שיוכל להשיג במציאות את אשר תיכננת ופרסמת באדיבות תוכנות סימולציה המאפשרות כל מניפולציה , בהווה בעבר או בעתיד.
איני בא לטעון שלא ניתן לבצע אסטרטגיות מבוססות מסחר יומי או מסחר על כיוון, אך מי שעושה זאת רצוי גם מאד, לידע אותו אודות הסיכונים בבניית אסטרטגיה בצורה חלקית, תוך המתנה לשינוי כיוון או שחיקה משמעותית, לצורך השלמת החלק השני (וכפי שטענתי, אין סיכוי להשיג מחירים כאלו בו זמנית)
אשמח מאד לשתף פעולה, לנתח ולחוות דעה באם אוכל להבין את הנחות היסוד שבעת הבניה, את כיווני הפעולה בהמשך, וכן מתן התראות או עדכוני שיפוץ/שיפור/תיקון - בזמןאמת ולא בדיעבד אך עם מחירים עתידיים.
לעניין הצעות משלי,
אכן כאן הצדק איתך, ואף זכורני כי תיכננתי לנהל אסטרטגיה משלי במהלך החודש הנוכחי, אולם נסיבות החיים (שאותם לא פיללתי ולחלוטין לא תיכננתי) הובילוני למצב בו מרבית עיתותיי אינם בידי, (לו מישהו היה יודע על מה אני מדבר, היה מתפקע מצחוק מתגלגל), כך שבקושי עבור עצמי יכולתי לנהל אסטרטגיה צנועה ביותר, ובוודאי לא לנהל אותה באון ליין, עם הסברים, שאלות ותשובות.
ולסיכום:
אשמח מאד לדעת האם יש חברים באתר אשר הצליחו במציאות גם לבצע את להטוטי המעו"ף של משה, כי הרי אסטרטגיות אלו מפורסמות זה מכבר. אז אם מישהו הצליח לבצע, וגם הצליח להרוויח, אשמח לשמוע, כולל כמובן ניתוח של סיכונים (כי זה נחמד לעשות משהו שהצליח, אך באם אין הבנת סיכונים, זה יותר הימור מאשר תיכנון)
בברכה
אבל פינוק יותר גדול אם פשוט תתקע את הרווח וסאלמאת - יצאת גדול (כמו תמיד...)[/quote:1av8vsdb]
שאלה ל- Red, או בעצם 2,
1. אם הבנתי נכון התכוונת לומר בערך כך:
האם לא חבל על כל המאמץ, העבודה הקשה, הטרחה שבהקלדה, המחשבה הרבה שהושקעה, ותיכנון המחירים המיטבי, האם לא היה כבר עדיף לדווח לפורום בקצרה, ככה משהו כמעין זה:
"קניתי בעוד יומיים (אל תדאגו, לא התבלבתי, אכן התכוונתי לומר קניתי בעוד יומיים) 50 קולים על סטרייק 1320 במחיר 200 ש"ח ליח', ואתמול אמכור אותם ב- 2200 לזוג , ובהמשך, מכרתי מחר 40 פוטים 1310 ב- 4000 ש"ח לרביעיה (במחיר מבצע של 3+ 1 חינם) שאותם אקנה לפני יומיים ב-1500 ש"ח לשלישיה (אז עוד לא היה המבצע), ובקיצור הרווחתי בסיכומו של חודש ינואר 2011 32,500 ש"ח על אסטרטגיות שביצעתי בנובמבר 2010 עם מחירי אוקטובר (אותה שנה).
הבנת את זה ברוך (למה אפילו אני לא הבנתי את מה שכתבתי בעצמי :d :d :d )
2. מה דעתך על הצעת יעול- גם מה שכתבתי למעלה בסעיף 1 עדיין ארוך מידי, האם לא עדיף לכתוב משהו יותר קצרני, נניח כך:
קניתי ומכרתי, מכרתי וקניתי, ואחרי שסגרתי הרווחתי 32,500 ש"ח , אז See your later dear friends, ונפגש בחודש הבא עם עוד דיווח ממדינת לה-לה-לנד.
