ג'קי שלום,
אבקש ניתוח טכני בהתחשב שהמניה שברה קו מגמה יורד בתחילת ספטמבר ולמעשה היא בעליה משער 4 דולר, והיום היא נגעה ב-7.70 דולר ׁכ-70%כל זאת תוך חודשיים. מה ניתן להסיק מהניתוח הטכני בטווח הקרוב ובטווח ארוך יותר.
Printable View
ג'קי שלום,
אבקש ניתוח טכני בהתחשב שהמניה שברה קו מגמה יורד בתחילת ספטמבר ולמעשה היא בעליה משער 4 דולר, והיום היא נגעה ב-7.70 דולר ׁכ-70%כל זאת תוך חודשיים. מה ניתן להסיק מהניתוח הטכני בטווח הקרוב ובטווח ארוך יותר.
המניה נראית מצויינת מבחינה טכנית. שים סטופלוס נגרר ושכח ממנה
שבת שלום
ג'קי
כמב סנטים נגרר אתה ממליץ?
סטופלוס מתחת ל-6 (הייתי ממקם סטופ ב-5.8)
בהצלחה
ג'קי
תודה אבל למה לא סטופ ב 6.29 כמה סנטים פחות מ6.3 ?
כי אתה לא יכול לחנוק את האש. תן מרווח נשימה למניה.
בהצלחה
ג'קי
יפה צדקת לגבי הסטופ לוס. עכשיו לאחר שלקחה אויר האם שווה להיכנס עם סטופ צמוד נגיש לש 5.75?
לא בטוח שהיא סיימה לרדת. אם המניה תסגור מחר מעל 6.32 $ יש מקום להיכנס במנה אחת עם סטופ ב-5.85
בהצלחה
ג'קי
ג'קי
למרות שהמניה צמחה בחצי השנה האחרונה בכ-90 אחוז נראה לי על סמך הניתוח שהמניה נכנסת לתקופה של תיקונים? אם להערכתך זה המצב מה הן שני איזורי ההתנגדות הקרובים אליהם עלול להגיע השער?
ג'קי
לאחר ש-MPEL עלתה אמש בכ-7 אחוז וחצתה את הערך 10.74 דולר ו-70 אחוז מתחילת השנה אבקש הערכתך על פי הניתוח הטכני להמשך המגמה?
איך פיספסתי את המניה הזו - איזה עליה מהירה. אני אשם שכחתי לעקוב אחריה.
נחכה לתיקון טכני.
לדעתי זו מניית קזינו טובה כי כל ההימורים עברו למזרח ולכוח הקניה הענק שמתרכז שם.
שאול
כבר יומיים שהסטופלוס מזהה פתיחה חדשה של תנודת עליות. על פי נתוני הצמיחה במקביל לחברות מתחרות מאותו ענף לחברה עוד אפשרויות התפתחות רבות.
RSI כבר מעל 50 אחוז למעלה מחודש וחצי ועוצמתו רק גדלה. והעליה צמודה לרצועת הבולינגר.
איזור ההתנגדות הקרוב ב-11 דולר בעוד התמיכה ב-10.6 דולר.
שלום,
המנייה דוהרת ואולי רמת 12$ תעצור אותה.
מחזורים מצויינים - מי שבפנים שיהנה לו.
מי שבחוץ - הרכבת נסעה ניתן לקפוץ לא הכי מומלץ.
בהצלחה,
המניה ירדה ל 10 דולר נראה כניסה טובה כמובן בצירוף סטופ לוס. אני קבעתי סטופ לוס 9.78.
כניסה היום בשער 10 מקווה שהתיקון הסתיים והמניה תחזור למגמת עליה.
בנתיים מאז הכניבה המניה עולה החצי סנט במחזור גבוהה, נקווה שתמשיך כך.
שאול
על סמך כמות השחקנים החכמים המאמינים בהמשך העליות אך מעריכים שעד הפקיעה המניה לא תגיע ל-12 דולר. כנראה עומד להתרחש תיקון מסוים.
