אסטרטגיית 20/6 - המשך תיקון/מיקסום רווח !
16:05; 1132
צהרים טובים.
האסטרטגיה ,כמו השחקנים, סובלת בצורה משמעותית מהסקוויז שהתרחש אתמול. כתוצאה מזה, המדד זנק והותיר אותנו ביחס תטא
-דלתא
בעייתי במיוחד. קשה מאוד להעריך מכאן את הכיוון, אך התיקונים בשלב זה מחייבים אגרסיביות, עד כדי אפשרות כי במידת הצורך (ונקוה שלא נגיע לכך) אצטרף למסחר תוך יומי.
בשלב זה, נבצע תיקון שמטרתו בעיקרה הגדלה לא משמעותית של טווח פקיעה אופטימאלי, תוך המתנה לנעשה מעבר לים.
לרעת האסטרטגיה עומדים החוזים העתידיים כמו גם הפתיחה באירופה, והמשך צפי העליות של אסיה מחר בעקבות המסחר הערב בוול-סטריט אם וכאשר יסתיים חיובי כמתוכנן.
לטובת האסטרטגיה ניצבים בשלב זה רק השחקנים, שמתמודדים מול גיוסי ענק בקרנות מצד אחד, וצורך בהגדלת בטחונות מצד שני.
מכיוון שכך, התיקון היום בעיקרו מצריך סבלנות ומעקב:
נמכור PUT 1050 - נרכש במחיר 50 ₪ לצרכי הגנה, וכעת שוויו כ 20 ₪.
נרכוש 2 יחידות PUT1090 – נכתבו במחיר 320 וכעת שווים 70 ₪.
נמכור PUT1110 – נרכש במחיר 820 ₪, ושוויו כעת 200 ₪.
סה"כ נזק עד כה (ללא צד ה CALL) כ 150 ₪.
במקומם, נבצע:
כתיבת 2 יחידות PUT1120 – שווים כעת, כ 350 ₪ ליחידה.
ננצל את מלוא הבטחונות:
קנית הגנה 2 יחידות PUT11000 – סה"כ עלות 110 ₪ ליחידה.
הסיבה שאיני מקרב יותר, היא בכדי שנותיר לעצמנו מרחב פקיעה רחב יחסית ולא פקיעה נקודתית בסגנון 1130 בדיוק אופטימאלי. מעבר לכך, עד כמה שישמע מוזר לחלקכם, יש עוד מספיק זמן.
תעקבו אחר התיקונים, כי החל ממחר ולפי מידת הצורך, יתכן ונעבר לפעולות תכופות ואגרסיביות.
המשך יום טוב.
Re: אסטרטגיית 20/6 - המשך תיקון/מיקסום רווח !
שחקן אמנם איני נמצא באסט' הזו, אבל כל הכבוד על הדאגה. מודה לך.
שחקן, מה לגבי אלה מאיתנו שלא סגרו את אסטרטגית 6.6 ?
יש תיקון גם לנו?
תודה שחקן
אני מוכן גם להפסיד כך שלא תרגיש שלא בנוח
נקוה להרוויח לאורך זמן
יום נעים לכולם
דוד אריאל
ירושלים
תודה רבה שחקן
מסכן... יום קשה עבר עלייך
ועוד יש לך אותנו על הראש :|
תודה על התיקון.
המחירי ביצוע שלי רחוקים בעשרות שקלים כל אחד מהמחירים הנקובים פה, גם במכירה וגם בקניה מה שלא הגיוני, הפסדתי איזה 250 שקל רק בהפרש מהמחירי ביצוע הנקובים פה. רק אצלי זה ככה?
ששון, אני מניח כי אצל כולם זה כך , במחצית שעה אחרונה של המסחר כאשר צריך לעבוד על כמה סטרייקים תמיד תפסיד תקבול.
לאחר התיקון האגרסיבי, אנחנו כבר לא רוצים "צניחות" בוודאי לא רוצים עליות.
כל מה שאנחנו רוצים זה שמחרתיים יום ד' המדד יבקר ב- 1125 ורצוי שיעשה זאת בשעה 15:45 עד 16:15 ללא תנודות כדי שמחירי הביצוע יהיו יציבים.
בהצלחה.
איך קורה שיש עדיין מי שמחזיק את האסט' מ- 6.6 ??
לא מובן לי העניין הזה.
אני שוב מפציר בחברים החדשים או חסרי הניסיון, לא להכנס לפעילות בעיניים עצומות, כלומר מי שלא מבין 100% שלא יעשה אסט'.
זה מצב מאד בעייתי בעיני וחברים עלולים להפסיד כספים רבים בדרך הזאת.
זה ממש חבל.
אני מקווה לפחות שמי שעדין מחזיק 6.6 לא מחזיק הרבה יחידות.
מעבר לכך,
באמת
אין לי כל המלצה מה לעשות עם האסט'.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ששון, אני מניח כי אצל כולם זה כך , במחצית שעה אחרונה של המסחר כאשר צריך לעבוד על כמה סטרייקים תמיד תפסיד תקבול.
לאחר התיקון האגרסיבי, אנחנו כבר לא רוצים "צניחות" בוודאי לא רוצים עליות.
כל מה שאנחנו רוצים זה שמחרתיים יום ד' המדד יבקר ב- 1125 ורצוי שיעשה זאת בשעה 15:45 עד 16:15 ללא תנודות כדי שמחירי הביצוע יהיו יציבים.
בהצלחה.
נכון שבלחץ אתה אף פעם לא תופס את המחיר הכי טוב אבל אם השוק בורח לכוון אחד אז אתה אמור לקבל את הצד השני הכי טוב, לי יצאו מחירים פחות טובים מהשחקן גם בקניה וגם במכירה ובגלל זה המחירים לא נראים לי הגיוניים.
נקווה שיהיה בסדר.