משה שלום,
מרבית האסטרטגיה הייתה יכולה להתבצע היום בין השעות 15:30 ל 16:15, לא בכמויות שכתבת כמובן, אבל בכמויות קטנות יותר בהחלט, למעט, P1320 שבאותן שעות נסחר בין 1100 ל 1250, בניגוד לאחרים אני חושב שהיה אפשר עם הרבה סבלנות לבצע,
שאלה, במידה והייתי מבצע והייתי נתקע בלי ה PUT1320 , ונניח ומחר הוא לא יגיע לשער שקבעת 1480, מה ניתן לעשות כדי לתקן ?
תודה
גיל, אני תמיד משחק ברעיון לפתוח אסטרטגיה חלקית ולחכות לשחיקה כדי לקנות ביטחונות זולים יותר וכל פעם אני נתקף אימה מהסיכוי שזה ילך נגדי לכן אני לא עושה זאת...
לדוגמא אתמול שיניתי קצת את האסטרטגיה שלי לחודש והייתי צריך לקנות ביטחונות של 1290P
רציתי לקנות ב 350 אבל המחיר החל לטפס מעלה. ידעתי שאם אני אחכה יום זה ירד (ואכן היום יכלתי לקנות ב 270) אבל הסיכון נראה לי מיותר והצלחתי לקנות ב 350. נכון שהיום זה עומד על 270 אבל זה יכל גם לעמוד על 500...
נכון,ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
אבל כפי שציינת, אתה מודע לסיכונים, עוקב אחריהם ומקבל החלטות , גם אם לא תמיד ההחלטות היו בתיזמון מייטבי, אבל הן היו החלטות מושכלות שנבעו בניהול ומעקב אחר כלל הסיכונים.
לכן כתבתי, שניתן לבצע אסטרטגיות בתיזמון משתנה, כאשר חלק מהרווח מושג בעזרת שחיקה, וחלק אחר בעזרת משחק על כיוון, אבל, כמו תמיד - צריך לדעת ולהבין מה עושים.
נראה לך שיש מצב כי מישהו מבין את את הסיכונים וכיצד לנהל את האסט' של משה, ואם כן, אני מוריד את הכובע בפניו.
כל אסטרטגיה שנתתי עד היום יצאה עם רווחים יפים,ניתן לבדוק לאחור את כל האסטרטגיות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
באסטרטגיה הזאת נתתי מחירים והבהרתי שצריך לעשות אותה בשלבים.
פעם אחת תראה לנו בצוע של אסטרטגיה אחת,דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
אתה מלא בתירוצים,
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/8889
רק משפט אחרון- למשה, אם אתה מפיק תועלת כלשהי ממשחקים בסימולציות, או מפיק הנאה מהכרה בגדולתך הרבה בעינייני המעו"ף, תבורך חביבי ותהנה מכל רגע, ומכל מי אשר מעיין באותן סימולציות מרהיבות ומפנטז על איי בורה בורה.ציטוט:
למי מבין חברי האתר הקורא תגובה זו- עשו עם כספכם מה שאתם רוצים, רק אנא, עשו זאת מתוך הבנה של מה שאתם עושים, ובעיקר גם מתוך ההכרה במכלול הסיכונים (עד כמה שאני יודע לא ניתן לחשב את גודל הסיכון של הפנטזיה או אחותה התאומה גב. אילוזיה)
גיל.לא קיים בטוח בשוק המעוף.
יש סיכון מול סיכוי.
כל הזמן אתה מעביר בקורת על כל העולם ואחותו.
אם יש לך אסטרטגיה טובה יותר תראה לנו פעם אחת.
