נראה לי שבעת הזאת , זה רעיון לא רע .
מה דעתכם ?
על איזה תעודה אתם ממליצים ?
תודה,
יוסי
Printable View
נראה לי שבעת הזאת , זה רעיון לא רע .
מה דעתכם ?
על איזה תעודה אתם ממליצים ?
תודה,
יוסי
שלום לכולם ,
זובאמת שאלה מעניינת לתקופה הזו ואשמח אם יותר מכך נפתח דיון
בכלל על עולם תעודת הסל שרבים מתעניינים בו.
לשאלתך ישנן תעודות סל בשורט מבית קסם ובית תכלית על המדדים השונים.
ידוע לי שיש דמי ניהול לתעודות הסל .
אם נניח דמי הניהול הם 1% - אז זה 1% ממה?
מסכום ההשקעה ? תקופתי ?אשמח לפירוט .
כמו כן , האם לדעתך זה זמן טוב להיכנס לסחור בתעודה כזאת או לא (מסחר נגד המגמה הראשית - דבר בעייתי)
- יוסי, בהנחה שאתמול היתה לוול סטריט אך ורק מדרגת עצירה טכנית בלבד, ובהנחה שהגיע הזמן לתיקון חצות מתמשך וארוך, אז כדאי לנסות את תכלית שורט ת"א25, או את קסם שורט מעוף פי 3, אז מצא את ההבדלים?
- ההבדל הוא שתכלית בעלת ערך הוגן כי היא עובדת על נוסחא לינארית הפוכה לת"א25 (עם פקטור 1700) ולכן היא משמרת ערך הוגן, ומה עם הקסם של קסם?
- "קסם פי 3" איננה בעלת ערך הוגן, ולמרות זאת היא מצויינת וטובה לזמני התיקונים כי המינוף שלה ינצח את השחיקה בזמן התיקון, אבל לא להירדם ולישון איתה לאורך זמן רב, ועם "תכלית" זה מותר, תודה
תודה .
בפרטי התעודה תכלית שורט ת"א 25 - מצוין פקודה מינימלית 440.
מה פירוש הדבר ? מינ' 440 אלף ש"ח לקניה ?
שורט ממונף בשוק עולה, והשוק עדיין מוגדר כעולה, הוא מתכון בטוח לרשימת הפסד...
קצת נסחפתם. אני חושב שעוד מוקדם לזה. יומה של התעודה עוד יגיע אבל לדעתי לא כעת.
אני מניח שעוד נראה את 1180 לפני שנמשיך, אם בכלל, לרדת.
בהצלחה
ג'קי
האם ,לאור הירידות בוולסטריט, אתה עדיין חושב שמוקדם לרכוש תועודות שורט?. אם לא - על איזו מהתעודות אתה ממליץ?
אשמח לשמוע דעות נוספות בנושא
תודה
וול עלתה ביחס לאחד העם השבוע ב3% בקירוב ואתם רואים שחורות מדברים על שורטים צאו מהסרט הרע ותחפשו איפוא להרויח במקום איך לא להפסיד שלא נדבר על אירופה ששם המשבר והם רואים ביוצרי המשבר חזירים ואנחנו היהודים דוקא אנחנו אוכלים את החזירים צאו מהקטע ותראו איזה כלכלה נהדרת יש לנו ואגב הלואי עלינו דרוג של ספרד או פרטוגל או ההיפך ורק שננצח את יון בכדורגל :d
נ.ב מחר יש מסחר באופציות של גבעות תנסו לקחת בנמוך ועוד משהו כל עוד יש פער בוול של 50% למדד שהיה לפני המשבר יש עוד הרבה בשר באחד העם שלא תתבלבלו
והתעודה הכי טובה לעת הזו היא דוקא לונג מעופ פי 3