מפת פוזיציות פתוחות 21 ינואר
ווואו... איזה שיעמום מציגה המפה. כמו ששרו הביטלס "שום דבר לכתוב עליו הבייתה".
קולים - צמיחות קלות בפוז' הכתובות בסטרייקים 1140-1200 כאשר בקול 1200 נפתחו מעל 1,600 יחידות. סך הכתיבות בקולים צמח ב 1,719 יחידות סה"כ. חבר'ה, אין פה מה לנסות להוציא מים מהסלע, המצב סטאטי ומה שכתבתי אתמול תקף לגמרי. אולי הקרבה לפקיעה, והעובדה שאין בשר באופ', והעובדה שנלקחו רווחים רבים כבר החודש מדירה רגלי השחקנים. דעה נוספת מישהו?
פוטים - המגדל בפוט 1140 ממשיך לאבד גובה במתינות ומשיל 469 פוז' פתוחות. אולי זה צעד של נקיטת זהירות או אולי מימוש רווחים לאחר שחיקה ארוכה מתחילת החודש (אם זיכרוני אינו מטעני, נכתבו אוכפים רבים בסטרייק זה בתחילת החודש שמורווחים יפה). המגדל בפוט 1120 מוסיף לגבהו 1358 יחידות ומגיע כמעט לסך של 25 אלף פוז' פתוחות. גם בפוט 1110 יש צמיחה במצבת הפוז' הפתוחות בסך של 1538 יחידות, נראה כי מדובר בקידום רגל מפוט 1100 שם נסגרו מעל 1600 יחידות. סך הכתיבות בפוטים צמח ב 430 יחידות בלבד.
אין כל שינוי משמעותי במפה ונראה כי הטווח הרחב, הגג והרצפה לפקיעה, נותר 1120-1190.
יחס סך כל הפוז' הפתוחות עומד על 1.08 ומעיד על דישדוש עם נטיה זניחה לעליות.
איציק
Re: מפת פוזיציות פתוחות 21 ינואר
סקירה נאה למרות המצב המשעמם (והברוך מבחינתינו)
תודה
מעניין אם השחקנים מחזיקים את השוק מלרדת כדי שלא יתקרב ל1120-1140. אחרי וול סטריט אתמול הייתי מצפה לירידות של מעל אחוז.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
מעניין אם השחקנים מחזיקים את השוק מלרדת כדי שלא יתקרב ל1120-1140. אחרי וול סטריט אתמול הייתי מצפה לירידות של מעל אחוז.
אסיה סיימה בירוק והחוזים גם ירוקים.
כרגיל, מתנהגים פה לפי החוזים...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי danfrog1
ציטוט:
אסיה סיימה בירוק והחוזים גם ירוקים.
כרגיל, מתנהגים פה לפי החוזים...
קיבלתי.
תודה.
ציטוט:
אני חושב שהשחקנים עם הידיים בכיסים. אחרי חודשים קשים מבחינתם, יש להם פתאום חודש קל.
תודה !
החודש
באמת
היה סטאטי ולראייה המגדלים.
מענין איזה שינויי פוזיציות יהיו בחודש דינאמי ומה נוכל ללמוד מזה.
דני