מגיע הזמן להתחיל לפזול למרץ...
מאד נראה לי שהפעם אני אחרוג ממנהגי, ולא אפתח את השוקת ביום חמישי הקרוב. הסיבה היא סטיות התקן המניאטוריות, ברקע הדיבורים הרבים על תיקון משמעותי. מספיק שסטיות התקן יעלו קצת, וזה כבר מכסה את ההמתנה של הימים הראשונים.
Printable View
מגיע הזמן להתחיל לפזול למרץ...
מאד נראה לי שהפעם אני אחרוג ממנהגי, ולא אפתח את השוקת ביום חמישי הקרוב. הסיבה היא סטיות התקן המניאטוריות, ברקע הדיבורים הרבים על תיקון משמעותי. מספיק שסטיות התקן יעלו קצת, וזה כבר מכסה את ההמתנה של הימים הראשונים.
אני מסכים איתך חלקית.
אני אחכה לרגל פוט ליום ראשון.
אבל דווקא בגלל הצפי לתיקון מטה, עדיף לנצל את המדד הגבוה ולפתוח את רגל הקולים בהקדם, כבר ביום חמישי.
אני חושב שאין מסחר בתל אביב ביום ראשון מה שייתן שחיקה גדולה יותר לאופציות שיכתבו ביום חמישי....
גם נקודה למחשבה
אתה צודק לחלוטין. אין ביום ראשון מסחרציטוט:
פורסם במקור על ידי צ'יצ'ו
http://www.tase.co.il/TASE/AboutTASE...edule/2010.htm
זה לא כל כך משנה התטא זניחה בתחילת החודש
שימו לב שבחודש הזה פישר הנגיד אמור אם להודיע אם ימשיך לקדנציה נוספת , לדעתי כל הודעה תגרום לתזוזה רצינית לכוון כלשהו.
משמע יש להקפיד על שוקת רחבה לפחות עד לזמן ההודעה.
מה דעתכם?
אני מסכים אם דמי כיס עדיף לחקות ליום שני.
השוק מתוח כלפי מעלה ויש פער לא קטן מבורסות זרות.
סטיית תקן נמוכה מאוד ומחזורים לא גדולים במיוחד, השוק בהמתנה.
אנו קרובים לנקודת השיא של כל הזמנים ללא תמיכה מחו"ל לא נוכל לפרוץ.
כל הנתונים האלה תומכים בכך שאנו לפי מהלךחד אם נפרוץ למעלה יכנסו קונים,כסף לא חסר גיוסי עתק היו החודש.אם לא נוכל לפרוץ יגיע מימוש .לפי נתונים מחו"ל כניראה תרחיש הירידות יותר סביר.
בהתחשב בכל זה ובתתא החלשה בתחילת החודש בהחלט ניתן להמתין קצת.
אם כתבתי שוקת לפברואר ומחכה איתה לפקיעה. מתי בעצם משתחררים לי הבטחונות עבור השוקת, ביום הפקיעה (מחר 10 בבוקר) או ביום ראשון (בעצם שני כיראשון אין מסחר)?
תודה
נדמה לי שכל הרציונל העומד מאחורי שוקת רחבה היא שאינך בוחר כיווןציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pinia
שלום - בחודש שעבר שמתי לב שכבר ביום הפקיעה, בערך בצהריים, השתחררו הבטחונות.
אינני בטוח עם זה הכלל - אבדוק שוב מחר :)