נכנסתי היום ב-10.70 עם סטופ ב-9.83 שם התגבשה תמיכה מסוימת מאז ה-20.04 ושם גם נמצא אמתע הבולינג'ר (ממוצע נע 20).
ממשיך להחזיק משער 10.00 סטופ לוס הועלה מ 9.78 ל 10.49 מקווה שתמשיך לעלות.
אני לא קובע סטופ נמוך כמו ידידי לא רואה ממטר, כי בארה"ב המניות מתהפכות בשניות מכל מיני אירועים בשוק גם אם הם לא קשורים אליהם.
הסטופ שלי הוא כמה סנטים מהנמוך היומי של היום קודם וזאת למשנה זהירות.
בנתיים רווח מעל לחצי סנט גם זה מכובד.
זה לא אני... זה השיטה של המורה...ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'קי ברוך
"כי אתה לא יכול לחנוק את האש. תן מרווח נשימה למניה"
לאור הנסיון המר בבורסת הנסדק וכל האירועים המהירים אשר גורמים לגרפים של מניות להיראות בגרף החודשי
ובייחוד בתוך יומי גמו גרפים של א.ק.ג. של חולה לב אני מוכן לחנוק את האש ולא לתת מרווחי נשימה ארוכים, העיקר לקחת רווח מסויים גם אם קטן. אם המניה עלתה אני מייד מעלה את הסטופ בייחוד אם יש רווח. לפעמים שווה להשאיר סטופ עם מרווח נשימה אבל לי לא נראה לעשות כך במניה הזו.
כיום בשניות השוק או המניה יכולה להתרסק מכל אירוע שהוא ואז גם רווח קטן הולך לים והופך להפסד, מה גם שתמיד ניתן להכינס למניה שוב.
כל אחד יעשה מה שבא לו ומה שהוא מבין.:)
העליתי את הסטופ ל-10.15. גם לא חונק את האש וגם נזהר מאק"ג (תרתי משמע)
סטופ עלה ל 10.54 - המנייה עולה במחזורים נמוכים, קשה לראות אות הפורצת את ה 11 דולר אלא אם כן זה יהיה במחזור גבוהה.
ניתן פקודת לימיט ל 10.96. אחריה אני אחכה לפריצה של 11 דולר בשביל לקנות שוב.
חברים שלום,
המניה בכיוון הצמיחה, אך להערכתי היא תעבור תיקון מסוים לפני המשך העליות. הנר האחרון מראה התחלת דישדוש שאחריו כנראה תימשך העליה בכיוון ה-12 דולר.
מסכים.
שאול: מה שמתחייב מדבריו של חיפושית זה אולי להרפות מאסטרטגיית הסטופ האגרסיבי, ולאפשר מרווח יותר גדול, לא?
אני בחוץ נתפס סטופ 10.54 רווח חצי סנט (4%). מחכה לסיבוב הבא על המניה.
מניה קרסה אתמול ב 7% ירדה אל מתחת ל 10 דולר הבעיה שבמחזור גבוהה. נחפש התייצבות ונעקוב כדי להיכנס עוד פעם אם תהיה הזדמנות.
כרגיל זו מניה עם גרף א.ק.ג לכן צריך סטופים יותר צמודים מה גם שכל השוק נראה מטורף ולא יציב.
שלום,
תרשו לי לציין שהתיקון של אתמול בטח לא הפתיע אף אחד.
הירידה החדה היתה חייבת להגיע לאחר עליות ללא הפסקה.
המנייה בדרך לאזור 8$ אולי 9$ במקרה הטוב.
אין מה לחפש שם.
המניה מתחילה להתייצב נסגרה ב 9.8 עם נר ירוק. צריך לבחון עוד קצת כדי לראות שמגמת הירידה נעצרה.
אני אישית ממשיך לעקוב.
בהצלחה,
חברים שלום,
המניה עברה לנר ירוק ברוחב כל תעלת הבולינגר והיא נסחרת במחזור גדול שה-RSI מביא לידי ביטוי את חוזקה
המשך נעים
אתמול - כניסה 10.40 סטופ 10.19 פקודת למכירה שער מטרה ב 11.00.