כל האסטרטגיות שהעברתי באתר עשו רווחים.
http://zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/8889ציטוט:
פורסם במקור על ידי המגיב
המגיב קבל יותר מובן ופשוט לבצוע.
תעשה חצי כמות אם קשה לך עם הביטחונות.
אין צורך לקחת כיוון פתרתי לך את בעיית הכיוון..ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
גיל אם הייתי נותן לך את האסטרטגיה שאני עושה כל חודש ומרוויחה כסף טוב,לא הייתה הולך לעבוד ולא היה מי שיכין לי את כל הפינוקים,צריך גם אנשים שיעבדו אין מה לעשות,יש זרג ויש דרג.
בשורה התחתונה, לאור התגובות "המפרגנות" רציתי לבדוק אם זורמים עם משה ומנסים להבין למה הוא התכוון - יוצא משהו.
בדקתי מחירים אתמול וכאמור מתוך 4 הרגליים, אפשר היה לקנות 3.
וכמו שכתבתי נתקעתי עם רגל לא מכורה P1320 , היום בצהריים כבר היה אפשר למכור את ה P1320 במחיר שמשה נקב.
ונכון לעכשיו האסטרטגיה מרוויחה. הרבה מעבר ל 10 אחוז.
מסקנה,
למשה - תודה רק תהיה יותר ברור בהקשר של השלבים (לטובת טירונים כמוני)
לשאר המגיבים, תנו צ'אנס !!! באופציות הכל ייתכן .
סופ"ש שקט ונעים
מישהו צריך כאן להזהיר אתכם שאסטרטגיות המבוססות על בנייה חלקית ואח"כ תפילה שהשוק ילך בכיוונכם הן לא אסטרטגיות בכלל אלא סוג של מסחר יומי או הימור.
בחלק גדול מהמקרים תחתכו הפסדים בגלל הלחץ.
מה שיפה ב"אסטרטגיה" זו היא שכמה שאתה חזיר יותר, כך הסיכוי שישפדו אותך גדל.
הבעיה שעוד לא הגענו ליום העצמאות ובד"כ ביום העצמאות אני מעדיף להיות בצד המשפד.
סביון לידיעתך את השיפוץ ניתן לבצע גם למעלה וגם למטה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
אתה כמו גיל ואריה קוטלים מבלי לחכות לתוצאה.
אם לא הבנת תישאל לא בושה,ואכן לא הבנת את האסטרטגיה עם כל הידע שאתה חושב שיש לך.
אין דבר כזה בטוח,יש סיכון מול סיכוי.ויש תזמון שהוא החשוב ביותר.
משה,
אין לי למה לחכות. הצעתי לך באתר אחר לנהל בזמןאמת את האסטרטגיה ואני מציין את זה גם כאן.
אל תרשום את השיפוצים העתידיים ואת המחירים העתידיים.
תגיד בזמן אמת: "שמתי הוראה ל....", "קניתי/מכרתי עכשיו ...".
כך נוכלבאמת להתרשם שמה שאתה מציע באמת עובד.
בצורה כזאת גם כולם יוכלו להבין את סוג הסיכונים שאתה מציב ואת רמת הבטחונות שאתה מציב בכל נקודה בזמן.
את האסטרטגיה האחרונה שלך פתחת בציטוט של מחירים שמעולם לא התרחש בו זמנית. נתת לעצמך רווח של 8000 ש"ח ראשוני.
נעזוב לרגע את המצגת הזאת. גם השיפוץ שאתה מציע לא מובטח לך.
תנועה איטית לעבר 1300 או 1320 ואתה מתחיל לשלם כסף בגלל התטא שעובדת שעות נוספות בשבוע הפקיעה. נראה אותך מחזיק מעמד עד לתנודה חריפה מספיק כך שתרויח עוד 22 אלף שקל.
