אלון - מה דעתך על הנייר?
Printable View
אלון - מה דעתך על הנייר?
כתבתי רבות על החברה בנושאים ותגובות שונים...
תוכל למצוא את האחרון שבהן כאן -
http://www.s-maof.com/Forum/viewtopi...=10286&p=56904
אך חיפוש בפורום תחת מלרג יספק עוד הרבה תגובות ונושאים בהקשר לחברה.
בוקר טוב,
האם היתה איזו ידיעה הבוקר על מלרג? ירידות חדות גם באגח גם במניה.
מישהו ראה?
תודה.
עסקה אחת 7869 שח! לא ירידות חדות!
שלום אלון
האם השתלטות ארקו על מלרג ובעקבותיה כנראה ההסדר הצפוי המסתמן אינה אות חיובי לבעלי האגח (למרות ירידות חדות הבוקר ) ?
אבי
ארקו ומלרג הינם, לפחות מבחינתי, חברות לא אמינות. תרגילים פיננסיים מסוג של נותנים הלוואה לפדיון האג"ח, לא נותנים - אינם צריכים להשכח במהרה.
האם יש פוטנציאל בעסקה מהן זו - כן, האם מדובר בעוד תרגיל לסחוט כסף מהמשקיעים התמימים - רק הזמן יגיד...
שוב אני ממליץ לקורא מה שכתבתי בעבר, אם הנייר נחתך בחצי ממחירו הנוכחי - כן יש פוטנציאל גדול לרווח בסיכון נמוך, אך במחירים הנוכחיים - רווח של 50% והפסד של 50% מההשקעה שניהם בעלי אותה הסתברות - ולכן מדובר על משחק סכום אפס - משחק שלדעתי פשוט לא כדאי מבחינת המשקיע הרציונלי.
אני נכנס בסיכון נמוך ופוטנציאל גבוה, כן לפעמים טועים, אך בחזרות רבות עושים רווח.
לעומת זאת במשחק סכום אפס - אתה יכול להיות צודק בפעם הראשונה ולעשות רווח יפה. אך במספר חזרות גדול כנראה לא תיהיה ברווח, סביר אפילו שתיהיה בהפסד בגלל עמלות והכנסת סכומים גדלים עם הזמן...
אלון,
ברור שאתה לא ממליץ נכון להכנס כעת לאגחי מלרג, אבל אני (לצערי) כבר בפנים.
אני מבקש את עזרתך בניתוח ההסדר המוצע ומה נכון לעשות כעת
תודה!
דניאל
לדעתי אין לך על מה להצטער.ציטוט:
פורסם במקור על ידי hilidan
אני לא מחזיק אך בהחלט שוקל כניסה, כיוון שגם אם האגח לא ישלם, הסדר צפוי להניב יותר ממחירו הנוכחי לדעתי (אך עדיין אני מחכה בתקווה לקבל מחיר נמוך אף יותר..).
שיהיה בהצלחה.
בעבר כתבתי כי עדיף לצאת מהנייר גם במחיר של הפסד, כעת לאחר גל של ירידות יכול להיות כי במסגרת ההסדר יינתן מחיר האג"ח הנוכחי, אך עדיין לא ממש ניתן לחשב את הערך הכלכלי של מה שיינתן - כלומר הסיכון מול הסיכוי אינם ממש ידועים.
מצטער, אך כרגע לא ניתן לצפות מחיר ראלי - בהחלט יכול להיות שיש רווח מול מחיר נוכחי, אך לא ניתן לחשבו במידה מספקת ובסבירות גבוהה.
מציע למחזיקים לקרוא:
http://www.lpm.co.il/index.aspx?id=4017&itemID=4201
הכל טוב ונכון, אך עדיין לא נותן סיבה טובה להיכנס...
כמו שנכתב שם - עצימת עניין... כלומר הסבירות מצביע על ירידות (אני מאמין כי עוד יהיה חיתוך חזק) ולכן כדי להמתין בכניסה לנייר...