חברים,
מניית אמפל תיפשה אמש ב-7 אחוזים והערב היא מוסיפה עוד אחוז מלא ונוגעת בבאיזור השיא שלה 11 דולר. כ-180 אחוז בשנה האחרונה.
המניה על פי הניתוח הטכני עומדת לסיים את מהלך הדישדוש ולעבור למהלך של צמיחה. המחזור הערב היה גבוה במיוחד. אגב הנייר טיפס במסחר האירופאי שלו היום כ-8.5 אחוז.
צריך יום טוב ממש כדי שתשבור את ה 11 דולר ותחזיק מעמד. בנוסף מחזורי העלייה לא כל כך גבוהים.
אני במניה זו בעד לנסות לתפוס אותה בשער נמוך יותר ולשחק על התנודות החזקות שלה בגריפת מספר אחוזים כל פעם.
המניה מאוד מסוכנת ויכולה להתהפך במהירות.
אם תשבור את ה 11 דולר ותשאר בדשדוש מעל 11 דולר אז הסיכוי להמשך עלייה גבוהה.
שאול
מניית MPEL משדרת אופטימיות כמעט כל יום,
בהמשך להתלבטויותיך, מניית MPEL הנסחרת באמריקה, עלתה במהלך השנה האחרונה כ-140 אחוז וזו רק הסנונית הראשונה של עליית הערך לאחר מפולת 2008 כמעט שנתיים היא דישדשה. על פי הניתוח הטכני יש עוד מקום לצמיחה בהתחשב בכמות המזומנים שבחברה, במחזורי העיסקאות ובניתוח ביחס לכל החברות הפועלות בתחומה, היא אולי בין 4 החברות המובילות. כמובן שאחרי כל מרתון, מגיע תיקון מסוים אך להערכתי עוד נראה מספר אחוזים של צמיחה.
בהצלחה
חברים שלום,
למרות הירידות החזקות בכל המדדים מניית MPEL ממשיכה לעלות כ-5 אחוזים ומצביעה על חוזקה הכלכלי וזו אולי התנועה הגדולה בוול סטריט אמש.
כבר 14 אחוזים רק השבוע.
חברים שלום,
על פי ניתוח הטכני המנייה שינתה מגמה. נמתין בינתיים.
חברים ערב טוב,
אמפל באמריקה לא משנה כיוון. כשהדישדוש הכחול יסתיים כנראה יחל גל חדש. מספר אינדיקטורי ניתוח טכני מורים על מצבה האיתן של המניה.
חברים שלום,
מניית MPEL אחת המניות הטובות עם העליות הבולטות ביום של ירידה במדדים המרכזיים. על פי הניתוח הטכני מאוגוסט 2010 המגמה לא השתנתה ועד עתה יש עליה של כ-170 האחוז.
למרות הבעיות באיזורינו והאינפלציה במזרח לא נראה כל שינוי במגמה.
נראה מה יוליד יום...
חברים ערב טוב,
מניית אמפל המריאה בחמשת הימים האחרונים ב-18 אחוז מה שנראה בהחלט לא סיומו של מהלך לפחות על פי הניתוח הטכני. מספר גדול של אינדיקטורים טכניים כמו RSI מעל 70 עם קפיצה מחוץ לרצועת בולינגר מאשררים זאת.
נראה כיצד יתחיל המסחר בשבוע הבא...בהתחשב שהסטופ ממוקם בסביבות ה-10.7 דולר ושער הסגירה הערב 13.59 דולר במחזור יומי גבוה של כ-14 מליון דולר.
מניית אמפל מגלה עיקביות והערב היא נגעה בשיא של 52 שבועות ערך שהיתה בו המניה רק במאי 2008. למניה עמודה ירוקה גם לשבוע הנוכחי ואינדקטורי מגמה מאשרים את ההמשך גם בטווחים יותר ארוכים.
למרות המצאות רוב המניות בגיזרה האדומה הערב מניית אמפל בעמודה ירוקה.
נשוב לצפות בה בשבוע הבא.