גם אני בדקתי ושום דבר לא הסתדר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי המגיב
ומכיוון שייתכן כי אני זה שפיספסתי משהו, האם אפשר לבקש כי תרשום לנו מתי ניתן היה אתמול לבצע כל עסקה ועסקה במחירים שציין משה (מלבד Put 1320 שלגביו שנינו מסכים כי לא ניתן היה אתמול).
דבר נוסף שלא כל כך מסתדר לי, משה ציין באחת מתגובותיו כי אלו מחירים שהוא מצפה להשיג בשבוע הפקיעה (כיומיים לפני הפקיעה, באם איני טועה) ואילו אתה מציין כי כבר אתמול ניתן היה להשיג את מרביתם. אם איני טועה יש פה סתירה מסויימת, האם יש באפשרותך לתת השערה כלשהי לסיבת הסתירה (או להסביר כיצד לדעתך הם כן מתיישבים יחדיו) תודה מראש
סביון שחקן מעוף כל חודש נותן אסטרטגיה +שיפוצים זה מספיק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
לא מתכוון לתת אסטרטגיה בשידור חי.
הגיע הזמן שאתה וגיל תיתנו אסטרטגיה בשידור חי.
לא ידעתי שאני צריך להסביר איך עושים קופסה בשתי שלבים.{בייחוד לא לך ולגיל}.
אין לי בעיה לענות לשאלות מהסיבה שכל אחד יש לו את השאלה הרלוונטית לו.
משה,ציטוט:
סביון כן נתן אסטרטגיה בשידור חי, אמנם באתר האחר לפני מספר חודשים!
חוץ מזה, הוא בכל חודש פותח אסטרטגיה חודשית ואפשר לראות ב LIVE, איך הוא מנהל אותה. עם סיכון נמוך למדי, ואחוז תשואה יפה.
אני עוקב אחריו כבר כמה חודשים וד.א. ממליץ לכל מי שרוצה ללמוד שיעיף מבט באסטרטגיות של סביון בזירוסם => שיפוצים בלייב, ומחירים אמיתיים.
לגבי גיל, הוא הבטיח שישתדל לנסות
כנראה לא הצליח. מקווה שיהיה לו זמן בחודש הבא.
שבת מדושדשת לכולם
הראל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
תן הצצה לגבי מחירו של פוט 1290 בשעה 15:30 לערך
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... eofgraph=1
מי שמחכה לקנות בזול יקנה ביוקר
קאריה חוץ משטויות ומהכפלות אין סופיות של אסטרטגיות לא ראיתי מימך כלום.ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
אתה לא חייב להגיב בלי טעם ובלי ריח.
תדלג על מה שאני כותב,ותמשיך עם ההכפלות של הפוזיציות שלך.
אתה לא צריך אף אחד אתה מומחה גדול בלהכפיל ולהפסיד בדליים.
גיל, לבקשתך, מצב גרפים של 4 האופציות בימים רביעי וחמישי בנרות של 5 דקות.
כפי שתראה אפשר היה בחמישי לבצע, לא בבת אחת אלא בשלבים, עם סיכון מסויים.
אני מסכים שהיה כאן אלמנט של הימור, היות ובשעות הצהריים התחילו ירידות ששינו את המפה.
הגרפים באדיבות BizTrade .
לא ניתן לצרף יותר משלוש תמונות בתגובה הבאה אעלה את האחרון
גרף אחרון
מגיב יקר
הכל טוב ויפה.
אפשר היה לבצע את הטרייד הזה. :roll:
אבל באותה מידה ניתן היה לקנות/למכור אופציה אחת חשופה (או כפולות) ולסגור את הטרייד באותו יום במחירים סגירה עדיפים, וזה בדיוק מה שהיה פה.
ואם אנו עוסקים במסחר יומי, אז צריך להגדיר נק' יציאה של רווח והפסד.
אם אפשר לסגור קופסה של 25 אש"ח ביום אחד, אז למה לבצע אסטרטגיה לפקיעה???
וכמו שגיל ציין, מה אתה עושה אם השוק בורח לך :?: